Este Lehliu Gara un oras European?

Nu uita ca acest cotidian, este dedicat exclusiv interlopilor. Daca nu esti interlop, suferi cu inima, sau ai alte probleme medicale, mai bine inchizi pagina!

Daca ai un Bichon, poti sa il plimbi pe langa oras, pe strazile special amenajate pentru tine, sa te plimbi in liniste, dupa o zi grea de munca! Te asteapta aer curat, curatenie si bancute la tot pasul. Piste de biciclete, si flori peste tot. La 300 de m de oras, ai o padure fermecata, frumoasa si curata doar pentru tine si pentru catelul tau.

Langa bratul acestui pod, Bunge/ Prio a deversat sute de mii de m3 de apa aproape epurata!
La 300 de m de Oras, ai un loc curat, unde sa te plimbi in liniste!
Ai tot ce este mai bun pentru ca meriti!

Rafinaria Bunge Prio

Stiai ca Rafinaria nu are nevoie de o legatura la sistemul de canalizare al orasului? Rafinaria are propria statie de epurare, la standarde moderne, iar apa rezultata in urma epurarii, poate fi deversata pe firul de apa de langa rafinarie, asa cum se intampla la Petromidia in Judetul Constanta. O data ce indeplineste standardele de calitate, apa curata, poate fi deversata in paraul de langa rafinarie, sa se joace pestisorii veseli in iazul curat cu apa cristalina.

La fel apa pluviala, o data epurata de eventuale contaminari din plant, poate fi deversata in paraul de langa rafinarie, adica aici:

la 1200m distanta se afla un minunat parau, iar in amonte, o minunata balta de peste sapata aiurea de cei cu „lacurile”.

Apa care rezulta zilnic de la rafinarie, poate fi utilizata la irigatii! Namolul de statie, daca ar fi sa indeplineasca standardele de calitate, poate fi utilizat ca ingrasamant in agricultura!

Rafinaria Bunge/ Prio, nu are nevoie de o conducta care sa o lege de nici un sistem de canalizare extern ei! De ce ar avea?

Imparatul Iulian, care iubeste investitorii, dar te iubeste si pe tine, a considerat ca pentru urbe este mai bine sa lege sistemul de canalizare al rafinariei, la amarata de Statie de Epurare, a Orasului Lehliu Gara, care la momentul realizarii conexiunii, nu era in stare sa epureze nici ceea ce venea din oras!

O data modernizata, cu multi bani, Statia de Epurare Lehliu Gara, noaptea, arunca in lacul/ paraul, de langa podul de pe A2, apa de la rafinarie, epurata exemplar, pe STAS!

Cum a esuat Imparatul sa imblanzeasca Zeul

Fara sa vrea, Stan Bucur, un muritor ca si tine, cumpara de la o firma privata, un teren de 2 hectare si o contructie, cu bani. Se intampla ca acest teren de 2 ha, sa fie chiar in zona de interes a Bunge/ Prio. Cum dezastrul pe legea 50, era atunci la fel de actual ca si azi, in Lehliu Gara, Imparatul se loveste de Zeu, in incercarea de a „da”, din dragoste pentru investitor, terenuri catre rafinarie!

Iacomi Iulian, incepe constructia drumului catre Bunge, la inalte standarde, insa, din cauza haos-ului urbanistic, se loveste de terenul omului!

2 ha de teren ale lui Stan Bucur

Asa ca Imparatul da Hotarare de Consiliu Local, prin care anuleaza contractul lui Stan Bucur pentru terenul de aproximativ 2 HA, si care era cumparat legal de acesta, impreuna cu constructia aferenta!

Prin furt, Iacomi Iulian, deposedeaza in fapt un om de bunul sau legal detinut si transfera dreptul de proprietate catre Bunge/ Prio. Acestia, pana azi, au lasat locul abandonat!

Cumparata legal de la COLAS SA, Stan Bucur a cumparat si dreptul de a utiliza cele 2 ha de teren.
Din 2013, incepe Stan Bucur sa sesizeze deversariile de slam chimic si reziduri petrochimice pe camp.
Imparatul este rau si hot, face „abuz si santaj”!
Suparat, Stan Bucur depune plangeri la foc automat! DNA, DIICOT, Parchet, Drumuri si Poduri, Buraga!
Banescu Liliana, procurorul lor, ascunde plangerile in sertaras, sa se aseze praful peste ele, poate le mananca moliile!
Iacomi Iulian, se intrece in Hotarari de CL, prin care face lucrari si strazi pe pamantul lui Stan Bucur.

Stan Bucur protesteaza, tipa, urla, si il da pe Iacomi la gazeta!

„Ce cauti tu in calea mea”!

Stan Bucur, a fost singurul om din Lehliu Gara care a avut curajul sa-l infrunte pe Iacomi Iulian si intregul sistem corupt din Calarasi!

Se judeca si castiga!

Articole, plangeri, solicitari, insa nu a cedat nici o data! Nici macar cand a fost deposedat ilegal si de terenul de 1,88ha!

Teava construita ilegal si sapata pe terenul Zeului

Pus pe treaba, in 2013, incepe Iacomi sa lege Prio de canalizarea Orasului Lehliu! Cu tristete afla socat, ca trebuie sa ocoloeasca properietatea lui Stan Bucur, chiar daca il deposedase prin furt, deja de cele aproape 2 ha de teren. Asa ca a sapat Iacomi santul pana langa A2, a intrat peste zona de siguranta a Autostrazii, tot ilegal si tot a legat rafinaria de sistemul de canalizare al orasului Lehliu.

Un deceniu l-a hartuit Imparatul pe Zeu pentru curajul de a-i sta in fata, a trimisi interlopi sa-l bata, l-a amenintat de nenumarate ori, haituit de Buraga Costel, ori de cate ori Imparatul o cerea.

Construita aiurea si ilegal, teava din plastic a rafinariei, este sapata haotic la foc automat!

Stan Bucur insa, dupa zece ani de jaf si furt, fara a putea utiliza bunurile pe care le are din cauza constantei razbunari a lui Iacomi Iulian, pe tot ceea ce acesta detinea, a ramas om! Nu a facut blat cu Primarul si pana azi, a mers la Banescu Liliana, sa caute dreptate!

Pana la constructia tevii, apa „mai murdara”, era aruncata la bratul podului de pe A2 cu camionul, sau deversata in canalizarea din fata statiei de GPL de la intrare in Lehliu Gara.

A avut grija de familie, pe care a retras-o la Lehliu Sat, a trimis fata la facultate si acum cateva luni a terminat dreptul! Acum este Jurist!

A ramas vesel, iar copii si cainii sar in jurul lui si azi, a ramas om!

Cu ce ai ramas tu?

Tu ai ramas cu un Primar ales de flotanti dar si de tine!

Rafinaria deverseaza in continuare in sistemul de canalizare al Orasului tau apa pura si cristalina, epurata la standarde!

Ai ramas cu aer curat ca la munte!

Ai ramas cu Iacomi Iulian si clanul Iacomi doua decenii de acum incolo!

Ai parte de un oras modern, curat cu piste de biciclete!

Prim-Procurorul, Imparatul si Zeul

Cand Stan Bucur mergea la Prim Procuror Banescu Liliana, aceasta ii spunea mereu:

„-Stai linistit, ca il aresteaza pana la urma”! (adica pe Imparat.. n.r.)

Prim Procurorul, Imparatul si Stejarul

In fata Parchetului la Lehliu Gara, exista un teren mic, ingradit timid, fara a bate la ochi. Pe teren, un falnic copac, apreciat de distinsa doamna Banescu Liliana, venerat si dorit, pentru frumusete si fantastica coroana!

Acest teren, copacul si gardul, Prim Procurorul si Imparatul, reprezinta o pagina de istorie mai putin vesela a Orasului Lehliu Gara.

In spatele Parchetului, pompierii MAI, fac pentru firma lui Nemes Zaharia, pentru Imparat si pentru tine, garduri la cimitire! Multe si cat sa tina un an!

Nemes, Imparatul si cimitirele

Mortii nu vorbesc!

Facute cu garantie de 1an, gardurile, ca despre ele este vorba, alaturi de o sumedenie de alte lucrari date in principal de Imparat, dreneza aproape toti banii Orasului! Aproximativ 800.000 Euro lucrari executate de SC Grand Construct SRL

Lucrari de calitate, pentru ca meriti tot ce este mai bun!

Zeul

Stan Bucur, a ramas om si este singurul care a luptat pentru a opri ilegalitatiile facute de Investitor si Iulian Iacomi! A luptat sa ai un aer mai curat si o apa mai curata!

Pentru mine Stan Bucur reprezinta un model. Un exemplu de responsabilitate sociala, care chiar daca a pierdut aproape tot, chiar daca a fost haituit de haita Imparatului, jefuit, umilit de Buraga de nenumarate ori, a stiut sa ramana om, sa aiba grija de familie si nu a uitat sa rada!

Singurul om din Lehliu care a luptat cu adevarat pentru tine, care merita sa-ti fie primar, este Stan Bucur!

Zeul meu este de azi si Zeul tau”

Imparatul Iulian, caricatura haioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *