Crinului 1

Cum functioneaza ca unsa, o Grupare de Crima Organizata si Terorism, cu binecuvantarea Curtii de Conturi si a DIICOT care doarme!

Bordelul de pe Crinului 1 este de fapt un focar de infectie!

Subordonarea SFO Lehliu Gara (Anaf Lehliu Gara), structura care include si Unitatea de Trezorerie, a asigurat Gruparii Iacomi, condusa de doua decenii cu mana de fier de Iulian Iacomi, liniste in operarea tranzactiilor financiare ilegale, sau la limita legii, drenarea banilor in liniste catre firmele capusa sau de partid, dar si un extraordinar element de opresiune fata de cei care nu dau spaga sau deranjeaza!

Cei obraznici, sunt executati cu popriri pe conturi, iar blocarea conturilor devine instrument de lucru uzual. Petrica Ivascu devine si el un simplu lacheu care latra doar cand si cat i se spune!

Prostituata ITM Calarasi, prin Sef ITM Dumitru Nicolae (actual Subpefect), cu toate ca pierde 3 procese, ultimul un apel exceptional in anulare (cale de atac rar folosita de ITM), instituie poprirea pe conturile unitatii noastre (pe toate), blocand astfel plata salariatiilor si miscarea capitalului circulant!

Curtea de Conturi si conducerea ANAF Ploiesti, cea de care tine ANAF Lehliu Gara, gaseste ceva nereguli, dar mici! Adica nu critice! Pe Tifrea l-am sunat de x ori, insa era mereu ocupat…..asta pana a inteles ca are si el plangere penala la DNA si a inceput sa intre in fibrilatii!

ITM Calarasi, aflata sub coordonarea PSD si a PNL, este folosita drept prostituata de cei care sau in alte functii caldute! Cand Bestea trece la prefectura, locul este pastrat vacant la ITM, pentru momentul cand Beste trebuie sa vina inapoi in fotoliul ITM. Institutia Statului Roman este violata de cate ori este nevoie, devine un instrument de opresiune, o bata, nefunctionala, rupta de realitate si LEGE.

ITM Calarasi este o institutie corupta, cu angajati de lut, necalificati, insurubati in functii de conducere, oameni care au nevoie de 6 ore (Stan Ionel de exemplu- Inspector SSM ITM) pentru a completa un Proces Verbal de sanctionare.

Mizeria din institutiile Calarasene, este imposibil de curatat! Cel putin in actualul format in care Judetul este condus de Partidul National Democrat Social Liberal, partid hibrid infestet cu plosnite, in care interlopii cu ajutorul Procurorilor (si ei manjiti), conduc linistiti „prostimea” care tace si inghite!

Prostituata (prin Stan Ionel- zis Ciorapul), trimite ANAF Lehliu Gara, nota de instituire a popririi, pe care ANAF Lehliu Gara, imediat o aplica! Degeaba vorbim zile intregi cu Doamna Iordan (director interimar al ITM) si Petrica Ivascu!

Blocajul dureaza inacceptabil de mult si toti ridica din umeri!

Parasit de autoritati, abandonati de Procurori, complici si ei cu mafia politica Calarasana, contribuabilul devine victima. Institutiile publice, devin element de opresiune, instrumente de tortura a populatiei civile lasata fara aparare! Ludovic Orban vine la Lehliu Gara, la Hanul Rustic unde ii propune un troc prin care Iulian Iacomi este ferit de plangerile penale la DNA, in schimbul obtinerii mandatelor PNL la Lehliu si localitatile din jur si ceva locuri la Consiliul Judetean. Ludovic Orban, devine un Interlop, pentru care, doar obtinerea voturilor este importanta. Ciolacu, vine la Ivanesti, insa nu pune pantofiorii in Lehliu, sa vada si el cum arata un Oras European!

-Cu mainile goale, nu poti lupta in fata tancului! De oprit nici vorba!

O istorie a Baraganului asa cum nu o cunosti!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

In ecuatia „jafului”, apar si angajatii ANAF care fac „pierdute” instiintarile!

Gogosel, suparat ca a cazut de gasca proasta, merge mai departe si pune ilegal poprire pe conturile societatii!

Acesta este insa un episod minor, Gruparea de Crima Organizata operand in mod similar si in alte cazuri, reprezentand regula nu exceptia!

-Ce face Prim Procuror Petrache Angelica? Fix nimic! Tine plangerea cateva luni si apoi mi-o returneaza! Cand am fost la Parchet, Prim Procurorul nici nu mai stia prin ce sertar era aruncata plangerea cu inregistrari audio cu tot! Nu le pasa, pentru ca esti slab si taci! Esti moale ca o carpa si ei se sterg cu tine pe picioare! Stiu ca ti-e frica, ca esti vulnerabil!

Interlopii la ora mesei in Lacomi Land

„Dormi linistit Procurorul vegheaza!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *