Clan Iacomi Interlopi psd pnl radu aurel furt fictivi
Cum devine Partidul anexa!

Stie Primarul Aurel zis „Gurita” din Dragos Voda – un material de Cezar Petrescu

Cati dintre noi invata ca pentru a primi bani / salariu trebuie sa muncesti?

La Lehliu Gara, prin colbul Baraganului, la Secretariatul general al Guvernului ajungi foarte usor. De fapt nu trebuie sa ajungi, nu trebuie sa faci nimic, se rezolva de la sine!

Lidia Iacomi a invatat pe repede inainte cum ajungi in Guvernul Romaniei!

Insa toate aceste grozavii nu ar fi posibile daca Procuratura Lehliu Gara si Calarasi prin Prim Procuror Banescu Liliana si Prim Procuror Xenofonte Purcarea si-ar face treaba si ar analiza plangerile penale trimise lor prin intermediul DNA spre competenta solutionare.

Cat de grav este sa angajezi fictivi oameni in administratia publica? Pentru cine intelege, acest lucru reprezinta o fapta exceptionala mai ales cand este organizata de Interlopi. Ei praduiesc din banul public intr-un mod salbatic, ajutati si informati chiar de cei care trebuiau sa ii pedepseasca pentru cele facute!

Rezultatul? Gurita si Imparatul candideaza linistiti la primarii

Furtul generalizat cu fictivi insa nu poate avea loc daca DNA si Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor in Justitie ar functiona! Ele au devenit insa doar o anexa a lumii Interlope. Aceste aspecte insa pe larg in editiile viitoare.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Primarul comunei Dragos Voda, Radu Aurel zis Gurita (interlop in gruparea Iacomi), candidat la Primaria Dragos Voda a solicitat un drept la replica. Il publicam integral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *