anca simina popescu

„Nimic nu este intamplator, este doar organizat prost si in graba.” Sursa MADR Bucuresti

Disperarea, graba si neatentia, in cele mai multe cazuri, mai mult incurca decat rezolva! Acesta este si exceptionalul caz al Ludovic Orban, pus pe repede inainte de domnul Filipescu, sa rezolve „un caz greu”!

Experimentul Lehliu, un ziar destinat exclusiv Lumii Interlope Calarasene si pe care nu il gasesti nicaieri!

In afara de interlopii cu bata si maceta, singura arma care le-a mai ramas este MADR si inca 1-2 directii ce tin tot de Guvern si raspund la butoane. Nu este prima data cand acestia ne executa, cu zeci de inspectii si amenzi aiurea!

Venite in fapt pentru sustragerea extraselor de cont, pentru a vedea unde mai pot lovi, hienele lui Orban, au batut drumul degeaba! Din nou!

In Baragan, intreprinzatorul Roman, privat, cel care produce si plateste taxe, impozite si aduce bani la Bugetul de Stat, este strivit sub bocancul politic, atunci cand are curajul sa spuna ca actuali membrii ai unui partid, fie el PNL, sunt oameni corupti, lasi si hoti. Pana ieri Iulian Iacomi era Sef PSD Calarasi.

Acesti lideri reprezentativi ai PNLSD, Ion si Iulian Iacomi, trimit noaptea interlopi, cu zecile, pentru a pedepsi, a crea teroare si frica, pentru a umili femei si copii! Atat de mare a fost dezastrul PNL, in Calarasi, ca Ludovic Orban a considerat, ca o intreaga Structura a MADR trebuie utilizata ca ultima arma pentru a linisti „un om”!

Dupa ce au stat atarnati la poarta unitatii noastre, in urma cu cateva zile (la acel moment inchisa), pret de 6 ore, cu telefonul direct legat de cabinetul Ministrului Agriculturii Oros, de unde erau coordonati, hienele MADR Bucuresti, in echipa multidisciplinara, care a inclus un convoi de masini si inspectori, au navalit joi 1 Octombrie, asupra fabricii noastre, pentru exemplara pedeapsa.

16 Inspectori, 8 masini, Echipe antifrauda, Echipe de la APIA Calarasi, DADR Calarasi, Director de Directie MADR Bucuresti, toti veniti sa gaseasca si sa sanctioneze frauda!

Au terminat prin a numara galbenelele puse pe raft la uscare! Nu au completat nici macar un PV de constatare a contraventiilor?! Nimic!

Hristu Costel (membru al Clanului Iacomi) si Barca Constantin (director APIA Bucuresti si membru al Clanului Iacomi) au lucrat impreuna si au pregatit o actiune de executie a unei persoane, care si-a permis sa arate coruptia din Judetul Calarasi, coruptie care intamplator include Clanul Iacomi- Cel mai periculos si violent Grup Infractional din istoria Baraganului, cu ramificatii in politica si lumea bancara Lehliana!

Clanul Iacomi nu are real apartenenta politica!

ORDINUL de inspectie a fost SCRIS SI SEMNAT CHIAR DE MINISTRUL OROS 20.09-DUMINICA NOAPTEA, in persoana! (dupa aparitia articolului din 20.09: https://experimentullehliu.ro/2020/09/20/experimentul-lehliu-mai-isu-calarasi-ameropa-rafinaria-si-sclavetii-ep-3/)

Pe ordin, scria ” Sesizare lipsita de dovezi in sustinerea acuzatiilor”!

Sesizarea

Nota de Executie semnata de Insusi Ministrul Agriculturii Oros Nechita cu nr 4306/21.09.2020, a fost contrasemnata si de Directorul MADR POPESCU ANCA SIMINA, cea care a coordonat in detaliu prin telefon timp de 2 zile echipajele din 4 directii diferite ale MADR.

Fara a fi lasat sa pun mana pe Condamnarea semnata de Ministrul Oros, sunt lasat sa vad fara a atinge, o hartie scrisa in graba.

Hartia, a fost pregatita in noaptea de 20.09.2020, imediat ce a aparut articolul legat de AMEROPA SA si RAFINARIA BUNGE, cele doua elemente critice pentru mentinerea lui Ion Iacomi la Primaria Dor Marunt si Iulian Iacomi la Primaria Lehliu Gara.

Fara cei doi primari in functie si libertate (adica fara a fi arestati), cele doua unitati au probleme existentiale si nu pot supravietui la actualul randament!

Asa de multi au fost adusi la inspectie ca unii Inspectori MADR cu fost tinuti in masini timp de 11 ore! De la 8 la 19:20! Si acestia au fost nevoiti sa se usureze prin boscheti. Nu am stiut de existenta lor decat tarziu, dupa ce au plecat. 5 Inspectori au stat afara?!

Inspector MADR care a stat afara din unitate de la 8 la 18:00! Tinuti ca sclavii in masini!

Veniti in numar atat de mare, au intrat in unitate doar vre-o 14! Restul au stat pe afara! Erau tinuti de rezerva!

Veniti sa dea amenzi, sa constate frauda, sa gaseasca evaziunea trans-frontaliera, de sute de milioane de euro, au gasit seminte de in si flori de galbenele!

Dupa ce au rascolit toata fabrica, in timp ce ii insoteam prin unitate, cei ramasi in birou (MADR Bucuresti) au sustras din unitate TOATE EXTRASELE DE CONT ALE UNITATII PE ULTIMUL AN.

Cu toate ca le-am spus clar ca pot fi consultate, si nu pot fi ridicate din unitate, au gasit potrivit sa le sustraga pentru a fi trimise Gruparii Iacomi.

Momentul in care profitand de lipsa noastra din birou, Inspectorii MADR sustrag din unitate toate documentele financiar contabile ale unitatii, documente ce includ plata salariilor, etc!

Unitatea noastra, istoric nu a beneficiat de nici un Program de finantare Europeana, cu exceptia subventiei pe terenul agricol!

Pentru a pecetlui vizita APIA, MADR, DADR, si a celorlalti, veniti in 6-7 echipaje, echipa de control nu a binevoit sa semneze in Registrul Unic de Control, nici la sosire nici la plecare!

In acest fel nu exista nici o urma a trecerii hienelor PNL, trimise de Clanul Iacomi, Orban si Oros, pentru a aranja exemplar un fermier!

Ce au gasit?

„…Pai au numarat galbenelele de pe raft!”

Inventarul florilor de galbenele, puse la uscat in camera de conditionare plante. Inspector: Director Directie MADR Bucuresti

Au furat documente din firma si au plecat fara sa lase vre-o urma! Ca hotii!

Plutonul de executie astepta afara debarcarea, in caz de nevoie!

Conform Legii 252/2003, echipele de control au obligatia sa treaca in Registru Unic de Control al societatii, atat la venire cat si la plecare o serie de elemente critice care tin de legalitatea si temeinicia activitatii de control.

Echipa MADR in actiune

„Neânscrierea, de către organele de control specializate, în registrul unic de control a elementelor obligatorii menționate anterior constituie abatere disciplinara și se sancționează potrivit Legii nr. 188/1999, sau  după caz.” Extras din textul Legii 252/2003.”

Pe scurt un alt set de plangeri penale.

MADR o bata proasta a Clanului Iacomi

Haituiti de 7 ani de MADR si APIA, cu subventia pe teren si pachetele APIA furata ani de-a randul de Barca Constantin ( Director APIA), pentru lipsa noastra de colaborare cu Clanul Iacomi, MADR a devenit un „bulan” aplicat de ministru Oros in persoana, cu propria semnatura si jumatate din MADR Bucuresti.

Au numarat rafturile cu salvie si galbenele!

28 de inspectori, 2 zile veniti de la Bucuresti mai rau ca sclavii

Pentru 2 pungi de pamant, una de canepa si una de in!

Plutonul de executie a plecat cu un Kg de pamant din Baragan, 500 gr de seminte de in, si cateva grame de canepa! Mai mult nu prea au avut ce face!

Oricum probele le lua Organismul de Certificare, asa cum face de altfel in fiecare an!

Plutonul de executie trimis de Orban si Iacomi

Ludovic Orban si asaltul interlopilor lui Iacomi

PNL trebuie sa invete de la Clanul Iacomi, pe repede inainte, cum convingi si rezolvi treburile in Baragan! Problema devine critica, asta din cauza infractionalitatii foarte mari din randul alesilor PNL, incepand aici cu „Gogosel” Subprefect al Jud Calarasi si terminand cu Filipescu si Badea Marinica.

Trimiti interlopi cu cazier, criminali, violatori, cu cazier bogat si incendiezi, omori si distrugi! Noaptea sa fie copii in pijamale, indiferent de varsta!

Primarul Ion Iacomi, savura gin la Gigel Stamate in fata barului, peste drum, in timp ce astepta vesti de la plutonul de executie, care ii avea ca principale elemente pe Sef Echipaj MAI Dinca Relu Aurelian zis Zgaibant sau Rica pompierul si Purcarea Cristian- ales viceprimar zis BIGI.

Important aspectul de a observa faptul ca Agentii de Politie au avut inspiratia sa tina conflictul cu Interlopii relativ stabil!

Pregatirea asaltului. In acest moment, Ion Iacomi era la DN3A, la Gigel Stamate cu 30 de membrii ai gruparii.
O zi mai devreme, o coloana a Gruparii Iacomi cu 30+ de masini, a tinut sa sperie copii si femeile din casa unde urma sa aiba loc atacul!

Coordonarea Atacului

In timpul atacului, ceilalti membrii ai gruparii, in locatii distincte, cunosteau desfasurarea evenimentelor:

„-Stai linistit nu ii omoara!” , primesc mesaj de la unul din membrii Gruparii Iacomi!

-Dormi linistit, vegheaza toti pentru linistea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *