Este Prim-Procurorul Calarasiului vinovat de Infractiuni contra Umanitatii? Vom descoperi impreuna adevarurile ascunse ale Justitiei Romanesti infratita cu Interlopii in 12 episoade exceptionale.

Azi EP1. rolul Procurorului!

Personaje Principale: 1)Prim-Procuror Xenofonte Purcarea (cel mai important om in Calarasi). 2) Prim-Procuror Banescu Liliana- cel mai important om in Lehliu.

Prim-Procurorul Judetului Calarasi, prefera plangeri penale scurte, mici, daca se poate pe jumatate de foaie A4. Plangerile de Crima Organizata si Terorism tind sa fie lungi si complicate. A fost necesar sa ii oferim exemplu distinsului coleg Xenofonte Purcarea, materialul Interlopului Marin Badea, membru si el al Gruparii Iacomi.

CULPA

Acum, pentru a continua analogia cu pacientul, distinsei Doamne Procuror, sa luam in calcul cazul nostru, cu pacientul care sufera de carcinom scuamos gr IV, este pe moarte, iar metastazele sunt peste tot. Medicul responsabil de pacient se uita la bolnav si il vede sanatos! Stie ca pacientul moare insa nu ii pasa, ii este frica, si nu-si poate privi pacientul in ochi, se uita in pamant! Problema este ca, nu stie insa, acesta este singurul lui pacient, altul nu mai are. Acum, domnule Purcarea, va intreb daca medicul nu este vinovat de starea pacientului? Nu este el responsabil de extinderea tumorii prin lipsa actiunii?! Mai mult de atat, eu consider ca, fiind in cunostiinta de cauza si permitand tumorii sa creasca si sa se distribuie la nivel multiplu, este in fond principalul vinovat de esecul acestui muribund. El insa, are vinovatia incremenirii in timp si este in fond mai vinovat decat tumoarea pe care putea sa o scoata, sau sa ii administreze medicatia. Ea a crescut pentru ca i s-a permis si o data ce nu exista limite, ea va omora pacientul, insa pana atunci, pana in ultima clipa ea continua sa creasca, totul sub ochii diagnosticianului! Si atunci nu este diagnosticianul vinovat de starea si moartea pacientului?

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ion Iacomii, copiii, amanta si exceptionalul jaf cu banii pentru scoala nr 1 in alt episod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *