Dinastia Iulian la sfarsit

In ultimii 20 de ani Procurorul si Justitia nu functioneaza si sunt subordonate politicului. Nu exista Procuror anticoruptie care sa aiba notorietate si sa lupte cu Crima Organizata! Lipseste acel Corrado Cattani. Politicienii nu sunt pedepsiti pentru faptele lor si perpetueaza si amplifica faptele antisociale. Interlopii conduc toate institutiile, Justitia si mai grav, doar 1 din 100 de angajati la STAT este cu adevarat calificat pentru job-ul pe care il are. Restul nu au calificarea/ aplecarea necesara.

DIICOT, DNA Bucuresti, DNA Calarasi, Serviciul Secret al Prefectului, Prefectul, Procurorul, Judecatorul, nu lucreaza in interesul cetateanului si al societatii, este un adevar trist in Baragan. Sunt subordonati unei Grupari de Crima Organizata, care include oameni zis politicieni, care-si schimba haina partidului ori de cate ori o cere vremea. Totul este ca ei sa ramana cu perfuzia in vena, legati de bani din bugetul Statului, adica de tine.

In Judetul Calarasi un singur Procuror daca ar exista, in 6 luni, crima organizata, crima politicului asupra oamenilor simpli si asupra economiei ar dispare. Cei ce comit crime raman acum nepedepstiti, insa daca 50 de politicieni, sunt bagati la puscarie pentru fapte grave de coruptie, in Calarasi, le-ar fi frica, nu ar mai comite jafuri, furturi si abuzuri la dimensiunea actuala. Ei sunt lasati sa fure!

La DNA au fost trimise peste 30 de plangeri, numai de mine, in 6 luni, pentru Crima Organizata si Terorism impotriva Gruparii Iacomi. Singura plangere de care am informatii certe, ca a ajuns la Parchetul Lehliu Gara, este cea in care Iulian Iacomi a avut si are inca, domiciliul fictiv intr-o locuinta, in care de fapt, el nu locuieste (pe  strada Crinului). Doamna Prin Procuror de la Parchetul Lehliu Gara, a convocat paratul Iulian Iacomi si au discutat subiectul. Ulterior, Iulian Iacomi a spoit locuinta din Lehliu Gara insa tot nu locuieste acolo. In rest pentru interlopi nu au existat alte consecinte, fura linistiti si nestingheriti.

Romania este un stat corupt, pentru ca este condus de  oameni fara pregatirea necesara. Tractoristul este manager de spital, iar primarul are 8 clase primare si este primar de 20 de ani si economist. Nu ai cum ca tractorist sa modernizezi si sa tii functional un spital, asa cum nu ai cum sa dezvolti un oras cand tu nu ai capacitatea cognitiva sa intelegi, ceea ce orasul are nevoie! Care ii sunt necesitatiile.

Sistemul de invatamant Romanesc a fost aproape in totalitate distrus, in sensul ca orice persoana ajunge absolvent de Facultate, compensand lipsa capacitatii cognitive cu bani. Diplomele in Romania nu mai au valoare. Toti au doctorate, insa ele sunt lipsite de valoare, pentru ca in spatele lor, nu gasesti competenta.

Toate Legiile au fost stalcite in asa hal, in 30 de ani, ca nu mai ai mecanismele necesare pentru a tine societatea unita, unitara. Astfel segregarea societatii este inevitabila pe termen mediu si lung.

In preajma alegerilor, este agitatie mare. Sunt rivalitati, miscari exceptionale, insa lupta este pentru ciolan! Bani, contracte, posturi calde unde nu trebuie sa mergi la lucru, insa esti platit regeste!

Alegerile

La Ivanesti, am aflat ca acum 1-2 zile Ciolacu, a venit sa discute cu spuma PSD alegerile. La Hanul Rustic, acum cateva saptamani, a venit Ludovic Orban, asta dupa ce a fost intai la Calarasi, pentru a discuta trecerea lui Iulian Iacomi in saniuta PNL. Cand a trecut Orban pe la Han, a vuit toata localitatea ca o locomotiva! Nu a venit insa Ludovic Orban si nici Ciolacu, sa coboare din masina in Razvani, sa vorbeasca cu oamenii, sa vada copiii veseli, suferinta din ochii oamenilor! Ei au venit strict sa vada cum pot inrosi judetul sau cum pot ingalbeni judetul. Adica ce bani sunt necesari si cine se ocupa de castigarea alegerilor si de cumpararea voturilor.

Va rog sa priviti pantofii! Nu au fir de praf?! Asa o fi si in Razvani?

La Hanul Rustic (Hanul cu Limbrici), Iulian Iacomi, a primit delegatia PNL (Ludovic Orban), cu covor rosu! A primit promisiunea ca scapa de puscarie si de dosare daca aduce 10 primari si postul de Presedinte de Consiliu Judetean! Ludovic Orban nu a oprit pe strada Bujorilor din Razvani! Un lucru este cert, in Razvani gasea oameni, asa cum am gasit si eu!

Doi Titani si zaua care-i leaga!

Alegerile nu sunt libere, tie ti se lasa doar impresia ca sunt libere. Jocurile sunt facute de mult si voturile sunt deja cumparate. Sub aparenta legalitatii, cu o luna inainte de vot, candidatii in Lehliu Gara au deja cateva sute de voturi cumparate.

Totul este matematica, iar intregul sistem este construit si legiferat astfel ca sub aspectul democratiei, ei sa te tina sclav, sarac, subdezvoltat, ca ei sa poata trai  pe spatele tau in continuare.

In Orasul Lehliu Gara, a fost creata o structura exceptionala de nepotisme, o caracatita care include toate structurile de la Spitalul Orasenesc, la ISU si MAI Lehliu Gara. Ramanand nepedepsiti pentru faptele comise importiva comunitatii, cu Procurori santajabili si controlati, Judecatorul ramane singur in fata presiuniilor si nu face fata, nu rezista, adica Judecatorul nu poate face justitie, el nu mai judeca.

Sa luam spre exemplu exceptionalele relatari despre romii care sunt prinsi bauti la volan, sau fara carnet de conducere, in orasul Lehliu Gara sau imprejurimi. La Lehliu Gara, ei au parte de clementa din partea Judecatorilor si a Procurorilor. Clementa este exceptionala, si asta pentru ca interlopii din familiile din Razvani intra la Iulian in birou, ca la ei in baie cand au probleme penale, iar Iulian face lagatura cu Procurorii si Judecatorii si pune presiune pe ei.

In Razvani, la ultimul scrutin, oamenii au vandut 600 de voturi celui care a dat mai mult! In Razvani si Buzoieni, deja, oamenii lui Iulian cumpara voturi de la cei sarmani, chinuiti, cu 50-80 sau chiar 300 Ron/ promisiunea de vot! Pentru peste sau alte alimente.

Ecuatia este simpla.

Prezenta la vot trebuie sa fie cat  mai mica- sa zicem de 50%. Cu cat prezenta la vot este mai mica, cu atat esti mai sigur de castig. Pentru asta, faci tot ce poti ca Primar, ca votul sa mearga incet si prost, cu cozi si spatii de votare cat mai mici! Sa existe disconfort, sa nu doresti sa te duci la vot, sa auzi de la vecin ca ai stat ore sa votezi.

Deci toate voturile exprimate sunt 2650, sa zicem daca vin 50% dintre votanti. Acum este important sa mai ai cativa candidati care sa ia si ei cateva voturi (cum a fost Micu Filip la Dor Marunt), dar nu prea multe! Acest Micu Filip, omul lui Ion Iacomi, a candidat de „pinguin” si a fost rasplatit cu un loc cald in Primarie, in care se duce cand este sunat.

 Daca ai nevoie de 1700 de voturi pentru a iesi Primar (adica la o prezenta de 50%) si in cazul in care mai ai 2 candidati in care fiecare ia 400 de voturi ecuatia devine foarte simpla:

-total exprimat 1700 voturi

-candidat 1- 400 voturi

-candidat 2-300 voturi

Raman 1000 de voturi care trebuiesc obtinute pentru a castiga detasat!

Astfel, numai in Razvani se vand 600 de voturi!

Aici se mai pun inca 150 de voturi venite de la cadre didactice, personal din scoli, spitale, gradinite, etc.

Avem 318 flotanti fictivi adusi pana azi 04.09.2020, pentru a vota cu iulian Iacomi!

Adica 2018 voturi.

Pe scurt, Iulian Iacomi va iesi Primar inainte de a candida!

Aceasta este ecuatia alegerilor in Orasul Lehliu Gara, iar situatia este identica si in Dor Marunt ca proportie!

40.000 de euro a dat Iulian Iacomi unei familii din Razvani pentru 200 de voturi cand a venit de la Senat, la Oancea la restaurant, in padure, cand iesi din Lehliu spre Lehliu Sat. Asta inseamna 900 ron/vot. Seful a pastrat 800-850 ron iar 50-100 ron ajunge la cel care da votul.

Interlopii ies primari chiar daca tu nu votezi cu ei, pentru ca:

    1) Intreaga ecuatie se bazeaza pe absenteism, adica pe ideea lehamitei, a faptului ca nu vei iesi la vot.

    2) Mare parte din cei apti de munca cu initiativa si putere de munca sunt in strainate la munca. In jur de 2 la 10 este rata celor plecati afara pentru un trai mai bun sau un salariu mai bun. Acasa raman cei slabi, parintii, batranii si in general copii! Adica categoriile vulnerabile.

    2) Media iesirii la vot este de 50-60%. Daca vin 90% la vot, intreaga ecuatie a interlopilor cade! Ei pierd alegerile si oamenii recastiga ceea ce este al lor! Dreptul la viata si dreptul de a privi soarele, de a ridica capul din pamant. Astfel banii dati pe voturile cumparate sunt bani pierduti. De aceea este important ca tu sa iesi la vot!

                                                              Ion si Iulian Iacomi au iesit primari inainte de a avea loc alegerile, insa ei nu sunt primarii tai!

     4) Ecuatia alegerilor se bazeaza pe un sistem prin care cei slabi, vulnerabili sunt tintele de la care se obtin voturile. Presiunea asupra acestora este extraordinara si duce pana la serviciul de transport casa-primarie si retur, asigurat de oamenii candidatului. O data ajunsi acasa, dupa vot, acestia primesc banii (asta daca ei nu au fost deja primiti inainte!). 50-80 ron pe vot in Infratirea si Buzoieni. 100 ron in Dalga si Dor Marunt!

900 de lei pentru un vot in Razvani. Banii vin cu geanta de voiaj si sunt impartiti din casa in casa!

Toate aceste grozavii sunt posibile pentru ca Prim Procurorul este santajabil, las si corupt!

Cum a Iesit Imparatul Primar!

Oamenii sunt lasati singuri, sunt parasiti de autoritati transformate in anexe ale unor interlopi.

Structurile MAI sunt infiltrate de paraziti, oameni care nu au ce sa caute in uniforma! La fel politia locala care este de fapt politia primarului, element de opresiune.  In Dor Marunt de exemplu, cu toate ca Primarul Ion Iacomi umbla mereu baut la volanul masinii, nimeni nu a oprit macar o data masina DMP a Primariei Dor Marunt pentru control, nici macar o data! Cand ajunge la Primarie, Ion Iacomi, serveste cu nea Nicu (Garaj), la el in magazin, cate un pahar de vin, si am vazut cu ochii mei nu o data, apoi se suie la volan! Nicu ia bicicleta!

Pe el nu ii opreste nimeni, iar daca il opreste, vine Iolanda ( vezi articolul cu cocina) cu echipa si rezolva la Spital!

Ion Iacomi a cumparat voturi, Iulian Iacomi a cumparat voturi, Iliuta Vasile a cumparat voturi, iar alegerile au ajuns o mizerie, un circ, in care toti suntem niste piese mute pe o tabla de Lego!

Candidatul USR la Lehliu Gara, are blat facut de la Bucuresti pentru a ajuta candidatul PSD, pardon, PNL, adica Imparatul Iulian! Candidatul USR candideaza de „pinguin”, pentru un post cald!

Alegerile nu mai sunt libere, „liberul arbitru dispare”, interlopii castiga! Dar Interlopii din Razvani, sunt de 100 de ori mai oameni decat Buraga si Pacione la un loc! Mai sinceri, mai muncitori!

Natiunea asta, chinuita secole de asupritori, este in continuare  condusa de lichele!

In timp ce tu citesti, pe strada un tigan a carui suflet este mai alb decat pielea Imparatului, este abuzat urmarit, tarat si umilit de Pacione si Buraga! Acest Roman, pe numele lui Stan Bucur, este singurul care a avut puterea si inteligenta, curajul si iscusinta sa-mi spuna adevarul despre ceea ce se intampla in Lehliu Gara, despre drama celor din Razvani. Cu lacrimi in ochi mi-a povestit cat sufera oamenii din Razvani de lipsa apei potabile, lipsa canalizarii, poluarea ca-n Iad de la Bunge si copiii. „-Vezi tu Cezar, copiii astia ce vina au?!….Cum le explicam noi ca le-am distrus viitorul?”

Stan Bucur, nu candideaza la nimic, nu vrea decat sa aiba un oras frumos, fara caini si cu oameni care stau si lucreaza aici! Zeul meu a ridicat intreaga comunitate Roma mult peste nivelul Romanului mediu, prin curajul si implicarea lui pentru ca tu sa ai o viata mai buna.

Stan Bucur, este singurul om din Lehliu care cu adevarat merita sa-ti fie primar!

El este singurul care a avut curajul sa ridice glasul dar nu pentru el, pentru tine! Un roman, din Razvani, are curajul zi de zi sa tina piept aparatului de forta al MAI care il alearga prin oras cu sirenele si ii dau cu bulanul in cap ori de cate ori pot! Si nu numai, dar jignirile lor nu il mai ating! El este Zeul meu!

Cu lacrimi in ochi mi-a povestit de oamenii, Romanii din Razvani care pleaca dimineata la munca in Bucuresti cu sutele la 5 dimineata si pana nu am vazut cu ochii mei, nu am crezut! O mare de oameni, care vin la Razvani ca „la dormitor”….si nu au apa…..nu au drumuri…..nu au canalizare…..aerul este toxic….iar copii se imbolnavesc.

Pacione si Zeul, Pacione cu troaca, zeul cu Crocobaurul!
Pacione si Zeul la gara!

Asta este drama noastra, drama Baraganului, condus de o mana de pungasi!

            Dar sa-ti spun un secret!          

                                                                      Dinastia Iulian se apropie de sfarsit si Imparatul stie!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *