Iulian Iacomi a inteles destul de repede importanta mentinerii controlului asupra agentiilor economici si unde putea fi realizat acest deziderat. SFO (Serviciul fiscal Orasenesc), cunoscut ca ANAF Lehliu Gara, un serviciu al Ministerului Finantelor, a ajuns subordonat Clanului Iacomi mai precis sub directa coordonare a lui Iacomi Iulian.

Iulian Iacomi si membri gruparii, avand peste 25 firme de administrat din puct de vedere financiar, pentru drenarea baniilor, ajung la Ivasu Petrica si SFO Lehliu gara. Ivascu Petrica devine element cheie in asigurarea succesului bunei gestionari a resurselor financiare ale gruparii. Devine astfel esentiala, functionarea firmelor fara popriri, fara somatii, fara complicatii. Ivascu Petrica, devine element cheie in Grupare, mai ales cand vine vorba de executarea diversilor agenti economici! Se pune pe angajatele SFO o presiune extraordinara, de rezolvare „finuta” a problemelor aparute pe firmele gruparii interlope, atat de Ivascu cat si de Iulian Iacomi.

Povestea de dragoste cu sila, dintre Iulian Iacomi si Petrica Ivascu (sef Serviciu fiscal Orasenesc- ANAF) la Lehliu Gara este veche, si incepe din sediul de pe Crinului 1-2, sediu in cere Iulian Iacomii, sotia, nepotii acestuia, aveau adresa pe buletin, dar si locul unde aveau adresa SFO Lehliu Gara, si ANOFM (Agentia de Ocupare a Fortei de Munca), Primaria Lehliu Gara, o casa de amanet si alte cateva firme asu salasluit!

Pe Crinului 1 si Crinului 2 a existat mai bine de un deceniu, o situatie unica in Romania! Primarul avea domiciliul in sediul Primariei!

In fapt, Primarul a avut si are domiciliul fictiv in Lehliu Gara! Acesta nu locuieste in oras, nu a avut dreptul moral sa candideze si nici nu il are?!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Extras din Plangere Penala- Ref. 65/x12

Singura urmare a depunerii plangerilor legate de domiciliul fictiv pe Crinului, a fost aceea a renovarii fatadei locuintei Imparatului de pe Crinului 1 si montarea de jaluzele la geam-uri, sa nu vada cei multi si slabi, mizeria din interior! In fapt, din cauza dezastrului urbanistic creat de Iacomi Iulian si Ion Iacomi in Lehliu Gara si Dor Marunt, prin blocarea actualizarii PUG, timp de 20 de ani, in ambele localitati, zona de centru a fost transformata in bordel, unde clientii, prostituatele si pestii intra si ies nestingheriti!

Sediul Primariei pe Crinului 1

Ivascu Petrica, raspunde la solicitari ori de cate ori este nevoie! Cu legile fiscale in mana, Iavasu, blocheaza conturile celor nesupusi, celor slabi, care devin astfel „anulati” de Gruparea de Crima Organizata.

SFO Calarasi, adica ANAF Calarasi, nu face nimic pentru a ajuta agentii economici care au conturile blocate luni de zile, iar Curtea de Conturi, gaseste „ceva nereguli, insa nu majore” la Lehliu Gara.

La final, in Calarasi, ANAF devine un ultim instrument de opresiune, un trist episod al esecului Procurorului in Romania.

Procurorul este principalul responsabil pentru saracia din Judet. Lasitatea, slugarnicia, esecul profesional, al Procurorilor Calaraseni, cei la care ajung plangerile, este revoltator si dezgustator in acelasi timp!

Procurorul lor, nu este Procurorul tau!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

„-Dormi linistit, Procurorul vegheaza pentru tine!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *