Primar de Oras, Iacomi Iulian, lider al Crimei Organizate Calarasene, disperat si in criza de timp!

Judetul Calarasi este infestat politic de indivizi organizati in grupuri de interese sau Grupari de Crima Organizata.

Lipsiti de ideologie politica, cu toate ca reprezinta un partid sau altul, total adaptati la economia de tip mafiot instituita de Clanul Iacomi in zona, functionarii Calaraseni, platiti de noi toti, in multe cazuri devin simple unelte in mainile interlopilor, trimisi sa distruga pe unul si pe altul.

Cum intelege sa se razbune Iacomi Iulian Primar al Orasului Lehliu Gara pe oamenii pe care, el, in calitate de edil, ar trebui sa ii protejeze.

Inspectoratul Teritorial de Munca Calarasi este institutia cea mai infestata de coruptie si utilizata de Subprefect Dumitru Nicolae (zis Gogosel), Stan Ionel (Ciorapul), Bestea Mihaita si Clanul Iacomi ca unealta suprema de oprimare si distrugere a celor care deranjeaza!

In fapt, ITM Calarasi, condusa de un deceniu prin rotatie de Bestea, Stan si Dumitru, dar coordonata si utilizata de Iacomi Iulian si Iacomi Ion, ori de cate ori au avut nevoie, este o prostituata, cu care Interlopii se sterg pe picioare in fiecare zi.

La treaba sunt trimisi sclavetii ITM, care trebuie sa faca filaje si sa se umileasca, ascultand de indicatiile prin telefon ale Primarului Iacomi dornic sa pedepseasca.

Modul de lucru este foarte simplu si se bazeaza pe o sumedenie de cartele telefonice si firul scurt al mobilului. Chiar daca este plecat din ITM Calarasi, Subprefectul Dumitru Nicolae (zis Gogosel), slugarnic fata de „fratele” Iacomi, aranjeaza imediat cu Stan Ionel (actual Director- Inspector SEF) si Bestea, o executie, pe modelul cunoscut lor!

Dumitru Nicolae, Mihaita Bestea, Stan Ionel, la lucru!

Mica istorie a ITM Calarasi

In ultimul deceniu, la conducerea ITM Calarasi a existat o dinamica furibunda in posturile de conducere. Mereu Stan Ionel, Dumitru Nicolae si Bestea, rotiti in functie de cum mai sarea cate unul in posturile de Subprefect.

Astfel, cand Bestea pleca ca Subprefect, institutia ramanea de izbeliste, fara Director (Inspector Sef), pana cand era confirmat in functie alesul si Ministerul desemna la conducere pe altul dintre cei doi! Cand Bestea pierde postul de Suprefect, locul cald de la ITM il asteapta iar Eremia Carmen, in prag cu flori si lacrimi in ochi, suspina adanc de emotie si bucuria revederii.

Cand pleaca Dumitru la Prefectura, pana atunci seful lui Stan Ionel, acestia au grija sa pastreze fotolile calde pentru ei, pentru ca institutia le apartine de drept! Tu doar trebuie sa platesti taxe ca ei sa-si ia salariile si sa-si vada de vacantele in Israel si alte locatii, in liniste.

Folosita strict ca o trambulina si ca bata, ITM Calarasi si-a castigat titlul binemeritat de „prostituata judetului”.

Omul de campanie al lui Iulian Iacomi, Dumitru Nicolae este unul din cei mai de incredere si mai slugarnic membru al Clanului Iacomi. Aflat in Prefectura Calarasi, Dumitru foloseste inca institutia ITM, la comanda Clanului Iacomi.

Real, Clanul Iacomi are doar o mana de instrumente de constrangere, care includ in principiu Institutii publice, utilizate dupa bunul plac. Cea mai importanta institutie este ITM Calarasi, unealta suprema a Interlopilor din Clanul Iacomi.

Cum lucreaza Clanul

Iacomi Iulian trebuie sa fie sigur cand cheama mercenarii ITM ca tinta este vulnerabila si poate fi atacata. Pentru asta foloseste infiltrati in unitatea respectiva, sau oameni pusi de el sa supravegheze tinta, sau vecini pusi sa dea informatii. Seara, tarziu, aranjeaza cu Dumitru Nicolae controalele, fie la el la Hanul cu Limbrici (rustic), fie telefonic, de pe numere diverse. In data inspectiei, Iacomi Ion si Iulian dau tarcoale si coordoneaza echipa de Inspectori (Hiene) din telefon! Cand nu are oameni infiltrati in unitate, Iacomi se face de ras, iar inspectorii raman si zgarie portile sau usile.

Observati cu atentie dinamica privirii si atentiei lui Iacomi, in timp ce pe celalalt trotuar, Inspectorii ITM nu prea intelegeau unde trebuie sa se duca!

Primarul Orasului Lehliu Gara coordoneaza Inspectorii ITM Calarasi in activitati specifice Crimei Organizate.

Stan Ionel – Director ITM Calarasi – un interlop marunt

Stan Ionel, zis „ciorapul”, pentru faptul ca prin el trece tot, era in urma cu ceva timp la ultimul etaj din cladirea ITM de pe Str. Flacara, din Calarasi, unde avea un birou mic, mic, mic! Pe cat de mare erau birourile lui Bestea si Dumitru, pe atat de mic era cel al lui Stan.

Stan Ionel, in fata mea, a avut nevoie de 5 ore sa scrie un proces verbal de amenda, la el in birou! Procesul verbal de amenda dat mie, ziaristului, a fost anulat in instanta de 3 ori! Prinsi cu fals in acte si uz de fals, prezentand un document falsificat grosolan, cu stersaturi si modificari, acestia pierd in fata Completului de doi Judecatori apelul exceptional si se fac de ras!

Stan Ionel a fost prins utilizand muncitori la negru de catre ITM Bucuresti si a demisionat! Azi, el este Directorul ITM Calarasi! (https://www.radiovocescampi.ro/inspectorul-sef-al-itm-calarasi-si-a-dat-demisia/).

Dumitru Nicolae (in calitate de Director ITM – Inspector Sef) a folosit si el muncitori la negru pentru viluta din Calarasi, iar in episoadele urmatoare vei vedea cum lucrau baietii din Dalga Gara, fara echipament de protectie la inaltime, in filme si poze document!

Mihaita Bestea, o data intors de la Prefectura, ajunge in 2020 coleg cu Stan Ionel ca subaltern! Este important a mentiona ca din cei trei, singurul cu care poti schimba doua fraze este Mihaita Bestea.

Dumitru Niculae si Iacomi Ion

Cu valuri de plangeri penale, ascunse de Procurorii Calaraseni si DNA Bucuresti, raiul de la ITM Calarasi ramane nederanjat de zgomotul de afara, iar Imparatul Iulian (cel cu bilele) se sterge pe picioare cu prostituata ITM Calarasi, cand are chef, asa cum a facut si in urma cu cateva zile la Lehliu Gara!

Ura Imparatului

Iacomi Iulian, o data juramantul depus, cu tricolorul pe piept, lasa bilele acasa si incepe sa se ocupe de cei care nu il iubesc si nu vad in el decat ceea ce este, adica un infractor. Asa ca aranjeaza Iulian Iacomi, in graba, o inspectie beton!

Doar ca in ultimul timp masina de informatii a Imparatului da gres, erorile se tin lant, pierde controlul si zilnic da cu batul, pe declaratii in toate directiile, mai ceva ca un scrib. Pentru el este o lupta pe viata si moarte, o chestiune de timp…. de urgenta maxima.

Prefectul Marian Stoica este omul care a citit zeci de plangeri cu sute de atasamente si dovezi impotriva Clanului Iacomi, de mai bine de un an, in paralel cu Procurorii DNA si cel care a trimis parte din plangeri spre solutionare altor Institutii. Generalul Marian Stoica nu a putut pune cu mana lui tricolorul pe pieptul Imparatului, chiar daca azi este coleg de partid cu acesta!

Prefectul Marian Stoica vine de la Calarasi sa asculte Juramantul Primarului Iulian Iacomi. Cu tricolorul pe piept, Iulian ii va proteja pe oamenii lui, iar tie, daca ii iesi in cale iti trimite ITM-ul si Interlopii din Clan, iti infiltreaza oameni si iti distruge afacerea, te umileste si te jigneste, ori de cate ori poate. Minutele in care Iacomi Iulian poarta tricolorul pe piept sunt in fapt, singurele minute in care nu face rau, nu distruge, nu demoleaza si nu fura.

Am cautat in zadar inregistrarea video a juramantului lui Iulian Iacomi. Am constatat cu tristete, vorbind cu cei prezenti, ca acesta nu a dorit publicarea inregistrarii video, lasand doar cateva poze.

Pentru inspectie, Imparatul Iulian merge personal la adresa, nu inainte de a se intalni cu echipa ITM in fata la Nemes si de a da apoi telefonic indicatii hienelor ITM, venite la plezneala si trimise in fapt de Stan Ionel si Dumitru Nicolae. Simple slugi ale lui Iacomi Iulian, Inspectorii ITM sunt coordonati in mod direct de un Primar PNL!

Operatiunea „viezurele”

Ramas fara bile pentru a se razbuna, Iulian Iacomi foloseste boarfa ITM Calarasi pentru a finaliza operatiunea Viezurele! Inspectorii primisera indicatii sa dea amenda exemplara proprietarului, indiferent de cine si ce gasesc inauntru. Pentru a se asigura de succesul operatiunii, Primarul, in loc sa se ocupe de problemele Primariei, coordoneza echipa de sclavi ai ITM Calarasi, oferind telefonic informatii acestora.

Pe strazile din Oras, Iulian Iacomi nu mai merge neisotit! El de fapt merge doar cu masina si rar paseste pe trotuare. Pentru a coordona operatiunea „viezurele”, Iulian a facut o exceptie si a survolat zona, nu inainte de a se intalni fata in fata cu inspectorii pentru a le da indicatii.

Intrati pe contrasens, Inspectorii ITM vin bulversati sa aranjeze pe unul si pe altul la instructiunile directe a lui Iulian Iacomi.

Se poate presupune ca angajatul ITM are permis de conducere si intelege cum arata un semn de sens unic si accesul interzis! Patrunsi pe Str. Crinului, asfaltata la tarnacop, echipa de Sclavi ai ITM Calarasi este ghidata prin telefon si pusa sa stea cu orele in fata tintei, tinuti fiind in fata unitatii, in caz ca cineva undeva misca.

Aproape 3 ore au asteptat Inspectorii ITM permisiunea de a pleca la Calarasi, timp in care au stat pe afara si au zgariat portile inchise!

Tinuti ca sclavii, Inspectorii sunt pusi sa astepte instructiuni de la Iulian Iacomi, care dadea tarcoale, disperat ca nu ii iese planul.

Cu cateva zile inainte, tinta a fost „calcata” de Inspectorii ITM la o alta adresa a acestuia. Reprezentantul firmei, in timpul vizitei Echipei ITM la adresa de pe Crinului, era chiar la ITM Calarasi, unde prezenta sute de acte, cerute de spuma ITM Calarasi, printre care acte, pentru angajatii din 2015 pana in 2020!

Primarul Iulian Iacomi da tarcoale zonei, sa se asigure ca Inspectorii gasesc adresa!

ITM Calarasi nu este o institutie, este o rusine! Platita din banii nostri ai tuturor, in cladirea ITM salasluiesc Inspectori insurubati politic, incapabili sa-si gaseasca un loc de munca la privat, spre exemplu. La o analiza a celor 3 Manageri ai ITM (Gogosel, Ciorapul si Mihaita) ca studii si experienta, poti intelege cu usurinta de ce Institutia este „o carpa de care trag toti”!

Stan Ionel director – Inspector Sef ITM

Stan Ionel, la ITM Calarasi, enervat, in lipsa persoanei controlate aflata la registratura, de fata cu Carmen Carmen si Chirita Daniela, se antepronunte, inainte de a incepe controlul!

Stan Ionel arde amenda cat de mare a putut el, nu inainte insa de a avea nevoie de nu mai putin de 5 ore pentru completa procesul verbal de contraventie, care este anulat in 3 instante diferite. Importanta este antepronuntarea, si atunci facuta in calitate de Sef ITM (ii tinea locul lui Bestea Mihaita).

Iacomi Iulian Primarul care nu mai merge singur pe strada

Primim de ceva timp informatia care se confirma, cum ca Primarul Orasului Lehliu Gara, Iulian Iacomi, nu mai merge singur pe strada. Atunci cand nu merge cu masina Primariei, el merge insotit de cel putin un aghiotant. Acest fapt este deosebit de important, mai ales ca Iulian Iacomi trebuie sa asigure partidului pe care il reprezinta cat mai multe voturi la alegerile parlamentare care se apropie.

Iacomi Iulian, caricatura super vesela din Lacomi Land

Nu uita ca Primarul a jurat sa te protejeze, sa aiba grija de Oras, sa ajute comunitatea spre progres, iar el este in Primarie doar pentru tine. El pentru tine si Orasul Lehliu Gara se sacrifica, asa cum Ion Iacomi se sacrifica pentru a asigura prosperitatea si dezvoltarea Comunei Dor Marunt.

Juramantul Solemn, depus de Primarul Iulian Iacomi

Vroiam, ca om, sa ascult juramantul lui Iulian Iacomi, ca reprezentant al unei comunitati, pentru a vedea, daca a folosit aceleasi injective si cuvine murdare, la depunerea juramantului, asa cum face zilnic, cu cei pe care-i ameninta cu mutarea din localitate, demolarea, omorul, distrugerea si bagatul bilelor… Vroiam sa vad daca a spus juramantul cu voce tare sau tot in soapta, asa cum facea amenintarile.

O data ce am inregistrarea juramantului de anul acesta, voi sui inregistrarea video a juramantului Primarului Iacomi Iulian si inregistrarea asaltului acestuia asupra mea, de la Vulcanizarea lui Valcu , ambele cu transcrieri, intr-un articol monument, pe care nu trebuie sa il ratezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *