Serban Nadejdea

Proc. Neagu Nicoleta, Proc. Xenofonte Purcarea, Proc. Banescu Liliana

Nimeni nu este mai vinovat de dezastrul din Judetul Calarasi, de saracirea populatiei, si de exceptionala crestere a Crimei Organizate, conduse politic, decat Procurorii papusi, coordonati politic ai DIICOT, Parchetului Calarasi si Lehliu si DNA Bucuresti si Calarasi!

Judetul Calarasi tinut in bezna de Procurorii manevrati politic, in plina pandemie, este distrus incet dar sigur, tocat marunt. Politicienii Calaraseni, PNL-isti, pana ieri din PSD, distrug prin actiunile lor Partidul National Liberal, fara a intelege un fapt simplu: Cu fiecare porcarie facuta, ei lovesc de fapt in oameni, in masa lor de vot!

DIICOT, SRI, Serviciile Secrete ale Prefecturii, Parchetele, toti dar absolut toti, in Calarasi, lucreaza exclusiv pentru a proteja Mafia Politica, Politicienii corupti, aplicand standard dublu, in care legea ti se aplica doar tie!

Totul ajunge pe masa Judecatorului, care trebuie sa judece cu sufletul, acesta devenind ultima reduta in fata Mafiei Politice Calarasene.

Dar cum s-a ajuns aici? Cum a fost transformata Lumea Politica intr-o adunatura de clanuri Interlope, in care Politicienii sunt in fapt asupritorii, care vlaguiesc de bani si capuseaza judete intregi.

Ii vom lua incet la analizat pe toti, cu dovezi si detalii necesare tie, sa intelegi de ce Procurorul las si corupt, care raspune la butoanele masinutei politice, iti aplica legea doar tie cu strictete!

In Presa tie, muritorului, celui care platesti taxe si trebuie sa pleci in strainatate in pandemie sa poti castiga un ban cinstit, gasesti extraordinare dovezi de combatere a Crimei Organizate din Calarasi si nu numai! Cam ciudat insa ca timp de 4 ani, DIICOT Calarasi avea treaba, iar in ultimele zile, dupa inscaunarea Primarilor corupti care fura de la copii, DIICOT demareaza o extraordinara campanie media si de imagine, prin care mascatii si sute de angajati MAI, fac Justitie, se tavalesc prin namoalele din Lacomi Land si aresteaza zeci de amarati!

Problema este ca legile ti se aplica doar tie, nu si lor politicienilor de carton, adevaratii Interlopi!

DIICOT-R. Stela- 7 copii, toti minori, saltata cu mascatii si arestata- Marele corupt

Beneficiara a sistemului piramidal prin care era fraudat sistemul de indemnizatii de crestere a copiilor, mascatii sunt trimisi la Stela, in Dor Marunt, unde fac perchezitii si o aresteaza. Copii, lasati fara mama, numai bunul Dumnezeu stie ce s-a intamplat cu ei. Saltata pentru eventuala complicitate ca beneficiar al schemei de indemnizatii primite ilegal, aceasta a fost desemnata de denuntator, ca beneficiar important in schema de fraudare a banilor publici.

Mari corupti, Fam Rosu, marea captura a DIICOT!

Ieri, 13.11, Aricioaica vine acasa, eliberata conditionat, dupa 10 zile de arest. Vazuta ca Interlop deosebit de periculos, femeia, mama a sapte copii, va trebui sa plateasca tot ceea ce a primit de la Stat inapoi, va avea dosar penal si cu siguranta va fi condamnata si numai mila Judecatorului, care va trebui sa judece cu sufletul, o va salva de condamnarea cu executare.

Judecatorul ultima reduta!

Serban Nadejdea- Secretar General Primaria Lehliu Gara

Serban Nadejdea omul de baza al Imparatului Iulian, mana dreapta de fier a Primarului, cea care stie tot ce misca si cat mai misca, ne-a acordat un interviu fortat. La inceput fara multa intentie, apoi in cunostiinta de cauza.

Primul telefon
Sunata imediat, cu toate ca trebuia sa revina 10 minute cu detalii, in timp ce Serban vorba cu Asistenta Sociala, eu sunam 2 minute mai tarziu sa obtin mai multe informatii.
5 minute mai tarziu, Serban, intelege cine a sunat si suparata suna pentru a cere socoteala, pe drept!

Aici trebuie sa retii cateva aspecte:

 1. Primaria nu este interesata de soarta celor turnati, pentru ca in fapt nu intereseaza pe nimeni situatia lor.
 2. Au fost sacrificate cateva zeci de persoane din esantionul 9, oameni de sacrificiu, putin importanti, iar Primaria si Primarul nu au vazut si nu stiu nimic!
 3. Planul este gandit pentru a atrage atentia presei si a lua atentia departe de Clanul Iacomi si de faptele acestora cuprinse in peste 200 de plangeri penale depuse mai la DIICOT/ DNA/ Parchete/ ISU, IGSU, etc.
 4. Planul, a necesitat cateva sute de pagini, pregatite din Primarii, si in fapt nu a existat nici o actiune reala a DIICOT, prin arestari! Acum fac si ei cate ceva si iau declaratii. Arestarile au fost facute in baza sumarului pregatit de denuntator.
 5. Primarii Ion si Iulian, sunt constienti ca cei arestati, mai putin 15, care oricum erau independenti de Clan si puteau fi sacrificati, se vor intoarce din arest in 30 de zile, vor avea dosar penal, vor fi condamnati cu suspendare si vor avea nevoie de bani sa plateasca cele 20.000-30.000 ron primiti. Acest efort, va nenoroci in fapt aceste familii amarate, in care, in mare parte nu lucreaza nimeni. Unii dintre cei arestati, cu 10 copii, acestia sunt la mana Primariilor si Comisiilor, si vor deveni si mai dependenti de Primar si de Primarie, adancind nenorocirea, si dependenta acestora. Ei vor fi transformat doua decenii in sclavi, iar care va cracni, se va trezi cu copii luati de Asistenta Sociala sau fara Ajutoarele Sociale. Pleanul diabolic si crud!
 6. Procurorii murdari, corupti si lasi, lupta cu Crima Organizata (cu cei slabi si vulnerabili) si ies bine la evaluare, arata ca muncesc de crapa si scriu rechizitorii la foc automat, in care tot ei scriu declaratiile luate pentru ca cei arestati nu stiu sa scrie! La sfarsit de an, Prim Procurorul Xenofonte Purcarea si Banescu Liliana, vor primi pentru „fapte exceptionale”, de la Consiliul Superior al Magistraturii, prelungirea mandatului de Prim Procuror cu un an! Daca in acest an nu raspund la butoane sau deranjeaza Mafia politica a PSDNL, in fapt un singur partid de interlopi, zboara la alt Parchet, unde ancheteaza si numara oitele in varf de stana, in cel mai bun caz! Astfel la conducerea Parchetelor DNA si DIICOT sunt pusi oameni slabi, usor de manupulat si slugarnici! Sunt pastrati exclusiv, doar cei ce raspund la butoane. Slugile!
 7. De copii lasati in urma in casele celor arestati, nu ii pasa nimanui, iar in zona Lehliu Sat- Dor Marunt- Lehliu Gara-Infratirea Buzoieni, au ramas in perioade diferite (in ultimele 10zile), peste 386 de copii fara parinti langa ei. 386 am numarat noi, din care 45 sunt lasati pe la vecini pentru perioade variate. De retinut ca cei implicati au copii nou nascuti, unii cu 10-11 copii minori in intretinere. Situatia este nemaintalnita si de o gravitate exceptionala. Imaginativa un copil de zece ani, trezit la 6 am, care vede 10 mascati ca intra la perchezitie intr-o odaie de 3 pe 4 metri in care mai are 4 frati si 5 surori mai mici. Parintii incatusati si saltati, copii plang speriati, iar Procurorul face perchezitia! Nu gaseste nimic, in afara de saracie, si lumina de speranta a copiilor ca le vor lasa in pace parintii si nu le vor face rau!
 8. Serban Nadejdea, habar nu are cati sunt arestati. Zice 3-4, cand in acea zi era 25 in Razvani, 7 in Dor Marunt, iar zilnic mai sunt saltati 4-5 si dusi la Calarasi.
 9. Primarii si-au sacrificat masa de vot, cei mai fideli si dependenti votanti, mizand pe faptul ca acestia nu vor afla, si oricum in continuare vor fi la mana Asistentei Sociale, adica tot a lor.
 10. Pe ordinea de zi, nimeni nu discuta nimic, la Dor Marunt, aflandu-se cheltuieli cu gardulete, in jurul Primariei, si ajutoare de bani catre Bisericile fidele. Nimic legat de copii celor arestati, pentru ca in fapt nu le pasa!
 11. Secretarul General al Orasului Lehliu, omul fidel si credincios Primarului corupt si las, care fura de la copii si le toarna la DIICOT parintii, asta dupa ce le fura votul, cere sa nu ciopartim inregistrarea daca o dam. Adica sa nu scoatem din context, obisnuita fiind cu Marin Badea, pe care ea il plateste istoric si achita facturile inmanate de Marinica lui Iulian. Serban Nadejdea, este umbra lui Iulian, si poti sa intelegi, ascultand, cat ii pasa Primarului Interlop si Clanului de tine, alegatorul! Secretarul este de fapt Primarul, cel care face toata munca, Primarul oferind doar ghidarea actiunilor!
 12. Trebuie sa intelegi, pentru claritate ca drama pentru copii sugari si minori, de a ramane fara ambii parinti este exceptionala, de o cruzime fara margini, pentru ca copii nu inteleg ce se intampla, plang, sufera! Drama vazuta de mine, in aceste familii este imposibil de de descris.
 13. Procurorii, nu au tinut cont de faptul ca, in fapt, nu era necesar circul murdar, prin care sute de mascati sunt adusi la actiune, cand Buraga putea organiza singur interogarea si arestarea celor implicati, fara mizeria infaptuita in ultimele 10 zile.
 14. DIICOT, cu directiva de la Bucuresti, foloseste actiunea pentru ca PNL, sa iti arate tie, cum lupta liberalii cu Crima Orgnizata si cum este curatata Romania de infractori!
 15. Adevarul este ca Infractorii, Coruptii si Interlopii sunt chiar Procurorii DIICOT, DNA si DIICOT, o mana de politicieni traseisti si Primarii Interlopi. De Interlopi, nu se atinge nimeni! Ei isi vad linistiti de jaf si furt si de razbunarile specifice!

DIlema Procurorului

Procurul trimite cadrele MAI sa puna in aplicare zeci de mandate de arestare, insa are o dilema:

„-Bai ce facem cu copii?! Are sugar in cos?” (fapt real din Dor Marunt- pe 03.11.2020) sunt 10 minori in casa, atunci, la telefon, Procurorul care trimite mascatii, realizeaza ca nu pot fi lasati fara nici unul din parinti! El pune insa in aplicare mandatul si aresteaza mama!

„-Suna si tu pe cineva sa stea cu copii! ii salta si pleaca, copii plang, mascatii plang si ei, pentru ca sub masti sunt si ei parinti! Ei vad si stiu ca cei saltati sunt simple victime. Pe geamul mic din Dor Marunt din vale, 7 capete de copii mici se inghesuie si plang, singuri in casa (sora arestatei urma sa vina sunata sa aiba grija de copii ramasi singuri).

Asta a lasat in urma Ion Iacomi, Iulian Iacomi, Vatafu Alexandru si Sarban Nadejdea, lacrimi pe fetele copiilor, asta dupa ce le-au dat 100 de lei de vot, sa iasa Primari, iar si iar, sa poata fura si jefui in liniste inca 4 ani.

Serban Nadejdea- Secretar Primarie

Serban, are o sumedenie de atributii! Printre cele mai importante, in loc sa aiba grija de familiile pe care tot ei le-au aranjat, cele cu copii lasati fara parinti, aiurea, Serban, are grija sa ii aranjeze razbunarea lui Iulian Iacomi, semnand documente si somatii prin care ii anunta pe cei care vor fi amendati si inchisi ca : „Ii ia dracu, ii face si le baga bile…..pana la urma si ii inchide”. Asta face Serban, ocupata full throttle, 100%. Mana drepta a Primarului Iacomi, Serban Nadejdea, este o unealta, o lopata cu care Imparatul ii loveste pe toti in cap, asa cum la Dor Marunt, secretarul Vatafu, este omul care tine Primaria si are grija ca aceasta Institutie sa ramana o anexa a clanului Iacomi.

Serban, aranjeaza toate treburile Imparatului la Lehliu Gara asa cum Vatafu, are grija de locatia din Dor Marunt. Real cele doua Primarii functioneaza exclusiv ca Unitati Private ale Clanului Iacomi, prin care Clanul, uzand de Legile Romaniei, folosesc Primariile exclusiv, in interes propriu si utilizate exclusiv ca extraordinara unelata de forta, prin care acestia dau amenzi, distrug afaceri, fura, inseala, dau Hotarari de Consiliu Local pe spaga sau doar in interes propriu si dreneza banii din Primarii, prin firmele capuse. totul sub privirea ingaduitoare a Procurorului las si corupt din Calarasi si Bucuresti, Procurorul fara coloana vertebrala care ii ancheteza si ii umileste pe cei slabi si vulnerabili.

Ploua cu astfel de scrisori catre Agentii Economici care urmeaza sa fie executati de batele slugarnice ale Imparatului Iulian: ITM Calarasi, Politia circulatie, Politia Economica Calarasi, Arme si Munitii Calarasi. In loc sa se ocupa de problemele reale ale Orasului, Serban Nadejdea, lucreaza pe unu si pe altul.

Asta pentru a intelege de ce Iulian Iacomi nu se mai plimba singur prin oras!

Viceprimarul Nuta, pus de Iacomi sa-l vanda pe Nitulica

Nimic in Lehliu Gara nu este intamplator! Viceprimarul actual al Comunei Dor Marunt, zis Nuta, este pus de Iulian Iacomi sa-l vanda pe Nitulica. Astfel acesta are grija ca o inregistrare facuta de Nuta, in urma cu cateva saptamani, sa ajunga la noi la redactie. In inregistrare, Nitulica, dupa ce a pierdut alegerile din Dor Marunt, il anunta pe Nuta de o serie de jocuri de culise, prin care Purcarea Cristian (zis Bigi), cel cu violul si sclavia copilului gasit mort in Dalga, in lacul sapat de Hristu Costel, tragea atele pentru a fi numit VicePrimar, asta dupa ce a platit peste 20.000 de euro, oamenilor din satul Dalga Gara, pentru a vota cu Iacomi la alegeri, deci pentru cumpararea de voturi.

In inregistrare, Nitulica mentioneaza ca la Dalga Gara, a fost vandut de Prevenda Marius (bun prieten cu Purcarea Cristian), lucru adevarat si trist, asupra caruia vom reveni intr-un articol separat. De retinut aici, ca Nitulica a avut o reactie normala si corecta: „- Ce om normal vrea viceprimar un infractor, un violator cu antecedente penale, un om violent care merge noaptea la unul si la altul acasa, sa semene teroare, sa bata si sa omoare!” Si eu l-as fi sunat pe Nuta sa-i spun sa Bigi vrea sa ajunga Viceprimar, chiar daca pe acest Nuta nu l-am vazut nici o data, oricine, este mai bun decat Bigi (Purcarea Cristian)!

Primarul ii vinde pe toti, iar maine urmezi tu!

Nuta, totusi, vinde in aceste momente, directionat atent, de Iacomi, inregistrari audio! Atasat o selectie din inregistrarea cu Nitulica si Nuta.

Nitulica il suna pe Nuta care era la APIA. Acesta suna inapoi, nu inainte de a inregistra convorbire.

De 8 ori ii multumeste Nuta lui Nitulica! In urma discutiilor, acesta ramane pana la urma Viceprimar, iar Bigi suparat, solicita inca cateva zeci de Ha de teren, ca recompensa, teren pe care il primeste drept rasplata (adica trebuie omul sa recupereze investitia). Cateva zeci de Ha, din terenul Comunei Dor Marunt (cele 330 Ha pe care primarul le imparte frateste intre slugile acestuia), cu toate ca terenul este al Primariei!

In plus, mai cere si primeste postul de Consilier Personal al Primarului si Sef al Comisiei Juridice al Primariei Dor MArunt, pentru care Purcarea Crstian va primi in jur de 12.000 ron lunar timp de 4 ani! Eliberat pentru buna purtare din puscarie, Bigi, este pregatit sa conduca Comisia Juridica a Primariei, si sa aiba grija de tine, asa cum a avut grija de Hagiu Marina (13 ani).

Asa de mult ii multumeste Nuta, incat il vinde, la prima strigare! Iulian Iacomii, disperat, ii vinde pe toti din jurul lui, pentru a lua atentia departe de Clan si de ciresele acestuia!

Iacomi Iulian ii pune pe oamenii lui din Razvani sa-l vanda pe Spaniolul si Oancea

Ajung la noi oamenii Imparatului cu materiale compromitatoare prin care vor sa ii inchida pe Spaniolul si Oancea (omul lui Banescu Laurentiu/ Iacomi- asta joaca la doua capete). Acestia vin cu inregistrari video si materiale prin care potential, cei doi oameni vor putea fi acuzati si inchisi!

Oancea si Spaniolul vanduti ca la piata pentru cumpararea de voturi de la oameni sarmani.

Oancea si Spaniolul, sacrificati de oamenii lui Iacomi! Interesant insa, ca Spaniolul, omul de incredere al lui Iulian, este unul dintre cei mai de incredere oameni al lui Iulian, iar Oancea, teoretic era in tabara lui Banescu, practic….. Cel care suna sa ii vanda, il gasim din Razvani, omul de baza al lui Iulian Iacomi si cel care apare in pozele cu Iulian la Razvani, suna sarmanul de pe propriul numar.

Oameni sacrificati si vanduti de pe tabla de sah!

Fara nici un dubiu, materialele compromitaroare inregistrarile video sunt deja date la DIICOT si MAI, cu petitie, adica sunt deja aranjati cu plangeri. Pe scurt vai de capul lor! Oancea si Spaniolul, au probabil familii, copii, etc.

Valcu, nu mai stie cine este Spaniolul

Nea Valcu, cel cu vulcanizarea, este cel care l-a sunat pe Iulian Iacomi la data asaltului asupra mea, in care acesta cu Sofian si Ginerele lui Dihot a venit la vulcanizare si a ridicat mana!

Valcu, in timp ce ii eram client, l-a sunat pe Iulian Iacomi si i-a spus ca sunt cu doua cauciucuri date jos de pe masina, adica cel putin 30 de minute static. Cand iulian a venit cu echipa, Valcu a intrat la el in cuseta, si apoi a scos camerele de luat vederi, pentru a nu lasa urme (inregistrari video).

Pentru schimbarea cauciucurilor, Valcu a primit 100 Ron pentru care nu a eliberat bon fiscal :-).

Mai mult de atat, trebuie sa ai grija, ca sa nu schimbi si dintii cand mergi pentru o pana, sau mai rau sa ajungi batut la terapie intensiva, pentru ca, asa cum vezi si auzi, la ATI, uneori, iesi si carbonizat! Adica daca mergi pentru o pana la Valcu, risti sa ramai si fara dinti, sa fi spitalizat la ATI si mai presus de toate sa arzi in flacarile iadului, fara a mai fi nevoie sa vina Imparatul cu bilele! Valcu, azi sub numele conspirativ de „Nea Marcel”!

Daca Valcu te roaga sa ii aduci o cafea de la chioscul de alaturi cat schimba el cauciucurile, este groasa rau!

Valcu, nu isi mai aminteste cine este Spaniolul! Dimineata, la 8.00, amandoi beau cafeaua la Valcu la container.

Ieri 16.11.2020, DIICOT a mai publicat un articol in Adevarul

https://adevarul.ro/locale/calarasi/averea-retelei-obtinut-ilegal-indemnizatii-cresterea-copilului-1_5fb28c405163ec4271ed4e1f/index.html

Din nou DIICOT da cu batul in balta si refuza sa accepte un fapt trist! Interlopii sunt chiar ei, nu cei amarati si chinuiti care sunt de fapt victimele!

Conform acestora, 532 cadre MAI (6 de la Directia de Operatiuni Speciale) au participat in cea mai mare operatiune din istoria DIICOT, pe zona de SE a Romaniei, pentru a destructura reteaua destructurata de cateva ori deja.

Dar ce a gasit DIICOT la toate cele 150 de perchezitii cu mascatii si trupele speciale SAS?

1)572,22 Ron la fiecare perchezitionat!

2)183.33 euro la fiecare persoana perchezitionata

3)5.38 USD la fiecare persoana perchezitionata

4)2.33 shekeli la fiecare persoana perchezitionata

5)O lira sterlina si 55 penny la fiecare perchezitionat

6)14 gr de aur (adica o pereche de cercei si o vericheta)

Acum, anchetatorul nu stie daca o pereche din cercei sunt de aur sau auriti, pentru ei nu are importanta, salta tot!

Pentru a concluziona, DIICOT, dupa un maraton exceptional in care au expus 540 de angajati MAI la infectari aiurea cu COVID, si pe familiile calcate la fel, gasesc doar niste maruntisuri la marii infractori!

MIHAITA BESTEA- Prefectura Calarasi si Director ITM Calarasi

Mihaita Bestea, primeste banuti atat de la ITM Calarasi cat si de la Prefectura Calarasi. De la prefectura pentru instalare, Bestea Mihaita a primit suma de 42750 RON, bonus de instalare la PREFECTURA ORASULUI CALARASI, asta pe langa 111713ron, primit anual de la Prefectura si indemnizatia de 14500 ron de la Autoritatea de Ordine Publica Calarasi. Mai ia si 1710, indemnizatie alegeri (vezi declaratia de avere pe internet).

Total: 42750+111713+14500+1710=170673 ron/ an, adica 34134 de EURO

Mihaita Bestea, nu a produs, nu produce si nu va produce pentru Calarasi si Calaraseni nimic bun!

Acum cativa ani, cand era Director la ITM, a girat o serie de abuzuri, bucuros, acceptand amenzile scrise de subalterne inainte de inceperea inspectiiei, Doamna Chirita, Inspector ITM, avand Procesul Verbal de amenda pre-completat cu valoarea amenzii inainte de a incepe controlul propriu-zis. Totul constat de mine ca persoana amendata!

Prieten la catarama cu Gogosel (Dumitru Nicolae), Bestea are vina de a fi transformat ITM Calarasi intr-o prostituata de care au tras toti.

Acum, prin extrapolare, daca Bestea „suge” 34.000 euro anual de la bugetul de Stat, de ce nu poate „suge” 2000 de euro o familie cu 11 copii?

De ce Bestea este salutat de Procuror iar Stela Arestata? Macar Stela merge la munca si ii curata curtea de iarba lui Mircea Danga acasa, pe DN3a nr 213, ii pune panselute, iar cand trebuie merge si la imparat si ii tunde gazonul si planteaza flori, sau culege ciresele si capsunile atat de dragi Imparatului.

In Calarasi degringolada PSDNL dainuie pe carca noastra a tuturor, insa poate ar trebui sa o oprim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *