Distantarea sociala la Sclavi are valoare facultativa!

Alegeriile au luat sfarsit, suferinta oamenilor nu! Poate crezi ca iubirea fata de stapan este nemarginita, supunerea totala si neconditionata. Sau poate ai impresia ca are vre-o importanta din ce partid politic sunt cei care au castigat alegerile!

Alegatorii din tabara adversa, in Dor Marunt, sunt tratati precum sclavii! Daca sclavetii MAI-ISU mai au cate un drept, cat de mic, tie ca sclav iti raman decat huiduielile si injuraturiile si patru ani in care „alesii” din Clanul Iacomii vor face tot ceea ce le sta in putere sa-ti faca rau, sa te faca sa suferi, sa te doara!

Ion Iacomi a iesit Primar din nou, el merita felicitat pentru performanta de a umili, huidui si injura atat direct cat si prin supusi, pe toti cei care nu au vrut sa il voteze.

In ultimele 4 saptamani, Ion Iacomi, Micu Filip si Joga Virgil au concertat impreuna cu Secretarul comunei Vatafu, un scenariu sinistru si de prost gust. Toate faptele de mai jos sunt fapte de natura penala si sunt sactionate in mod normal de litera legii! In Lacomi land aceste fapte nu sunt pedepsite.

Au eliberat adeverinte numai celor apropiati lor, iar toti cei care au avut nevoie in ultima luna de vre-o hartie semnata si stampilata de Primar, au fost REFUZATI.

Procurorul bland, sta ascuns la Calarasi in birou si rontaie pixul!

Poate ai crede ca nu exista legi si Institutii care sa le aplice in Romania. In Romania moderna, Procurorul se si sesizeaza in anumite situatii! Procuratura, Parchetul, Procurorul, are nevoie de respectul tau, de banii tai si cam atat! In rest esti singur si parasit.

La alegerile de ieri, Clanul Iacomi a avut grija sa scoata zeci de masini in jurul sectiilor de votare si sa planteze sute de sustinatori care au scuipat, injurat si amenintat, pe toti cei care le erau ostili! Totul de fata cu echipajele MAI care erau depasite de situatie! Tot spatiul de parcare din zona sectiilor de votare era ocupat de cateva zeci de masini si sute de sustinatori ai Clanului! Daca veneai dupa 12:00 la vot, trebuia sa treci pe sub sute de ochi si priviri dusmanoase, iar daca erai cunoscut ca sustinator al taberei adverse, erai injurat, scuipat, amenintat si imbrancit. Voturile au curs ca la piata, insa valoarea votului a crescut si la 350-500 ron/buc!

Prezenta la vot in Lacomi Land a atins recordul absolut! Masinaria de vot cu flotanti si platiti cash a functionat perfect, fara cusur, atingand perfectiunea absoluta in Dalga Gara!

Tactica de intimidare si injosire a alegatorului, a functionat perfect atat in Lehliu Gara cat si in Dor Marunt, Dalga si Razvani.

Primarul iubit si respectat de urbe, a fost ales de multi, iar noi toti trebuie sa le respectam votul. Ceea ce deranjeaza este faptul ca la Gigel Stamate, la magazin, baietii care stau in fata barului, huiduie inca oamenii pe strada si arunca cu pietre dupa masini, ramasi inca cu instructiunile de la centru! Nu are unu curajul sa vina in fata sa-ti vorbeasca. Tot ceea ce pot face este sa injure cand esti cu spatele, indiferent ca este vorba de femeie sau barbat.

Primarul Iulian Iacomi, a venit la Dor Marunt, in sectia de votare, cu toate ca i s-a spus ca nu are voie sa intre, a intrat si a injurat una din fetele din comisia de votare. Imbracat in costum calcat impecabil, Iulian Iacomi a tinut sa-si descarce „mania” asupra unei femei prin injuraturi! A venit special in sectia de votare pentru ca stia ca o gaseste acolo si sunt oameni de fata. A venit sa o umileasca, sa ii arate ca este un gunoi in ochii lui!

Pe mine cand m-a vazut in Lehliu a intors capul!

Zi de zi oamenii au venit sa ceara adeverinte de ROL sau sa solicite pentru spital adeverinta! Ei sunt contribuabilii care muncesc si platesc taxe. Dimineata la 8:30. Zi de zi acelasi drum inutil!

Nu poti condamna un om ca isi vinde votul. Sunt oameni amarati, pentru care 350 de ron reprezinta bani, chiar daca banii ajung inapoi la proprietarii de magazine care au platit aceste sume. Este un circuit inchis in care cei care vand votul il vand uneori si din obligatie, din datorie, din insistente, etc.

Un lucru este cert: Ion si Iulian Iacomi au fost, sunt si vor fi primarii tai, indiferent daca vrei sau nu si indiferent daca ii votezi sau nu. Indiferent de partidul care ii sustine!

Tot cei oropsiti, nevoiasi si vulnerabili ajung sa fie exploatati si batjocoriti de membrii Clanului Iacomi

O Romanie abandonata de autoritati, in care litera legii este aplicata de cei de la Calarasi doar in functie de cum se dicteaza, anomalii care creaza monstrii!

Stampilele din Primarie sunt plimbate intre angajatii supusi ai Primarului, masca de protectie devine facultativa iar Primaria devine institutie Privata a Primarului care fuge din primarie cand nivelul de nemultumire creste!

Micu Filip, vine la munca cand este sunat la telefon. Locul de munca face parte din „avantaje”

Oameni cu copii in brate si batranii sunt plimbati saptamani in sir, zilnic la primarie unde angajatii acestei institutii ii trateaza ca pe vite.

In timp ce aceste evenimente aveau loc in Primarie, Ion Iacomi a chemat un echipaj al Politiei Locale (Bunescu si Dumitrescu) care era afara si pe Buraga, care statea pe DN3A.

Sa asigure linistea si ordinea!

Foarte importanta insa atitudinea si dialogul dintre oamenii nemultumiti si umiliti si Filip, Vatafu si Joga!

Toti acesti oameni sunt angajati ai Primariei Dor Marunt si primesc bani pentru serviciile lor in folosul comunitatii.

Pompierii Militari, fondul clasei, si lista de cumparaturi

Sefii de unitate din Lehliu Gara strang banuti de la soldati pentru cheltuieli diverse (din salariile acestora). Am cerut soldatiilor sa faca fiecare un inventar a ceea ce a fost achizitionat din „fondul clasei”. 4 Pompieri au raspuns pozitiv si urmatoarea lista este mai mult decat edificatoare:

„S-a inceput cu 5 ron/luna si s-a ajuns la 10 ron pe luna. Cand se cumpara ceva pentru unitate, suma crestea in functie de cat costa acel ceva.

14 ani x 12 luni=168 de luni x 800ron/luna=134400ron adica 1.344.000.000lei vechi.

Aceasta este suma calculata pe 14 ani, adica banii Pompieriilor SCLAVETI.

*aplice de iluminat 5 buc

*3 frigidere si o vitrina frigorifica

*camere la masinile de interventie

*4 aparate de spalat sub presiune pentru masini (un aparat de 300 ron, unul de 1000 ron, unul de 1300 ron, unul de 3500 de ron)

*10 saltele pentru paturi

*cutii de vopsea alba si rosie, in decursul a 14 ani, pentru vopsit borduri, antena din unitate, toate cele 5 usi de garaj si sageacul de la acoperis.

*3 boilere de apa calda

*baterii pentru chiuveta si baterii de dus.

*cand era necesar erau reparate masiniile Pompieriilor pe banii din „fondul clasei”.

*Mop-uri, galeti, dezinfectant si sapun lichid, in fiecare luna

Martorii care au strans lunar banii pentru fondul clasei, au fost si cei 3 fosti adjuncti: Stoian Codrut, Ivan Adi Nicusor si Alecu Valentin (ofiteri).”

La Lehliu gara, cei care sunt detasati din Calarasi de catre Lt. Col Paduraru, pentru ca nu „sunt iubiti de sef”, nu primesc bani de transport! Fiecare ajunge la unitate cum poate. Este treaba lor!

Pompierii Militari au fost ieri in sectiile de votare, unii dupa tura de la Unitatea ISU.

Dormi linistit, Clanul Iacomi va avea grija de tine, in functie de cate voturi ai adus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *