In orasul Lehliu Gara, in ultimii 20 de ani, structurile MAI (Politie si Pompieri), au servit drept aparat opresiv pe durata alegerilor, acestia asigurand protectia carausilor, care aduc oamenii la vot si platesc votantilor pentru vot, au fost implicati in rafuieli in Razvani cu cei care nu au votat cu Clanul Iacomi, etc. Tot carausii, erau si sunt responsabili, cu recuperarea pozelor cu voturile. Adica ei plateau banii la om, dupa ce, acesta arata ca a facut poza cu telefonul in cabina, la buletinul de vot stampilat conform instructiunilor.

Politia Romana- MAI Lehliu Gara, Politia Dor Marunt, Politia Circulatie Calarasi, toti au asigurat protectia carausilor, fluidizarea circulatiei persoanelor aduse la vot pe bani si pastrarea la distanta a curiosilor, care vor sa filmeze sau sa documenteze.

In acest amalgam de infractionalitate, un om a zis nu! Nu a fost doar Zeul, care a luptat cu Iulian Iacomi, a mai fost si Insp. Principal Ramona Elena Vlad!

Ramona Vlad a fost monitorizata pe intreaga perioada de activitate la Lehliu Gara si Dor Marunt. Ofiter serios, Ramona Vlad, fosta Gherghitescu, a fost singura persoana care a rezistat presiuniilor gruparii infractionale Iacomi si a spus nu turismului electoral! Om exceptional, serios si muncitor, Ramona ii lua dimineata cafea lui Buraga, cu zahar si lapte din fata garii Lehliu! Ii ducea cafeaua, cu toate ca nu era de acord cu nimic din ceea ce facea Buraga, cu faptul ca a transformat MAI Lehliu intr-o anexa a Gruparii Iacomi, grupare de crima organizata!

Ramona a fost si cea care a facut munca grea din sectie, in timp ce Buraga Costel avea treaba, Ramona facea rapoarte si rezolva problemele sectiei de politie.

A ridicat vocea si in fata sefilor la Calarasi, sefi care nu au luat nici o masura! Mai mult, Ramona, a fost marginalizata si sicanata de Buraga zi de zi! In final acum cateva luni ( in jurul pastelui), a fost marginalizata si impinsa afara din MAI Calarasi. A solicitat transferul la MAI Prahova!

Ramona, avea capacitatea de a tine sub control orasul Lehliu, sefii din Calarasi stiau asta, insa Iulian Iacomi a apelat la Filipescu pentru a transfera „pe repede inainte” un ofitel care deranja! Toti imparatii (Filipescu, Iacomi) au lucrat sa asigure expedierea si impachetarea Ramonei afara din sectia Lehliu!

Cand a plecat Ramona am ramas cu un gust amar! -A mai ramas doar Zeul si bunica!

Ramona Vlad merita sa conduca Politia Lehliu Gara si asta pentru ca are cinstea forta si capacitatea, demonstrata, pe care in Lehliu nu o are nimeni!

Cand roscata, cand satena, cand blonda patinat, Ramona a ramas in mintea mea Ofiterul model de care noi aici avem nevoie!

A fost aruncata pe usa afara, pentru ca a spus NU coruptiei! Orasul Lehliu merita un om la conducere care sa puna infractionalitatea si clientelismul sub litera legii!

Ramona impreuna cu sotul tot angajat MAI, au plecat prin transfer in Prahova in Sinaia, loc intre noi la Lehliu nu mai era!

Ai fi crezut ca Lehliu Gara are de fapt un astfel de om? Numele ei este Ramona Vlad, un ofiter de exceptie!

Ramona Vlad, un zambet cat o mie de cuvinte

Noi toti avem nevoie de Ramona, Lehliu Gara are nevoie de Ramona!

-Cinste ei!

Filajul

Ramona Vlad, a fost urmarita pentru a vedea daca un singur Inspector poate ramane neatins de coruptie! a preferat sa plece decat sa se manjeasca, la fel si Dl Vlad!

Doua file din filaje sunt atasate! In unul dintre filme se vede implicarea MAI Calarasi- Politia Circulatie in coordonarea masinilor cu batrani adusi la vot de Clanul Iacomii si infamul MAI 34762! Acelasi turism a fost folosit si pentru alte magarii de acest gen, de exemplu sicanarea lui Stan Bucur, de fiecare data cand este vazut sau la comanda prin statie!

Ideea era de a analiza intreaga structura de crima organizata din Dor Marunt si Lehliu Gara legata de Gruparea Iacomi.

filaj

Recunoasteti personajele? Cei ce cara aici sunt multi, Bebe Chirman printre ei!

Se vede in inregistrare, cum Vlad Ramona trage agentii la raspundere pentru faptul ca permit „turismul electoral”, insa de la Buraga Costel directiva este clara! Va rog sa observati incruntarea Ramonei, suparata ca Buraga ordona subordonatilor sa sprijine Crima Organizata, furand voturi prin abuzarea celor slabi si batrani!

Familia Iacomi, prin Ion si Iulian Iacomi, cu acceptul tacit al structurilor MAI Calarasi, au abuzat timp de 20 de ani oameni batrani, au amenintat si chinuit oameni bolnavi si au capusat un intreg judet, cu directa implicare a Procurorilor Calaraseni si nu numai. Trebuie sa mentionez aici Prim Procuror Petrache Angelica- Judecatoria Calarasi si Prim Procuror Xenofonte Purcarea, care prin directa conlucrare au inchis, au clasat si au respins ca nefondate cateva sute de plangeri penale indreptate impotriva clasei politice din Calarasi, formata in fapt din Interlopi, sunt principali responsabili al dezastrului din Judetul Calarasi. Despre cei doi pe larg in episodul urmator.

Atasat inregistrarea audio, la noi in unitate, dintre mine si Buraga trimis de Iulian Iacomi sa evalueze ce puncte de vulnerabilitate exista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *