Cat este de important pentru un jurnalist sa-si acopere sursele de informatie, deontologia profesionala, onoarea, stima de sine, mandria, toate aceste cuvinte sunt de prisos in Lacomi Land. Si nimeni nu stie mai bine decat Marin Badea, proaspat intors zilele acestea din lunga vacanta de vara, pe drept meritata, dupa un an greu!

In Romania post socialista, pe scheletul distrus al economiei de piata apar ganditori, scriitori si luptatori pentru adevar. Printre ei, apare o stea, un Luceafar care ajuns pe Calea Lactee, coboara din cand in cand pe Pamant pentru a lasa facturi.

Marin Badea, nu este un ziarist, este un interlop cu antecedente penale, un infractor, care are ca singur scop, obtinerea de bani calcand pe cadavre, indiferent ca sunt cei, carora el ca ziarist, trebuie sa le asigure protectie! Marin Badea vinde destine si vieti pe CD, cu factura in mana, fara sa aiba nici o remuscare, fara empatie, fara discernamant! Este Marin Badea un ziarist de investigatie sau un mercenar?

Cum ajunge Iliuta Vasile, „domnul Presedinte” subiect de tentativa de asasinat si cum acesta „cu ordin de la Bucuresti” ii trimite 5 miliarde vechi in pandemie, din fondul de urgenta al Consiliului Judetean, sa aiba Iulian de unde sa cumpere voturi, intr-un material exceptional, EP2- Cum lucreaza Interlopii, Procuratura, sub sloganul ” Dormi linistit Procurorul vegheaza pentru tine”.

Cum este convins Banescu Laurentiu sa treaca la PSD de Iliuta in 5 minute si cum apare 2 zile mai tarziu pe afisele PSD alaturi de „domnul Presedinte”, cum il foloseste Iliuta pe Banescu pe post de pinguin sa il ajute pe Iacomi Iulian sa iasa primar din nou, dar si cum candidatul USR la Lehliu Gara are blat „de la Bucuresti” cu Iulian Iacomi, doar in paginile Cotidianului Experimentul Lehliu.

O incursiune fantastica in lumea interlopa Calarasana cu Dragulin, Imparatul, Filipe, Badea si Xenofonte.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Marin Badea, editorialist, scriitor, eseist, pamfletar si ziarist de investigatie
sursa informator Vasile
Moga stefania confirmare intalnire
Marin Badea, ganditor, scriitor, pamfletar, supravietuitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *