bogdan dumitrascu

Ultima sluga a lui Dragnea- Imparatul Iulian si violenta dinastie a Clanului Iacomi.

Ultimul Locotenent al lui Dragnea acum Lider PNL in devenire!
www. recorder.ro
Organizatia Familiala a Clanului Iacomi
Numirea lui Iacomi ca sef PSD Calarasi in 20 de secunde!

Nu a existat in istoria Baraganului,o perioada mai trista, mai insotita de jaf si furt, de infractionalitate, ca ultimii 20 de ani; poate doar in timpul dominatiei Otomane. Sub controlul PSD si apoi al PNL, Judetul Calarasi a fost pastrat intr-o saracie lucie. Orasele lasate in degradare, iar cel mai clar exemplu il ai in Orasul Calarasi, lasat in degradare si Orasul Lehliu Gara, o adevarata rusine, lasat intr-o mizerie de nedescris cu caini vagabonzi peste tot si trotuare cu capace de canalizare lipsa sau surpate.

Cel mai de incredere om al lui Iulian Iacomi iar in dreapta Vasile Stejaru cu alcolemia (cel prins baut)- cel prins baut din materialul COCINA CLANULUI IACOMI. Vasile Stejaru, om de baza a lui Iulian Iacomi.

In tot acest timp, Raducu Filipescu, Iulian Dumitrescu (senatorul) si Clanul Iacomi, cu Iulian si Ion Iacomi, au avut ca singura preocupare furtul si jaful, uzand de echipa de interlopi, ca Dinca Relu Aurelian, mai nou Cristi Purcarea (Bigi), Jean Ivanescu si tiganii cu antecedente penale din Razvani. Oricand gata sa-ti rapeasca copii, cu Clanurile din Bucuresti sau Ciulnita, acestia au pus mana pe toti banii din zona, dominand prin violenta, rapiri, furturi, amenintari, batai, tot Judetul Calarasi.

https://stiridinfundulea.ro/2019/11/20/pnlfilipescu-cercetat-de-dna-in-dosarul-nr-26-p-2017-a-prins-un-peste-psdf-d-cu-undita-pnlv-b-si-l-pune-candidat-la-primarie/

Sprijiniti de Ministrii, Secretari de Stat, de Ludovic Orban, de ITM Calarasi, de Prefectul Marian Stoica, de presa aservita, de Procurorii corupti, de Buraga Costel, Comandantul Politiei Lehliu Gara, prin oameni pusi de ei, Clanul Iacomi a linsat orice sansa de dezvoltare a Orasului Lehliu si a imprejurimilor!

Ministrul Oros, o simpla unealta in mana lui Iacomi Iulian!

In timp ce Hienele MADR, erau venite la Ferma Domnita Maria, pentru a ridica Certificarea BIO pentru produsele noastre, si a inchide unitatea, intr-o exceptionala coordonare la nivel de Prim Ministru si Ministru al Agriculturii, Iulian Iacomi se plimba linistit cu echipa PNL, de data asta de mana cu Raducu Filipescu, „craiul baraganului”, pe strazile din Lehliu Gara.

Hienele MADR in actiune

Cati sclaveti incap intr-un Duster MADR? Buraga Raspunde: 14 sclaveti dar fara masca!

Hienele MADR, ingerii mortii si ideologia politica liberal-marxista a Clanului Iacomi

In ziua atacului Hienelor MADR 23.09.2020, Bogdan Dumitrescu coordoneaza din Lehliu Gara, prin telefon echipa de 14 Sclaveti aflata la 8km, in Dor Marunt

Ultimul om al lui Dragnea, Iulian Iacomi, dat afara de Ciolacu din partid, din pozitia de Sef de Filiala PSD Calarasi, pentru extraordinara complicitate in Lumea Crimei Organizate, la solicitarea expresa a Ambasadelor oripilate de faptele de coruptie la granita Frontierei NATO, Iulian Iacomi, revine in bratele lui Iulian Dumitrescu, ales acum Presedinte de Consiliu Judetean in Prahova. Iulian Iacomi, reprezinta pentru NATO, cea mai mare vulnerabilitate pentru securitatea trupelor stationate in bazele din Costanta si din cauza colaborari acestuia cu Liviu Besleaga, om de lagatura cu Serviciile de Securitate Ruse, prin care parte din PSD primeste bani in diverse directii. Coruptia din PSD, infratita cu coruptia din PNL, arata un singur lucru: In Baraganul de azi, nu exista partide politice si nici politicieni! Sunt doar o masa de interlopi gata sa vanda Tara oricui da mai mult!

DIRECTORII APIA- BOGDAN DUMITRESCU si CONSTANTIN BARCA- pusi in scaun de IACOMI IULIAN

Cea mai neagra pagina a Lumii Interlope Calarasene, este scrisa de cei doi Directori ai lui Iulian Iacomi, din APIA Bucuresti, Directorii care protejeaza Clanul de Legislatia Europeana aplicata si in Romania si care la buton, aranjeaza distrugerea celor care nu cotizeaza sau deranjeaza.

Detasat la APIA Bucuresti, ca Sef Serviciu Securitate (2017-2018), in timp ce Barca (PSD) era Director Adjunct, il schimba pe Barca in 2019 cand fac rocada partidele! Critic pentru Clan sa aiba directori in APIA sa poata distruge pe cine vor si sa nu aiba probleme cu Fondurile Europene si Subventiile APIA atrase de membrii Clanului!

Azi o fila de Istorie, cum a lucrat APIA Bucuresti, cu Ludovic Orban, Raducu Filipescu, Ministrul Oros si doi Directori ai MADR, folosind un SRL care depinde de Minister, CERTROM ROMANIA, firma de Certificare, pentru a sanctiona cu sute de mii de euro, o ferma din Calarasi care cultiva in, canepa si galbenele!

Atacul HIENELOR MADR coordonat de la LEHLIU GARA de Director APIA Bogdan Dumitrascu, in tandem cu MADR Bucuresti si Buraga Costel care coordona echipele MAI la Dor Marunt!

In ziua in care Hienele stateau agatate de portile noastre, de la Lehliu Gara, Bogdan Dumitrascu, isi coordona Echipele de Hiene! Asta in timp ce mergea prin Lehliu Gara pentru a arata iubirea PNL fata de tine! Bogan Dumitrascu, un scrib din Primaria Lupsanu, pus de Iulian Iacomi la APIA Calarasi si apoi la APIA BUCURESTI, ajunge Director APIA Bucuresti- un interlop care aranjeaza pe unu si pe altul la cerere!

Fondurile EUROPE

In sacou negru, Dumitrascu, lopata Clanului Iacomi, coordoneaza si el Echipele de fiare ale MADR, aflate la 6 km est de el.
Filipescu, echipa si Secretar de Stat MADR Florin Emilian Dumitru, pe strazile Orasului distrus de sapaturi Lehliu Gara.
Amuzant este ca acestia merg, pe singurul trotuar ramas intreg din Orasul European Lehliu Gara! Pe cealalta parte a strazii, dezastru! PNL te saluta si te iubeste!

Florin Emilian Dumitru, Secretar de Stat in MADR Bucuresti, de mana cu Iulian Iacomi!

MADR ROMANIA si APIA Bucuresti, sunt in fapt conduse de papusile Clanului Iacomi, lucru nemaintalnit in Europa! Clanul, arde preferential pe cine doreste, cu un telefon, iar ei au parte de liniste, sunt scutiti de controale si coordoneaza un extraordinar element de forta- FONDURILE EUROPENE coordonate de aceste Institutii!

Clanul Iacomi, nu este un simplu Grup de Oameni, el Reprezinta o Structura a Statului Roman, cu infiltratii in Serviciile Secrete, Procuratura, Parchete, MAI, ISU, Ministere si Parlament. Prim-Mistrul Ludovic Orban prin intermediul lui Iulian Dumitrescu si Filipescu, pune PNL la dispozitia Gruparilor de Crima Organizata.

Filiera PSD a Clanului Iacomi infipta sus in Ministerul Agriculturii

Barca Constantin, pus de PSD si sustinut de Iacomi Iulian, Director APIA Bucuresti in timpul guvernarii PSD- membru al Clanului Iacomi, nepot al lui Barca Sandu si var cu Bobo, coordonator de campanie pentru Ion Iacomi, baiatul lui Barca Sandu (ales Consilier la Dor Marunt), oamenii lui Ion Iacomi.

Sandu Barca, cel mai infocat sustinator al lui Ion si Iulian Iacomi in Dor Marunt de doua decenii, radea cand Iulian Iacomi, a jignit si terfelit o femeie in fata sectiei de votare din Dor Marunt, cu cateva zile in urma. Singurul amuzament al Familiei Barca, a ramas terfelirea unei femei, trimiterea interlopilor, angajati MAI noaptea, pentru a teroriza cu bate si rangi o familie.

„Iti bag bile pe cur fa c…a dracu!, te tai si pe tine si pe copil!”

Asa suna dialogul si amenintarile recidivistilor din Primarie, si nu uita ca maine poti fi tu!

Constantin Barca, sursa facebook.

Familia Barca (postasii din Dor Marunt) sunt cei care au violat corespondenta si au dat toate plangerile penale Clanului Iacomi in Dor Marunt, au sabotat corespondenta noastra timp de mai bine de un deceniu si au sabotat si pe altii care deranjau clanul! (Vezi Articolul cu Vatafu si Secera!)

Codrin Stefanescu (PSD) si cladirile Orasului Lehliu Gara

Toti sunt cumnati, cuscri, finu, rude, fratiori, nasu… Inruditi, asemeni unui clan mafiot, acestia te capusaza, te ameninta, te zdrobesc in bataie, iti rapesc copii cand vor sa obtina terenul sau ferma ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *