Experimentul Lehliu EP 5

Ameropa, placa de beton si teava de gaze

Placa de beton, din fata Ameropa SA (investitorul) – baza Dor Marunt, a fost construita pe domeniul public, peste trotuar, peste strada, peste zona de siguranta a caii ferate, fara nici un fel de acte, iar placa este turnata peste teava de gaze de pe Strada Traian, la ochiul meseriasului! F.P. (nu vrea sa ii scriem numele si cum noi protejam sursele..) era in stare sa toarne si peste calea ferata, pentru ca in Lacomi Land totul este posibil „pentru prietenii lui Barca si Iacomi, finul, cumnatul, cuscrul, etc”.

Proiectarea tevii, NU A TINUT CONT DE SARCINA DE PE PLACA SI A FOST ARMATA LA OCHI! Adica de vibratiile si tasarea datorata celor cateva sute de mii de tone de cereale si ingrasaminte depozitate anual pe placa!

Acum placa este fisurata, zilnic camioane si 1000 de tone de porumb pe placa. Sub placa la 40 de cm mai jos, coloana de gaze a strazii.

Inspectoratul de Stat in Constructii, este notificat (spre competenta si urgenta solutionare- placa este fisurata din Septembrie anul trecut) de potentialul dezastru de la Ameropa, dar Dl. Dr. Ing. Academician Musat Georgel- Director ISC si ctitor al institutiei, nu reuseste sa gaseasca strada Traian! Vine Musat (mana dreapta la ISC a lui Iulian Iacomi) la Dor Marunt insa sa ii lase plangerea completa (50+ de pagini) asa cum a fost depusa de noi, la Joga Virgil in birou, sa citeasca Imparatul ce zic unii despre el (abuzurile pe legea 50)!

In caz de fisura, la teava de gaze se ajunge doar dupa zile de sapaturi in beton, cu picamer montat pe excavator de 18 tone! Pentru cine intelege, pe Str Traian, se poate intampla o catastrofa oricand,in orice moment!

P. F., suparat ca am scris despre el ca este interlop! Florin are dreptate, este un om de afaceri.

Surparea placii de beton, tasarea, fisurarea acesteia, deja vizibila in mutiple puncte, precum si armarea acesteia necorespunzatoare, fara proiect de structura facut la montaj, reprezinta o problema mare pentru magistrala de gaz care trece pe strada.

In caz de explozie, la Ameropa, teava de gaz se poate fisura, se va elibera gaz din teava si acesta va contribui la un potential incendiu.

Construirea platformei betonate peste teava de gaz, fara a asigura corespunzator teava la vibratii si tasare, este un gest incalificabil!

Buraga

Aparent intamplator, Buraga Costel, Comandant al unitatii Imparatului la Lehliu Gara, dar platit de MAI, ne spune ca Serviciul de Evidenta a Populatiei tine de PNLSD, adica de Consiliul Judetean (deci nu de el). Deranjat de vacarmul „intamplator” de jos, mai trimite pe cate unul din sclaveti, sa ii calmeze pe flotanti.

Din surse si structuri, si asta din cauza faptului ca la Calarasi, au fost date instructiuni clare, de a nu se oferi numarul real de flotanti celor care solicita, la Lehliu Gara ne apropiem de 800 de votanti adusi de Iulian Iacomi sa voteze cu el. Se face flotanta la foc automat! Flotantii vor vota in 2 locuri , adica si in localitatea de resedinta, chiar daca operatorul de tableta va informa votantul legat de aspectele legale ale faptei.

Azi la Serviciul de Evidenta a Populatiei la Lehliu, omor ca pe timpul lui Ceausescu la carne! De 5 luni, serviciul duduie! Mai jos pozele de pe 18.09! (pentru cei din Oras, in aceasta perioada veneau 2-3 persoane dimineata sa rezolve expiratele)!

Se completeaza formularele si in strada! Mai sus, un etaj, Buraga, intamplator pe acolo prin birou!
Serviciul de evidenta al Partidului Politic!

Nu conteaza ce zice BEC! La Lehliu flotantii voteaza toti si gata, apoi voteaza si in localitatea de resedinta! Fraudarea are loc pe nivel multiplu!

1000 de oameni vor fi la Lehliu Gara, adusi cu eforturi exceptionale (pana vineri), intr-o miscare care sfideaza toate legiile din Romania!

Logistica, infrastructura necesara a crea si aduce 1000 de flotanti intr-un oras de marimea Lehliului este incredibila!

PNLSD

Sus sunt doar ei, mereu pe noi, cu cizma groasa si plina de noroi pe gat! Noi jos in tarana, zdrobiti si buzunariti, amendati si talhariti. Si asta pentru ca taci!

Miza o reprezinta imensa masina de functionari publici insurubati peste tot si banii din Primarii, Consilii , Spitale, Scoli! Totul se reduce la bani si cine ii papa, sunt cand unii cand altii intr-o lupta extraordinara aparent electorala, prin care esti jefuit an de an. Curat si simplu!

Poporul Roman, a aratat o tolerabilitate nemaiantalnita la abuz! Secole de asuprire si Romanii au invatat sa inghita, sa sufere, sa se interiorizeze. Unde altii erau starpiti, noi inflorim sub asuprire!

-Insa si cand rabufneste furia, sa te feresca Preafericitul Daniel, sa fii prin preajma!

Aurel (Gurita) cumpara, toti cumpara, este o frenezie a fraudarii voturilor inainte ca acestea sa inceapa.

Un dezmat incredibil!

Iliuta Vasile

Zeu al Zeilor, Imparat al Imparatiilor, stapan peste mari si tari, orator si ctitor, adevarat stapan peste toate orataniile si peste noi toti, detinator al unui imperiu nemarginit, Iliuta Vasile este un om deosebit de puternic.

Unul care nu stie sa piarda, un dusman de temut (cand este treaz)!

De 10 ori mai razbunator decat Iacomi si de multe ori mai puternic financiar, Iliuta Vasile, vrea sa inroseasca Calarasiul. (pana ieri era responsabil cu ingalbenirea).

A invatat repede sa foloseasca presa si a reusit performanta de a terfeli imaginea cenusie a lui Dragulin si Filipescu, de dracu ia luat! Cu media de partid, asa cum Badea ii toaca pe bani pe cei indicati de Filipescu si Iacomi, Iliuta a pornit o campanie de convingere, fara egal in istoria Baraganului, sa te cucereasca!

Daca Iacomi iti vrea banii si vrea sa te vada cum suferi, cum te chinui, Iliuta iti vrea si sufletul, in plus, fata de primul! Cand mori si esti pe patul de moarte, Iliuta vrea ca tu sa mori fericit si convins ca el, este cu tine si pe lumea cealalta, nu doar aici.

Face jurnalistul Justitie?

Nu face, daca nu este platit pentru articol (la comanda), jurnalistul nu face justitie, el prezinta adevarul, justitie fac altii, de exemplu Procurorul, Judecatorul sau Buraga!

Este un jurnalist care primeste bani sa scrie articole si sa aranjeze pe unu si pe altul, un infractor? Este, cum si Buraga este un infractor care ignora incalcarea legiilor si permite sutelor de oameni sa fie trecuti ca flotanti pentru vot (sub ochii lui)!

Un lucru este cert, cum o dai, cum o intorci, de astia nu scapi!

Acum daca a vandut sau nu pamant, stie Orban, ca au oameni la OCPI, ei stiu tot!

Totul se vinde, totul are un pret, iar titanii se bat pe viata si pe moarte sa castige Consiliul judetean, Primariile si Alegeriile Parlamentare. tu nici nu mai esti important, esti doar o anexa!

Rezultatul vanzarii pamantului de care vorbea Orban la Calarasi, acum cateva zile, este chiar la Lehliu Gara, unde pentru Iulian Iacomii, sunt adusi cei oropsiti si vulnerabili si obligati cu secura deasupra capului sa faca domiciliul flotant.

Avem 100ha x 10000 de euro per ha=1 mil de euro. Mai pune el un milion de euro, 1 milion de la banci pe firmele capusate si investeste 3 milioane de euro sa ingalbeneasca Judetul!

-Mult, putin?

Il ajuta si Dragulin. Are grija sa nu iasa din lesa DIICOT, DNA si Xenofonte Purcarea. Le da ceai de linistire dimineata si le taie internetul sa nu citeasca Experimentul Lehliu.

Orban da si el bani de la guvern, la PNL-isti adevarati din Judet, puri si curati la suflet!

-Iar noi toti, restul, scrasnim din dinti! Scolile se inchid… iar dupa alegeri se vor inchide mai toate.

Ciocnirea Titaniilor

Zeul Zeilor, Imparat al Imparatiilor, Iliuta Vasile este un ciclon, nestavilit. Se arunca cu tot arsenalul, cu un curaj nebun si daruire totala, Iliuta Vasile are o inteligenta aparte. L-am vazut cum a cladit imperiul caramida cu caramida! Am apreciat faptul ca a stiu sa-si educe copii si sa ii puna la munca de mici! Iliuta a pus bazele unei Dinastii. Dinastia Zeilor.

Asa cum lupt eu sa-ti arat ce fac interlopii, tot asa „total”, Iliuta vrea sa castige si alta directie nu este, in viziunea lui!

Dragulin si Filipescu nu au multe sanse, in prezentul context.

-Dar ce se intampla daca pierde si Zeul Zeilor si Imparatul?! Oare este posibil?

Iliuta merge prin judet cu camionul sa te convinga sa il votezi, Iulian cara flotantii si se voteaza singur. Dar flotantii vor vota si la ei in localitate tot cu cine plateste, oricum nu le face nimeni nimic.

Daca avea Iliuta o balena, o picta cu propriul chip si o plimba si pe ea prin Judet asa cum se plimba Baneasca cu Xenofonte de zgarda prin judet cand vine vorba de dosare!

Dar pot ei cara cat putem noi vota?

Imparatul, azi, a stat pe Sectia de Evidenta a Populatiei ca un tigru siberian (ii este teama ca pierde controlul), a intrat inauntru, a reorganizat, a fluidizat! Daca folosea 10% din capacitate si pentru bunastarea orasului, Lehliu arata ca Sibiul! O risipa, atata timp cat la el in curte, este numai gunoi si peste tot gropi…

Imparatul arunca in joc tot, Maracine si Jean Ivanescu cara flotantii cu zecile si azi, Bigi (Purcarea Cristian cu antecedente penale), cara toti flotanti sau „prieteni” la Lehliu pentru inscriere.

A primit Iulian ajutor de la Iulian Dumitrescu (de la PNL Prahova- cel cu albanezii- vezi Judete la Stapan), cel care a aranjat cu Orban insurubarea lui in PNL cu sila, peste Filipescu.

La PSD Lehliu liniste? Banescu treiera porumbul!

Candidatul de la USR este praf, are blat cu Iacomi(vezi editia de print)- o recunoaste el! Nici macar nu a fost intrebat.

Imparatul roieste toata ziua si intra in biroul de Evidenta a Populatiei sa vada cum merge procesul. (toti asteapta tacuti 10 minute pana cand Imparatul Iulian afla ce si cum si da indicatii)! 23.09-poze mai jos.

Azi la flotantii pentru alegeri, 224 persoane- LEHLIU GARA! Numai azi!
Oameni amarati, platiti sa faca flotant pe adrese fictive! 100 ron votul+100 dupa vot! Carati ca vitele la abator cu masiniile Primariilor, sub ochii vigilenti ai lui Buraga, iar Primarii roind asupra lor precum corbii asupra starvurilor. Iar Prim Procurorul, abia intors din vacanta, citeste si el inghetat si spune in gand: -Doamneeeeeeeee, bine ca doar interlopii citesc Experimentul Lehliu!”
CL-10-PDV- masina Primariei Dragos Voda cara si ea flotanti, acum mai are importanta daca cara pentru Imparat sau pentru altul? Gurita cu angajarea fictiva a sotiei lui Iacomi Iulian la Dragos Voda. Imparatul pandea din masina de langa benzinaria Hali. Azi a stat lipit de sectie! se instaleaza frica, panica…
Buraga si-a luat jucarie noua! Caluti multi si ceruita, este impecaliba, a fost slefuita pana la lac! Daca sufletul nu este alb, macar masina sa fie! Nu iese nici din fabrica asa.

Flotantii sunt carati la biroul, unde in fata, o femeie, le face la toti actele (90% nu stiu sa scrie).

Femeia imparatului, ea completeaza tot! 874 de flotanti la Buzoieni, Razvani si Lehliu, adusi doar de Iulian Iacomi pana azi 22.09! Oficial de la Calarasi cand se intreaba 150-200 de persoane. Totul sub biroul „intamplator” al lui Buraga Costel, care nu vede nimic!

Adica, daca toti Lehlienii stau acasa si nu ies la vot, Iulian Iacomi iese primar cu 1000 de voturi!

Grava este aducerea lui Purcarea Cristian (bigi) in ecuatia voturilor, doar el mai lipsea, erau toti!

Orasul Lehliu Gara, este complet repopulat! Imparatul a aranjat ca flotantii sa fie adusi la vot de dimineata toti cu 36 de masini, iar apoi se va incetini procesul de vot foarte mult, din diverse motive ( nu merge tableta, cade curentul, cade internetul, Covid 19- masurile, etc).

In lumea interlopa se vorbeste ca Iulian vrea sa iasa cu 95% din voturile exprimate, asa ca va trebui sa fie exprimate cat mai putine de catre Lehlieni!

90de salariati la primarie x 5000brut x12= 1 milion de euro/ an buget de salarii!

90de salariati la primarie x 5000brut x12 luni= 1 milion de euro/ an buget de salarii la Primaria Lehliu Gara-pentru ca meriti tot ce-i mai bun!

Imparatul si Zeul Zeilor dau tot, o ciocnire a titaniilor, in care Procurorul sta si rontaie creionul, taie iarba la caini si spera sa ne bage covid-ul in carantina pe toti!

Imparatul si vidanja

Cu vidanja lui iulian Iacomi, trecuta pe numele lui Jean Ivanescu, angajat la Primaria Lehliu, Imparatul, face bani si din rahatul din fosa ta!

Cu vindanja de 6m3, la un pret de 200 de Ron, la Valea Argovei spre exemplu, sau 100 de ron la Lehliu Sat si Infratirea, pentru 2-3 m3, Imparatul Iulian, primeste bani de la tine o data la 6 luni, iar rahatul il arunca pe camp, in canale, langa sat! O data la 4 ani Imparatul iti da inapoi 100 de Ron pentru vot si te cumpara, pe mana ta! 10.000 de Euro pe luna incaseaza Jan Ivanescu din utilizarea vidanjei (la negru)!

Localitatile lasate fara sistem de canalizare sunt sursa de venit a Organizatiei!

Fac bani astia si din fosa ta septica, arunca apoi handelul pe camp, cat mai aproape sa nu consume motorina si tu bei totul din fantana, pentru ca ajunge inapoi in panza freatica!

Insa din declaratii aflam ca Jean, il fura pe Imparat! In loc sa ii dea toate incasarile, Jean declara doar o parte din incasari, restul in buzunar!

-Daca afla Imparatul il taie si il da la puietul din lac! Bine ca nu stie!

Jean Ivanescu angajat al Primariei Lehliu Gara

Si tu ii platesti salariul, luna de luna, dar acum este si el cu alegerile, ocupat!

Rafinaria Prio/ Bunge si carausii

Campulungeanu, cel cu garajul de camioane de langa Statia de Gaz din Lehliu, „achizitioneaza” 2,2 aprox ha, prin terti, pentru a fi aproape de Rafinarie. Acesta alaturi de Sofian si de cei prezenti in episodul trecut au lucrat intens pentru Rafinarie. Campulungeanu, a reusit performanta de a cladi un imperiu pe spatele Bunge/Prio si de a atrage si pe altii prin firmele lui la carat! Astfel, le scadea banii pe tona carata si carau prin firmele lui (cei mici nu aveau intrare). A avut masiniile garate (coloana) la Prio, apoi la Siloz unde responsabil este Totan. Cei de la Siloz au decis ca este mai bine sa scoata coloana de masini afara din unitate pentru a nu exista discutii legat de gestiuni si alte aspecte. In ecuatie nu a lipsit Neli (Constantina Alecu) care gestioneaza in zona de cativa ani Ameropa si care inainte a colaborat cu Campulungeanu Cristinel, dar si Jean Ivanescu, bun prieten cu Cristinel.

Pe 2018 la SC Agro Transport Cristinel SRL avem 40 de angajati.

Campulungeanu a intrat in posesia unui teren care de fapt, cu putin timp in urma, apartinea Orasului!

O fila de istorie!

La calculul economic este important a se tine cont de faptul ca vorbim de 1250 ron + tva la tur dar si 1250ron+tva la retur daca ai cu ce sa te intorci incarcat. Uneori la retur aduc piatra din carierele din Constanta, seminte de floare din port, seminte de soia sau ce se mai gaseste fiecare! Pentru moment, mai cara Campulungeanu la Bunge doar la retur, adica din port spre ei. La tur duce cereale de la producatori (relatia este putin mai rece cu Rafinaria si Imparatul)!

Ichim, Campulungeanu, Sofian si Dobre si doi mai mici au tras tot grosul baniilor din rafinarie, de la inaugurarea Prio.

Nu stiu daca ai observat, insa lumea interlopilor din Calarasi este foarte, mica! Mereu aceleasi nume, Buraga, Pacione, Buraga……, Imparatul, Procurorul, MAI, MAI, …, ei de fapt sunt doar o mana de oameni!

-Acum insa le este frica! Joaca este pe sfarsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *