La 21 de ani de la rasturnarea regimului comunist, in Baragan, situatia s-a schimbat doar in rau, iar tot ceea ce a fost construit de Partidul Comunist Roman, CAP-uri, IAS-uri, ferme si fabrici de tot felul, au ajuns in mainile celor cativa, care azi, detin pamantul si controlul primariilor si institutiilor din zona.

O data cu tehnologizarea agriculturii, utilizarea erbicidelor selective, forta de munca din zona devine excedentara, si depaseste necesarul. Zona a devenit un dormitor, cu aer poluat si apa poluata.

Solutia ramane de fapt in orasele mari, in special Bucurestiul, initiativele locale, afacerile mici, in afara de magazine de desfacere, sunt aproape inexistente.

Singura preocupare a Primarului Ion si Iulian Iacomi, a fost propria bunastare si bunastarea celor apropiati lor, dar si distrugerea celor din jur, care nu cotizeaza, uzand de aparatul administrativ folosit marsav, ca unealta opresiva.

Clanul Iacomi, a distrus toate afecerile nealiniate sferei lor de influenta, fara a fi capabili sa ajute pe cei din zona, sa compenseze golul lasat si sa dezvolte zona.

Daca pentru a pune umarul la aducerea Vitall in Dor Marunt, Ion Iacomi si Tudor Iacomi au alergat personal si au convins oameni batrani sa faca schimb de teren extravilan, pentru a le face acestora (investitorului), terenul necesar, tie, daca nu faci parte din Clanul Iacomi, sau sfera lor de interes, prin oameni infiltrati si institutii (amenzi/ inspectii), Clanul iti termina si saboteaza afacerea rapid.

Cu un numar de peste 200 de membrii, cel putin 50% sunt pusi in posturi calde, de unde in liniste, dreneaza banul public, adica banii tai.

MAI- ISU Lehliu Gara- UM 0214

Angajati fictivi de Clanul Iacomi, membrii Gruparii Iacomi, au beneficiat de contracte cu primariile, prin care au drenat si dreneaza in liniste banii comunitatii.

Lt. Col. Gheorghe Catalin, principalul element prin care Clanul Iacomi a reusit compromiterea structurii MAI-ISU, in calitatea de conducator al Unitatii Militare, a reusit transformare unitatii intr-o anexa a Clanului Iacomi. Cu sprijinul neconditionat acordat de Lt. Col Paduraru Adrian, situatia in unitatile MAI-ISU din Calarasi, a cunoscut o degradare continua.

Lt. Col Gheorghe Catalin, discutie cu Sef de Tura Plt. Adj. Gheorghe Andrei

Deosebit de importanta, pentru autorizatiile, pe care ISU Calarasi trebuie sa le dea anual la Ameropa, Rafinaria Prio, si alti agenti arondati lor, pentru locurile caldute de munca, in care, daca faci parte din Clan, nu trebuie sa te duci, mai deloc, Unitatea Militara Lehliu Gara UM0214, infectata si infestata, transformata in anexa, functioneza pe avarie, cu personal minim, si pompieri umiliti, amenintati, batjocoriti si injurati.

Lt. Col Paduraru Adrian, Sef ISU Calarasi si Lt. Col Gheorghe Catalin, au permis transformarea Unitatiilor Militare, in unitati de teroare si umilinta pentru cei, care in fapt, sunt eroii nostii! Cei care ne scot din foc, din fiare, si carora de multe ori le datoram viata!

Viata in unitate, un iad!

Dupa aparitia articolelor din Experimentul Lehliu, legat de Clanul Iacomi, Crima Organizata si ISU Calarasi-Lehliu, o extraordinara campanie de amenintari si presiuni, a fost demarata de Clan asupra celor pe care ei ii banuiau de scurgeri de informatii, in tot Judetul. Amenintari cu epurarea, dosare fabricate, sicanari, caini morti, in sau sub masini, amenintari de toate felurile si asupra tuturor. La interventii, tot sclavetii, mereu aceiasi, la alegeri la fel, tot ei iti asigura securitatea, chiar daca ies direct din tura!

Dar meriti sa vezi cum sunt tratati, sa stii cum sufera, insa Sclavetii sunt soldati, nu sclavi! Pompierii Militari sunt oameni ca si tine, au familii, au copii si mai toti, vin in Unitate din dragoste pentru Patrie, din datorie si sunt oricand capabili sa te privesca in ochi!

Grup infractional organizat militar, inselaciune, trafic de influenta, munca fortata, obstructionarea justitiei, fals, uz de fals, sunt toate elemente specifice Crimei Organizate.

Daca DNA doseste plangerile, iar Prim Procuror Xenofonte Purcarea, le primeste pentru a le trimite Clanului, nu la fel se intampla si cu Structurile Militare care, de fapt, trebuie sa primeasca plangerile legat de actele de coruptie, si exceptionalele abuzuri comise de Clanul Iacomi, in unitatile MAI-ISU. La randul sau, Clanul Iacomi a fost infiltrat de Structuri de Securitate ale Statului Roman, care au strans informatii, au inregistrat, au evaluat si structurat informatii.

Romania, este un Stat Unitar, iar Clanul, Lacomi Land, si abuzurile acestora, sunt doar un episod trist, care exista doar in minte unor oameni avari si rai, peste care va trebui sa trecem repede, insa, sa nu le uitam nici o data faptele!

In zona Calarasi- Lehliu, este un adevarat raboi, cu victime mai putin vazute, un razboi surd, intre oameni, mafia politica, clanuri, pile, relatii, si structuri ale Statului Roman, structuri, pe care multi le subestimeaza.

DGA, IGSU, Parchetul Militar si DGPI, sunt structurile Statului Roman, responsabile a analiza si evalua faptele exceptionale ale cadrelor MAI, precum si relatia acestora cu Gruparile de Crima Organizata. Structurilor mai sus mentionate, Clanul Iacomi, nu are ce sa le ofere, si nici ce sa le faca, nici ce amenzi sa le dea.

Dreapta judecata, urmeaza sa primeasca fiecare, pentru cele savarsite.

Ieri, pe data 03.11.2020, a avut loc o repetie, in care cateva zeci de cadre MAI, au participat la perchezitii si arestari, in zona Lehliu Gara si Dor Marunt, in special, pentru fapte, legate tot de Crima Organizata.

Interventie a pompierilor in zona Lehliu. Poza din header este tot de la o interventie a pompierilor din Lehhliu Gara.
-Cinste lor, eroilor nostrii, Pompierii Militari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *