ITM Interlopi Iacomi PNL PSD

In Judetul Calarasi, in mod special, partidele politice aflate la putere sau in asteptarea rotatiei la butoane, au avut o serie de institutii, de care, atunci cand au avut nevoie s-au folosit! Cand postul la Prefectura devenea liber, Bestea Mihaita Constantin, sarea din barca ITM, lasand institutia de izbeliste!

Pentru a citi seria de articole, aveti nevoie de o muzica buna, sa nu vi se faca rau! Da play si „enjoy”!

O data locurile calde abandonate, Bestea se intoarce la conducerea ITM, institutie folosita de fapt ca trambulina pentru capusele politice din PNL si din PSD! In fapt, in Calarasi PNL si PSD sunt acelasi partid! De ochii prostilor, ei poarta nume diferite. La fel se intampla si cu alte institutii din Calarasi cum ar fi APIA sau Camera Agricola sau OCPI.

Oameni necalificati sunt pusi in locuri cheie, in institutii, care din cauza lor devin nefunctionale. Sa luam azi exemplul lui Dumitru Niculae, actual Subprefect, fost Inspector Sef al ITM Calarasi si lacheu al lui Iulian si Ion Iacomi.

Acest personaj grotesc, a reusit sa transforme institutia Inspectoratului teritorial de Munca Calarasi, intr-o prostituata, pe care a vandut-o la toti (elita PSD, elita PNL). Folosita pe post de bata, inspectorii plecau pe teren si pe telefon primeau instructiuni sa se abata de la programul de inspectie si sa arda pe unul si pe altul.

Folosita exclusiv ca element de opresiune, Institutia a fost utilizata pe post de bata atat de PNL cat si de PSD, pentru a reduce la tacere, exclusiv, pe cei care deranjau, deranjeaza, nu au cotizat sau nu vor sa cotizeze!

Indiferent de culoarea politica, interlopii Calaraseni din ambele partide au profitat la maxim de forta opresiva a ITM Calarasi si au distrus cateva zeci de afaceri, executand, cu cate un glont in cap, pe cei care deranjau! Unii au murit, altii nu! Unii, inca mai misca!

Dumitru Nicolae, actual Subprefect, fost Director ITM Calarasi (adjunct), este un personaj grotesc si cel care a reusit sa subordoneze institutia lumii Interlope condusa de tandemul Filipescu-Dragulin-Iliuta-Iacomi. Sa nu creada cineva, ca in spatele razboiului dintre cei 4, atunci cand vine vorba de interese comune, cei patru nu se inteleg!

Nu exista de fapt PNL, asa cum nu exista PSD! Sunt doar, ei, interlopi de profesie, care se hranesc cu rautate, te ciugulesc de viu, asemeni unor sobolani iti mananca urechile in timp ce dormi, iar dimineata cand te uiti in oglinda iti spun ca arati minunat.

In ITM Calarasi, sunt si oameni de valoare, inteligenti, muncitori! La registratura, este o doamna exceptionala. Cu cat urci mai sus insa, competenta, calitatea umana, respectul pentru lege scade. Sus sunt doar dracii, mereu gata sa sara pe gatul tau. Cand in prefectura cand la ITM, cand pe unde o mai fi.

Extraordinara aventura a transformarii ITM Calarasi intr-o prostituata de lux de care trag cei cu bani, in 10 episoade document, o istorie asa cum nu o cunosti.

Cum a construit gogosel (subprefect Dumitru Nicolae) o viluta nepotelei in Calarasi cu baietii din Dalga Gara, cu muncitori la negru (era atunci director ITM), cum a fost carat Gogosel beat mort prin judet de diversi tot din Dalga Gara, poze, inregistrari audio de exceptie, inregistrari video, dar si exceptionala opinie a Prefectului General Marian Stoica, legat de Gogosel, numai in episoadele cotiduanului Experimentul Lehliu. Cum au ingropat Procurorii plangerile penale, multe, multe, multe, …. si le vom lua pe rand!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Cum fileaza ITM Calarasi ore intregi agenti econimici-Lehliu Gara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *