-Dormi linistit, Buraga si Procurorul vegheaza!

Daca credeai ca Imparatul nu a impartit cu grija pavelele scoase din Lehliu de la parc, atunci nu ai inteles nimic! Iulian Iacomi a stiut mereu cum sa dea celor credinciosi, ceea ce nu a fost si nu este al lui si mai important, ceea ce nu are el nevoie!

O alta masina de pavele se afla pe strada Zefirului, spre camp la Andronescu Sandu, zis (Dihot Sandu), membru al gruparii Iacomi si ginerele lui Ghita Plesca!

Andronescu Sandu este pensionat insa cumuleaza pensia cu salariul de la Ambulanta Lehliu Gara unde este si sofer! Sotia, Lenuta, este angajata la Ecoaqua si are grija sa primesti apa curata lacrima la robinet!

Asa arata filtrul de apa de la masina de spalat din blocul de garsoniere de langa Liceul din Lehliu. Poza trimisa noua de un locatar! La doua saptamani de la montaj!

Razvanenii si Lehlienii nu au nevoie de trotuare si strazi pavate cu dale si borduri! Dar cei din Buzoieni? Ele sunt matrasite la apropiatii lui Iulian Iacomi!

La Ecoaqua, unde primaria are un cuvant greu de spus, mai lucreaza si sotia lui Florin, d-na A. Lenuta, de la Serviciul de Evidenta a Populatiei- Politia Lehliu Gara.

Oare in Razvani aceste borduri de ce nu ajung? Sunt Romanii din Razvani mai Putini Romani decat oamenii Imparatului?

Nea Sandu este suparat!

Cu pavelele de la el se poate face un trotuar de aproximativ 200ml pe un metru latime!

Acesta este un mecanism simplu de praduiala, prin care membrii Gruparii sunt rasplatiti pentru fidelitate! (din banii tai!).

Atata timp cat Buraga Costel, Sef Sectie Politie Lehliu Gara, nu primeste o sesizare de la Lehlieni, legat de aceste pavele, incet, incet, incet, …., te vand si pe tine!

Buraga Costel, caricatura super vesela din Lacomi Land

Pavelele sunt descarcate pe terenul proprietate, nu pe terenul public, ceea ce schimba incadrarea (..informatie pentru domnul Comandant Buraga).

Nea Sandu si moartea cu coasa, in vacanta!

Asteptam si alte sesizari pe adresa redactiei office@experimentullehliu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *