Acest articol este exclusiv dedicat lumii interlope Calarasene. Daca nu esti interlop este mai bine sa nu citesti mai departe!

Dincolo de orice discurs cu tenta politica, in functiile de conducere, in administratia publica, societatea are nevoie de oameni capabili sa puna in valoare tot ceea ce este mai bun din fiecare. Liderul trebuie sa canalizeze efortul comun pentru a asigura prosperitatea si dezvoltarea armonioasa a comunitatii pe care o conduce.

Am gasit la Dor Marunt oameni muncitori si pot spune ca satul arata bine din punct de vedere general, al prosperitatii si al implicarii satenilor.

In centrul comunei insa, se afla o aglomerare de constructii inestetice, degradate, chiar in fata Primariei, un adevarat focar de infectie, lasat intentionat in degradare.

Nu poti intelege modul in care s-a ajuns la prezenta situatie, daca nu intelegi modul in care Ion Iacomi timp de 20 de ani a sabotat si a facut tot ceea ce i-a stat in putinta, sa blocheze orice tentativa a proprietariilor de drept a spatiilor, de a rezolva situatia administrativa.

Primarul, a pastrat in mizerie si haos administrativ zona de centru a comunei Dor Marunt, pentru a pedepsi un om care nu a venit sa „pupe papucul Imparatului”.

Centrul comunei Dor Marunt 2020

Omul, a stiut sa solicite, sa vorbesca frumos, sa explice si sa trimita zeci de solicitari Primariei, in speranta ca intr-o zi, se va intampla si minunea de a avea problema centrului comunei rezolvata.

Joga Virgil (Sef Urbanism) si Secretarul comunei Vatafu, au pastrat zona fara PUZ, iar PUG-ul a lasat in ceata intregul complex de cladiri, impreuna cu Strada Traian, unde este Ameropa. Toate solicitariile locatarului au fost aruncate la gunoi, iar pe strada Traian, a aruncat Ion o cupa de piatra doar dupa ce am facut eu plangere la Inspectoratul de Stat in Constructii (in urma cu cateva luni). Strada garii (Traian) arata ca in jungla din Congo!

Timp de mai bine de 20 de ani, grupul de cladiri s-a degradat pana la stadiul de ruina si focar de infectie, cu tevi de canalizare de la toalete trase direct in spatele cladirilor.

Fosa septica in aer liber

Totul pana cand, de curand, plangerile depuse de „locatar” au fost procesate si urmarirea penala a demarat.

Totul pentru a pedepsi un om, care nu a deranjat pe nimeni, nici Iacomi, nici pe altii!

Pur si simplu nu a fost supus! Dar a stiut sa fie om, sa vorbeasca frumos si sa ii respecte chiar daca si-au batut joc de el timp de doua decenii, fara rost.

Stan Stefan

Omul de langa tine, Stan Stefan a stiut sa ramana om respectat de toata comuna, iar singurul instrument in a rezolva problema locativa blocata cu orice pret de Primar, a fost pixul!

Interviu partea I

Luna de luna, an de an a scris, frumos si clar, a explicat si solicitat degeaba! A strans Stan Stefan zeci daca nu cateva sute de adrese, si la toate confirmarea de primire pastrata cu sfintenie.

Asezate molcom pe foaie, cuvintele par un rechizitoriu!
Despre PNL si candidatii la primarii
Cum functioneaza masina de presa a PNLSD
Atasamentele din fiecare sesizare, intinse pe 20 de ani, nu mai au nevoie de Judecator.

In urma cu cateva zile, DNA si Parchetul Calarasi au inceput cercetarile pe cazurile semnalate, iar Ion Iacomi si Vatafu Constantin, dau cu subsemnatul in fata procurorilor.

Originile Clanului Iacomi

Centrul comunei Dor Marunt este o ruina, un parc pentru copii total degradat si distrus, un sediu de primarie lasat in paragina si un complex de cladiri dezolante tinute de Primar in fecale.

O fila de istorie sincera pe care trebuie sa o cunosti

La parter in complex, Stan Stefan picteza, un tabou cu cai si trebuie sa recunosc ca are un talent exceptional!

Dr. Ing Musat- Inspectoratul de Stat in Constructii

Primarul care fura de la copii

Multe sunt faptele urate realizate pe scoala din Dor Marunt, nr 1 unde doamna director Stan, vegheaza la inaltarea standardelor de invatamant din unitate. Pe scoala din Dor Marunt, cantitati uriase de combustibil sunt decontate constant, cantitati care nu au nimic de a face cu necesarul unei unitati de invatamant. Institutia Prefectului, trimite sesizarea nostra catre Curtea de Conturi care ne transmite ca: …” se vor face verificari cand Curtea va ajunge cu planul de control la unitatile mentionate..”, adica la calendele grecesti…

Combustibil pe 2019 si 2020 in valoare de aproximativ 22000 de euro

Ce se face cu atata combustibil va poate spune doar Primarul!

Se poate verifica simplu in SICAP, la urmatoarea adresa: http://data.g4d.ro/ords/f?p=100:2:0:::::

O data ce intri pe SICAP, poti compara consumul de carburant cu cel al Primariei Dragos Voda, spre exemplu, unde „Gurita” chiar are grija de copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *