ion iacomi

Incredibila slugarnicie a angajatilor Apelor Romane Calarasi- Faza II-pedepsirea.

Clanul Iacomi, prin persoana lui Iulian Iacomi, a organizat in ultimele zile o mica „magarie”. Cum in afara de interlopii membri, nu prea mai are parghii, a apelat la un prieten care momentan este in arest. Pe numele sau Victor Sandu, pentru moment, arestat de DNA pentru o spaga de 1 milion de euro, Director General al Administrației Naționale „Apele Române”.

Victor Sandu, este si motivul pentru care Romania, ca Stat de Drept, a esuat in rezolvarea problemei lacurilor sapate ilegal din zona cuprinsa intre Dalga Gara si Lehliu Gara. Victor Sandu, a folosit toata influenta pentru a apara de litera legii, Clanul Iacomi, cel care a sapat aceste lacuri.

Pus in functia de Director General de Iulian Iacomi si Iulian Dumitrescu (actual Presedinte de Consiliu Judetean in Prahova), Victor Sandu, a fost adus in Calarasi de acestia ca Director la Ecoaqua, pentru a acoperi magariile rafinariei PRIO/ Bunge.

Prin grija SRI si a DIICOT Bucuresti, Victor Sandu este arestat si in prezent pentru luare de mita! Din data de 3 august 2020, data la care acesta este arestat, imperiul lui Iulian Dumitrescu (senatorul PNL) si dinastia Iacomi incep sa se clatine.

Victor Sandu (nas de cununie al lui Iulian Iacomi), este cel pe care Iulian Iacomi vroia sa il puna sa faca canalizarea in Lehliu, trotuarele, acesta avand si o serie de cladiri in Lehliu Gara (cum te duci spre Buzoieni, pana in ocolul silvic) . Tesatura dintre Victor Sandu si Imparatul Iulian este una complicata!

Iulian Dumitrescu (PNL), va aduce in Prahova jaf si hotie asa cum a adus timp de 20 ani in Calarasi alaturi de Filipescu (PNL).

https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/un-senator-pnl-a-fost-prins-cu-o-dubla-minciuna-de-paula-herlo-a-fost-halucinant.html

https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/caracatita-calarasi-judet-cu-acces-la-autostrada-si-doua-porturi-ramas-in-evul-mediu.html

Iulian Dumitrescu, este finul lui Iulian Iacomi si cel care il ajuta cu bani in alegeri si influenta politica la Bucuresti.

Ministerul Interlop al Apelor Romane

Iulian Iacomi (fara a fi inca investit in fotoliul de primar), impreuna cu Ion Iacomi (tot fara investitura pentru moment), au organizat impreuna cu Cristi Purcarea, o lista cu elemente care pot fi puse in carca tintei, in vederea aplicarii de amenzi, sanctiuni, etc.

Astfel, Cristi Purcarea (zis Bigi), cu grave antecedente penale,8 ani de puscarie executati din 11, eliberat conditionat, numit (inca neoficial) Viceprimar al localitatii Dor Marunt, a detaliat impreuna cu Ion Iacomi, la sediul Primariei Dor Marunt, de la 9.00 am pana la 12.00 am, ce si cum sa inspecteze APELE ROMANE.

Intre altele, Purcarea Cristian zis Bigi, a sapat in 2018 un numar de 6-10 fantani individuale, din care in caz de seceta, folosind motopompe, este pregatit sa salveze recolta cu o stropire sau doua. Toate aceste foraje sunt fara autorizatie, insa nu trebuie condamnat ca a sapat cateva fantani pentru animale sau sa irige legume! Trebuie insa subliniat ca el, acum in calitate de reprezentant in Consiliul Local, in loc sa se ocupe de bunastarea localitatii, se ocupa de Crima Orgnaizata!

Azi 15.10.2020, un echipaj format din 3 angajati ai Apelor Romane Calarasi, in frunte cu Doamna Ing. Roman, au primit o petitie, prin care se reclama ca in curtea unitatii noastre exista o fantana, din care se trage apa! Fantana in cauza cu o adancime de 6 m, se afla in intravilanul comunei si a fost sapata in urma cu 16 ani, de fostul proprietar! La camp la 20 de km distanta, ar mai exista ceva gropi….dar ei nu le gasesc!

In Dor Marunt nu exista apa curenta, canalizare, exista doar Clanul Iacomi, care prin frica si amenintari terorizeaza si asupreste toata zona!

4 oameni, pornesc o zi pe teren sa caute o „fantana” pe camp si nu o gasesc!

Romania moderna 2020- Inspectorii vin sa filmeze o fantana trimisi de Fostul Ministru al Apelor Romane!

Gruparea Infractionala

Clanul Iacomi, a decis si realizat montarea unor camere de supraveghere, in zona adresei noastre, pentru a vedea cand, unde, cine si cu ce pleaca! Aceste camere, conectate de Cristi Enciu, omul lor din Dalga Gara, permit Clanului Iacomi, sa vada spre exemplu, cand cineva se indrepta catre Orasul Lehliu Gara, sau cati intra in unitate. Pentru aceste realizari, Clanul Iacomi, a trimis cel mai de incredere om al lor in zona, trimis cu camere si cabluri. Camerele sunt accesate prin interpet pe IP dedicat (de la Lehliu Gara din cate avem informatii).

Acestia realizeaza in fapt filarea 24/7/365, a unei unitati private pentru a vedea cand pot comite o crima, cine intra si cat sta in unitate, fara prea multa bataie de cap.

Crima Organizata

La ora 10.00, cu un tractor, plec la cosit iarba „BIO” la camp, 20 de km distanta de ferma. Cum au vazut directia si ora la care am plecat, Ion Iacomi, a trimis masina celor de la APELE ROMANE, impreuna cu un angajat al Primariei dupa mine pentru a veni la sediu sa fiu controlat.

Din Primarie, primesc urmatorul mesaj: ” vezi ca vin de la Ape, cu Gigel la tine sa te arda, vin la camp, stiu unde esti, au vazut pe camere. Este si Bigi aici, scuipa informatii..”

Eu inchid imediat telefonul, pentru a vedea daca vin la tinta sau nu!

20 de minute mai tarziu, la 20 de km distanta, de ferma, fara a avea nici o informatie de la noi, legat de unde ma aflu, ma trazesc cu Inspectorii de la APELE ROMANE si angajatul Primariei pe cap. Le zic ca vin intr-o ora la Primarie, daca tot a venit si omul Primarului… sa facem control adevarat!

Imediat la Primaria Dor Marunt, sunt aduse intariri, in cazul in care este nevoie, pentru a tine piept! Principalii stalpi Bigi si Filip! Ei toti asteptau sa vin…Acestia stau in Primarie, degeaba, pana dupa plecarea celor de la Apele Romane. In fond prezenta mea la Primaria Dor Marunt era inutila, din moment ce eu eram cel inspectat, iar Primaria nu avea nici o calitate.

Directorul Directiei Apele Romane

Ramasa in urma lui Victor Sandu, Adriana Petcu, pusa in functie de Iulian Iacomi si Victor Sandu, a ramas bata Clanului Iacomi in teritoriu, si instrumentul prin care, Ministerul Apelor si Padurilor prin Ministru Costel Alexe, a primit informari false legat de sapaturile Clanului Iacomi, cat si legat de impactul asupra panzei freatice din apa Orasul Lehliu Gara si locatiile limitrofe!

Prefectul Judetului Calarasi tace complice de 10luni! Prefectul, General Stoica Marian, si-a abandonat soldatii si a permis Clanului Iacomi sa continue otravirea populatiei si poluarea aerului, cu toate ca are absolut toate plangerile penale din Februarie! Zona Lehliu- Dor Marunt- Buzoieni, lasta de autoritatile care se fac ca ancheteaza, pe mana Clanului Interlop Iacomi si a recidivistilor condamnati pentru omor si alte infractiuni, incompatibile cu libertatea.

De la Bucuresti, „Bunica” iubitoare, primim un sms pe la 16:00: „Adriana Petcu tel:0742231505, ea a aranjat tot”! Asa ca o sun sa o intreb, pe Doamna Director al Directiei Apelor Romane Buzau-Ialomita (de care tine si Judetul Calarasi), ce cauta la mine in curte, la fantana, o echipa de mercenari!

Ministrul Adriana Petcu in actiune, insurubata de Clanul Iacomi pe fotoliul de Ministru si gata oricand sa-si arate recunostinta fata de Clanul Iacomi.

Mai rusinoasa de fel, insa slugarnica fata de Iulian Iacomi, cel care a ridicat-o in scaun, Adriana Petcu spune tot! (apelul este dat la 3 minute dupa ce primesc sms-ul, deci fara regie sau prea mult scenariu).

Fost Ministru al Apelor si Padurilor (2017), Adriana Pectu, este pe lista PNL pentru aceiasi functie, daca guvernul actual cade!

Nascuta in 1961, membru al Clanului Iacomi, Adriana Petcu, este unul dintre cei mai periculosi Interlopi in Romania, si a fost desemnata de Dancila ca Ministrul al Apelor si Padurilor. Alaturi de Victor Sandu, pus in functie tot de Iulian Iacomi si Iulian Dumitrescu, Adriana Pectu, a dosit toate DOSARELE LEGATE DE ECOAQUA, RAFINARIA PRIO, si DEZASTRUL ECOLOGIC DE LA LEHLIU GARA cu LACURILE.

Director al Directiei Apelor Romane Buzau-Ialomita a aranjat cu Iulian Iacomi o inspectie pentru o fantana! Pusi pe amenzi serioase, hienele sunt trimise la lucru!

Fost si viitor Ministru al Apelor, declarata una din cele mai influente femei din Romania (locul 17), Adriana Petcu, nu este decat un executant minor, un sclav al Clanului Iacomi, oricand gata sa-ti omoare familia, sa-ti distruga afacerea, atunci cand interesul lor o cere. Maine urmezi tu, daca le iesi in cale, sau vor ei ceea ce tu ai!

Adriana Petcu, recunoaste ca il cunoaste pe Iulian si Ion Iacomi. Ii sunt familiari, si ea este cea care ” a aranjat inspectia”. Alte comentarii la acest moment sunt de prisos!

Adriana Petcu, fost Ministru, Consilier in Secretariatul General al Guvernului, membra a unei Grupari de Crima Organizata.

Transcriere discutie:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Procurorul

Procurorii Judetului Calarasi, timp de doua decenii, au facut tot ceea ce a fost posibil, pentru a ascunde faptele de crima organizata ale Gruparii.

Prim Procuror Xenofonte Purcarea si Prim Procuror Banescu Liliana, sunt oamenii care au blocat aplicarea Legii si infaptuirea Justitiei! Asta pornind de la aventurile lui Iulian Dimitrescu cu Albanezii, asfaltariile si Filipescu pana la Hienele MADR-ului si ale Ministerului Apelor si Interlopilor.

Material al colegului de breasla Marin Badea!

In Calarasi, Procurorul lor, nu este si Procurorul tau, iar legea este doar pentru tine!

Inspectia

Chemati la sediul nostru, Inspectorii care pregatisera tot plutonul la Dor Marunt, vin tematori, la „puscarie”! Ezita sa intre, dar incet, incet, cu teama, patrund inauntru!

Cu toate ca erau pregatiti pentru o sedinta adevarata cu interlopi la Primarie, Inspectorii Apelor Romane, intra cu teama si timiditate.

Orasul Lehliu Gara

Intrebata de sutele de tone de gunoaie aruncate in Lacul cu Limbrici de la Hanul Rustic, al Familiei Iacomii, Doamna Ing. Roman, cea care a primit spre investigare problema, nu a vazut cand a fost impreuna cu mine mizeria! De fapt nu a vazut nici panza freatica, nici lacurile, nimic!

Simple slugi ale elitelor politice PSD sau PNL, Inspectorii, sunt folositi doar pe post de bata fara discernamant, fara opinie, fara cuvant!

Legat de mizeria aruncata in panza freatica la Lehliu de Primarul lor!
Lacul cu Limbrici plin de gunoi aruncat de Iacomi in panza freatica! Doamna Roman, nu a considerat ca ar fi o problema gunoiul! La 3 km de Orasul Lehliu Gara!
A fost acoperita mizeria cu cateva masini de pamant sa nu se vada!
Comuna fara apa potabila, cu proiectul de retea sabotat de Ion Iacomi, fara canalizare, fara…..
Pentru fantana din curte din care scoti apa cu galeata sa dai la copii si la gaini, Clanul Iacomi iti cere autorizatie eliberata de Ministerul Interlop al Apelor Romane.

Intre timp, persecutarile in stil mafiot, amenintarile, hartuirile membrilor clanului Iacomi asupra populatiei continua….insa nu cum ar vrea ei! Sunt inregistrati, si ei stiu!

Orasul Lehliu Gara si Lehlienii, sunt abandonati de Statul Roman, de Ministerul Mediului, de Apele Romane, de Garda de Mediu! Tot ceea ce iti ramane tie, este doar familia ta si o mana de Pompieri, in caz de incendiu! In rest esti pe cont propriu!

Dormi linistit, Primarul care nu este ales de tine, te iubeste!

-Vrei sa mai citesti o data articolul? Atunci da click pe play si citeste in liniste! Retine ca acest ziar este exclusiv dedical lumii interlope Calarasene, iar daca nu esti interlop, daca nu esti hot, daca nu furi de la cei slabi, daca nu jefuiesti, nu ai ce sa cauti pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *