sofian la masa

Azi 31.10.2020, pentru drepta alegere si suport, Ion si Iulian Iacomi, asa cum anuntam in urma cu cateva zile, au pregatit, pentru cei care au pus umarul la alegerea Primarului, un eveniment minunat!

Au impartit frezura asfaltica la cei fideli si credinciosi.

Cei care au fost alaturi de echipa Iacomi, au primit sau cumparat la preturi de sarbatoare frezura asfaltica de pe A2- tronsonul Fundulea- Bucuresti si ceva piatra (sort)- la cupa! Cei care nu au fost alaturi au primit amenintari si amenzi multe, drept pedeapsa!

Minunea, vine la pachet si cu alegerile Parlamentare, foarte importante, in fapt critice, pentru Iulian Iacomi.

Este important a se observa, faptul ca Imparatul nu da de la el nimic! El de pe Autostrada Soarelui, care este tot a ta! Insa are grija sa-ti dea si tie ceva daca ai pus umarul! Cert este ca primesti rasplata!

De 4 zile se cara, cu masina mica sau mare, impartita judicios, aproape 1000 de tone.

Comuna dor Marunt cuprinsa de frenezia asfaltului!

Gramezile sunt peste tot, o activitate frenetica de distribuire cuprinzand localitatea! Dimensiune gramazii si pretul difera in functie de participare si de potential de a duce voturi la alegerile care se apropie.

Marfa de Calitate

Cal I- Mixtura asfaltica stocabila, pe baza de criblura selectionata sort 4-8, nisip de concasaj sort 0-4 si lianti bituminosi aditivati cu aditivi de adezivitate, fluxati modificati cu polimeri termoplastici de tip stiren-butadienic, cu urmatoarele avantaje:

  1. vara, la 40+ grade, stropita cu motorina si compactata, formeaza un asfalt excelent
  2. pusa in opera corect, asigura o durata de viata de cel putin 20 de ani, fara mentenanta.
  3. daca intreaba cineva de unde este, justificati prin a spune declarativ ca au arunct-o cei de la Drumuri si Poduri! šŸ™‚

Pe masura ce sutele de tone sunt distribuite, Iacomi Iulian aduce alte masini cu frezura asfaltica si pastreaza stocul din Dor Marunt constant.

Dormi linistit, MAI vegheaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *