‘Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale
omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să-mi
îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce-mi revin potrivit funcţiei şi să respect secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! ‘
Juramantul Politistului!

Acestea sunt cuvintele care incununeaza ani de studiu,, antrenament si extraordinara onoare de a purta uniforma Ministerului de Afaceri Interne, uniforma de Politist. Cata onorare, cata responsabilitate, cata datorie fata de cei slabi si vulnerabili, cata umilinta, sa lucrezi cu oameni din toate categoriile sociale. Acesta este Politistul! El nu este om, el este garantul aplicarii legii si jura in fata lui Dumnezeu sa le aplice corect si cu buna credinta, atunci cand poarta uniforma.

In Calarasi, in Lacomi Land, juri credinta Dumnezeului care te trimite la scoala de Ofiteri si a celui care-ti da functia! O batalie exceptionala in care Zeul zdrobeste Imparatul, cu extraordinara blandete.

O poveste fascinanta a unei batalii la care au lucrat 3 luni, Bunica, Unchiul si Marmota (vezi EP 3)!

Cap 1 Politistii din Dor Marunt

SSI- Serviciul Secret al Imparatului, este format din unitati ale MAI, prin persoanele angajate atat in Politia Locala Dor Marunt, Lehliu Gara, angajati ai MAI-ISU (Rica spre exemplu – Dinca Relu Catalin- ginerele lui Iulian Iacomi), angajati de pe echipajele MAI Calarasi care au zona aferenta Orasului Lehliu. SSI este organizat de Iulian Iacomi si condus cu mana de fier de Buraga Costel- Seful Politiei Orasului Lehliu Gara. Acestia nu raspund decat in fata Legii din Lacomi Land, insa sunt platiti de prostime!

In urma cu doua saptamani (pe 17 August), Ion Iacomi, Primar Dor Marunt, si candidat PNL pentru un nou mandat de Primar, vine la poarta lui Aurel S, din Dor Marunt, suparat pe acesta pentru o postare pe facebook, postare in care Aurel S, spune ca ” Asa va iesi Ion Iacomi din Primaria Dor Marunt”. Caricatura, care arata o soparla cu o oarecare asemanare cu un organ genital, este doar o caricatura!

Aurel S, din Dor Marunt, este bolnav Psihic, Dislipidemie, Ictus Lacunar,AVC, HTA, a avut AVC si nu este in deplinatatea facultatiilor mintale.

Acest lucru este cunoscut de toti satenii, de Primarul Ion Iacomi si de toti agentii de Politie din Dor Marunt.

Ion Iacomi trimite echipajul de Politie Locala, si il salta pe Aurel S, fara mandat, il duce la sectia Dor Marunt, il abuzeaza fizic, il impinge si il ameninta pret de doua ore, in care este obligat sa tina masca pe gura! Fara strop de apa!

Aurel plange, tremura, plange dar ramane pe scaun, ramane drept, chiar si in fata a 5 Politisti care urlau la el amenintator!

Aurel, devine cel mai sanatos la cap dintre noi toti! Tine piept la 6 oameni timp de doua ore jumatate, apoi cedeaza si plange….

Aurel este umilit, bruscat, nu este lasat sa mearga la toaleta sau sa iasa afara, nu este lasat sa se ridice de pe scaun.

Pentru o postare pe facebook a unei caricaturi, Aurel este injosit, se tipa la el, iar Aurel intinde mainile plangand si le spune sa ii puna catusele!

Doua ore jumatate mai tarziu acesta este aduc acasa cu masina Politiei Dor Marunt, si acasa are o cadere, face o criza grava.

Dupa 30 de ani de la Revolutie, suntem in aceasi situatie in care Structurile Securitatii Interlope, zdrobesc oamenii cu cizma, ii umilesc.

Inregistrare document din Dor Marunt

Politia Dor Marunt, prin directa coordonare a lui Buraga Costel, a luat declaratie scrisa unei persoane bolnave cu handicap, stiut fiind, ca nu se afla in deplinatatea facultatiilor mintale, prin care acesta recunoaste ca nu el a scris pe Facebook, despre Ion Iacomi! Declaratia este scrisa pentru a fi prezentata lui Iulian Iacomi, care o astepta la sediul acestuia de la Hanul Rustic.

Agentii de la Politia Dor Marunt au vrut sa il trimita pe jos acasa pe Aurel, insa doar inspiratia Catalinei (agenta), a facut ca o drama sa nu se intample ( Aurel nu ajungea singur acasa- nu se poate orienta spatial).

Condrut, cel care a abuzat si jignit cel mai rau persoana audiata si retinuta ilegal, este un interlop marunt care nu are ce sa caute cu uniforma pe el! Acesta stia de probleme medicale ale omului, insa Condrut nu este om. Condrut este orice altceva, dar om nu este! Gasiti aici imagini clare despre Condrut:

El este cel care era beat mort la volan! Condrut este Seful SSI in Dor Marunt (cand este treaz- adica cand nu este mort de beat).

-Doamne unde au ajuns!

A ajuns Clanul Iacomi sa oprime bolnavii Psihici? Este posibil un asa atentat asupra noastra a tuturor? Sunt acestia oameni sau sunt doar niste bate?

Cap 2

Brigara Operativa SSI nu permite accesul in Lehliu pentru un grup de persoane fara insotire MAI.

Dintre aceste persoane, Zeul, este cel care dupa articolul de ieri, cu Zeul si Imparatul, din Editia noastra online, a capatat o atentie sporita.

Cum pregatesti 3 luni de zile Operatiunea Crocobaurului in episodul 3!

Cum castiga Zeul o batalie doar cu Buraga si Iulian, aducand strabunicii mere in ep 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *