spitalul lehliu gara

In Baraganul de azi, oriunde te opresti si ceri o cana de apa, primesti si o bucata de paine! Oamenii locului sunt foarte primitori si harnici, fapt observat in mod special in Lehliu Gara, Oras infratit cu La Galaure din Franta, o asociatie de comune de o rara frumusete si condusa de oameni harnici si onesti!

Ei bine, daca nu stiai, Lehliu Gara este infratit rau de tot cu cei din Franta, iar Moga Stefania cunoaste foarte bine Orasul frate, pentru ca a fost de doua ori in schimb de experienta! Moga Stefania, membra a Clanului Iacomi, persoana care utilizand baza de date a APIA a intocmit dosarele numitilor Ion si Iulian Iacomi, dosare care au fost depuse pentru a intra in cursa salbatica pentru fotoliul de Primar.

Cu numai un spital, un liceu, un parc şi o bariera la calea ferată în peisajul administrativ, localitatea n-a avut mari aspiratii. De fapt, orasul arata deplorabil, rezultatul muncii unei adunaturi de Interlopi preocupati exclusiv de furt si drenarea baniilor publici.

In Orasul european Lehliu Gara exista un singur Spital, pe numele lung Spitalul Orasenesc Lehliu Gara, in fapt o cocina, in care Clanul Iacomi se scalda, doarme si mananca. Prin branula, banii spitalului se scurg incet si sigur catre firmele capusa si catre personalul infiletat clientelar in functii.

Pe zidul Spitalului o pancarta care aminteste de bucuria infratirii…

Spitalul ramas in epoca de piatra functioneaza in virtutea inertiei, se taraie asemenea unui cadavru care nu vrea sa moara in mizeria Clanului. Beneficiarii serviciilor suntem noi toti!

De dorit ca in loc de carantina sa fie montata o pancarta cu Cocina- Intrarea Principala!

Directorul Cocinei Lehliu Gara este Danga Mircea, cel mai fidel sclav al Primarului Iulian Iacomi, persoana prin care multe din afacerile lui Iulian Iacomi au fost albite.

Director Runos (serv. personal)- Roxana Iacomi- nepoata lui Iulian Iacomi.

Contabili sunt socrii Roxanei!

Dupa 15 ani in zona Lehliu, intelegi un lucru: -Sa te fereasca bunul Dumnezeu sa ai nevoie de servicii medicale si sa ajungi in Spitalul Lehliu Gara!

Infratirea

Orasul Lehliu Gara este infratit in fapt cu o comunitate de comune superb administrata din Franta, intinse de-a lungul raului Galaure. Acolo se face turism, copii se pot plimba in padure cu bicicleta si pot merge pe trotuare, asta pentru ca acolo exista, la noi doar noroaie, gropi, mizerie si caini peste tot! Jegul domneste in Lehliu Gara, este King, rege suprem peste zona!

Châteauneuf-de-Galaure
Lehliu Gara la asfintit -2020!- langa Crinului 1, langa CEC Lehliu.

Danga Mircea

Directorul Danga Mircea, este vecinul meu!? El salasluieste la nr 213 in Dor Marunt, eu la nr 214 in Dor Marunt, chiar daca intre noi mai sunt 1500m liniari si inca 100 de vecini. Din cauza blocarii de catre Clanul Iacomi a Planului Urbanistic General, in Dor Marunt si Lehliu domneste haosul administrativ.

Pedepsit de divinitate cu o uratenie ce te poate duce cu gandul doar la Jean Valjean din Mizerabilii lui Victor Hugo, Danga Mircea este un personaj grobian, fost Consilier al lui Iulian Iacomi, care a transformat spitalul impreuna cu Iacomi iulian, intr-o cocina!

Danga in campanie pentru Iacomi, mereu pus sa tina de toarta pungii, pentru a arata cine da portocala!

Dar cine este Danga Mircea

Este un membru al Clanului Iacomi, pus in functie de Iulian Iacomi ca director al Spitalului din Lehliu si este unul din cei mai de incredere oameni ai sai. Pe numele lui Danga Mircea, Iacomi Iulian a cumparat o parte din cladirea de pe str Crinului, cladire in care aveau sediul Trezoreria si ANAF Lehliu Gara.

Avand in vedere ca activitatea infractionala a lui Iulian Iacomi a fost deosebit de intensa in ultimii 15 ani, acesta utilizand sotia (fosta Iacomi) Braileanu Daniela (Director Spital Sapunari), introdusa in Consiliul de administratie al Societatii care se ocupa de cladirile de pe Crinului, Iacomi, aranjeaza in asa fel incat corpul de cladire de langa magazinul Nemes sa ii ramana lui „ca spaga” pentru ca el este seful, iar fara el nu misca nimic!

Banescu Laurentiu, atunci angajat la OCPI Calarasi, observa primul cererea de a dezmembra cladirea de pe Crinului 1, imediat sesizand primul „spaga imparatului”. ( Poate te intrebi cui a sesizat-o? Ei bine afla ca nu Prim Procuror-ului Banescu Liliana!) In calitate de Registrator Sef, preia la rugamintea lui Iulian Iacomi, dosarul de dezmembrare al blocurilor de pe Crinului, il aproba si il solutioneaza in ciuda problemelor si neconformitatiilor din dosarul de dezmembrare. Astfel Banescu Laurentiu devine parte a Crimei Organizate sprijinind in mod direct si constient magariile Clanului de Interlopi.

Asa ca Iulian Iacomi a fost nevoit sa participe la o licitatie aranjata asa cum obisnuieste sa faca. La aceasta licitatie, Iacomi cumpara la un pret modic intreaga Cladire dezmembrata. Aceasta cladire este cumparata pe numele lui Danga Mircea, care in mod normal trebuia sa o treaca in declaratia de avere, avand functia de director de spital. Avand in vedere ca blocul (de fapt cladirea este un bloc) ii apartine de drept lui Iacomi Iulian, pentru o vreme ramane pe numele lui Danga (parte a procesului de spalare a baniilor).

Danga Mircea, Profesor Doctor Inginer Economist Academician, cumpara in aceiasi perioada si un apartament in Bucuresti, pe Decebal in Sectorul 3 si un domeniu in Dor Marunt Calarasi, unde salasluieste in prezent, domeniu achizitionat tot printr-o licitatie trucata, ajutat tot de Iulian Iacomi zis Imparatul.

Danga dobandeste imobilul de pe Crinului pe data de 9.11.2016 si il vinde pe 8.11.2017 lui Puschiu Bradut! Puschiu Bradut este „masinuta de spalat bani a Clanului Iacomi”, dar asupra lui vom reveni mai jos.

Dupa ce cumpara la o licitatie aranjata un bloc, Danga Mircea, Director al Spitalului Orasenesc Lehliu, se grabeste speriat de potentialele consecinte, sa vanda blocul catre Puschiu Bradut tot din Ogoru, domiciliat la Islazului 22, cumnatul lui Iulian Iacomi. (NR: A se observa ca si cladirile din Ogoru au fost cumparate de Iacomi tot prin impingerea spre faliment a societatii ca si in cazul Flamingo Prod SRL. Aici Braileanu Daniela a avut un rol important). Detalii in episoadele urmatoare.

Legal, aici apar o serie de intrebari:

  1. De unde a avut bani Danga Mircea sa cumpere un apartament in Bucuresti in zona 0, un domeniu in Dor Marunt si un bloc intreg pe Crinului din umilul salariu de la Spitalul Lehliu?
  2. De ce nu a trecut cladirea si banii in declaratia de avere?
  3. Cum de a vandut cladirea de 1266m2 in contul unei sume primite in 17.12.2015?! Adica el a vandut la notar, un bloc de locuinte iar in loc de bani a trecut in actul de vanzare, cum ca ar fi primit banii (suma modica si fara legatura cu imobilul) cu un an ininte ca el sa fie proprietarul Cladirii. In fapt era vorba de o alta spaga de la o tranzactie mai veche, Notarul acceptand o ilegalitate in acel contract de vanzare intre Puschiu si Danga!
  4. Ce s-a intamplat mai departe cu cladirea?

Sa le luam pe rand!

Banii pentru cladire au venit de la Iacomi Iulian, care la randul sau a mai trebuit sa plateasca 10.000 euro unei alte persoane din Lehliu Sat, care auzise de licitatia trucata si a venit si el repede sa participe pentru a cumpara pe nimic un bloc! Iulian s-a inteles cu persoana dornica sa participe la licitatie sa plateasca 10.000 euro ca acesta sa se retraga! Mircea Danga a platit cei 10.000 de euro, inainte de licitatie ca acesta sa se retraga.

Iacomi initial, pentru a scapa de investitotul obraznic care ii strica apele, a mutat licitatia de la Calarasi la Bucuresti, insa nu a scapat fara fi jumulit de 10.000 de Euro pentru a magari tranzactia.

Vanzarea catre Puschiu Bradut

Puschiu este cel mai de incredere om al lui Iacomi si cumnat, real un simplu instrument, un pion ce poate fi sacrificat oricand. Daca Puschiu este condamnat sa zicem la 10 ani cu executare, Iacomi se va orienta catre alt pion, prin care sa faca aceleasi ilegalitati (de exmplu Mircea Danga).

Exista antecedentele cu Puschiu, prin care Iacomi la momentul retinerii de catre DNA, a trecut in graba pe numele lui Puschiu mai multe bunuri mobile si imobile.

Astfel, pentru a pierde urma tranzactiilor, cladirea este trecuta pe numele lui Puschiu Bradut. Acesta in loc de bani ofera numitului Mircea Danga cladirea in contul sumei de 80.000 ron, primita de Danga din data de 17.12.2015, adica inainte ca cladirea sa fie instrainata!

Aceasta tranzactie reprezinta cea mai cruda forma de Crima Organizata, in care Primarul si Directorul Spitalului Lehliu Gara jefuiesc un Oras intreg sprijiniti de PSD/ PNL si Procurori.

Tranzactia este incheiata la notarul lor favorit Tutuianu Cristina din Calarasi str Bucuresti, insa strict vorbind, este vorba doar de o spalare de bani. Tutuianu Cristina, este Notarul de casa al Interlopilor Calaraseni.

Puschiu Bradut vinde cladirea catre Nemes Nelu, membru al Gruparii Iacomi si cel care conduce SC Grand Construct SRL, prin care Primarul Iacomi a stors Orasul Lehliu de bani si a jefuit exemplat putinii bani existenti in buget.

Nemes Nelu vinde la pretul pietei unui investitor care plateste suma reala pentru imobil si realizeaza reabilitarea spatiului.

Legat de Puschiu Bradut, vom reveni pe larg in alt articol.

Primarul cu domiciliul fictiv

Iulian Iacomi se grabeste si trece adresa de pe buletin la Lehliu Gara, pe Crinului 1. Aduce si ceva mobila pe care o pastreaza la etajul 1 al imobilului. Pana azi, Iacomi Iulian are domiciliul pe strada Crinului 1, in acelasi imobil pe care l-a praduit si pe care l-a primit ca „spaga”.

Primarul interlop Iacomi Iulian mai detine o cladire P+1 langa Scoala Generala, pe strada Viitorului, langa bodega lui Mari Piticul (sau Mari politaiul), pe numele adevarat Marin Lazar, angajat MAI Calarasi la Politia Lehliu Gara, bodega unde se pun la cale mai toate mizeriile si furtisagurile Clanului Iacomi.

Japca

Luata cu japca si plimbata prin x proprietari, Imparatul Iulian a albit o spaga zdravana si a trecut prin filiera suveica un intreg bloc.

Restul Cladiriilor de pe Crinului, evaluate real la 3-4 milioane de euro, intregul complex de Cladiri de pe Crinului a ajuns sa coste 170.000 de Euro, complex achizitionat de un investitor Francez, pe care l-a adus in zona Iacomi Iulian, si care este cel mai credincios slugoi al lui Iacomi. In fapt putem concluziona ca intreg complexul de Cladiri de pe Crinului, a ajuns in totalitate la Iacomi Iulian si cohorta de slugi.

Sa nu creada cititorul ca Procurorul Sef al DIICOT Calarasi sau Prim Procuror Xenofonte Purcarea, sare de pe scaun si auto-sesizat, se arunca si face investigatii! Ei sunt ocupati sa faca dosarele si sa ii bage la puscarie pe cei mai amarati oameni din Razvani si Dor Marunt, beneficiarii partiali ai fondurilor pentru alocatiile de crestere a copiilor, in fapt tot victime ale Clanului Iacomi.

Danga Mircea si Cocina

Danga Mircea a fost pus director la Spitalul Lehliu pentru ca este lipsit de coloana vertebrala. Mai mult, in fata Spitalului este un chiosc, care ii apartine lui Danga Mircea si prin care acesta a facut afaceri cu Spitalul. Acest chiosc, o mizerie de altfel, este si o importanta sursa de venit pentru Danga. Pentru moment Danga a inchiriat magazinul din fata Spitalului sa nu bata la ochi, tinand cont de penibilul situatiei.

Iulian Iacomi i-a dat terenul de langa Spital, unde acesta a construit un magazin mixt.

Angajatii Spitalului, daca au nevoie de orice, musai sa cumpere de la Magazinul Directorului. Cine nu corespunde, adica cine nu cumpara doar de acolo, are probleme cu turele, primeste bani mai putini, face toate garzile, etc.

Lui Danga Mircea, asa de mult i-a placut la Spital, ca a adus-o si de doamna Danga Steluta din Bucuresti la Lehliu, sa profeseze intens intr-un Spital European dotat asemeni unui spital de razboi!

In plina pandemie, in care in Spital, intrai decat scanat si masurat si de dorit mort, asistentele ies la shopping in papuci sa mai cumpere cate ceva parizer feliat si branzica din trocul Managerului Danga.

Aici o inregistrare din 17.06.2020, cand spitalul era in carantina si nu aveai cum sa te fatai aiurea de colo in colo. Locatie- Trocul lui Danga Mircea- Director Spital Orasenesc.

La magazinul lui Danga gasesti mereu carnita feliata subtire.

Danga Mircea si angajatii Spitalului Lehliu Gara

Ca orice manager care se respecta, Danga Mircea a folosit resursele, materialele si angajatii Spitalului pentru a renova complet domeniul cumparat pe nimic din Dor Marunt. Angajatii Spitalului au lucrat 6 luni zilnic la vila lui Danga, au inaltat gardul, au pus pachet, au inlocuit sistemul de incalzire, au renovat iar Soare (de la firma de gaze unde lucreaza Iacomi Mariana actuala Dinca Mariana) a executat in ritm alert bransamentele de gaz la concacul boierului Danga.

Atasat un filmulet cu masinile angajatiilor de la Spital in timpul programului de lucru, trudind asemeni unor sclavi pe mosia stapanului.

La Danga la conac lucreaza angajatii Spitalului Lehliu Gara

Danga Mircea si beneficiarii de ajutoare sociale din Dor Marunt

Primarul Ion Iacomi, are grija ca toata vara, saptamanal, beneficiarii de ajutoare sociale din Primarie sa ingrijeasca gradinile si pajistile domeniului lui Danga Micrea. In loc sa presteze activitati in folosul comunitatii, acestia sunt tratati asemenea unor iobagi, pusi sa se taraie in genunchi si sa ingrijeasca de conacul lui Danga. (material video in ep. urmator).

Stoica Roxana (Iacomi Roxana)

Pentru a controla furtul si jaful din Spitalul Lehliu, Iulian Iacomi si-a bagat nepoata in functia de Director Runos- Resurse Umane.

Roxana este o fata deosebita, are si bac-ul luat si in timpul liber face unghiute in privat. Activitatea de intreprinzator este o noutate in familie si un lucru de laudat. Problema este ca angajatele Spitalului Lehliu Gara, musai sa aiba unghiile facute de cateva ori pe luna la atelierul de creatie al Roxanei. Cine nu vrea unghiute colorate ajunge sa regrete amarnic, asa ca angajatele Spitalului vor sau nu, ajung de cel putin doua ori pe luna la colorat unghiute, carliontat par sau epilari in toate zonele!

Sotul Roxanei Iacomi, dl Florin Stoica, sofer (sefulet mic) la Drumuri si Poduri (la Ichim Marin zis Oaie- PSD si Director la Drumuri si Poduri), are un camion pe care il parcheaza in fiecare seara in curtea Spitalului.

Nu ca ar fi pandemie sau spitalul in carantina! Cel mai dulce loc de parcare este chiar in curtea spitalului. Astfel Florin, intra zilnic cu ditamai hardughia si parcheaza in curtea Spitalului aflat in carantina! Cu siguranta Florin spala rotiile cu dezinfectant, geamurile de la camion cu betadina iar bena cu detergent frumos mirositor, inainte de a intra in curtea Spitalului.

Atat mama cat si tatal vitreg al lui Florin Stoica lucreaza tot la Spitalul Lehliu Gara. Astfel in fiecare seara, pe poarta Spitalului Lehliu Gara nu intra doar Salvari si masini cu pacienti, intra si camioane, interlopi care vor sa aranjeze cu prelevarile de probe biologice si intra chiar si Mari Piticul, Criminalistul din Lehliu Gara, care trimis de Buraga, vine sa certe Agentii de Circulatie si sa ii scoata din cabinetul unde sunt prelevate probele.

Mama Roxanei, doamna Florica Iacomi, sotia lui Toader Iacomi, este tot la Spitalul Lehliu Gara angajata, la sectia de Pediatrie, unde lucreaza ca,…, lucreza….pediatrie!

Florica Iacomi in echipament de camuflaj, in Pandemie cu Spitalul in Carantina, se plimba la aer curat prin Oras! Sotia lui Toader iti ofera servicii de Pediatrie avansata la etajul superior!

Lista este lunga si o vom detalia in episoadele urmatoare.

Fratii Popa

Daca credeai ca fratii Popa stau departe de Spitalul Lehliu, ei bine afla ca Danga Mircea a avut grija de ei si le-a dat un contract dragut sa aiba si ei ceva banuti la nunta la Dinca Relu Aurelian, angajat ISU Lehliu Gara si sotul doamnei Dinca Mariana care lucreaza la firma de gaze de alaturi! (Dinca Mariana fosta Iacomi Mariana).

Prin RCH Con Install SRL, fratii Popa au tras 36.482 de Euro din bugetul Spitalului Lehliu Gara, pe montat coturi PVC, un contor mic, etc. totul la preturi umflate, insa nu intram aici in detalii (chiar daca sunt foarte bine structurate si documentate).

Cine mai lipseste?

Oare cine mai lipseste din cocina?

Din cocina mai lipsesc cei trei Graurei, carora le vom dedica cateva episoade separate si Nemes Zaharia cu SC Grand Construct SRL, firma prin care aproape toti banii din Orasul Lehliu Gara sunt drenati catre Gruparea Iacomi.

Mai o pensula de vopsea, un jgheab mic si au zburat catre Nemes aproape 200.000 ron.

Mai lipsesc si altii, insa vei avea placerea si bucuria sa ii descoperi in episoadele urmatoare.

Procuror Sef DIICOT Calarasi Neagu Nicoleta

Intre timp, Nicoleta este prea ocupata sa vina la bara la Judecatorie in Calarasi, sa sustina acuzatiile importiva celor amarati care au cazut in plasa tentatiei de a accesa ceva bani din fondul de Indemnizatii pentru cresterea copiilor, pentru a mai avea timp de realitatea cruda Calaraseana.

Ocupata sa pedepseasca interlopii Razvaneni cu 10 copii acasa, Neagu nu are ochi sa vada adevaratii Interlopi din Clasa Politica Calaraseana infectata de parazitii aflati acum in mare parte in Partidul National Liberal.

Spitalul Fantoma

In Spitalul Lehliu Gara, este bine sa nu intri nici daca ai nevoie! Pana acum, nu au fost abordate inca aspectele ce tin de mizeria si jeg-ul din Spital, de sectiile fictive, abuzuri, angajari, spagi, etc.

Daca ai cu adevarat o problema, la Spitalul Lehliu Gara este bine sa nu intri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *