Bahrica

In Lacomi Land exista o serie de anomalii sistemice in MAI, de-a dreptul fantastice! De exemplu, Politia Circulatie si Politia Locala au interzis in a controla, tranzita sau verifica, conducatorii auto de pe DJ313, drum care face legatura intre Radu Voda si Dor Marunt. Ei nu pot nici macar tranzita zona fara aprobare! Tare greu sa afli de ce?!

De ce da tina Gruparea Iacomi DJ313 ferit de privirile indiscrete?

Proaspat asfaltat de Vasile Iliuta, in vremurile lui bune, cand pastorea Consiliul Judetean, DJ313 este ca o gaura neagra in Lacomi Land.

Pentru a vedea ceea ce se intampla pe DJ 313, ai nevoie urmatoarele:

  1. Un prieten, cu o legitimatie sa poti salta sistemele de supraveghere existente, din cand in cand!
  2. Un prieten, care sa monteze in camp camere de supraveghere (gen wild life), pentru a inregistra ceea ce se intampla pe DJ ( si se intampla multe)!
  3. Un ziarist, care nu poate fi uns, sa aiba cine sa scrie!

DJ313, este un drum pe care accesul Politiei Circulatie si Politiei Locale este interzis din mai multe motive ce tin de alegeri! PE DJ 313, se intalnesc oamenii Imparatului in camp pentru a discuta si manageria fictivii, pentru a schimba genti cu bani, pentru dicutii, departe de ochii curiosilor!

In acelasi timp, pe DJ 313, la Sorica Elvis (in Dor Marunt), exista pe domeniu public un parc auto suspect, care exista acolo cu binecuvantarea lui Ion Iacomi. In aceste masini nu sunt pastrate buletine si nici alte lucruri, chiar nu sunt! Masinile radiate in fapt, sunt aruncate in drum, insa au placute de inmatriculare!

Ceea ce surprinde insa este faptul ca Bahrica Marimar Rebeca, minora si fara carnet de conducere, conduce autoturismul proprietatea lui Sorica Vasile Leonard (zis Elvis), pe DN313 cu remorca atasata!

Pe data de 01.08.2020, ora 13:35, Bahrica, minora, fara a avea multe clase si posibilitatea de a obtine carnetul, conduce linistita, cu blagoslovirea Comandantului Buraga Costel si a lui Ion Iacomi, care blocheaza accesul de drept al echipajelor in zona!

De ce pastraza Gruparea Iacomi, DJ313 ferit de ochii curiosilor si masiniile lui Elvis in drum, fara sa intrebe nimeni?

Si tu credeai ca ai nevoie de carnet de conducere pentru a conduce autoturismul?!

-Dormi linistit, MAI vegheaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *