Xenofonte Purcarea Banescu Liliana Neagu Madalina

Este important sa observi faptul ca Experimentul Lehliu este un cotidian dedicat exclusiv Lumii Interlope Calarasene, iar daca nu esti interlop, daca nu te visezi interlop, este mai bine sa nu citesti prezentul articol.

Scufita Rosie

A fost o data ca niciodata povestea cu Scufita Rosie si Lupul hotoman.

Prin reducere la absurd, sa inchidem ochii si sa ne imaginam cum ar arata povestea Scufita Rosie in versiune Calaraseana! Prima mare problema pentru un Calarasean ar fi transfigurarea povestii in realitatea lipsita de copacii din Calarasi. Adica cu Scufita alergand vesela spre bunicuta cu cosuletul plin cu mere, pe campul fara copaci!

Acum sa ne imaginam ca in Baragan, Scufita Rosie, este deosebit de sexy, iar chiar daca pana ieri a avut hainuta galbena, si era Scufita Galbena, acum are hainuta rosie si in fapt, Scufita Rosie nu se supara daca este verde, galbena sau maro, atata timp cat are cele mai bune cosmetice, iar mantia sclipeste si in bezna. Pentru lup cosmeticele nu au importanta, el avand doar grija reproducerii si a hranei pentru el si pentru haita lui.

Cum la noi paduri sa cutreiere nu are, Scufita cutreiera Judetul Calarasi pe camp, cu cosuletul cu mere in mana si o vad toti.

Legat de Lup, trebuie sa ne imaginam un Lup care a fost om, iar omul purta hainute Rosii si era mare lingusitor al lui Liviu Dragnea, iar pentru Lup, haina pe care o poarta nu are nici o importanta.

Acum Lupul a avut inainte chip de om si a fost amantul Scufitei Rosii. Mai mult, dupa despartire, Lupul si Scufita, se mai intalnesc si azi pe camp sau la cate un Han, se tolereaza si isi impart teritoriile cu mare grija. Astfel, pe terenul Scufitei, Lupul nu trece decat rar si insotit, iar Scufita trimite mereu oaia si bufnita, cand vrea sa schimbe doua vorbe cu Lupul.

Scufita multicolora si Lupul pervers

Lupul a ajuns Primar in Lacomi Land, iar Scufita a ajuns la Consiliul Judetean cu ajutorul Lupului si al bufnitei, chiar daca Lupul a trebuit sa ii vanda pe Liberali, pentru ca Scufita sa ia voturile din Lehliu si Dor Marunt. Liberalii au pierdut din cauza Lupului Consiliul Judetean si asta, chiar daca Filipescu stia de iubirea dintre Scufita si Lup.

Poate cineva spune in acest context ca Scufita este o femeie de moravuri usoare? Poate cineva spune ca Lupul nu este de fapt lup si ca este doar un dulau mai mititel?

In Baragan un lucru este cert, oricat ar incerca, Lupul si Scufita Rosie se cauta si se alearga insa nu se gasesc, vanatorul alerga cu mascatii si aresteaza mame cu 10 minori acasa, iar povestea capata o interpretare „de campie”, in care povestea de dragoste dintre Lup si Scufita continua si azi, existand situatii in care Lupul vrea sa violeze Scufita, iar Scufita vrea sa schimbe ceva mere cu Lupul, chiar daca stie ca Lupul nu glojdeste mere, insa ii place sa pastreze cateva, sa aiba ce da la schimb!

iliuta vasile iulian iacomi
Scufita cu merele otravite in actiune Decembrie 2020.

In apropierea alegerilor de acum cateva saptamani, Lupul si Scufita, au tainuit cu mare grija o intalnire secreta de care stia tot Baraganul, iar Scufita a plecat cu cosuletul de mere catre Lup, sa cada la pace asa cum a facut de atatea ori! Scufitei nu ii este frica de Lup pentru ca lupul este bolnav iar Scufita este singura care are medicamentele necesare. Insa Scufita ii da medicatia doar cat sa nu moara si il tine pe Lup suferind, dar viu!

Scufita vrea sa schimbe cateva mere si sa iasa Miss la concursul de frumusete, iar pentru asta, Scufita are nevoie de voturile mai multor Lupi din haita Lupului.

Consilier PSD in Primaria Dor Marunt

Asa ca Scufita face troc cu Lupul si cedeaza Dor Marunt- Lehliu- Razvani-Dalga Gara- Buzoieni, Nicolae Balecscu si Frasinet, ii promite Lupului ca ii da bani sa mai carpeasca dezastrul de pe strazile din Lehliu Gara iar in schimb primeste „liniste” cu Apele Romane si Primaria din Frumusani. Mai mult, Imparatul Iulian (Lupul), ii tradeaza pe liberali si ii pune pe lupi sa voteze cu Scufita.

Consilier PSD in primaria Lehliu Gara

In consecinta Scufita obtine in Dor Marunt voturile necesare pentru Consiliul Judetean, dar PNL castiga Primaria. Bufnita, aranjeaza ca in Dalga sa nu intre nimeni din echipa PSD sa faca campanie si aranjeaza cu Purcarea Cristian si Hristu Costel, ca oamenii sa voteze cu Scufita la Consiliul Judetean si Ion Iacomi la Primarie.

Marius Prevenda nu vrea sa explice situatia din Dalga Gara!

Bufnita nu a fost fericita sa faca aranjamentele, ceea ce insemna sa tradeze echipa PSD, insa bufnita nu il are la suflet pe Nitulica si real Bufnita il prefera pe Ion decat sa ajunga iar Nitulica primar. Scufita travestita pe numele adevarat Iliuta Vasile, a facut troc cu Lupul pervers (Iulian Iacomi) astfel Ilie a tradat interesele PSD si echipa iar Iulian a tradat interesele PNL (pentru a da voturile lui Ilie la Consiliu Judetean).

Prevenda Marius a adus voturi strict pentru Iliuta Vasile insa la Primarie pentru Iacomi Ion.

Un alt element al trocului a fost Ecoaqua Calarasi si Spitalul Spaunari care raman sub controlul Lupului, chiar daca ele tin de Consiliul Judetean. Aceste doua obiective sunt foarte importante pentru a mentine echilibrul coruptiei in zona Lehliu Gara si importante surse de venit pentru Clan.

Agent dublu Valcu, azi sub numele conspirativ Stefan!

Scufita Rosie si Lupul continua povestea de dragoste din Lacomi Land si amandoi calca in picioare partea de obligatii ce le revin in calitatile detinute oficial (interesele Partidului pe care il reprezinta). Fiecare si-a vazut interesul si ajutati de Procurorii care le tin spatele au obtinut inca un deceniu de liniste in care vor jefui si distruge in liniste. totul pe banii si carca ta!

Procurorul corupt

corupt2, ~ăa [ E: corupe] 1 (Înv; d. alimente) Alterat2. 2 (Înv) Care și-a pierdut caracterul originar. 3 (Înv) Care și-a pierdut destinația inițială. 4 (Înv; d. cuvinte) Greșit. 5 (Înv; d. cuvinte) Deformat. 6 (D. oameni) Care și-a pierdut integritatea morală Si: depravat, pervertit. 7 Mituit2. (sursa Dexonline.ro)

In Judetul Calarasi, Procurorul, a permis diversilor Politicieni semianalfabeti, timp de 30 de ani, sa comita multiple fapte penale, fara a fi trasi la raspundere. Astfel in timp faptasii, au inceput sa se grupeze si sa comita fapte antisociale, organizati in Grupuri de Crima Organizata, care distrug zilnic Judetul Calarasi, il tin in mizerie si saracie crunta si au grija sa ii secere orice sansa de dezvoltare economica reala.

Procuror DIICOT Neagu Madalina

Procurorul, a primit in schimb liniste, fotoliul cald si multiple alte avantaje.

Agent dublu Valcu azi sub numele conspirativ Marcel!

Nimeni nu este mai vinovat de dezastrul din Calarasi decat Prim Procuror Purcarea Xenofonte- Parchetul de pe Langa Tribunalul Calarasi, Prim Procuror Banescu Liliana- Parchetul de pe Langa Judecatoria Lehliu Gara si Procuror Sef al DIICOT Calarasi Neagu Madalina.

caricatura xenofonte si liliana

Faptele mici, antisociale, abuzurile, gainariile s-au transformat in Crima Organizata la nivel mare, prin care toate resursele financiare ale localitatiilor sunt furate de Gruparile de Crima Organizate in Primarii, Deconcertate, Consiliu Judetean si Institutii gen ITM Calarasi sau Apele Romane (Administratia Bazinala Buzau, de care tine Calarasi), MADR sau Ministerul Apelor Bucuresti.

Lasate de Procurorii corupti nepedepsite, acestia trebuie sa arate ca lucreaza, asa ca iti aplica legea tie! Trebuie sa intelegi ca nu ar avea cui sa aplice legea?! Esti tu, cel care muncesti si ei cei protejati, care traiesc pe spatele tau.

Prim Procuror Banescu Liliana

Coruptia endemica in Lehliu Gara nu putea exista daca in Oras exista un Prim Procuror! Insa Banescu Liliana trebuie sa fi avut 20 de motive bune pentru a acoperi Clanul! Cum ar fi ca din salariul de Procuror sa cumperi voturi de la oamenii amarati si vulnerabili. 100-300 de ron de vot, iar Imparatul Iulian, sa aiba inregistrarile video in care Banescu Laurentiu sa discute si sa imparta banutii din salariul sotiei? Dar cum ar fi daca Zeul Zeilor si Imparat al Imparatiilor (adica Scufita) Iliuta Vasile, Presedinte al Consiliului Judetean, ar veni camuflat si travestit in Scufita iar in loc de mere ar veni cu bani pentru alegeri. Cum mai poate aplica un Procuror legea? Este un astfel de personal corupt?

Iti spune Stelian Tulica, consilier PSD la Primaria Lehliu Gara in functie, cum sta treaba cu alegerile, Procurorul si banii pentru voturi.

Intrebarea insa apare legat de suma cu care se umbla la shopping de voturi! Cati bani aduce Zeul Zeilor si Imparat al Imparatilor la Razvani sa cumpere voturi?

Toti alimenteaza la Sofian! Astfel Sofian devine centru coruptiei in timpul alegerilor.Pana acum cateva luni Sofian era SEF PSD LEHLIU GARA! Banii si motorina la Sofian! Dar Sofian este cel mai bun prieten al lui Buraga Costel ( Sef Politie Lehliu Gara)!

Aici sunt elemente foarte importante si anume ca Banescu Liliana si Banescu Laurentiu au cumparat voturi de la oameni amarati cu cash iar Iliuta Vasile, a contribuit si el cu bani la acest episod.

Faptul ca Iulian si Ion Iacomi au cumparat voturile si in fapt amandoi nu ieseau Primari fara frauda este un lucru cert si real, insa irelevant in prezentul context in care Procurorii ancheteaza si aresteaza doar mame cu minori acasa!

Cum poti infaptui Justitie cand TU esti cel care incalca principiile fundamentale ale acesteia? Asta seamna „procurorul prins in chingi”, cum spunea Nea Savu, legat de subiect intr-un articol anterior!

Dormi linistit Procurorul vegheaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *