primaria lehliu

Juramantul Primarului Orasului Lehliu Gara

Juramant 2017-„…..pentru binele locuitorilor Orasului Lehliu Gara….” Inca mai cautam materialul video cu juramantul din 2020!

Un adevarat dezastru are loc in Orasul Lehliu Gara, satul Razvani, comuna Dor Marunt si Lehliu Sat, in ultimele 10 zile. Principalele victime pana acum sunt copiii minori ramasi acasa cu bunicii (86 la numar) sau pe la vecini, datorita numarului mare de arestari, pe de-o parte si beneficiarii schemei, in general oameni amarati, cu venituri foarte modeste sau fara venit real, pe de alta parte. Zeci de parinti (de minori, mare parte 2-4 copii per familie, in medie) arestati, si alti 80 de parinti in audieri la DIICOT si Directiile Specializate in Crima Organizata din Calarasi. Totul in prag de iarna! Carati zilnic, organizat, la declaratii.

Membrii importanti ai gruparii, risca 8-10 ani de inchisoare, fara prea multe discutii si optiuni.

Actiunea

DIICOT, impreuna cu mai toate Directiile MAI, Jandarmi si alte unitati MAI din satele invecinate, au declansat cea mai mare operatiune de acest gen din istoria orasului Lehliu Gara si au descins la 06.00 dimineata, impartiti militareste la cateva zeci de locatii, unde au facut perchezitii, au ridicat calculatoare, telefoane, acte, dube intregi, intr-un dosar de Crima Organizata, infractiuni ecomonice, delapidare, fals si uz de fals. Putreda treaba?!

Discutie cu Gheorghe, apropiat de Primaria Lehliu Gara, pe data de 4.11.2020. Imediat dupa arestarile din data de 3 Noiembrie, Orasul fierbe!

De ce acum si de ce atatia mascati, ca la astia mergea Buraga cu Pacione si Mari Piticul (criminalistul) si ii saltau organizat pe toti, incet si in liniste?! Au adus in schimb 200 de mascati si Jandarmi! Cei vizati, oameni pasnici, banuiti in schema de fraudare, parinti de copii, in principal fara a fi cunoscuti ca violenti sau Interlopi (cu exceptia coordinatorilor, desigur).

https://www.diicot.ro/mass-media/2901-comunicat-de-presa-03-11-2020

Pentru Operatiune, un urias dispozitiv de angajati MAI au fost adusi, cam 200, iar dubele cara si azi 13.11, suspectii la declaratii! In fapt este cea mai insemnata actiune ca volum de audieri si ca nivel de ancheta din intreaga istorie a Judetului Calarasi. DIICOT lucreza la 300%, chiar daca, la Calarasi, la DIICOT, sunt doar o mana de oameni.

Ieri, 12.11.2020, o alta actiune a DIICOT, la nivel national, 300+ de perchezitii, toti muncesc de zor si se lupta cu Crima Organizata, de draci o ia! Vin alegerile!

Vin alegerile, iar Partidul vrea sa dea bine in poza, iar prostimea sa inteleaga cat de tare se chinuie DIICOT sa tina Romania curata, iar tu trebuie sa dormi linistit pentru ca: Procurorul vegheaza si lupta pentru tine!

Actiunea secreta de care stiau toti

Pe 3 Noiembrie incepe nebunia! Tot Lehliu Gara, stia de operatiune! Angajatii MAI, din zona Comandantului Buraga (membru al Gruparii de Interlopi Iacomi), imprastia informatii, cum ca la redactia noastra vor avea loc perchezitii si arestari, iar noi, ii asteptam la Lehliu sa il salte pe Primar si Sofian! Un lucru era cert, fum fara foc nu iese!

Dimineata pe 3.11.2020 la ora 6.00am. Pol Lehliu, Jandarmeria si Serviciul de Investigatii Criminale- langa Spitalul Lehliu Gara

La ora 6:00, ascunsi dupa colt, Echipajele multiple asteptau linistite, pline de mascati si personal MAI, sa inceapa nebunia!

Cu o zi inainte, toti se asteptau sa il salte pe Iulian Iacomi, iar pe net umbau deja filmulete haioase legate de subiect. Urma o noapte tensionata, iar pe 3, toti asteptau cu sufletul la gura si camere de luat vederi evenimentul!

Filmulet haios care circula pe 2.11, in zona Lehliu Gara, printre sustinatorii lui Iacomi Iulian, pe WhatsApp, bucurosi ca ii vor salta pe „cei rai”!

Pe 05.11.2020, continua actiunile de arestare si perchezitii, in ritm alert

Cateva zeci de echipaje DIICOT, Jandarmerie, Pol. Lehliu si Calarasi, participa activ la perchezitii si arestari. Si azi 13.11.2020, sunt dusi oameni la audieri, in acelasi dosar, ancheta aflandu-se in desfasurare. Cara mascatii suspectii la foc automat.

Pe data de 5 Noiembrie, dubele cara suspectii la Calarasi in ritm alert, peste tot cu girofar si sirene si multa, multa Larma, sa vada toti!

Surpriza

Cand incep descinderile, in fapt, persoanele suspecte, erau cei care accesau incorect si ilegal bani din Bugetul de Stat, falsificand actele, cu acceptul tacit al Primariilor si al angajatiilor acestor institutii.

In general, oamenii implicati, in afara de cei care au gandit si implementat sistemul, oameni cu venituri modeste, in mare parte fosti sau actuali beneficiari de ajutoare sociale, acordate de Primariile unde sunt arondati!

Surpriza a fost una foarte amara, din cauza faptului, ca cei saltati, cu toate ca toti stiau, in Primarii si in localitati, de faptul ca este debandada cu banii de la Stat pentru indemnizatii de crestere copil!

Momentul actiunii insa, imediat dupa alegerile in care Primarii Iulian si Ion Iacomi au fost inscaunati si incoronati, era foarte dubios, mai ales in contextul unei presiuni extraordinare puse pe DIICOT si DNA, legat de faptele de Coruptie si Crima Organizata ale Clanului Iacomi!

Marea surpriza a DIICOT a fost ca pe la Primarii, cele mai implicate in fapt in tot procesul de acordare a acestor indemnizatii, nu trece nimeni, ca si cum ei habar nu au de ceea ce se intampla?!

Bomba

Pe 5 Noiembrie apare articolul lui Marin Badea zis Samuraiul legat de subiect. Aici cazul, capata o turnura nesteptata si faptele incet incet se clarifica, mai ales ca in acest caz de frauda, organizat la un nivel urias, in care toate dosarele trec prin mana Departamentului de Ajutor Social al Primariilor si sunt aprobate de Primar, in tot acest drum, exclude complet orice vizita a acestor echipaje la Sediile Primariilor Lehliu si Dor Marunt.

Apar primele informatii din Primaria Lehliu Gara: ” Au organizat totul pentru a lua atentia DNA si DIICOT de pe membrii clanului interlop Iacomi, le-au aruncat un os carnos, sa aiba ce roade Procurorii 2 ani, scriind rechizitorii! Cu ajutor de la Bucuresti”. Dau si Procurorii bine la evaluare, Crima Organizata dispare, iar votantii poarta mascute afara si nu au voie in piete, sa nu se contaminze.

Marin Badea

Marin Badea ziaristul, sluga a Clanului Iacomi, recunoscut in intregul Judet pentru articolele scrise exclusiv la comanda, a lansat pe 5 noiembrie, un articol monument, comandat fie de PNL, fie de Iulian Iacomi.

Va rog sa observati in poza de front, captura exceptionala a DIICOT- pusa la ei pe site, cu banii gasiti la Infractorii Rai: 680 Ron si 500 de Euro! Marin Badea observa amatorismul si disperarea DIICOT de a arata ceva si pune poza in capatul articolului. Adica daca vin peste tine, nu ai voie sa ai bani in portofel?! Gestul de a filma 680 de Ron si 500 de Euro, nu poate fi comentat si asta pentru ca nu este nimic de comentat!

Orice articol scris de Marin Badea, trebuie citit cu 3 intrebari in minte:

  1. Cine a platit pentru articol, prin contract de media sau cash, asa cum obisnuieste Marin?
  2. Marin Badea scrie si croieste articolele pentru a prezenta o situatie favorabila celui ce plateste. Deci care este croiala?
  3. De ce scrie Marin Badea un articol legat de Lacomi Land, in conditiile in care el protejeaza la maxim zona controlata de Iulian si Ion Iacomi?

Marinica prin articol vrea sa loveasca putin in Crima Organizata, pe care si Iacomi vrea acum sa o prezinte, asa cum face mereu, pentru a arata ca cei corupti sunt altii, nu ei! Ei muncesc, fac parcuri!

In fapt, se vrea indepartarea atentiei departe de faptele lor. Multe sunt aceste fapte, pentru care, in functie de urgenta acestora, vor da socoteala mai devreme sau mai tarziu.

Marin Badea, face insa o serie de precizari, cu nota personala de sarcasm, de o calitate exceptionala( trebuie sa recunosc), cu elemente cunoscute de toti cei apropiati de Primarii, si anume ca acest tip de fapte si chiar o parte din faptasi sunt de fapt anchetati de mult, iar problema este veche rau si cunoscuta, cam de toti, de ani buni! Lipsea lovitura de imagine in care toti cei de la putere castiga! Singurul care pierzi esti tu, copii tai si in fapt toata Societatea!

Marin Badea, este in fapt singurul care in intreaga presa, ofera o sumedenie de informatii, prin care, daca esti din sistem, intelegi de ce Marin Badea, este cu adevarat un talent, capabil sa mute muntii! Oricat de mult detest acceptare banilor pentru articole, la comanda, Marin Badea, face un mare serviciu societatii si iti prezinta tie cititorului, un set de informatii, vitale tie, iar in titul, sarcasmul lui Badea, iti ofera un preambul si un mare adevar, cu ciorba reincalzita bine, inainte de alegeri, sa priceapa clasa muncitoare..

Articolul, iti ofera si alte detalii foarte importante, insa trebuie sa il citesti de cateva ori, acest articol depasind cadrul pentru care el a fost platit! Adica Marin Badea, pe langa ce este pus si platit sa faca, arde si el, si loveste cu sarcasm in cei implicati! Marin Badea este un supravietuitor!

Dilema- „Gruparea Destructurata de 3 ori”.

Beneficiarii schemei, in numar de aproximativ 300 de beneficiari, au depus individual un dosar la Primaria Dor Marunt sau Lehliu Gara, dosar in care, cu adeverinte valide, dovedeau faptul ca au avut salariul de 9000 Ron/ luna brut spre exemplu. Dosarul, o data depus la Primarie, este analizat de Asistenta Sociala, iar daca este cazul, angajatii Primariei fac ancheta sociala la domiciliu. Mai mult, aceste dosare sunt prezentate Primarului Iacomi Iulian si Iacomi Ion care le aproba intr-un fel sau altul si ulterior sunt trimise la Calarasi.

La asistenta sociala primaria Dor Marunt este Ninel, nepoata lui Ion Iacomi si nora lui Dihot(omul lui Iacomi), iar la social primaria Lehliu, tot oamenii de incredere ai Clanului Iacomi. Asistenta sociala reprezinta departamentele de forta, critice ale Primariilor.

De ani buni, la Primarii apar asistatii sociali, beneficiari ai ajutoarelor sociale, cu dosare bomba din care reies venituri uriase.

Schema este foarte simpla, asistati sociali, oameni cu multi copii, fara servici, vulnerabili, sunt racolati si in schimbul promisiunii unor sume de bani lunare cuprise intre 500 de ron si 3000 ron, semneaza o serie de hartii pe care le depun la Primarie, primind promisiunea ca totul este aranjat si nu vor pati nimic. Primariile si angajatii nu observa faptul ca de la ajutor social de 150 de ron sare la venit de 9000 ron, iar Primarul nici atat. A se observa ca vorbim de sute de persoane nu de 1-2! Fiecare dintre deponenti, nai de zile participa in schema si nimeni nu se sesizeaza, iar toate aceste harti sunt luate de bune!

Angajatii Primariei, tac malc. Primarul are albeata pe ochi si el nu stie ce si cum, in fond cel ce depune este responsabil de actele depuse, nu? (scrie pe ultima pagina)?Ei bine nu este chiar asa! Primaria este total implicata si responsabila de intregul proces, precum si responsabila in a evalua conformitatea actelor depuse.

La votare insa, cei care au iesit dupa ora 12:00, in ziua votarii in fata sectiilor de votare cu sutele, pentru a sprijini Clanul Iacomi, in asigurarea fotoliilor de Primari, erau mare parte din cei care sunt acum interogati si arestati. Acestia, chemati pentru a intimida si umili oamenii care veneau la vot, in special pe cei ce nu rezonau cu Primarul Iacomi, au creat o imensa presiune asupra votantilor, cu Jandarmii de fata. Stransi cu sutele in fata sectiilor de votare, ei au raspuns la chemarea sefilor, pentru ca Primarul este bun si ii ajuta, le intelege situatia si inchide ochii!

Plangerile curg val in toate directiile

Din toate directiile, curg plangerile Penale pentru fapte de coruptie, pe numele celor doi primari si camarilei acestora, asa ca era importanta organizarea unei actiuni de diversiune, prin care DIICOT si MAI-SIJ, sa fie ocupati cel putin un an. Astfel aflam, tot din surse, cum ca Dosarul trimis spre Bucuresti contine sute de pagini, in Principal din Primarii, cu toata reteua descrisa fir a par si aproape toti beneficiarii schemei. Detalii care real fac munca Procurorilor mult mai usoara iar pe beneficiari simple tinte fara scapare.

Dosarul trimis la DIICOT Bucuresti inainte de alegeri, este directionat la Calarasi cu directiva precisa de a demara ancheta, dupa investirea Primarilor, lucru care a fost oarecum intarziat la Lehliu Gara si Dor Marunt.

Tactic, miscarea este geniala, insa a necesitat o planificare exceptionala si implicarea Partidului National Liberal, adica implicarea politicului, pentru a incepe ancheta cand trebuie. Exista si riscuri uriase! Sa nu rasufle totul si sa se afle in presa?!

DIICOT Calarasi

Daca cineva crede ca Procurorul DIICOT face de capul lui ce vrea, se inseala. El are un sef la Bucuresti, Sef care este pus politic si care in general nu da drumul la dosare cu politicieni, iar in general trimite dosarele acestora catre Parchetele de pe Langa Tribunale, adica in cazul nostru la Prim Procuror Xenofonte Purcarea.

Purcarea Xenofonte, o trimite prin Posta Romana inapoi catre petent, iar Fam. Barca, prin Posta Romana si Vatafu, citesc plangerea/ petitia, o scaneaza si o trimit Clanului Iacomi. Aceasta este respinsa mereu, in tot ceea ce este legat de PNL si Iacomi, ca nefondata, asta si pentru ca si Prim Procuror Xenofonte Purcarea, anual, primeste scrisorica de numirea in fotoliul de Prim Procuror, tot pe filiera politica, de la Bucuresti.

Trimise la DIICOT Bucuresti, plangerile sunt trimise Spre DIICOT Calarasi, care le trimite spre solutionare la Parchet! Nu insa si dosarul dat de Primarii Ion si Iulian Iacomi, prin Primarii, la DIICOT Bucuresti, in care era pusa pe tava o retea de Crima Organizata, de care doar intamplator, acum cateva zile au aflat Primarii!

Pe scurt, DIICOT, MAI-SIJ, ancheteaza si judeca doar pe cei slabi si amarati, pe cei vulnerabili, neafiliati politic, sa nu deranjeze. Legea aplicata celor slabi draconic! Interlopii Calaraseni, ca Gogosel spre exemplu, Dumitru Nicolae, cu cateva zeci de Plangeri Penala, este bine merci si de pe fotoliul de subprefect, iti scuipa seminte in cap!

DIICOT

DIICOT ancheteaza unele fapte de Crima Organizata, preluand preferential cazuri, iar legea este cu strasnicie aplicata doar unora, in special a celor slabi si vulnerabili. Membrii Clanului Iacomi, care numai din frauda de pe A2, cu frezura si tocatura de beton, au drenat si albit, sute de mii de euro anual, cu fapte dovedite de Crima Organizata, stau linistiti si fura in continuare, ameninta si distrug nestingheriti.

In fapt DIICOT, nu se baga in lumea Politicienilor corupti si nici a Crimei Organizate reale, ei doar ating pe aici pe colo problemele, pentru ca nu sunt lasati politic, nu pentru ca nu ar fi capabili!

Trist este ca legea se aplica preferential doar celor saraci si vulnerabili, celor care nu-si permit avocati, fara bani de lemne, fara locuri de munca.

Razvaneanul, interogat, umilit, cu dosare, anchetat, saracit, fara loc de munca, in prag de iarna, este INTERLOPUL SUPREM, cu 10 copii acasa.

Victimele

Copiii sunt principalele victime. Nou nascutii si minorii lasati la bunici si vecini, in numar de 86, numai in zona Lehliu- Razvani- Dor Marunt- Lehliu Sat, parintii arestati sau luati cu zilele. Copiii sufera cel mai mult, iar parintii implicati cu adevarat in racolarea altor persoane, cat si membrii Gruparii, risca 8-12 ani de inchisoare. Procurorii DIICOT au primit liste exacte de persoane, dosare complete, indicatii, detalii care necesita un urias volum de munca, venit direct de la sursa si asta pentru ca Primariile sunt cele care au in fapt toate aceste detalii si cunosc si beneficiarii. De drama copiilor, nu prea a avut timp nimeni sa se gandeasca, oricum traiesc ei cumva!

Copii sunt cei mai afectati, cu parinti in miez de iarna lipsa, unii fara lemne, fara bani, cu obligatia de a returna zeci de mii de lei, cu dosare penale unde cu siguranta vor fi condamnati intr-o forma sau alta. Iar lor, litera legii va fi aplicata cu strictete!

Interlopul suprem- Aricioaica, mama a 7 copii, si Mihaela din Dor Marunt, mama a 11 copii

Cazul M. Steluta, zisa Aricioaca.

18 gutui raman in curtea familiei din Dor Marunt, copiii 7 la numar plang, iar mascatii si Jandarmii plang alaturi de ei(scene reale)! Scena copleseste intreaga echipa care descinde la ei in casa. De gasit, gasesc o mana de copii, a caror mama trebuie arestata, incatusata si luata de mascati. Aricioaica, marele Infractor! Capita de coceni de porumb si cele 20 de gutui au ramas nederanjate, in rest au cautat peste tot.

Drama acestor familii, exceptionala si cruda. Iar noi toti, societatea, am esuat in a proteja aceste familii nevoiase. DIICOT a descins, si-a facut treaba, a curatat Tara!

Oameni disperati, marginalizati social, chinuiti si obligati de Primarul care distruge toate afacerile care ii putea angaja, sa devina sclavii Clanului Iacomii, lucrand ca zilieri la ferma de capsuni si cirese a acestora. La varuirea copaciilor de la Hanul cu Limbrici, la curatarea gradinii Directorului Mircea Danga (Director al Spitalului Orasenesc Lehliu Gara), membru al Clanului Iacomi. In genunchi, oamenii astia se tarasc pe pamantul Imparatului, tot ei fiind cei carora Primarul le accepta dosarele de Indemnizatii sociale, iar ION si Iulian Iacomii de 4-5 mandate, ii stiu pe toti, pana la ultimul!

Marginalizati, umiliti, impinsi spre saracire, disperarea ii trimite catre fapte la limita legalitatii!

Ei sunt arestati, perchezitionati, umiliti, pedepsiti! Procurorul DIICOT, a prins Interlopii, insa mascatii, cu lacrimi in ochi la descinderi, intra neputiciosi, peste familii sarmane, care real sunt simple victime ale Coruptiei Politice Calarasene. Ei insa iau in piept consecintele Clanului Iacomi si a Procurorilor Corupti din DIICOT si Parchete, care apara si protejeaza clanul.

Copiii nostri, ai tai si ai mei, noi toti suferim, scrasnim din dinti!

Primarul observa totul de la balconul vilei, unde face ture

Pe 3.11, Iulian Iacomi, asteapta linistit si face ture pe balconul din spatele vilutei incheierea perchezitiilor. Ora 13:58. Locatia Lehliu Gara.
Imparatul Iulian (Iacomi Iulian), intemeietorul Dinastiei Iacomi, imagine din Lacomi Land, taram al lacomiei, furtului si jafului institutionalizat, condus de personaje imbracate cu hainuta de politician.

Interesant ca nu se mai plimba prin fata sa coordoneze pe nimeni!

Discutie sincera cu cel care livreaza Pizza in Lacomi Land, pe 13.11.2020.

Pe 3 si 4 Noiembrie, se observa un alt fapt ciudat. Primaria Dor Marunt, prin Primarul abia instalat, organizeaza o exceptionala mobilizare de forte pentru a schimba fata parculetului din fata Primariei. Zeci de oameni lucrau intens, in timp ce zeci de masini si dube cu mascati carau suspectii la Calarasi. La Primaria Dor Marunt se muncea intens cu Vicele Nuta, coordonator de lucrare. (lucru nemaivazut in istoria Comunei, o furibunda activitate creatoare avand loc in ziua arestarilor!?)

Aceasta furibunda activitate, nu a fost deranjata nici macar 10 minute de cineva sa vina sa intrebe Primaria Lehliu sau Primaria Dor Marunt, ca si cum Primaria nu pregateste si nu aproba aceste dosare!

Fara vizite la Primarie, cu mascatii care extrag chirurgical zeci de persoane, cu articolul lui Marin Badea, scris si asta la comanda, totul pare o mare diversiune, in care o mana de votanti, masa de manevra, pionii, sunt sacrificati. Organizatorii sunt constienti de faptul ca doar piesele principale vor face puscarie, restul vor deveni si mai saraci si mai vulnerabili si mai la mana primarului.

Dar ce contine dosarul depus la primarie pentru indemnizatie?

Contine o mana de documente, care sunt riguros verificate de Primarie, in biroul unde aceiasi angajati, dadeau ieri ajutoarele sociale acelorasi persoane, care vin cu 10.000 ron salariu?! Aceleasi acte si la Dor Marunt si la Lehliu. Ancheta daca parintii nu sunt cununati! Si pe ultima pagina, chestia cu Codul Penal…

Cum toti in Lacomi Land stiu ca nimic nu rasufla daca nu permite Primarul, iar Primarul are grija de votantii lui, totul a mers snur, iar Primarul nu a observat nimic, pana cand a venit „unul” la Dor Marunt si a inceput sa faca scandal ca lui nu ii sunt virati banii! Cu cartoful fierbinte in mana, dupa ce au luat scaunul, Primaria Dor Marunt, a aranjat bine si sacrifica o mana de pioni, pentru cateva luni, urmand sa ii aiba inapoi, mai slabi si mai vulnerabili. asa cum un peste isi bate si scuipa curva intoarsa de la produs, care o data ce ii da toti banii, este injurata ca nu a produs mai mult, tot asa se vor intoarce cei saltati, in marea lor parte mai saraci, mai vulnerabili si mai amarati. Iar DIICOT a pus in genunchi Crima Organizata!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ce face Clanul intre timp? Ei bine Sofian are in curte sute de tone de tocatura de beton de pe A2, iar Clanul isi vede linistit de razbunari, distribuire de asfalt celor slugarnici si docili, de furt si drenarea baniilor din primarii, ceea ce in fapt fac de ani de zile!

Daca DIICOT, la data articolului, publicat pe site-ul DIICOT, stia exact dauna de 8.273.224 RON, afla ca suma este una eronata, ea fiind calculata nu de ei, care abia demarau ancheta, ci de cei care au dat tot dosarul, cu date certe. Adica DIICOT a inghitit galusca rece pana in esofag si a regurgitat-o pe site-ul lor, ca si cum ei stiau exact de dauna inainte de a demara ancheta!

O alta problema o reprezinta, faptul ca denuntatorul a omis cam o suta de persoane apropiate Clanului, care nu apar, printre cei saltati si dusi la interogari?! Adica, pe cei apropiati si micuti, dragi, nimeni nu ii deranjeaza si nici bani inapoi nu trebuie sa dea. Mai are si Clanul preferatii lui.

Oamenii nevoiasi, impinsi in saracie si disperare, sunt prinsi in scheme in care li se promite marea cu sarea, iar Primariile si Primarii, nu vad salariile de 9000 ron pe ultimii doi ani, cu toate ca acestia (deponentii), ii curata curtea, planteaza panselutele, taie gazonul. Nici cand merge la ei sa le ceara votul, nu ii cunoaste!

Un adevar crud al vietii cotidiene din Lacomi Land, in care cel mai amarat si nevoias este arestat, tinut departe de copii, pedepsit si incarcerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *