interlopi iacomi psd pnl

La Lehliu Gara exista o situatie exceptionala, unica in Romania! O Grupare de Crima Organizata, cu sprijinul total al structurilor MAI-ISU si al Parchetului de pe langa Tribunalul Lehliu Gara, jefuiesc locuitorii orasului de votul constitutional, exercitand exceptionale presiuni, asupra oamenilor amarati, oropsiti, cu handicap, batrani, pentru a vota cu liderul organizatiei!

Imparatul Iulian nu a iesit Primar votat de tine! El nu este primarul tau! el a iesit primar prin furt, cu ajutorul MAI!

Plangerile importiva faptelor penale, sunt ascunse de Procurori, casate, si aruncate in sertare adanci. In acest episod nu le voi detalia, insa numele si faptele Prim-procurorilor, vor ocupa un alt articol!

Este importanta intelegerea mecanismului de fraudare a voturilor si extraordinara complicitate a Structurilor MAI (Politia Circulatie Calarasi, Politia Orasului Lehliu Gara, Politia Comunitara Dor Marunt).

Locatia: Sectia de votare de pe Crinului 1 (bordelul)- Lehliu Gara

Toate faptele de mai jos sunt fapte penale, pedepsite de lege ( in mod normal)!

Actorii: angajati MAI, angajati Primarie, Serviciul de Securitate al Imparatului, carausii si victimele (votantii). Nr total: 325 numai la aceasta sectie!

In imagini cara CL-74-LAR, al morarului sef la Ecoaqua, infipt de Iulian Iacomi. Il avem pe Bratu Ilie (nevasta, Daniela Cerasela Bratu contabila la liceul Lehliu Gara). Mai cara oameni Mihai Patarlageanu, bagat director Adjunct la Clubul Sportiv Municipal Calarasi tot de Imparat.

Bratu Ilie zis Lile, a jucat fotbal in tinerete cu Iulia Iacomi si este cumnat cu Mihai Patarlagenu.

Agentul Bunescu- MAI Lehliu Gara, coordoneaza operatiunea de aducere a victimelor la vot, sub directa si atenta supraveghere a Comandantului Buraga Costel- Sef Sectie MAI Lehliu Gara. Instructiuniile acestuia sunt clare: ” se asigura in liniste transportarea, descarcarea si incarcarea votantilor in liniste iar curiosii sunt imediat eliminati”! In acest scop, Buraga Costel aduce 12 agenti de politie, numai la aceasta sectie, pentru a preveni orice tentativa de deranjare a procesului de fraudare a alegerilor!

Se observa in imagini si masina lui Buraga Costel, CL-04-JDV, cel cu dosarul in mana! In jur sase politisti!

Tot aici se observa si supararea Insp. Principal Ramona Vlad, care nu este de acord cu protejarea interlopilor si cu falsificare alegerilor!

-Insa ordinul este ordin, nu se discuta!

In filmul de mai jos se vede Locotenentul lui Iulian Iacomi, Moldoveanu Ion, el cara cu Audi CL-71-MOL. Are rude si in Primarie (doamna Lincar).

La Lehliu, asuprirea celor batrani capata dimensiuni grotesti!

Maracine in actiune!

CL-75-MMS- Marian Maracine, angajat fictiv la Primaria Lehliu Gara si sclav al Imparatului, cara „putin stresat”. Dupa ce alimenteaza cu totii la Sofian, se impart banii, se fac listele si apoi sunt platiti la realizarea planului!

Maracine are sotia infiletata la Ecoaqua! Are grija sa primesti apa pura de munte la robinet!

Cara si Chirman Mihai Silviu, cu CL-89-CHI. Cu duba WW, cara Nicu Stirbu, nepotul lui Iulian Iacomi).

Blonda agitata, este SECRETARA Imparatului Iulian, om cheie in manipularea spagiilor, al coordonarii fraudarii procesului de votare, pion principal de care asculta Buraga orbeste in relatia cu Imparatul! Laura Ivanescu este sotia lui Jean Ivanescu, unul din cei 4 soferi ai lui Iulian si el angajat la Primaria Lehliu Gara.

Incepe circul!

In prezenta Sef Politie Circulatie Calarasi Anghel Ion (acum pensionat). Se vede cum Maracine loveste cameramanul de fata cu Anghel Ion. Prezenti, incepand cu acest moment sunt 12 agenti de Politie!

Faptele penale se complica!

Sef Politie Circulatie, instruieste carausii legat de ce si cum sa faca pentru fluidizare!

Apare finul lui Iulian Iacomi, Alin Ploiesteanu (candidat PNL la Frasinet in acest moment), in tricou rosu, care de fata cu Politistii injura, ameninta si loveste cameramanul!

Cameramanul este lovit, daramat la pamant, camera distrusa, este amenintat de fara cu 10 politisti, care se limiteaza in a se intoarce cu spatele! Buraga era linistit si privea in stanga!

Din garda Imparatului, vine si Popescu Tudor , cu tricou alb, cu service si spalatorie langa Scamini, acesta injura si ulterior loveste!

Cu Tricou negru Milea Ninel Ionel, antrenorul echipei de fortbal Lehliu Gara, om de baza a lui Iulian Iacomi.

Secretara si cu Maracine, pazesc si care oamenii oropsiti care sub amenintari sau plata, voteaza cu cine trebuie!

Este deosebit de important, faptul ca Procuratura Lehliu Gara, Prim Procurorul, gaseste normal sa „piteasca” plangerea si ulterior, x ani mai tarziu sa o claseze ca neintemeiata!

Toate faptele de mai sus, analizate atent, sunt fapte penale! Structurile MAI, implicate direct in a asigura buna curgere a celor carati sa voteze, sunt complici la oprimarea batranilor si complici la fraudarea voturilor!

Oamenii batrani, sub presiunea Clanului, voteaza, unii de frica, cu cel indicat! Imaginile sunt revoltatoare si nu necesita alte comentarii.

De retinut ca Gruparea era atunci PSD, acum este PNL, ei de fapt sunt o supa de escroci ajutati de Comandantul Buraga Costel sa fraudeze alegerile la care Iulian a stabilit dinastia! Nu au Dumnezeu, nu au partid, nu au orientare politica! Sunt sobolanii care noaptea in somn iti rontaie urechile, iar dimineata iti spun, cand te uiti in oglinda, ca arati minunat!

In episoadele urmatoare, vei avea nevoie de un ceai pentru calmare! Se poate pregati un ceai de tei sau iasomie, fara zahar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *