Secole de suferinta, de chin si lupta pentru supravietuire, romii, eu si cu tine, ne chinuim sa traim. Nu este usor sa alegi unde pui stampila, cand stii bine ca poti lua bani pentru o stampila pusa pe o foaie! Cand ai copii acasa si ai nevoie de bani pentru paine si lapte, nu poti fi judecat de nimeni ca-ti vinzi votul!

In Dalga Gara, romii, intorsi acasa in general vara, dupa ce trudesc, care pe unde poate, incep a ridica garduri, case, asa cum au vazut afara, pentru parintii si copii ramasi acasa.

Este greu si nu poti intelege durerea celui plecat, durerea de a lasa copii acasa cu bunicii, si ei bolnavi si batrani!

O data intorsi, romanul din Dalga construieste! Are doua luni si trebuie sa faca fundatii si ziduri! Are timp putin, iar de acte nici nu se pune problema. Costa mult si timp nu are.

Dalga renaste, pe zi ce trece, cu constructii frumoase, cu case noi si mai ales in zona de vest, strazile sunt pline de copii care se joaca pe strazi.

Vola Primariei

Imparatul Iulian, nu face bani doar din rahatul tau din fosa septica, el face bani si din inchirierea utilajelor Primariei Dor Marunt (adica ale tale).

Incarcatorul Komatsu, cumparat de Primariei pentru situatii de urgenta, din banii Guvernului Romaniei si deservit de angajati ai Primariei Dor Marunt, cu motorina platita de tine, este inchiriat de Primarul comunei Dor Marunt, la ora, pe tarife ce difera in fuctie de „cat castigi”, de cine esti, de ce vrei sa faci si de slugarnicia de care ai dat dovada.

In Dalga Gara, tiganul, daca are nevoie de vola si vine de afara cu bani, plateste 200 ron/ora+200 ron deplasarea la Primar. Daca este amarat si se chinuie, 100 ron pe ora!

De cand a fost adusa si pana azi, Primarul a folosit utilajul cumparat pentru situatii de urgenta, aproape exclusiv in scop personal, cu toate ca si el are 2 incarcatoare acasa. Cand a fost nevoie, Vola a ajutat la incarcarea vagoanelor la AMEROPA si nu o data!

Folosind motorina Primariei, angajatul Primariei, el iti inchiriaza tie Vola, cu ora. Iar tu il platesti, cash, la negru! Cu banii luati, o data la patru ani, tiganul si romanul la o lalta, primeste o suta de lei pentru vot, de la oamenii primarului. Apoi banii ajung inapoi la el cand iti goleste fosa septica!

Primarul face bani din orice, pentru ca esti slab, iti este frica, iar el miroase frica asemeni unei fiare adulmecand ferominii fricii.

200 ron/zi x 4 ore zilnic x 365 zile pe an=292.000 ron=58.400 euro/ an venit neimpozabil.

Primarul las si hot, care fura de la copii si iti trimite interlopii acasa sa te omoare de fata cu copii, iti vrea banii! Stie ca esti vulnerabil si nu te apara nimeni, stie ca in Judetul Calarasi nu exista Procuror! Esti un fulg in vant!

Cei mai vulenerabili, cei mai saraci, cei mai amarati sunt tinta oamenilor Imparatului. La Dalga si Razvani, romii reprezinta masa de manevra a candidatiilor la fotolii! Pe ei nu ii protejeaza nimeni!

Cum face Imparatul bani cu coltii infipti in spatele tau!

Face bani folosind angajatii si utilajele primariei la demolarea si curatarea fermei luata de la Chirman. Dar tu ii platesti! Ferma cumparata de Puschiu (acum consilier la Lehliu Gara si Ion Iacomi).
Vola la lucru la Romii din Dalga Gara. 03.02.2020
Vorbesti cu Primarul pentru vola!
Utilajul Primariei, cu om si motorina platita de tine merge la presatari zilnic! Filmat pe 03.02.2020.

Pe nimeni nu a furat mai mult, pe nimeni nu a umilit mai mult Imparatul decat pe tigan!

Nu uita, ei au nevoie de tine sa platesti taxe si sa fi supus. Vor sa ii iubesti sa ii consideri zei, sa le canti poezii iar copii sa invete de mici cultul personalitatii!

Inaltarea catre inalte culmi educationale si cultul personalitatii

Scoala, Mariana Stan si Primarul.

Cu jobenul in mana, esti invatat de mic sa fi supus, sa respecti si sa te inchini chiar de dascal. Nu te inchini insa la Dumnezeu, te pleci in fata cui trebuie!

Spre inalte culmi educationale!
Cheltuieli de aproximativ 250.000 euro pe 2019-2020 prin firme client

Prin firma lui Nemes, Grand Construct SRL, abonata la Clanul Iacomi si lucrari cu primariile prietene, banii curg in toate directiile iar contractele la fel.

Parchetul a fost pus, scos, pus, scos, pus,…. pisoarele la fel…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *