In Orasul Lehliu Gara, omul cel mai important in perioada alegerilor, este cel care pregateste dosarele care se depun la Biroul electoral, dosare prin care cei dornici sa se aleaga, semneaza hartii prin care sustin candidatul sau gasesc pe altii pe care sa le semneze!

Volumul de munca necesar pentru un candidat este unul mare si implica un numar de persoane de 8 pana la 10 oameni care lucreaza timp de 2-3 luni de zile.

Adevarurile asa cum ele nu sunt spuse in presa!

La Lehliu Gara, dupa ce Moga Stefania a decis sa participe la alegerile 2017, Iulian Iacomi, brusc, a schimbat macazul si a decis sa participe si el din partea PSD, la alegerile pentru fotoliul de primar.

Moga Stefania, a fost jignita si terfelita de fata cu zeci de persoane de Iulian Iacomi si nu o data, insa in 2020, cine pregateste listele si dosarele pentru alegerile din Lehliu si Dor Marunt? Nimeni alta decat Moga Stefania! Pretul (zice lumea):

50.000 euro cash pentru Iulian si 50.000 euro cash pentru Ion Iacomi.

Stiai ca Moga Stefania a folosit datele confidentiale a sute de oameni din baza de date a APIA (buletine si adrese), acolo unde lucreaza pentru a pregati dosarele de la Biroul Electoral pentru Iulian si Ion Iacomi!

Cand vine vorba de bani, Moga Stefania uita de suparari, jigniri si alte prostii! Iulian Iacomi a pus la dispozitie un apartament pentru echipa doamnei Moga Stefania, bani si in fiecare dimineata, trebuie sa dea raportul (asta pana cand candidaturile sunt acceptate).

In dimineata in care Moga Stefania a fost in birou, la Iulian Iacomi, aceasta nu a fost sa-l salute pe Primar, ea a discutat parti din dosarele pentru alegeri! Cand a intrat Marin Badea peste ei, cei doi discutau elemente importante ale dosarelor pentru candidatura lui Iulian Iacomi.

Marin Badea a fost surprins, pentru ca stia ca Moga Stefania pregateste dosarele si pentru alti PSD-isti, PNL-isti din judet si nu se astepta sa realizeze si exceptionalele liste pentru Imparat, care o data la cativa ani, trebuie sa se prezinte in fata electoratului.

Moga Stefania, este omul care pentru bani se vinde oricui plateste mai mult, o realitate trista a unor oameni dispusi sa accepte posturi publice, bani si calcand pe cadavre, spoiesc foi pentru alegerile unor Interlopi.

Marin Badea, suparat ca a cazut de gasca si a inghitit momeala pana in esofag si pentru faptul ca a fost pozat regurgitand totul in fata Imparatului a tinut sa-ti transmita un mesaj, tie cititorului!……mai are putin si termina de renovat apartamentul cu banii tai!….

Discutie vesela cu un Geniu Literar- Marin Badea-azi frustrat!

Doamna Moga Stefania, nu a fost lasata pe afara, in haita, lupii sunt tinuti aproape chiar daca nu conduc haita! A fost plasata prin Consiliul Judetean, apoi la APIA, unde, are acces la multe buletine si adrese….

Mai jos o dictutie sincera despre Moga Stefania cu Gigel Oprea din Razvani! Va povesteste el cum este cu Iulian Iacomii si dracii. La 80 de ani Gigel este mai fres ca tine!

Asa lucreaza Imparatul cu dracii, da spaga din banii tai! In loc sa planteze un copac, el planteaza semnaturi pe liste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *