Primarul lor, Iulian Iacomi, care a cumparat pentru fratiorul Ion Iacomi la Dalga Gara, 700 de voturi. 300 prin Purcarea Cristian (zis Bigi), actual Vice-primar, 300 prin Hristu Costel si asistenta de la dispensar si inca 100 prin altii, iti transmite un mesaj tie, alegatorului!

Ei acum au nevoie de liniste si recunoastere pentru a domni in tihna. Nu poti jefui linistit cand iei zilnic palme peste ceafa! Vor ca tu sa crezi, sa ii iubesti! Vor LEGITIMITATE.

Pentru aceste 700 de voturi, au platit bani grei cei implicati! In jur de 60.000 de euro cash. Cei care au platit banii au si magazine, ceea ce inseamna ca vor primi banii inapoi prin alimente si diverse cumparaturi. Adica ei vor recupera oarecum banutii investiti. Timpul trece repede si banii trebuiesc recuperati inzecit.

Hristu Costel, va primi liniste in tot ceea ce face si protectie, precum si o parte din cele 330 de ha de teren ale Consiliului Local, pentru a acoperi cheltuielile.

Dinca Relu Aurelian

Zis Rica, Aurelian, este la a sasea abatere violenta, in care, cu mana pe sabie sau bata, merge trimis de Iacomi Iulian sa omoare sau sa pedepseasca pe unul si pe altul alaturi de alti membrii ai gruparii. Ultima fapta mi-o amintesc in Razvani, cand cu cateva masini, bate rangi si topoare sau dus sa pedepseasca pe unii ca nu au votat cu ei. Sau luptat cu sabii ca in filmele lui Tarantino! A doua zi insa totul era acoperit de Iacomi. A cusut Dr. Graure la ei, la cocina din Lehliu Gara, mai ceva ca la croitorie!

Dinca Mariana, este numele care apare in toate Hotarariile de Consiliu Local din Lehliu, prin care Iulian Iacomi face toate magariile, folosind numele doamnei Mariana, ca paravan in diverse rapoarte de „oportunitate” sau alte matrapazlacuri. Ultima oara lucra la firma de Gaze din Lehliu Gara.

Rica este Sef de Echipaj in MAI, iar uneori, el iese cu echipajul la interventie. El nu este insa eroul tau!

Ingerul Mortii

Purcarea Cristian, zis Bigi, cu antecedente penale grave, dupa ce a stat in puscarie aproape un deceniu, pentru fapte care au scarbit si ingrozit o intreaga comunitate, se intoarce in Lehliu si se face baiat cuminte.

Familia persoanei cu dizabilitati violate de haita de animale, numite oameni, a fost efectiv decimata dupa eveniment, bagata in pamant.

Deosebit de violent, Bigi impreuna cu Parcarea Mitica (tatal), ajung sa ia un copil de la scoala, de la Familia Hagiu, (oameni amarati) si sa il transforme in cioban! Pentru asta copilul este scos de la unitatea de invatamant si devine sclav la 8 ani in clasa a doua.

In spate la Dalga Gara, langa groapa de gunoi, este o stana de oi care este a familiei Purcarea. Viata pentru cei de acolo de pe strada este un calvar permanet (miros, muste, tantari, apa poluata de urina animalelor, etc).

Familia Hagiu, fara fantana si WC in curte, au 3 copii, doi baieti si o fata. Un baiat frumos, destept si cu parul balai, pe numele lui Hagiu Marian. Acesta este scos de la scoala, unde era un elev bun si cuminte si transformat in sclav, pus sa munceasca 12 ore pe zi si apoi sa mulga oi, zi de zi de zi de zi….pana sa sfarsit!

Toata ziua, pe drumurile pline de praf, Hagiu, conducea oitele la pascut.

A existat un episod in care Hagiu si inca un cioban, au scapat cateva oi pe linia de cale ferata, iar un tren a omorat cateva dintre ele. CIobanul a mancat o bataie sora cu moartea de la Bigi, iar cand si-a revenit a plecat si dus a fost.

Hagiu este gasit fara suflare in lacul sapat de Hristu Costel, cu perete vertical de 8-9m (adancime). Doua zile mai tarziu dupa constatarea decesului copilului ca inec, apare si o mioara inecata pe luciul apei.

Copilul nu avea ce sa caute pe marginea rapei. O data intrat acolo, adult sa fii si nu mai ieseai, pentru ca nu aveai de ce sa te agati.

Toti ascund drama, iar asupra familiei Hagiu, se fac presiuni extraordinare pentru a nu declara adevarul.

Copilul de 13 ani, cu parul balai, cuminte si frumos, putea fi copilul tau.

Cazul nu este incadrat accident de munca, are grija Dumitru Nicolae (actual subprefect ) fost director ITM si bun prieten cu Ion Iacomi, iar Calarasi-ul unde Prim Procuror este tot Purcarea, ingroapa cazul. Tot Purcarea este si Purcarea de la ISU cu gardurile, este si Scriba Gabi de la Primaria Lehliu (omul lui Iulian) a carui fata este sotia lui Purcarea Cristian.

In urma cu cateva zile in Dalga Gara, Bigi a rupt tricoul unui copil de pe strada pentru ca avea culoarea rosie.

Azi, Purcarea Cristian, impreuna cu Rica Aurelian, angajat MAI, si inca 18 membrii ai clanului Iacomi, au poposit la unul din sustinatorii celuilalt candidat, care a pierdut alegerile in Dor Marunt. Pentru exemplara pedeapsa!

Au venit cu sabii si bate, trimisi de Iulian Iacomi, sa il invete pe cel care a avut curajul sa ii infunte, o lectie, asa cum face mereu!

Au intrat in casa acestuia si de fata cu copii l-au amenintat cu moartea, iau jignit copii, l-au imbrancit, l-au scuipat, au batut cu batele in gard si pret de mai bine de o ora au semanat panica si teroare. Bigi baut a lasat una din sticlele de bere pe raft in curtea omului!

In casa, un barbat, un copil in pijama, o pustoaica si doua doamne. Familia acestuia la 9 seara. Maine copii se duc la scoala!

Crima lui Hagiu Marian a ramas nepedepsita, iar ieri, Purcarea Cristian si Purcarea Mitica, au cumparat 300 de voturi de la oamenii arondati lor la magazinul din sat, indatorati pe caiet, au votat precum vitele la abator!

In urma cu cateva zile, am tinut sa il intreb pe Cristian, de ce a intrat in mizeria Clanului Iacomii? Raspunsul:

Dupa ce au baut cateva sticle, sa prinda curaj, Clanul Iacomi, legat de banii tai prin salarii la Primarie si contracte, vin seara la 9, la om acasa sa il pedepseasca, sa il umileasca, sa sperie si sa ingrozeasca o familie. Doar pentru ca nu este de acord cu ei. Maine poti fi chiar tu, este doar o problema de timp!

Stiai ca si Bigi are un copil? Este parinte si el!

Inregistrare din curtea familiei in timpul evenimentelor. Telefonul a fost daramat pe asfalt in curtea in urma conflictului. Acesta a fost deteriorat, motiv pentru care sunetul transmis nu mai este complet. Sunet needitat.
Sosirea Plutonului de Executie!

Angajat de Iulian Iacomi la ISU, Dinca Relu Aurelian este un infractor comun, un delicvent, asa cum sunt si ceilalti membrii ai clanului. Se duc 18 insi in 10 masini sa semene panica si teroare printre femei si copii. Cum se aude teroarea de la 15 km distanta? Va spun eu se aude rau!

In timp ce Interlopii pregateau asaltul eu mergeam spre ei, si ii scriam lui Iulian Iacomii mesaje, iar Ion zis Gorbaciov, angajat la ei imi transmite ca: „Nu il omoara, stai linistit!”

Imparatul si cel mai de incredere om al lui!

Zolceag Marin

Din Dalga cu antecedente penale, Zolceag a vrut sa nu voteze cu Iacomi, asta pentru ca in urma cu ceva timp a facut puscarie din cauza lor. Saptamana trecuta insa au venit controale in timpul campaniei, la magazinele lui din Dalga, trimise de Iulian Iacomi, asa ca……, a cumparat si el voturi pentru Iacomi si a trecut in cealalta tabara! 50 de voturi, nu multe, dar are viitor si liniste! Daca ai business, fara protectia interlopilor stai cu DSP-ul lui Iulian pe cap, si cu ITM-ul lui Iulian pe umeri, pana te lasi de treaba si inchizi!

La fel si Purcarea Cristian, primea controale de la x autoritati la magazin, pentru ca nu cotiza! Asa ca a decis sa intre in politica, a cumparat voturi si este de ieri Vice-Primarul tau! Pana acum 2 luni era pe camp si era linistit. Muncea pamantul din ferma si isi mana ciobanii!

Daca ai vre-un copil in plus poti sa il duci la Purcarea Mitica, ca stie el sa-i ofere dreapta educatie!

Ai tot ceea ce este mai bun pentru ca meriti!`

George Iacomi si Bigi fara tricouri rupte.

Ca sa vezi cum va arata Comuna Dor Marunt, poti merge in spatele satului Dalga si vezi acolo lucrare, la ferma de oi a lui Bigi!

ION SI IULIAN IACOMI NU SUNT PRIMARII TAI

Ei au iesit primari prin furt, au cumparat voturi, au adus flotanti, au falsificat cu urna mobila, au fortat oameni sa voteze cu ei, au furat la buletinele anulate, etc.

Au talharit oamenii amarati de votul constitutional, insa Primari votati pe drept, nu a iesit nici unul!

In Lehliu 1200 de voturi au fost furate, iar in Dor Marunt 700 de voturi.

Vom reveni pe larg asupra acestor aspecte.

Costea Costel (Baciuca)

Tigan de-al meu, Baciuca sau Costel Pantilimon, lucreaza ceva pamant de la Imparat si are si ferma de porci din Dalga, tot de Iacomi lasata (ea apartine unui cetatean care nu prea are ce face cu ea). Costel Pantelimon, a primit ceva lucrari in constructii din bani publici pe la firme prietene. In schimb, acesta aduce si el 100-150 de voturi de la cei amarati din Dalga si rubedenii.

Fara respectarea regulilor de PM-PSI, cu oameni la negru, Pantelimon, cara oameni la munca peste tot, in jurul Bucurestiului, unde ii da Ion si Iulian lucrari.

Pentru aceste lucrari, ramai dator. Aici lucrari ale echipei de muncitori, la Ileana-2020, la Primarii prietene.

Azi la nevoie, a sarit cu baietii la bataie, sa apere „puterea clanului” si onoarea Imparatului!

DIICOT

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, nu are jurisdictie in Lacomi Land!