seara la supa

Romania esueaza, alaturi de Bugaria, spre mlastina coruptiei generalizate, a furtului legalizat, bine legiferat, prin care imposibilul si imoralul devine posibil si realitate zilnica.

„Toată lumea ştie că cine merge în administraţia locală este un „om făcut“ pentru el şi eventual pentru următoarele lui generaţii. Administraţia locală şi în general politică este de fapt canalul prin care ultimii din clasă, băieţii de nota 6, că tot e acum în vogă expresia, oameni cu bacalaureatul la 30 de ani precum Vanghelie & Co ajung în faţă, la împărţirea resurselor publice. „Băieţii“ de 10 din clasă, ce să facă, pleacă să lucreze la NASA sau la Google.

Şi după 4, 6, 10 ani, vezi cum răsar în declaraţiile de avere bijuterii, tablouri şi terenuri de sute de mii de euro. De unde? Aparent, nu ştie nici ANAF, nici ANI, dar ştie de fapt toată lumea. Prin sistemul de achiziţii publice. Fiecare primar, la cea mai măruntă comună, fiecare şef de cămin cultural, are acolo un buget de achiziţii, de la 5.000 euro pe an la 500 milioane de euro pe an. De unde cumpără? De la un văr, de la o mătuşă, de la un fost coleg de şcoală generală sau de facultate. Apoi grija este doar justificarea sumelor obţinute, adică, în termeni tehnici, „spălarea”.

Şi iar peste 4 ani nu sunt şosele, nu sunt şcoli, nu sunt spitale. Ce este de făcut în aceste condiţii? Natura umană nu poate fi schimbată. Este aceeaşi. Ai putere discriminatorie, control contro­labil, atunci hai­tele sunt la pândă.” ZF Sorin Paslaru, www.zf.ro.

Cat de cruda este radiografia domnului Paslaru, dar cat de reala si apasatoare!

Ecuatia alegerilor este simpla si rafinata de ani de zile de Partidele Politice, care complice cu Interlopii au stalcit si murdarit Legiile Romaniei, au zdrobit Justitia, trasformand Procurorul si Parchetele in anexe inutile ale politicului, inutile si lipsite de onoare! Procurorul, devine o rusine, insa sunt platiti la nivel European, pensionati devreme, respectati, apreciati, …

Masina de vot

Primarul iese fara votul tau, bazat pe oprimarea celor slabi si vulnerabili, a celor de la ajutoarele sociale, a celor saraci si bolnavi. Pentru asta angajatii din Primarii sunt cheia. Ei cu angajatii primariei, analizeaza fiecare caz si ii ameninta cu represiuni daca nu voteaza cu cine trebuie! Le taie ajutorul social, pensia de handicap, ajutoarele de toate felurile, alocatia la copii chiar, le pun piedici, etc. Se fac liste si fiecare este carat la vot. Fac poze cu telefonul si dupa vot primesc cativa lei!

Oprimarea celor amarati si vulnerabili este o CRIMA. Esecul suprem al Statului de Drept, nici in comunism, asa ceva nu a existat! Nici Stalin, nu a mers atat de jos!

Al doilea element il reprezinta carausii care au de manageriat transportul oamenilor (cateva sute pe zi). Carausii sunt bine impartiti, fiecare are rolul si locul lui, organizati nemteste, Primarul, Senatorul si Deputatul iese cu frauda, girata de Politia Locala si Politia Orasului, Politia circulatie, acestia asigurand protectia carausilor.

Al treilea element il reprezinta Serviciul de Securitate al Primarului, gata imediat sa reprime orice intrus, cu amenintari, bataie, distrugere, de fata cu Politia sau nu! Format din oamenii de incredere ai acestuia, ei trebuie sa indeparteze rapid orice curios!

Alimentarea carausilor se realizeaza la Lehliu Gara, la Sofian, unde toti alimenteaza masinile si de 2 ori pe zi! Alimentarea cu bani tot acolo pe liste.

Al patrulea element, sunt flotantii. Identificati tot de angajatii din primariile prietene, acestia sunt adusi la domicilii fictive, carati in ziua votului de dubite bine organizate, la Lehliu Gara estimarea este de 450-500 flotanti adusi sa voteze cu Iulian Iacomi, pentru alegerile curente. Pentru 100 de ron, acestia sub amenintarea indirecta cu represalii, vand votul, mai mult de teama si frica!

Colegii de la Recorder, cei care ti-au spus de Experimentul Lehliu primii, vin cu clarificari! Sursa Recorder.ro

Comandant Buraga Costel- MAI Lehliu Gara

Nimic nu ar fi posibil din aceste grozavii, daca Ministerul Afacerilor Interne ar respecta Juramantul, uniforma si drapelul! MAI o sluga a Interlopilor, le asigura protectia in tot Calarasi-ul, Procurolul apara Interlopii, iar tu ramai singur!

Cum ajungi primar in Lehliu in 2017 ales de altii!

PSD si PNL, Iliuta, Dragulin, Filipescu si Iacomi, cei 4 care au transformat in 20 de ani alegerile in Calarasi, intr-o mizerie de nedescris in care cei slabi si fara aparare sunt zdrobiti de bocancul politic!

Dor Marunt -Dec 2016

Micu Filip si Mariana Stan verisoara primara cu Eremia, primarul la Odobescu PNL

Micu Filip Ionel, angajat la Primarie (vine la munca cand este sunat), membru al Bisericii Adventisete, a carat si a platit fratii pentru a ajunge in primarie. Folosind auto CL-14-MFL, acesta a carat in jur de 150 de persoane. Ulterior ajunge in Primaria Dor Marunt, rasplatit pentru supunere. Directoarea Mariana Stan, pune si acum o presiune extraordinara pe parintii cu copii la scoala, pentru a vota cu Ion Iacomi (detalii in episoadele urmatoare).

Pe drumul catre ” inalte culmi educationale” Mariana arde!

In video se vede Meserie, actual Vice, pe numele real Grigore Nicolae, acesta este cel care a coordonat masiniile cu votanti si platile. Carati Aurel Iancu si sotia. Se vede si mana dreapta a lui Gigel Stamate (gorobezu) cu CL 94-AHA.

In imagini si Toader Ioan zis Nutica (consilier personal al lui Ion Iacomi). La securitate, avem profesorul de sport geamanu, gata de actiune in caz de nevoie! Cara si Geamanu Adrian (zis Orzea), sofer pe microbuzul scolar al Primariei Dor Marunt.

Tudor Ioan, cu CL-16-TUD, cara cu doua masini din care un peugeot 307, oameni amarati. Acesta este consilier al primarului Ion Iacomi.

Micu Filip, cara si plateste oamenii dirijat de Meserie, care asigura logistica si linistea! in imagini, Constantin Valeriu, adventist, din Dor Marunt.

CL-94-AHA gorobezu, prietenul lui Meserie. In imagini se vede si masina Audi A4 a lui Meserie cu care sunt carati oameni.

B-04-ACK Stoican Nicolae, zis Cotaru, cel cu lacurile si pestii, angajat fictiv la Primaria Dor Marunt. sef la Asistenta Sociala la Primaria Dor Marunt. Pana voteaza oamenii mai aduce o tura de amarati!

Ca vitele la abator, asa sunt carati oamenii vulnerabili, parintii nostri!

Masina cu nr 2819FJY tot a lui Toader Ion consilier al primarului acum in functie, Ion Iacomi. Cara de zor oameni asistati social.

Cotaru, vine cu oameni cu handicap de la asistenta sociala, familia completa. Asuprirea nu cunoaste limite iar scopul scuza mijloacele.

Fratele pompierului Sandu Golohut (cel cu pavelele) – Mitica Golohut, cara oameni si are si poza lui Ion pe luneta. este finul lui Gigel Stamate. Meserie (vicele) este cel care coordoneaza intreaga operatiune si platile la oameni.

Cotaru si Sandu Dihot cel cu pavelele din Lehliu Gara!

Tudor Ion, cara oameni cu turismul Mercedes pentru a vota cu cine trebuie! Unii fac poza si ii arata lui Meserie poza cu stampila altii nu, se merge pe incredere!

Cand esti dus si adus de acasa, ti se vorbeste frumos, ce faci?

Cotaru incarca oamenii si ii duce inapoi acasa!

Pleaca Tudor Ion cu masina plina de votanti! Organizarea este foarte bine pusa la punct, de Ion si Iulian Iacomi, cu sprijinul exceptional al MAI, atat politia locala cat si MAI Lehliu Gara (ep urmator pe larg).

Cotaru cara oamenii cu ajutoare sociale, pe Petrica, Puiu si mama acestuia! toti oamenii de la ajutoare Sociale, sunt adusi la vot, cu teava la cap si glontul pe teava ei trebuie sa voteze, altfel pierd ajutorul social!

Sunt oameni amarati, si nu toti tigani! Sunt si parintii tai, bunicii, rudele, suntem noi toti!

Cotara duce oamenii inapoi acasa dupa vot!

Alegerile devin un circ, o mizerie! Procurorul ascunde si caseaza plangerile, Justitia nu mai exista, ramai doar tu abuzat, parasit de autoritati, cu cizma pe gat, nu mai poti sa respiri! Ai de ales, ori pleci, ori mori zdrobit si in chin.

Asta a reusit politiceanul sa faca in Romania! O tara condusa de Interlopi, care au transformat scheletul Tarii- Justitia- intr-o boarfa de care trag toti!

Procurorul, principalul pion in aceasta ecuatie, dispare alaturi de Politia Romana din ecuatia stabilitatii Statale!

600 de voturi au fost aranjate numai la Dor Marunt! La Lehliu in episodul urmator.

Nu uita, Primatul este deja ales, inainte de alegeri, dar el nu este Primarul tau!

In Episoadele urmatoare, alegerile din Lehliu din 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *