ITM Interlopi Iacomi PNL PSD

Sau cum primeste ITM Calarasi 20.000 ron amenda pentru nerespectarea normelor de protectie a muncii!

Ca orice prostituata care se respecta, ITM Calarasi, condus atunci si acum de Bestea si Gogosel (Dumitru Niculae- PNL- actual Subprefect), primeste o amenda (pe care nu o plateste), cu PV de sanctionare si factura de 20.000 ron, pentru nerespectarea Normelor de Protectie la Incendii in unitatea noastra. Iulian Iacomi a dispus si dispune de ITM Calarasi la o simpla apasare de buton. acesta a transformat o institutie care are in principal scopul de a proteja angajatii de abuzuri si de a urmari respectarea legii, intr-o prostituata de care au tras si inca trag toti!

Ciorapul (Stan Ionel), alege sa blocheze intrarea in unitatea noastra si parcheaza masina in zona de parcare interzisa (clar marcata si delimitata). Acesta blocheaza accesul in unitate, periclitand in caz de incendiu accesul echipelor de Pompieri! Pe cale de consecinta, ITM Calarasi este amendata cu 10.000 ron conform Regulamentului General de Functionare al Unitatii.

Pentru faptul ca 3 dintre inspectorii veniti in vizita au fumat in zona in care fumatul este strict interzis, fapt clar mentionat pe toate zidurile, aratand dispret si ignorand conditiile impuse de Normele de Protectie a Muncii, din unitate, se amendeaza ITM Calarasi pentru nerespectarea normelor de protectie a muncii cu 10.000 ron.

Politia Economica este trimisa de urgenta sa constate minunea?! Vin 2 inspectori, constata PV de sanctionare si existenta facturilor, fac cruce si pleaca! -Bine ai venit in Lacomi Land, unde totul este posibil!

Stan Ionel zis Ciorapul – fumeaza cu bidoanele de benzina in spate!

Dumitru Nicolae, subprefect de Calarasi, zis Gogosel, este un personaj funesc, de o uratenie grobiana, de o crasa incompetenta si lene, ajuns pe culmile Prefecturii Calarasene, si tinut in brate de actualul Prefect Gen. Marian Soica si Prim. Ministru Ludovic Orban!

Stan Ionel lasa masina in zona marcata clar cu INTERZIS oprire si stationare

Pragmatic-esteticeste, la Gogosel, absurdul se impune ca o inconfundabila dimensiune spirituala, subliniata doar de faptul ca „Creatorul”, nu a mai avut nimic sa-i dea la coborarea pe Terra!. Dumitru Nicolae, a transformat ITM Calarasi intr-o prostituata de care au tras toti interlopii, in functie de interese.

Ravasel trimis lui Beste Nicolae, cu ceva instructiuni!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Nota informare IPJ Calarasi

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

La Calarasi, Prim Procuror Petrache Angelica (buna prietena cu Bestea), ingroapa plangere penala depusa de noi! Prim Procurorul Angelica Petrache, nu poate ridica privirea din foi cand imi returneaza plangere! Se simte vinovata!

-Asa lucreaza Procurorul lor!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Plangere penala depusa la Parchet Calarasi in 22.05.2020.

-Dormi linistit, Prim Procurorul Petrache Angelica vegheaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *