Obisnuiti cu talpa pe gat, sa tinem privirea in jos, am uitat cum este sa privim cerul!

O poveste fantastica din lumea reala, cu Imparatul Iulian, Zeul, Bunica si Unchiul.

In Lacomi Land multi au fugit, in cautarea unui trai mai bun. A plecat fiecare pe unde a vazut cu ochii. Unii chiar si azi pleaca la gara Lehliu cu geanta imprumutata, sa munceasca in Anglia si Germania, pe ce-o fi!

Ei au nevoie de tine sa fii slab, umilit, resemnat si pleznit peste fata in fiecare dimineata, daca ridici ochii din pamant!

   Insa in Lacomi Land, exista un om, un om exceptional, un rom, un…rom exceptional, un rom…cum altul nu am gasit in intreaga imparatie Lacomi Land! Numele lui este Stan Bucur, zis Gigi Zeu.

Gigi Zeu nu este un om, asa cum poate va puteti imagina. Gigi Zeu este zeul meu, mai Roman decat toti Romanii burtosi, cu afaceri de miliarde din zona care tac si dau spaga Clanului Iacomii, este singurul Roman care a stat zid in fata lui Iacomi Iulian si a spus:    -Pe aici nu se trece!

Zece ani am urmarit acest personaj fabulos din Lacomi Land, impreuna cu Bunica si Unchiul.

Gigi Zeu este un om mare, un exemplu pentru noi toti, un etalon pentru comunitatea Roma, un om care timp de mai bine de 14 ani a stat zid in fata Clanului, iar azi el poate sa devina Zeul Tau!

   In lumea fantastica din Lacomi Land, Gigi Zeu este un personaj mitologic de exceptie, iar curajul, staruinta si daruirea lui vor servi ca inspitatie pentru noi toti! In lumea reala, Gigi este un OM, un OM mare pentru lupta cu Clanurile! Are si Gigi pacatele lui, insa cu siguranta va da socoteala, ca fiecare de altfel, pe lumea cealalalta, daca nu aici.

Nu am gasit om de afaceri, persoana individuala, firma, Prefect, Sef de Consiliu Judetean, Sef de Politie, care sa lupte cu atata inversunare, convingere pentru drepturile lui asa cum a facut-o Zeul!

Rezultatul?

Dupa 15 ani, Zeul meu a imbatranit luptand, insa sufletul este la fel de viu ca la 20 de ani! Casa este inca in picioare, gardul Imparatului mai este doar partial acolo, iar Zeul lupta… Si trimite in 2020 Zeul ravasel Imparatului de-i sar basketii din picioare cand citeste, iar Prim Procur Banescu Liliana scoate din sertaras plangerea….dupa x ani…

Iulian Iacomi, inca ii trimite amenintari, somatii, interlopi acasa, insa in afara de faptul ca ia furat acestuia 2 ha de teren acum intravilan, teren care a ajuns la Prio/ Bunge, Imparatul nu a reusit sa treaca de Gigi. Nici sa-l sara nici sa-l ocoleasca! Cand se intalnesc fata in fata Imparatul nu-l poate privi in ochi, tine capul in pamant, grohaie nervos, insa ochii nu ii ridica!

Iar cand Gigi a depus ultimul raspuns la sediul Primariei Lehliu, Iulian Iacomi a amutit!

Cum a ajuns Prim Procuror Banescu Liliana sa-l protejeje un deceniu pe Iulian  Iacomi de Gigi Zeu si cum dupa vizita mea la Parchet cu Zeul de mana, doamna Prim Procuror da drumul la dosarul lui Iulian dosit ani buni, numai in urmatoarele 9 episoade, din reala lume a Dinastiei Iulian!

EP 1-    terenul de 100 m2

Gigi concesioneaza in Razvani 100 de m2 acum 20 de ani.

Pe teren, Gigi constuieste o casuta modesta din chirpici.

Imparatul, vrea sa dea terenul mai tarziu altor Interlopi din Lacomi Land, asa ca incepe sa il toace pe Gigi.

Procese verbale de demolare, amenintari, si Hotarare de consilui local prin care Imparatul ii anuleaza concesiunea!

Gigi lupta si lupta si lupta….

Insa imparatul nu ii demoleaza constructia, ii este frica, asa ca construieste un gard din banii Primarie prin care inconjoara casa lui Gigi! FARA POARTA!

Baneasca si Parchetul Calarasi blocheaza plangerile Zeului.

Gigi nu mai poate intra in casa, ca nu mai are pe unde, dar lupta….

Interlopii suna si in 2020 pentru terenul de 100m2, curg procesele Verbale de amenintare cu demolare, telefoane, amenintari, insa casa Zeului sta si azi in picioare!

12 ani a stat Iulian Iacomi pe spatele Zeului cu coltii infipti, insa Zeul meu a ramas in picioare si lupta cu armata Imparatului in fiecare dimineata.

Cata ura trebuie sa ai,  cata ura trebuie sa aduni pentru a teroriza un om pentru 100m2, care in fapt si de drept sunt ai lui? cum este sa dai o Hotarare de Consiliu Local, special pentru a pedepsi un om?

                       Povestea lui Gigi Zeu in 10 episoade doar in Cotidianul Experimentul Lehliu, cotidian dedicat exclusiv lumii interlope din Lacomi Land si a Dinastiei Iulian.

Cum raspunde un Zeu Imparatului
Gardul construit de Imparat, ros partial de vant si ploaie
Asa se manifesta furia unui Imparat- gard fara poarta, sa nu poata intra Zeul decat in zbor in casa

Cata ura poti sa aduni ca om, sa stai 20 de ani cu un intreg aparat administrativ pentru a zdrobi un om?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *