Ce urmeaza Novichok?

Au facut ei calculul ca 14 oameni vor putea tine piept unui „ziarist”! A iesit de un articol beton, insa intai ai nevoie de o melodie buna sa-ti mearga la suflet, cand ii vezi cat sunt de prosti (pe banii tai ca tu ii platesti)!

Nu uita ca site-ul este pentru Interlopi exclusiv!

Operatiunea Fulgerul coordonata de Buraga

Sclavetii nu sunt doar la ISU Calarasi, ei sunt si la MADR Bucuresti! Aceasta institutie este condusa tot de interlopi, adica mai precis de neamul lui Barca, membru al Clanului Iacomi! Barca Constantin a oferit Clanului Iacomi avantaje extraordinare si protectie in relatia cu APIA si MADR!

Azi 24.09.2020, Barca Constantin, director APIA si nepotul lui Barca Sandu din Dor Marunt, inrudit cu Iulian Iacomi, a organizat timp de 3 zile, o operatiune fulger in stil mafiot, care trebuia sa merga ceas!

Utilizand structuri ale Statului Roman, inclusiv MAI, acestia aveau in plan lucruri marete azi! Trebuiau sa lichideze unitatea de productie „Ferma Domnita Maria” si Redactia Experimentul Lehliu, sa puna cizma pe gat! Nu a venit imparatul, el este las si are cizma mica. A trimis un detasament de mercenari, intr-o extraordinara coordonare de forte!

La plecare dupa 3 ore de zgariat peretii! Detasamentul de mercenari!

Astfel, incepand cu data de 21.09.2020, Braileanu Daniela, fosta sotie a lui Iulian Iacomi si Director al Spitalului de Psihiatrie din Sapunari, acolo unde lucreaza si sotia lui Buraga, a pus la punct impreuna cu Iulian Iacomi si Buraga Costel un plan prin care, utilizand infrastructura de forta a MADR, prin sectiile antifrauda si control, sub pretextul unei vizite de inspectie obisnuite neanuntate, sa inchida unitatea noastra!

Azi pe data de 23.09.2020, in 3 echipaje suplimentate de Buraga in fata Primariei din Dor Marunt, cu doi agenti de Politie si dupa ce au primit de la acesta indicatiile de rigoare, au descins in forta la sediul fabricii noastre in incercarea de a comite o crima!

Redactia Experimentul Lehliu/ Ferma Domnita Maria

Sclavetii lui Barca Constantin, in numar de 9 plus doi agenti de Politie si 3 soferi, au oprit in aceasta dimineata hotarati sa inchida unitatea noastra pe vecie!

Bunescu si Dumitrescu la Primaria Dor MArunt gata sa intervina. Buraga cu o alta masina pe DN! Se vede si masinuta lui Vatafu!

Au intentionat sa pedepseasca exemplar Redactia Experimentul Lehliu, pentru curajul de a-ti spune adevarul!

Astfel, sclavetii MADR, in numar de 14 persoane, au zgariat portile de inox cu unghiile timp de 3 ore, cu toate ca nimeni nu le-a deschis sa le implineasca planul. Fara toaleta s-au usurat prin boscheti!

Au stat afara in drum, ca niste sclavi ce sunt, fara apa, fara rost, socati de faptul ca „au cazut de gaste proaste”!

Cu toate ca aparent, nimeni nu era la adresa, acestia nu au parasit locatia timp de trei ore. Au fost retrasi ulterior si au asteptat alte instructiuni la Lehliu.

Organizarea

Pentru executarea planului de distrugere a tintei, Braileanu Daniela a facut cu o jumatate de ora inainte de venirea celor trei echipaje o comanda pe site-ul nostru www.fermadomnitamaria.ro. De la nepoata acesteia (P. E), care a fost angajata la noi, stie ca imediat ce o comanda este procesata ea apare in sistem. Astfel poti stii daca si cand sunt angajatii in firma! Vroiau sa vina la sigur!

In asteptarea celor 3 echipaje de mercenari ai lui Buraga si Iulian, au fost lasati angajatii sa vina la munca. Imediat dupa ce ei au filat la 8 am unitatea si au vazut pe DN3A masinile angajatilor, si o data date instructiuni catre Gruparea de Crima Organizata ca totul este OK, se poate veni, absolut toti angajatii fabricii nostre si cei ai Redactiei Experimentul Lehliu au fost lasati sa plece acasa sa se odihneasca dupa o intensa perioada de activitate. Doua din echipajele care au venit azi au fost filate de la iesire din Bucuresti. Au fost filati si in fata Primariei Dor Marunt, unde Buraga Costel, Comandat MAI Lehliu Gara, a pus la dispozitia mercenarilor doi agenti de Politie tot cadre MAI (unul in civil).

Acestia au navalit cu 3 masini, si timp de 3 ore au zgariat portile si betonul.

Factura intotdeauna este platita de Stat chiar daca produsele ajung acasa!

Daniela a platit cu cu card-ul dar din banii spitalului Sapunari si facturat pe Spitalul Sapunari, chiar daca produsele ajung la ea acasa! Clanul Iacomi nu plateste nici o data nimic cu banii lor!

Adica cumperi produse cosmetice pentru uz personal, dar plateste prostimea!

Sclavetii MADR

Sclavetii MADR, au stat in vant si in picioare timp de 3 ore fara apa, cu mastile pe fata, iar la telefon li se spunea sa stea pana deschide unu usa si apoi sa navaleasca!

O data lasata comanda Danielei Braileanu neprocesata, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Judetul Calarasi, pe numele careia Iulian inca deruleaza afaceri de miliarde cablate la bugetul Statului, interlopii au inteles ca ceva nu este in ordine!

Cum infiltrati in unitate nu mai au, au fost dati afara, o intreaga structura de Crima Organizata a fost azi umilita si ingenunchiata. Filmarea pe cele 4 camere de supraveghere ii face vulnerabili si slabi, asa cum de fapt sunt!

O data ce Iulian Iacomi realizeaza ca au fost” jucati”, apeleaza la un prieten care poate detecta unde este detinatorul unui celular, sa vada unde exact sunt, asta si dupa ce Barca Constantin ii reproseaza ca „ne-am facut de cacat”!

Iulian ma suna imediat dupa ora 13:00 sa vada daca sunt in Dor Marunt. Daca da drumul la cele 3 echipaje de mercenari care asteptau in Lehliu Gara sau nu. Sim-ul era in Bucuresti :-), chiar pe strada Savinesti!

Buraga vine pentru operatiune la Dor Marunt, in fata Primariei, dar nu vine el in echipa de mercenari! Nu are curaj!

Iacomi stia din articolele trecute ca apelul este automat respins! Insa a putut detecta locatia sim-ului! O data ce a vazut ca sim-ul este in Bucuresti a lasat mercenarii sa plece inapoi in Bucuresti!

MADR, prin Barca Constantin , in urma cu cativa ani, ne-a oprit subventia pe 2 ani, la directiva lui Iulian Iacomi. Paguba totala a fost undeva la 100.000 de euro. Actiunea acestora a fost ilegala si imorala, insa tine strict de Crima Organizata. Au oprit subventia pe un an si ne-au dat o amenda tot aiurea in alt an cu penalizari uriase pentru a ne crea probleme.

Baraca Constantin, este ruda cu Tene Vicuta sotul doamnei Tene, postasul si postarita din Dor Marunt, cei care vindeau dosarele de la Xenofonte lui Vatafu (secretarul Primariei Dor Marunt). Cei din Articolul cu Ghilotina!

Barca Constantin utilizeaza Structura MADR, in actiuni de forta de Crima Orgnaizata, cu directa implicare si sincronizare cu structuri ale MAI.

Toti sunt inruditi, incuscriti, nasiti, un mare Clan!

Acestia au fost filati pas cu pas pentru a vedea reactiile si miscarile lui Buraga Costel (in principal), in calitatea acestuia de Ofiter MAI, Comandant al Politiei Lehliu Gara dar si grotescul situatiei in ansamblul ei.

Filaj la 150m sudde mercenari.
Filaj lateral pe DN3A pentru a vedea ce echipamente au

Deosebit de grava este complicitatea criminala a Organismului de Certificare, CERTROM, care prin reprezentant ne-a comunicat ca RENAR, (cei care autorizeaza Organismul de Certificare), ar dori sa participe si el la desfasurarea unei vizite anuale a CERTROM! Ei erau pregatiti cu un pluton de executie, numai ca nu au mai gasit subiectul! Inspectorul CERTROM este ruda cu proprietarul fermei de capsuni din Ogoru, care si el este legat de Fam. Iacomi.

In fapt acestia, Barca Constantin, Iulian Iacomi si Buraga Costel au incercat distrugerea unitatii nostre si inchiderea Experimentului Lehliu.

Tratati mai rau ca zilierii, fara apa, in bataia vantului, Inspectorii / mercenarii, platiti de Statul Roman ajung o bata proasta in mana unor idioti!

Abuzurile MADR-APIA

Unitatea noastra a fost supusa la exceptionale abuzuri de MADR si APIA, abuzuri prin care am fost tocati si jefuiti de banii de la Uniunea Europeana (subventiile pe terenul agricol si culturi), in incercarea Gruparii de a impiedica dezvoltarea noastra.

Tinuti ca sclavii in picioare 3 ore, in vant, la aerisit!

Barca Constantin, nepotul lui Sandu Barca (mana dreapta a lui Ion Iacomi), este si cel care a sarit in ajutorul lui Sandu in urma cu cateva saptamani cand la Sandu in curte, un alt accident de munca, cu ranirea grava a unui muncitor din Dalga Gara a avut loc. Tot din cauza muncii la negru si a lipsei echipamentelor de protectie. Barca Sandu a mai avut si alte peripetii si a trebuit sa apeleze la Ion Iacomi si Dumitru Nicolae (Gogosel) pentru rezolvarea cazurilor. In ultimul caz, un muncitor care lucra la negru pe o schela improvizata a cazut de la 5-6 m inaltime si a suferit grave traumatisme craniene. A rezolvat totul Barca Constantin si Dumitru (prin Ciorapul – Stan Ionel – Inspector ITM Calarasi).

Poti gasi materialele video cu abuzurile MADR in sectiunea video de pe www.domnitamaria.ro – cele inregistrate de TVR.

Braileanu Daniela

Despartit de Daniela, si nu prea, Iulian Iacomi, a stiut sa o pastreze mufata cu numele, pe Daniela Braileanu, la conducta cu bani a Statului Roman. Insurubata de Filipescu la Sapunari, Iacomi a avut inspiratia sa transforme Spitalul prin angajari exclusive pe pile si relatii intr-o anexa a Clanului in care domina teroarea si frica.

Cu grija a fost adusa in unitate si Daniela Buraga, sub aripa ocrotitoare a Danielei Braileanu fosta Iacomi.

  • Gasesti mai multe informatii aici: https://www.riseproject.ro/articol/felia-interlopa-din-afacerea-cu-masti/
Selectie de pe rise project

Succesul financiar al Clanului Iacomi a inceput o data ce acestia incep sa praduiasca si sa cioparteasca fostul IAS din Ogoru, pe care il vand pe bucatele dupa ce a fost cumparat prin influenta detinuta de Iulian din pozitia de Primar. Sirul de magarii ale celor doi este urias. Mai jos o mica exemplificare cum a ajuns Clanul Iacomi Grup de Crima Organizata! Vanzarea de active catre turci a fostelor ferme IAS din Ogoru. Aici doar inceputul.

Si cand te gandesti ca totul a inceput cu Magla si niste baieti buni, cuminti si docili, ca niste pisicute mici si blande… fratii Iacomi!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.68 MB]

-Dormi linistit, Prim Procurorul Xenofonte Purcarea vegheaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *