Uneori cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima ceea ce traiesti, ceea ce vezi, dimensiunea reala a evenimentelor care te coplesesc. In ultimele decenii, a existat un om, care a reusit sa impresioneze prin rautatea si mizeria ventilata peste tot. Pe numele lui Marin Badea, acest om, are calitati de necontestat si doar faptul ca interlopii politicieni, au sarit din barca in barca la fiecare mandat, a facut, ca in realitate, acesta sa-i arda aproape pe toti.

Asa ai putut vedea, evenimente incredibile si doar analizand in detaliu munca lui Marin Badea, poti intelege de ce acesta, este in fapt unul din cei vinovati de coruptia din Judetul Calarasi.

Cum lucreaza Marinica Badea? Simplu:

  1. Merge la sef si preia comanda si culege cat mai multe informatii, fara a uita insa sa lase si factura.
  2. Se duce si agaseaza tinta cu poze, telefoane si inregistrari.
  3. Arunca materialul pe piata si face galagie.

Sarguincios, Marin Badea, se apuca imediat de lucru si nu asteapta mereu sosirea banilor.

Dintre toti oamenii din Judet, pe nimeni nu a protejat Marinica Badea mai mult decat pe Iulian Iacomi.

Vizita

Dintre toate portile din Judetul Calarasi, cu cine ma trazesc la usa dimineata devreme? Nimeni altul decat „geniul” Marinica Badea cu sluga, platit sa faca un material denigrator.

Scolit cu 30 de minute mai devreme de Iacomi, Marinica Badea, vine pregatit sa faca un material serios!

In spatele ziaristului si facturilor, undeva ascuns se gaseste omul Marin Badea. Acest om, are calitati deosebite si nu uita ca omul nu se naste rau, devine rau pe masura ce comportamentul antisocial ramane nepedepsit. Unde este ascuns omul din Badea Marin, te las pe tine sa afli.

Etapa I Mergi la Sef sa primesti tintele si sa lasi factura.

PNL Calarasi, spuma politica aranjeaza articolele, il sapi pe ala, pe ala, pe ala…….Materialul este de la Domnul Eduard Grama

Azi,22.10.2020, seful a fost Imparatul Iulian, fost Presedinte PSD si Ion Iacomi, iar de la infiltratii de la noi, au primit toate informatiile legat de ce si cum.

Etapa 2- mergi la tinta.

Dintre toate portile din Judetul Calarasi, Marin Badea la 07.00 dimineata, o gaseste pe a mea! Cel mai temut ziarist de investigatie platit de Interlopi, mandria Judetului Calarasi, cel mai lipsit de inima om din Baragan, vine sa vorbeasca cu „colegul de breasla” si sa vada si el galbenelele. Avea nevoie de 2 poze si 2 minute de film. Iulian i-a dat materiale facute snur dupa doi ani de reclamatii in toate partile. Insa trebuia sa vina sa para ca investigheaza. Nu credea ca o sa fie primit!

Fara sa sune, Badea Interlopul astapta 30 de minute in fata puscariei, audienta…..nu este sigur ca o primeste!

Insa tu meriti adevarul! Trebuie sa sti cine este Ziaristul de Investigatie Marin Badea. Asa ca l-am primit sa vezi cu ochii tai, sa ii adulmeci, sa ii intelegi cum lucreaza, sa vezi disperarea Imparatului si a PNL. Au Trimis Apele Romana acum cateva zile, acum vine ultimul samurai, Marinica Badea, simbriasul cu apartamentul si cheltuieli multe!

Cea mai fidela sluga a Familiei Iacomi. Undeva adanc, zace si omul Marin Badea..

Pregatiti de Clan, ei vin hotarati sa faca un material de Oscar, asa cum timp de 2 ani l-au tocat pe Vasile Iliuta fara rost! Ilie, tot a iesit Presedinte de Consiliu Judetean.

Am observat la Badea, o extraordinara suparare legat de articolele cu Xenofonte Purcarea, dar si inversunarea impotriva lui Vasile Iliuta, doua elemente pe care nu le-a putut controla in timpul discutiei.

In Etapa a treia, Badea Marinica, geniul literar, suparat rau ca prietenul Procuror, a avut numele sifonat langa numele sau, semn ca ii poarta acestuia o mare recunostinta, va arunca pe piata un material plin cu laturi asa cum face de obicei, cand este platit bine! Marin Badea, va arunca toata mizeria care o poate gasi si fabrica Clanul Iacomi cu angajatii Spitalului din Sapunari si de la infiltrati! Imparatul arunca pe masa de joc tot ce are! Absolut tot!

Galbenelele

Socat, Marin Badea, vede cu ochii lui galbenelele, si plange de emotie. Isi aminteste de zilele copilariei, cand impletea coronite din flori de papadie pentru fetele frumoase si face poze la floricelele uscate, nedumerit fiind cum va amesteca el mizeria din articolul lui cu plantele de pe raft.

Lucrarea

Raducu Filipescu, Craiul Baraganului, a folosit nu o data „unealta” Badea ziaristul. Unul dintre cei mai manjiti de unealta a fost si invitatul meu, si iti spune el cum este cu Marin Badea si cum merg lucrurile in Baragan!

O discutie cu un PNL-ist din anturajul lui Filipescu
La sarulesti acelasi mod de lucru

In tot Judetul Calarasi, ziaristul, Marin Badea, manjeste pe bani cu noroi de la beneficiar, pe oricine. Insa de la Sarulesti aflam ca o data este platit de Filipescu pentru a denigra un om, apoi ia bani si de la „tinta” pentru a nu o terfeli prea rau! Adica ia bani din doua parti, prin contracte de media sau cash, la fata locului.

Partidul National Liberal a reusit sa stranga in jur tot ceea ce a fost mai rau, mai corupt si mai murdar in partid, la nivelul Judetului Calarasi.

Exemplu de buna practica

Primim pe adresa redactiei o discutie amicala intre ziaristul Badea si o femeie care a indraznit sa comenteze ceva la adresa ziaristului Badea. Chiar daca limbajul este infect, el face parte din motivul pentru care Badea Marian, a venit azi sa faca poze la galbenele.

Asa comunica Marin Badea, renumitul ziarist de Calarasi cu oamenii, in special cu femeile. Vine la Dor Marunt, trimis de Iulian, cu toate ca nu vrea sa vina, ca stie ce il asteapta! Se uita la zidurile puscariei din Dor Marunt si astepta timid „audienta”.

Este important aici ceea ce spune Dl Adrian Zuckerman, Ambasadorul Americii in Romania:

Aplicarea principiului statului de drept este esenţială pentru libertate şi democraţie! Ca să restaurăm respectarea principiului statului de drept, nu putem regresa de pe calea progreselor pe care le-a făcut România în ultimul an! Corupţia din guvernul anterior, care s-a concretizat în relaxarea legilor justiţiei doar pentru a-i ajuta pe fostul lider PSD Liviu Dragnea şi pe alţii să evite pedeapsa cu închisoarea nu va fi acceptată! Cei care au participat şi au ajutat la privarea poporului român de statul de drept şi care s-au pretat la fapte de corupţie nu vor avea sprijinul nostru! Numeroasele progrese făcute de Guvernul Orban în ultimul an ar putea fi subminate cu uşurinţă. Aplicarea principiului statului de drept este esenţială şi are prioritate în toate iniţiativele noastre comune; nimeni să nu uite acest lucru! Multe persoane din afară şi, din păcate, câteva din interior, continuă să încerce să submineze democraţia şi libertatea României, precum şi progresele realizate de poporul român. Nu vom consimţi niciodată la aşa ceva!”, a subliniat Adrian Zuckerman.

Ferma Domnita Maria, sustine mesajul ambasadorului si curatenia in interior, este pe cale sa inceapa, indiferent de ce vrea sau face Xenofonte, Iacomi sau Filipescu.

Misterioasa aparitie a sute de tone de frizuara asfaltica in Dor Marunt

O data cu terminarea alegerilor, Imparatul a inceput sa rasplateasca supusii! Au inceput sa apara sute de tone de frizura asfaltica de pa A2, cu proprietar misterios si dosita in zona de vale a satului Dor Marunt. Satenii sunt consternati si spera ca Primarul va construi pentru ei ceva minunat!

Sper sa observi ca sutele de tone de frizura nu vin la tine in curte! Ele vin la oamenii Imparatului, la cei care acum trebuie sa fie rasplatiti pentru efortul depus la alegeri.

Aparitia nu este intamplatoare, iar frizura este de pe tronsonul Fundulea- Bucuresti. Cam 500 de tone se odihnesc in liniste langa firul de apa..

Prin sat, masini razlete cu frizura au inceput sa apara, semn ca Directorul de la Drumuri si Poduri, Ichim Marian, locotenentul lui Iulian Iacomi dar generalul lui Iliuta, a dat drumul la livrari si businessul continua!

-Dormi linistit, macar tu, ca ei nu prea mai au somnul linistit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *