Putreziciunea de sub pres, sclavetii si noi toti!

Nota radactorului: Acest articol este destinat exclusiv lumii Interlope! Daca suferi, ai probleme cu inima sau nu esti interlop, este mai bine sa nu citesti mai departe!

Poti savura o melodie de linistire in timp ce citesti sa-ti fie mai usor! Vei avea nevoie!

In mai bine de 15 ani de cand urmaresc Sectiile MAI din Judetul Calarasi si Constanta, cu deosebit de mare atentie, in amalgamul de coruptie institutionala generalizata si imixtiune a politicului plin de analfabeti si lichele, un lucru am inteles si am reusit sa il respect in Romania:

-Cand vezi pe strada un echipaj de Pompieri sau o Salvare SMURD, sau Salvare, in actiune, iei masina in brate si imediat le faci loc! In gand spui o rugaciune pentru salvatori, si le multumescti ca exista! Servantii, sunt soldatii, aproape de tine, care-si apara Tara, mai presus de orice, cei care cu arma in mana, fie targa, fie furtunul de apa, fie clestele de tabla, lupta sa te scoate dintre fiare, ei sunt cei care merita titul de „Eroii nostrii”!

Romania, membra NATO, are un rol exceptional, acela de a avea capacitatea tehnica si materiala de a proteja Uniunea Europeana si unitatiile NATO, stationate in zona de campie, formata din Dorbrogea, Baragan, pana in Oltenia si granita cu Serbia in special!

Cu soldati NATO pe teritoriu, in caz exceptional, Romania trebuie sa aiba capacitatea de a raspunde oricarui tip de actiuni de sabotaj, iar cu Rusii (prieteni) in coasta, capacitatea de a raspunde la situatii de urgenta este critica! In prezent Romania este incapabila sa-si protejeze cetatenii si soldatii din cauza coruptiei endemice, avand toate institutiile conduse de analfabeti si incapabili cognitiv! Dumitru Nicolae spre exemplu- subprefect de Calarasi!

Putregaiul

La ISU Dobrogea, detasat este Col. Popa Daniel Gheorghe, mutat din Calarasi, unde a instituit alaturi de Lt. Gh. Paduraru Adrian si Lt. Col Gheorghe Catalin, un regim dictatorial, bazat pe clientelism, abuzuri extraordinare, umilinta, lasitate si furt!

Critic pentru intregul judet, serviciul SMURD si cel de Pompieri reprezinta tot ceea ce noi avem mai bun, mai nobil, mai curat! Teoretic, soldatii Pompieri, stalp de dreptate si corectitudine, sunt elementul de baza de care, noi cei multi si slabi, asupriti, trebuie sa ne agatam, pentru a ne ridica de jos! Realitatea? Daca o aflii vei plange, asa cum plang si eu cand scriu aceste randuri!

Judetul Calarasi a oferit intregii Tari, exemplul distrugerii capacitatii de aparare a Statului Roman, in caz de calamitate/ dezastru/ sabotaj. Presedintele Kalaus Iohannis, mi-a transmis ca a citit plangerile trimise lor acum multe luni! Rezultatul: Isu se dezintegreaza sub incompetenta si mizerie, incet dar sigur!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

INVESTITORUL

In Dor Marunt, exista o unitatea detinuta de AMEROPA SA. Situata pe o fosta constructie de pe timpul lui Ceausescu, depozitul a fost preluat de la Fratii Popa (alti interlopi din Calarasi- deosebit de periculosi cu legaturi cu Barca si Iacomi-finul-nasul-cuscrul, etc), pe o suma relativ mica. Acestia, cu complicitatea Primarului Ion Iacomi si Iulian Iacomi au construit pe domeniul public o platforma de beton de 4-5000m, au refacut acoperisul cu carton bitumat si au vandut catre AMEROPA. AMEROPA foloseste un depozit construit pentru o alta activitate ca siloz de cereale!

Azotat de amoniu, sute de tone, depozitate de jur imprejurul halei direct pe beton!

Mai mult, in fiecare an, la sfarsitul verii, 2 garnituri de tren de azotat de amoniu si alte ingrasaminte azotoase, sunt depozitate pe beton, in aer liber, langa sosea, fara a respecta legea, oamenii si dreptul nostru la viata!

Tot ce trebuie este o sticla cu motorina aruncata peste gard, si Dor Marunt dispare. 2800 tone de azotat de amoniu si alte ingrasaminte azotoase gramada, langa magazia AMEROPA cu pesticide-insecticide-acaricide! Un Cernobal, care doar cu mila Domnului, nu a avut loc inca!

Explozia din Beirut, produsa de o cantitate identica de azotat de amoniu!

De retinut ca la AMEROPA in DOR MARUNT exista toamna, aceiasi cantitate, adica 2750-2800 tone produse azotoase (azotat de amoniu) dar si o Magazie cu Insecticide si Pesticide! Adica toamna, acum, dupa porumb, va exista aceiasi cantitate ca in Beirut, adica doua garnituri de tren, ca in fiecare an! Explozia in Beirut a creat un cutremur de 3,5 gr pe Richter, inregistrata tocmai in Cipru! O catastrofa!

-Cum este posibila asa ceva?

Foatre simplu: Bani multi, foarte multi care curg!

Cine vine in caz de catastrofa la Dor Marunt?

Sclavetii cu echipament de 10 ani, dar cu suflet mare asa cum au venit si Pompierii de la Mihailesti! Pompierii, adevarati sunt cei de pe Echipaj si cam atat, iar astia sunt cam 10-20 toti!

AMEROPA GRAINS

Cumparata de la Fratii Popa, care cu acceptul lui Iulian si Ion Iacomi, au construit fara autorizatie o platforma betonata pe drum si in zona de siguranta a caii ferate, la cumparare, au primit promisiunea, ca in schimbul spagii date catre familia Iacomii si a cotizatiei anuale, ei sa benefieiceze de:

  • permisiunea de a utiliza o strada dupa bunul plac, motiv pentru care au distrus un intreg cartier
  • permisiunea de a face ce vor in baza din Dor Marunt, fara intrebari.
  • permisiunea de a depozita azotat de amoniu la Dor Marunt, fara respecatarea legiaslatiei si cu complicitatea lui Lt. Col Gheorghe- obtinerea autorizatiei ISU!
  • autorizarea anuala fara probleme, la primarie si pe unde mai trebuie, prin prietenii insurubati de Iacomi in diverse Agentii sau Servicii din Calarasi.
  • protectie importiva controalelor
  • dreptul de a instala ilegal antene GSM pe turnul de apa, fara acordul veciniilor si fara respectarea cerintelor legale.
  • amortizarea si ingroparea reclamatiilor!
  • pastrarea strazii Traian in mizerie fara asfalt, trotuare, etc.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Atasat contractele catre Puschiu Bradut, locotenentul lui Iacomi Iulian, si el primeste bani in avans de la AMEROPA. Puschiu este principalul element in spaga primita de Iulian Iacomi in general, acesta avand pe numele lui foarte multe active si tranzactii.

Se fac promisiuni de vanzare la avocat, se dau banii, inclusiv pe numele firmelor familiei Iacomi, iar marfa pe acte apare toata, chiar mult mai multa decat trebuie! Banii se dau aparent pentru contracte reale de livrare marfa, insa Iacomi si membrii primesc mult mai mult decat trebuie, totul sub aparenta legalitatii!

Pentru bani, Clanul Iacomi a lasat strada Traian, din fata primariei, cea de la gara, fara cadastru (cam singura din toata comuna), localitatea fara PUG actualizat, zona fara PUZ, au permis constructia unui cantar de camioane de 18m lungime pe trotuarul strazii, domeniu public, au permis mentinerea neasfaltata a strazii, iar copii cand merg la scoala, trebuie sa treaca printre incarcatoare si camioane care 24/7 incarca vagoane la cupa! De asemenea acum cateva saptamani au permis turnarea unui chituc de 6m3 de beton, pe domeniu public si in zona de protectie CFR!

Toate aceste grozavii au fost posibile cu concursul vesel al lui Joga Virgil, Consilier Superior la Urbanism in cadrul Primariei Dor Marunt, angajat la Primarie pe 8000 ron pe luna!

Toamna, ai 2 garnituri de azotat de amoniu si uree, sa dormi linistit, pe beton la AMEROPA!

Poluarea fonica, fizica cu praf, antene de telefonie montate aiurea, totul este posibil pentru ca AMEROPA plateste (dar nu tie)!

Aici este strada Traian, pe undeva! Viata aici este un iad! Azi 19.09.2020- Strada unde copii ar trebui sa se joace-domeniu public!.

Toamna tarziu, Ameropa mai cumpara pentru cate o clasa din Dor Marunt, cateva creioane si caiete, gume si echere, sa arate Primarul cat de mult investitorul te iubeste. Mariana Stan, directoarea Scolii din Dor Marunt, cu creioanele de la AMEROPA in mana, ii dedica Primarului analfabet ode si pune copii sa-si dea jobenul jos in fata Primarului.

Zona de siguranta a CFR si domeniul public al comunei, transformata in zona de descarcare a cerealelor !

O data cu aducerea ingrasamintelor pe platforma de langa Primarie a AMEROPA, Primarul a crescut pretul! Creste cotizatia! Si ca sa fie treaba buna, langa miile de tone de azotat de amoniu au si o magazie de insecticide/ pesticide!

Porumbul se incarca la cupa, zgomotul si praful este insuportabil, viata in zona o tragedie, o mizerie, iar noi de 10 ani pe ei cu drone!

Poate Lehlianul sa ceara despagubiri AMEROPA SA SI BUNGE/PRIO, pentru dezastrul creat si inghitit timp de 2 decenii? Poate cel zdrobit din Dor Marunt, sa solicite Ameropa despagubiri pentru distrugerea satului? Raspunsul este DA! Legea este pentru toti aceasi! Insa avem nevoie de Procuror! La Calarasi este nevoie de Doamna Procuror Silvestru, sa aiba cine sa ridice privirea din tarana! La Calarasi, este nevoie de Justitie, insa fara Iliuta, Iacomi, Dragulin si Filipescu!

In loc sa investeasca intr-o baza moderna cu supratraversare si silozuri, au preferat varianta usoara: SPAGA! Investitie minima, profit maxim!

De 10 ani cu dronele sunt supravegheati toti (Ameropa, Bunge, Imparatul)

Cum au obtinut ei autorizatii de la Mediu, de la Pompieri, de la Primarie? Raspunsul il ai mai sus!

Si Parchetul stie, Orban stie, Prefectul stie, Procurorul stie!

Nimeni nu face nimic, pentru ca taci! O Romanie corupta pana sus, sus, sus!

Rafinaria Prio/Bunge

Spaga este elementul esential peste tot in Calarasi! La Bunge/Prio, investorul stia de la bun inceput ca la Lehliu face bani!

Investitorul a constatat ca daca vrei sa faci multi bani ai nevoie de scurtaturi! Totul se reduce la cat profit scoti. asa ca cu spaga multa, reduci costurile de operare considerabil! Dar asupra Bunge, cele doua firme prin care au fost, drenati banii de transport, vom reveni in alte episoade, in acest episod una din retetele de drenare a baniilor de Clanul Iacomi si catastrofa pe cale sa se intample in Lehliu!

Cine vine in caz de explozie, vine Rica pompierul ( ginerele lui Iacomi Iulian pe numele complet Dinca Relu Aurelian), cel care injura sclavetii, asta daca este prin unitate. Vine Plutonier Major Purcarea Mihai si Plut adj. Sef Ion Ciprian Tudorel, asta daca mai sunt in stare sa vine dupa ce au facut sute de metri de garduri la cimitirele din Dor Marunt si imprejurimi, pe banii primariilor prietene!

In caz de explozie si catastrofa in Lehliu, nu prea are cine sa intervina!

De fapt este Dihot (cel cu pavelele si caratul celor oropsiti la vot), el este angajat de Iacomi Iulian la Serviciul de Ambulanta Calarasi (acolo o alta catastrofa in 20 de episoade), serviciu controlat integral de Iulian Iacomi. Angajat ca sofer pe ambulanta de urgenta, dihot, ginerele lui Ghita Plesca, cu toate ca este pensionat cu handicap, lucreaza la Ambulanta pe Urgenta! Legal nu are voie sa fie pe salvarea la URGENTA, insa in Calarasi totul este posibil. Astfel Dihot are beneficii financiare uriase, dar le lasam pentru episodul cu Ambulanta Calarasi, sa vezi acolo coruptie.

Iar daca esti jos si intoxicat cu vapori de la o explozie , Dihot nu te poate ajuta sa te suie pe targa ca el este handicapat si in plus a obosit de la atata carat alegatorii la vot!

Mizeria Rafinariei

Pentru a face bani, Rafinaria a redus numarul de angajati din rafinarie, chimicalele sunt depozitate aiurea, neglijent, oamenii mai putin calificati decat ar trebui, iar informatiile SEVESO au fost subtiate! Informatile SEVESO, ar trebui publicate periodic si publicul informat lunar legat de potentiale accidente, facute exercitii, simulari ale Pompieriilor, chiar si o unitate speciala de Pompieri a Rafinariei! Conditiile de mediu ar trebui sa fie draconice, depozitele de substante chimice supraveghate non stop.

An de an, Informatiile ajunse la public se subtiaza, apa este deversata cu compusi chimici cu tot, asta in timp ce puturile de aductiune pentru apa orasului, sunt la cateva sute de metri de punctul de deversare!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

In setul de informatii SEVESO, in timp, dispar o serie de elemente, cum ar fi hexanul si acidul sulfuric (multi vad, putini cunosc). In 2010, din documentul sustras din secretariatul Primariei Lehliu Gara, unde era dosit cu multa grija, apar si Hexanul si Acidul Sulfuric. Problema este ca sunt si alti compusi chimici (multi), care nu apar, insa sunt adusi in Rafinarie! Multi compusi care ar fi trebui sa fie inclusi, dar nu sunt.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cum toate institutiile din judet sunt capusate de Dragulin, Iacomi, Iliuta si Filipescu, autorizatiile, avizele si protectia mediului inconjurator „se rezolva”…

Prin reducerea drastica a cheltuielilor de operare, Rafinaria este un dezastru pe cale sa se intample! Din lipsa de personal calificat, tone de compusi chimici exceptionali de periculosi sunt lasati peste tot in rafinarie, iar in caz de explozie sau catastrofa, La ISU Lehliu Gara, sunt doar 3 pompieri pe echipaj si cam atat (sambata si duminica cand Lt Col. Gheorghe ii forteaza pe pompieri sa nu vina la munca). Ii obliga sa stea acasa sa ii pedepseasca si sa nu aiba zile platite, sa ia un salariu mai mic pentru ca nu sunt docili! Sclavetele cu cizma pe gat este abuzat asa cum esti si tu!

665tone de hexan
54 tone de acid sulfuric

Pentru cine cunoste, o explozie, o catastrofa la Lehliu, va avea consecinte inimaginabile pentru Baragan, cu efecte pana la Bucuresti si Constanta.

Rafinaria are un grad de explozie si accident chimic foarte mare si din cauza automatizarii excesive, realizata pentru a reduce costurile de operare.

Toate aceste grozavii sunt posibile prin colaborarea criminala, a tuturor institutiilor din Judetul Calarasi dar si a Ministerelor din Bucuresti. Oamenii sunt efectiv abandonati!

Pompieri vin la interventie in caz de calamitate cu o masina si 2-3 servanti, cu masti de 10 ani, si suflet mare!

In Judetul Calarasi in special, cei trei zei ai ISU, soldati, Lt Col. Gheorghe Catalin ISU Lehliu Gara; Lt. Col. Paduraru Adrian- ISU Calarasi, Col Popa Daniel Gheorghe (acum la ISU Dobrogea), au transformat si schilodit intreaga structura a ISU Calarasi si au distrus cam tot ceea ce era bun in unitati!

Cei trei au instituit un regim opresiv exceptional, bazat pe coruptie, clientelism, furt, oprimarea pompierilor si promovarea numai a celor docili si ascultatori.

Colonelul Popa, a introdus notiunea de „sclavete”! Sclavetele, este pompierul, servantul, cel care-ti scoate copilul din foc si nu este nici o data premiat, promovat, apreciat! Este umilit si ascuns in spatele unitatii!

Lt Col Paduraru, ii trimite pe sclaveti in spatele unitatii la Calarasi, ii considera inferiori!

Dezastrul este unul exceptional, din cauza faptului, ca populatia este abandonata de autoritati, iar in caz de catastrofa, de fapt, Pompierii nu au cu cine, cu ce, si cum sa intervina!

Atat Ameropa cat si Bunge, nu au functionale, masuri reale de prevenire a unui dezastru! La Ameropa azotatul de amoniu sta direct pe beton, in ploaie si sub soare, tot ce lipseste este o scanteie!

La fel si la Bunge, fara a implementa proceduri clare de protectie a mediului, cu autoritati care nu exista, la Lehliu se obtine Biodiesel ca in jungla din Congo!

Stiai ca Rafinaria nu a cerut publicarea unui drept la replica in urma articolului de saptamana trecuta?

Mulgerea

Clanul Iacomi, a impus Rafinariei, subordonarea diviziei de transport a Bunge/Prio, de la bun inceput- conditie clara in masinaria coruptiei.

Astfel au aparut o serie de firme „capusa”, formata din oamenii de incredere ai lui Iacomi Iulian si Iliuta Vasile. Acesti oameni, avand intrare exclusiva si-au cumparat zeci de camioane si au inceput sa care seminte si srot pentru rafinarie. Milioane de euro anual au plecat si pleaca catre oamenii, cateii Imparatului de la Rafinarie- sub forma de plati directe.

Mecanismul este simplu: tot ceea ce misca este controlat de Iulian Iacomi care cu acceptul Investitorului, are angajati la logistica care manageriaza firmele de transport. Adica pe intelesul tuturor, Iulian Iacomi este actionar la Rafinarie, primind bani prin proxi fara a investi nimic! El investeste de fapt timp, in a acoperi jegul!

Problema este ca Brigazile de Pompieri au fost decimate din inconstienta celor 3 mentionati mai sus, in asa hal, ca nici macar macaraua cumparata de Iliuta, prin Consiliul Judetean, nu poate fi folosita in caz de accident, pentru ca in fapt, nu are cine sa o conduca si sa o utilizeze! (vom reveni pe larg asupra aspectelor mentionate aici).

Imperiul

Pe carca Rafinariei, Clanul Iacomii a ridicat imperii. La Rafinarie istoric au fost numai oamenii lui Iacomi Iulian, ei au fost cei care au coordonat logistica si drenarea baniilor.

Ichim Marian, zis Oaie, cu fratiorul Nelu Ichim, detin un imperiu de camioane, construit exclusiv pe carca Bunge. Oaie, a fost facut de Iulian Vicepresedinte PSD Calarasi! Ichim Marian a incasat anual in jur de jumatate de milion de euro pe „transport la Prio”! Ichim este bun prieten cu Iliuta Vasile si impart o nesfarsita, sincera si incredibila relatie de amicitie! Ichim da parte din bani la fel ca ceilalti catre Iulian Iacomi.

Insurubat de Iliuta la Societatea de Drumuri Calarasi, Ichim Marian, a primit in schimbul frizurii aduse lui Iulian Iacomii, un teren chiar langa poarta rafinariei, sa-si faca Ichim baza si service de camioane, sa fie aproape de prada! Astfel chiar la poarta rafinariei, oita mica si gingagsa, a plasat 1000 de tone de frizura si vrea sa inceapa constructia unei baze de camioane „ca in filme”!

Mereu „activ de la 7 am” asa cum declara, Oaie, este locotenentul lui Iulian dar Generalul lui Iliuta! Cand a fost trimis la mine de Iliuta, Ichim a ajuns in Dor Marunt in 13 minute din Calarasi!

O data luat de pe mine, Ichim a disparut cu amenzi cu tot si dus a fost!

Plosnita sta mereu aproape de gazda altfel moare! Teren dat de Iacomi lui Oaie.
Pe taramul lui Ichim
Cu asfaltul asta se asfalta intreg satul Buzoieni! Toate strazile! Furat de pe A2, acesta asteapta flota lui Oaie, sa se odihneasca aproape de gazda pe care o paraziteaza!

De mai bine de un deceniu, Ichim cara cu 15 masini la Constanta si retur, cu branula in vena direct din bugetul rafinariei!

Dar nu este singur, capusarea este uriasa, are proportii epice si este coordonata milimetric!

Chereches (cel cu contractele de deszapezire, vom reveni), este legat si el de vena cu bani a Bunge cu 5 camioane! Banii curg bine si constant!

Dobre Florin, locotentenentul lui Iulian, si cel mai capabil cognitiv dintre toti membrii Gruparii Iacomi, cara cu 6-7 camioane zi de zi. Dobre Florin, a dezvoltat un imperiu greu de cuprins in imagini si cuvinte.

Calculul

Un camion face la Constanta 3 curse pe zi in 24 de ore cu un sofer. Cu 15 masini cari 25 de tone pe masina, adica 375 tone intr-o zi! 1250-1500ron/masina+tva! 3 curse=cam 1000 euro. 15 masini=15.000 euro/zi +tva.15.000×30=450.000euro (mic exemplu de calcul economic la 30 de zile de carat cu 15 camioane).

Daca consideri faptul ca la Logistica au fost pana de curand, oameni pusi tot de Iacomi Iulian, intelegi de ce Bunge este o vaca buna de muls!

Banutii sunt multi si pleaca de la 1500 ron/cursa+tva in sus! La carat cateva firme preferate, Chereches, Ichim si inca 2-3, in functie de dispozitia Imparatului.

Imperiile cu zeci de camioane, vile, bani cash cu nemiluita, Suv-uri, terenuri agricole nesfarsite si aflate in posesia membrilor Clanului Iacomi, sunt in parte inca legate cu branula de Rafinaria Prio/ Bunge. Si banii de cumparat voturi, pentru cei slabi si amarati, o data la 4 ani!

Iar Procurorul, DIICOT, SRI se intrec sa ascunda plangerile penale!

In caz de accident, de catastrofa, avem o mana de Pompieri, sclavetii, umiliti, batjocoriti de sefi, cu pieptul gol, ei vin sa te salveze!

Pompier Sef de echipaj din Calarasi

Pompierii au inceput sa vorbeasca, si incet incet, de la ei, poti intelege dezastrul MAI-ISU Calarasi.

Una este sa-ti povestesc eu, alta este sa auzi de la ei! Pentru ca tot mai multi Pompieri au decis sa rupa tacerea. Pompierii de la Detasamentul Calarasi, sectia Dragalina, sectia Lehliu Gara (inclusiv punct de lucru Fundulea), Garda de Inteventie Budesti si Detasamentul Oltenita.

Pozele postate cu Pompierii din Judetul Calarasi pe pagina ISU Calarasi, nu exprima nemultumirea subofiterilor si sclavetilor si nici modul jalnic in care sefii se comporta.

Acest articol, a trebuit impartit in cateva bucati, din cauza situatiei exceptionale. Este lung, complicat, amestecat, insa toate aceste parti formeaza viitorul copiilor nostri! Cum alfel sa le cladim o viata mai buna, cum sa ii educam, daca ii otravim cu apa ce le-o dam, cu aerul pe care il respira! Asta inseamna Crima Organizata.

Sclavetii- Eroii tai

Din intregul set de evenimente, unul, in mod exceptional, mi-a atras atentia, legat de faptul ca Lt Col. Gheorghe Catalin ISU Lehliu Gara; Lt. Col. Paduraru Adrian- ISU Calarasi, Col Popa Daniel Gheorghe ISU Dobrogea, obisnuiau si obisnuiesc sa stranga bani pentru decedati, bani care ajung partial la familiile decedatului!

Pompier detasat la Calarasi. Sef Echipaj Budesti

Consider o asa fapta, pacatul suprem pentru un Conducator de Osti! Comandant de Unitate, sa ajungi sa furi de la mort!

Fundulea Pompier 4- declaratii sub anonimat

-Doamne cat de jos se poate merge!

Am luat firul evenimentelor si de la 4 soldati, am aflat independent, acelasi lucru pe care l-am probat vorbind cu familiile si inregistrand discutiile.

Concluzia: Lt Colonel Gheorghe Catalin si Lt. col Paduraru Adrian, obisnuiesc foarte des sa fure din banii stransi de soldati pentru familiile mortilor (tot soldati)! Popa se viseaza General! Stai sa vezi ce este la Constanta!

Pompier 3- sub anonimat.

Asa ca il sun pe Gheorghe sa il intreb daca-mi da un interviu! Raspunsul: -Doar daca Paduraru permite!

Il sun pe Paduraru de cateva ori, eram la 100 de m de el, in Calarasi, ne despartea un gard! Nu raspunde, insa pe whatsupp, ma trimite la Purtatorul de cuvant!

Erau amandoi in unitate la Calarasi, iar ei stiu cine sunt si ce vreau sa ii intreb! Cu lasitate au refuzat orice discutie! Faptele, insa, ale celor 3, ultimul transferat la ISU Dobrogea, te vor ingrozi!

Pompier 2- despre Marin Lazar soferul lui Buraga zis si Mari politistul sau piticul! Criminalistul din materialul cu Cocina (spitalul)!

Un element interesant este ca, o data ce Gheorghe impune valori si sume stricte de colectat, Paduraru lasa la liberul arbitru sumele date, insa un lucru cert este ca se fura de la mort! La Dragalina se strang 3500 de Ron, la Lehliu 4000Ron, se strang si la Calarasi si la celelalte unitati! Soldatul sare sa ajute familia celui decedat, oameni normali la cap, solidari si corecti,au dat toti! Pana la ultimul! Iar banii……

Cum poti oare judeca o astfel de fapta! Cum poti judeca angajarea fictiva a unor oameni la Sectia de Pompieri, decorarea in bataie de joc ca Pompierul Anului, a unui purtator de cuvant, fie el si de la Calarasi, umilirea servantiilor zi de zi si an de an!

DE RETINUT CA GHERGHE SI PADURARU SUNT CEI CARE INLESNESC ACORDAREA AUTORIZATIILOR ISU(PSI) PENTRU AMEROPA SI BUNGE!

Dar chinul Pompierului militar este lung si iti va fi greu sa accepti, insa iti povestesc eu:

Daca il adaugam aici pe Mari Piticul sau Mari Politistul, cum mai este numit, ajuns politist fara a avea inaltimea necesara si trimis la cursuri de Imparat, Marian Lazar (cel din articolul cu COCINA) intelegi ce si cum!

Ajuns sofer al lui Buraga, Mari piticul, are un bar in spate la Crinului, bar unde membrii gruparii Iacomi se strang zilnic la baute!

Buraga, nu-si mai aminteste de „criminalistul” care ii conduce masina?!

Dar vom reveni pe larg in celelalte episoade, legat de aceste aspecte.

Crud articol nu? Dar este dreptul tau sa cunosti adevarul! Acum nu poti spune ca nu ai stiut! Sa te gandesti la batrani, la copii si viitorul lor in tot ceea ce faci! Tu ii lasi, tu esti puterea, nu ei!

Un procuror intr-o luna de zile curata Calarasi-ul definitiv, asta cu speranta ca o catastrofa nu are loc la Bunge/ Ameropa!

Zece ani de zile au fost necesari pentru a pregati aceste articole, mii de pagini de dovezi, oameni infiltrati la cele doua puncte, drone, inregistrari, marturii si stai sa vezi ce urmeaza!

-Dormi linistit, Procurorul vegheaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *