PSD in ultimii 30 de ani a distrus Romania, distrugand Justitia.

PNL, acum distruge si ceea ce a mai ramas din noi: ” cuvantul si libertatea de exprimare”.

Parte integaranta a conceptului de Democratie, libertatea de exprimare este pilonul de baza al Uniunii Europene. Romania este parte a Familiei Europene, si ea nu apartine PSD, asa cum nu apartine PNL, Romania este a noastra si noi trebuie sa o lasam mai buna, mai curata pentru copiii nostri!

Ludovic Orban, cel cu chimirul plin de cash, a venit la Calarasi, destul de des in ultimele saptamani! Filipescu a cerut ajutor, pentru ca pierd judetul!

Cauza: ” cineva incearca sa ne dezmembreze judetul”!

Filipescu ii spune lui Orban, ca in PSD se umbla cu masinile pline cu cash si se cumpara voturi!

-Cum ar fi ca tu, un simplu muritor sa asculti discutia privata dintre Orban si Filipescu?

Daca PSD a distrus Romania, a alungat Romanii din case, PNL continua jaf-ul, problema este ca astia-s prosti rau! Pai Bibanii din Razvani sunt artisti comparati cu Filipescu si Imparatul!

Iar Zeul, Zeul (Stan Bucur), este singurul om din Lehliu care merita cu adevarat sa-ti fie Primar! Singurul care s-a luptat pentru tine Lehlianul!

MADR Romania

Filipescu, ii expune problema deosebit de grava din organizatia PNL, unde sunt toti infiltrati si ascultati, urmariti, iar capul, capatana, sta ascunsa intr-o vizuina cu zid-uri ca la puscarie! Inauntru, iepurasi multi cu urechi fine si iuti de labute! Echipa!

Filipescu ii spune lui Orban:

-Daca nu il rezolvam pe asta de la Comisia Europeana, rapid si fara comentarii, PNL Calarasi se dezmembreaza! Asa ceva nu a mai existat aici! Procurorii tremura, sunt terfeliti, nu raspund nici la telefon, insa au dat drumul la dosare! Noi stam toti la Parchete!

Orban: -Cine este asta?

Filipescu: -Dracu stie, cert este ca in firma are camere cu acces cu cartele pline cu echipamente ca la NASA, situatia a scapat de sub control! Trebuie sa rezolvam rapid si fara comentarii!

Orban: Si pana acum ce ati facut? De ce suntem aici, cum am ajuns aici?

Filipescu: Eu v-am zis ca Iacomi nu are ce sa caute la PNL, acum….Asta a trimis din Ianuarie toate plangerile la Marian in CC (Gen Marian Stoica Prefect Calarasi- PNL-nr), iar noi v-am dat toate materialele!

(selectie din discutia cu Orban a lui Filipe, la Calarasi acum cateva zile).

Ludovic Orban, varful coruptiei din Romania, o Romanie zdrobita sub caracatita coruptiei politice, stoarsa ca o carpa prin menghina institutiilor de forta!

Experimentul Lehliu

Stiai ca site-ul www.experimentullehliu.ro, este un site care are ca tinta o serie de ip-uri, persoane, structuri si este special conceput pentru a fi accesat doar de anumite persoane. Folosind tehnologii de IP targeting, IP dynamic filtering, cross-section analysis, site-ul este special facut sa fie accesat doar de anumite persoane, este injectat si gandit sa ajunga la tine! Asta este si unul din motivele pentru care el nu a fost preluat la nivel national de presa nationala! Este doar un experiment, dar experimentatul esti tu! 5000 de Lehlieni intra zilnic din zona Lehliu-Calarasi pe site. Inclusiv doamna Dir Matei (Director BCR Lehliu) cunoscuta sub numele de Matca, in organizatie! Acest site este unul din putinele surse de informatii care nu este manjit de banii politicului si lumii interlope!

Operatiunea „Fulgerul”– Pregatirea

Ludovic Orban primeste cateva foi la vizita de la Calarasi, legat de ceea ce trebuie facut la Dor Marunt. Imparatul are nevoie de ajutor, Procurorii au nevoie de ajutor!

Braileanu Daniela, sotia (fosta) lui Iulian Iacomi, gandeste impreuna cu Hristu Costel, o schema prin care, bazat pe faptul ca Hristu a vandut catre noi (in 2019) o cantitate de rapita (conventionala), sa faca o plangere cum ca noi folosim semintele ca fiind BIO, lucru fals, ele fiind utilizate in unele cosmetice (in 2019), care nu sunt certificate BIO! Hristu este cel cu lacurile, membru si el al organizatiei Iacomi. Braileanu, pregateste si ea ca parte a plangerii, o serie de hartii prin care spune ca Ferma Domnita Maria, vinde praf-uri, drog-uri, omoara oameni, etc. Pentru acest capitol Braileanu Daniela, incearca prin sute de telefoane si mail-uri sa obtina de la noi, indicatii medicale in diverse afectiuni! Toate aceste hartii sunt stranse intr-un dosar si date lui Orban la Calarasi. Orban le trimite la Biroul lui Nechita Adrian Oros (ministru Agriculturii- PNL). Barca Constantin este si el trimis la MADR, tot la Ministru cu acelasi dosar, insa ministrul nu ii da drumul!

Orban il suna pe Oros si:

Discutie cu Mihalcea, Inspector SEF Certrom Romania- firma Privata de Certificare in Agricultura Ecologica- subordonata MADR

Organizati militareste, cu Interlopi in haita, „Plutonul” de hiene, condus prin telefon de Secretari de Stat din MADR, a venit sa ii dea iepurasului peste labute cu bata! Problema cu iespurasul, esta este ca „are auzul foare fin” si este iute de labute!

Ce facea Imparatul? Era in telefon cu Buraga care dirija din fata Primariei!

Crima Organizata

Prim Ministru al Romaniei, Ludovic Orban, Ministrul Agriculturii, Dl Oros, Secretari de Stat, RENAR, Filipescu- PNL Calarasi, Iacomi Iulian, Hristu Costel, Buraga Costel- MAI Calarasi, formeaza ceea ce in termeni juridici se scrie asa: „Grup de Crima Organizata”, iar pentru astia in general se scriu rechizitorii, multe si lungi…

Barca Constantin, Director MARD suspendat partial, este inca cu branula in vena de la MADR, la el am fost in audienta pentru abuzurile MADR acum cativa ani (degeaba). Acum imi transmite ca furtul banilor din subvetie a venit cu „instructiuni direct de la ministrul agriculturii de atunci!”.. Hmmmm!

Dar cine sa scrie rechizitoriile? Prim Procuror Xenofonte Purcarea al Calarasiului. Prim Procuror Banescu Liliana, a Lehliului? Procurorul lor? Avem nevoie de Denisa Silvestru asa cum avem nevoie de aer sa respiram!

Mai tii minte articolul legat de”Crimele importiva Umanitatii”

Va putea fi oare acuzat PSD si PNL de Crime Importiva Umanitatii, importiva Romanilor? Va putea fi sustinuta acuzatia de Genocid importiva lui Orban si a lui Dragnea? Incarcerarea lor pe motivele prezentate mai sus va reprezenta o scuturare de lepre a Romaniei, a sistemului corupt pana sus, sus, sus, …, pana la Ludovic Orban! Daca iti spuneam nu credeai!

Acum vezi cu ochii tai!

Ce gasea Plutonul de executie la „Ferma Domnita Maria”?

Plutonul de executie, era de fapt mult mai numeros, includea echipaje ale MADR Calarasi, APIA Calarasi si SRI Bucuresti+ un interlop zis Critu, cu antecedente penale! Ei veneau sa numere galbenelele! 18 oameni cu 6 masini si 2 masini ale MAI (una Lehliu si una Calarasi+ o masina a Primariei Lehliu Gara (astepta lateral de primaria Dor Marunt).

Acum cateva zile la „Ferma Domnita Maria” TVR a facut un reportaj, stiai?

Fara alte comentarii!

-Sa nu dormi linistit, nici noi nu dormim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *