Dragan Genoveva

DIICOT Constanta si Giurgiu, au pregatit pe 05.11.2020 o alta actiune de mare finete si executie in Dor Marunt!

Mascatii la Dan Stancu, 4 masini, Procuror, perchezitii, in 3 locatii in Dalga si Dor Marunt!

Dan Stancu, este un agricultor, care are calitatea, de a fi un agricultor din Dor Marunt zis si Dan Pita. Cunoscut ca un om serios, fermier si fara a intra in mizeria politica a Clanurilor, Dan Stancu este tiparul clasic al omului serios si responsabil, care munceste, plateste taxe si este un element de mandrie al comunitatii.

Perchezitiile la Dan Stancu, un soc pentru tot satul, vecinii si ceilalti agricultori!

https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/perchezitii-la-o-persoana-banuita-de-trafic-si-utilizare-de-substante-toxice

La fermier in magazii, MAI Arme si Munitii Giurgiu, gaseste erbicide si insecticide! Avand in vedere ca fermierul are cateva sute bune de hectare, trateaza samanta si erbicideaza, are facturi pe produsele detinute, este normal sa aiba o magazie de pesticide, asa cum de altfel au toti fermierii cu agricultura in conventional! Ca doar nu aveau sa gaseasca alune?!

Exceptional de important, nu vin cei de la Arme si Munitii Calarasi! Vin cei de la Actiuni Speciale Giurgiu?! Orice astfel de sesizare, ajungea normal la Inspector Principal Petrut Nicolaie, care il si cunoaste pe Dan Pita! El nu vine insa in Lacomi Land, desi a slujit Clanul din postul politic timp de mai multi ani.

MAI Calarasi Arme si Munitii, Clanul Iacomi, vanatorul, iepurasul si veveritele

Articolul MAI este relativ amuzant! Acestia ridica o arma neletala, adica airsoft, pe care o cumperi de pe Emag si doar 20 de litri de insecticid, dupa 3 perchezitii la pont in 3 locatii.

Daca cineva crede ca Dan Stancu a fost calcat de mascati pe 5.11.2020, fara legatura cu ancheta DIICOT, este fie naiv, fie nu intelege cum functioneza mizeria politica a partidului in Romania. Nu uita ca pana ieri Iacomi era Sef PSD!

Dar cine a facut plangerea si de ce? Stancu, este lipsit de relevanta pentru lumea Interlopa Calaraseana, un om linistit! De ce sa-ti bati joc de un om in asa hal? Pentru ce?

La o analiza atenta, la Stancu lucreaza una din rudele lui Iulian Iacomi, ca tractorist (un nepot), iar din analiza celor gasite dar si a intregului context, este clar ca cine a facut plangerea, stia din interior ce si cum, plangerea a fost facuta constient ca in fapt, in afara de cantitatea relativ mare de pesticide detinuta, mare lucru nu gaseau, deci implicit omul nu va pati nimic! Pe scurt a fost o treaba organizata cu informatii din interior, iar Clanul Iacomi asa lucreaza, infiltreaza si distrug!

Coordonarea cu perchezitiile DIICOT, in cazul de frauda economica, insa sub coordonarea „MAI-Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R. și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.P.J. Călărași, cu sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistică și cu suportul serviciilor pentru acțiuni speciale Giurgiu, Constanţa şi Prahova, au pus în aplicare, în județul Călărași, trei mandate de percheziţie domiciliară”. Sa nu creada cineva ca atatea institutii ale MAI se mobilizeaza exemplar de capul lor, fara implicarea politicului.

Cine a instrumentat cazul dat DIICOT cu indemnizatiile de copii, a aranjat si perchezitiile lui Stancu!

In fapt, o fumigena, pentru a arata cum este curatat Calarasiul de Crima Orgnizata marunta, imbracata cu multi mascati! O saptamana mai tarziu urma sa expire numirea Procurorului Sef al DIICOT Calarasi, asa ca mult fum si agitatie aduc impreuna, un nou mandat…

Pentru pastrarea in functie, cateva zeci de perchezitii si fumigene dau bine la Bucuresti, iar Crima Organizata din Judetul Calarasi este dezmembrata (adica tu esti arestat si acuzat, adevarata Crima Organizata nu)!

Cateva zile mai tarziu, cautand la Calarasi detalii legat de dosarul DIICOT cel cu banii de Indemnizatii, aflam din interiorul MAI, numele denuntatorului in cazul Stancu: Paslaru Daniela din Dor Marunt, 12 pagini scrise, detalii demne de un spion adevarat, cu sublinierea otravurilor, armelor, si a otravirii populatiei! La fel ca in cazul plangerii prin care Hienele MADR navalesc 20 la numar, in 23 Septembrie, sa gasesca dovada, sa combata Agricultura Ecologica care potential omoara tinerii. Hienele pleaca, in fapt prin a gasi fix nimic, asa cum si mascatii au plecat de la Dan Stancu cu mainile goale!

Dar cine este Paslaru Daniela?

O domnisoara, aparent inocenta, care abia a luat Bac-ul, acum cateva luni. Paslaru Daniela, este fata lui Paslaru Gigel, zis Pis din Dor Marunt, care lucreaza la Barca Alexandru, omul de incredere al lui Iacomi Iulian, iar impreuna cu Barca Stefan (zis Bobo), cu acceptul parintilor acesteia, Clanul o infiltreaza acolo unde este nevoie pentru a face lucruri minunate. Dar mai ales domnisoara Paslaru Daniela este folosita de Clanul Iacomi pentru a face plangeri, cat mai multe pentru a distruge programat Agricultorii!

MADR si Hienele Ministrului Adrian Oros si petentul Hristu Costel zis Gusu

Distinsa Anca Simina Popescu, Director Corp Control al MADR Bucuresti, realizeaza, ca intreaga operatiune a fost un „set up prost”, si in adresa 209621 din 27.10.2020, ne informeaza ca nu Paslaru Daniela a depus la sediul MADR, plangerea legat de Otravirea Populatiei, Frauda si alte nebunii! este depusa de altul… Ea a fost depusa de fapt de Hristu Costel, zis Gusu, membru marcant al Clanului Iacomi, el de fapt, a si promis ca va fabrica plangeri, pentru a pedepsi curajul reporterului de a expune faptele acestuia in mod public!

Cat despre Imparat, este important la acest moment sa retii ca ii plac ciresele si capsunile coapte bine! Mai ales cele BIO, crescute sub streasina…

Secretul Imparatului

Iulian Iacomi si Ducele Filipescu, poarta tratative intense ca din luna Martie sa fie desemnati Consuli Onorifici, pentru a beneficia de imunitate pe viata si liniste. Iulian Iacomi, sustinut de Iulian Dumitrescu (Senatorul cu albanezii) si de Dan Motreanu (cel cu Birou la Lehliu Gara), vrea Consul la New York! tratativele sunt pe ultima suta de metri. Filipescu nu este clar pe unde mai vrea sa plece, insa vom afla in curand, in baza rezultatelor pe care PNL le va obtine in Lacomi Land si Calarasi!

Si capsunile…..

ARME si MUNITII Calarasi

De ce nu au venit cei de la Arme si Munitii Calarasi, condusi de Petrut? Raspunsul este simplu: la Calarasi, exploziile au loc doar in Sediul MAI din Calarasi, o realitate trista din Baraganul anului 2020.

Atunci cand nu au loc explozii in sediul MAI din Calarasi, Agentii competenti din MAI Arme si Munitii merg in Lehliu Gara, la magazinele alimentare indicate de Iulian Iacomi unde cotrobaie si confisca lumanari de tort cu „Happy Birthday”! Trimisi cu adresa, Inspectorii MAI Arme si Munitii, confisca lumanari de tort cu proces verbal si nu mai au timp de perchezitii serioase!

Avand agenda foarte incarcata, poti intelege de ce a venit Giurgiu si Constanta sa faca 3 perchezitii la pontul Clanului Iacomii. Adevaratele explozii au loc doar in sediul Arme si Munitii Calarasi, insa de mica intensitate si lipsite de zgomot, acestea raman doar la nivelul neuronal al conducatorilor acestei institutii.

Dupa capturarea celor 5 lumanari pentru tort, marcate cu Happy Birthday, Inspectorii MAI in numar de 2, au raportat captura impresionanta prin telefon la centru si au consemnat in caietul de capturi, materialele explozive capturate de la infractori. Mai mult, au atentionat proprietarul magazinului alimentar din Lehliu Gara, sa nu mai scoata spre comercializare munitii cu potential exploziv!

Dormi linistit, Procurorul are grija sa te pedepseasca si sa-ti aplice Legea doar tie, exemplar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *