Iesit la plimbare pentru o gura de aer proaspat pe Str Competrolului, langa vulcanizarea de la trecerea de cale ferata, vad cu coada ochiilor o cruce si mormantul aferent! Sa intelegem ca prima victima a acestei lucrari excptionale, din Cauza COVID, a fost ingropata de urgenta direct in drum?!

Cum eram grabit sa prind un loc pe o banca din vestitul parc central, nu am oprit sa fac poze. Poate si din cauza traficului infernal format in principal din camioane grele care trec prin mijlocul Orasului, a namolului si gropilor capcana lasate vraiste.

Asa ca am ajuns seara! Vrajit de atmosfera feerica din parc, am pierdut toata ziua admirand Nucul Siberian plantat in Decembrie.

Initial am crezut ca din masina nu am vazut bine!

Pe DN3a , aproape de trecerea la nivel cu calea ferata, infipta, sta trista o cruce fara nume, dovada a realitatii triste din Lehliu Gara

Lehlienii au inceput sa mute crucile din cimitir pe strazile din Orasul European Lehliu Gara, capusat de Clanul Iacomi si condus de Iulian Iacomi, primarul caruia ii plac ciresele BIO certificate de Certrom SRL, si coapte bine cu bani de la Uniunea Europeana. Din relatarile locatarilor, crucea cu pricina a fost infipta de unul din localnici ca semn de protest fata de mizeria, debandada si jegul ordinar din Oras!

Infipta peste gramezile de pamant lasate aiurea de constructorii care au schimbat conducta de canalizare distrusa de Rafinaria Prio/ Bunge si Iulian Iacomi, crucea fara nume, este simbolul suprem al revoltei Lehlienilor!

Proprietarul imobilului alaturat, in timp ce filmam crucea infipta un metru in moluzul de pe strada, ne arata cum muncitorii au aruncat o masina de pamant chiar in fata garajului!

„-Ce ma fac daca trebuie sa merg la spital cu bunica? Cum scot masina?”

A se observa marcajul conductei de Gaz Natural de pe stalp! Pentru ca nu a avut pensula, angajatul de la gaze a vopsit marcajul cu palma!

Parcul din Centrul Orasului Lehliu Gara

Venit sa numar, sa observ si sa analizez noua specie rara de Nuc Siberian Arctic, constat ca plantarea acestora in Decembrie pe ger si frig, nu le prieste!

Toata zona vorbeste de cateva zile de imparteala (intre membrii clanului) cu copacii rari de la Lehliu Gara! Este vorba de o specie foarte rara de puieti zvelti, cu genetica aleasa, numita Nuc Siberian Arctic Zvelt.

Banca a fost asa de bine montata ca la primul vant a cazut.

Peste tot locuri de joaca, bancute si copii chihotind de bucurie! Asta va fi peste trei ani cand parcul va fi gata!

Primarul Orasului Lehliu Gara

Primarul ales al Orasului Lehliu Gara, atat in 2020 cat si in urma cu 4 ani, este Banescu Laurentiu. Iulian Iacomi, a iesit Primar prin frauda, cu complicitatea Comandantului Buraga Costel, MAI Lehliu Gara, printre altele.

Este important ca oamenii sa intelega ca votul le-a fost furat, iar actualul Primar este un impostor, un hot, chiar daca ii plac capsunile si ciresele coapte bine. 1000 de voturi obtinute cu flotanti si voturi cumparate cash, de la oameni amarati!

Interviu Exploziv cu Dingo (nume conspirativ Nea Marcel)

Parcul de trei ani

Iacomi Iulian a aranjat, asa cum face de obicei, ca furtul banului public sa aiba loc incet si sigur, constant, pana sunt consumati toti! Asa ca termenul de realizare a complexei lucrari ingineresti facuta in bataie de joc (nu il poti numi parc), este de 3 ani, cum de altfel ne confirma si distinsa doamna Nadejdea Serban, secretarul Orasului Lehliu Gara. Daca te intrebi ce se va face in parc timp de 3 ani iti spunem noi: se fura banii din Primarie prin contracte de peisagistica!

Dar ce poti face in trei ani- 3 exemple?

Exemplu 1) Podul dintre Rusia si Crimea 19 km lungime- 2 ani constructia si un an proiectarea.

Exemplul 2-China Podul Fenhe construit in doi ani (cu tot cu proiectare)- lungime de aproape 8 km.

Exemplul 3- Provincia Hunan, bloc de 57 de etaje constuit in 19 zile!

In Lacomi Land, un parculet cu ceva bancute si doua alei, are timp de executie 3 ani! Pentru ca meriti un lucru facut bine!

Linia de metrou

Lehliu Gara, oras European, va avea linie de metrou, in viitorul apropiat. Un element deosebit de important, il reprezinta si realizarea unei bretele de centura pe 4 benzi, care sa ajute la eliberarea de traficul ingrozitor din oras implicit preluarea traficului greu.

Se va realiza si un pasaj subteran, care sa subtraverseze linia de mare viteza CFR, Bucuresti- Constanta, insa doar daca Vasile Iliuta stoarce bugetul Consiliului Judetean!

Podul peste A2, langa Lehliu Gara toamna tarziu, curatenie, aer curat si plante exotice!

Linia de Metrou

Pentru reducerea cheltuielilor cu forajele si tunelurile, se pot utiliza lacurile sapate de Clanul Iacomi ca statii de metrou (nu este necesara betonarea statiilor, tinand cont de faptul ca oamenii in Lacomi Land sunt obisnuiti sa inoate in noroi)!

La Dalga are Hristu Costel zis Gusu, o groapa, iar la Dor Marunt sunt sapate peste tot lacuri ! La Lehliu gasim pesteri. Astfel se pot realiza economii financiare importante, si se va reusi legarea Zonei de Agrement de la Hanul Rustic, cu restul zonei metropolitane a Lehliului.

Hristu Costel, conslier PNL Primaria Dor Marunt, Plutonierul plin de cash, al Imparatului Iulian, caricatura spumoasa din Lehliu Gara

Soseaua de Centura

Tinand cont de faptul ca nu se mai poate trai in Lehliu Gara, din cauza mizeriei, cainilor vagabonzi, sapaturilor si a aglomeratiei de masini si camioane, un mai vechi proiect al Primariei Lehliu Gara, care nu a fost nici o data discutat de nimeni, va fi scos spre competenta analiza si aprofundare: Soseaua de centura!

Cheia aici o reprezinta pastrarea lui Ichim Marian zis Oaie, la sectia de Drumuri si Produri, pentru a avea frezura de asfalt si banii de la CJ Calarasi. Ichim Marian, este locotenentul lui Iulian Iacomi dar Generalul lui Iliuta Vasile, element principal in saracirea Judetului Calarasi.

O Sosea de Centura, ar transforma Lehliu Gara intr-o metropola, cu zone metropolitane si statii de metrou multiple.

Pana atunci

Poti sa te plimbi prin padure unde este curat si nu pute a statie de epurare care nu nu curata nimic si arunca totul in rau! La nici 200 m de Oras, ai un parc natural exceptional de curat, unde poti merge cu copii dimineata devreme pentru o gura de aer proaspat!

Orasul Lehliu Gara- Primaria cu 90 de angajati!
Stiai ca langa Lehliu Gara exista o Padure?
Poti sa te plimbi linistit in zona, este liniste, aer curat si nu sunt multe haite de caini.

Parcul din Lehliu este relativ gata, insa sa ai grija pe unde calci!

Prim noul proiect, in parcul din centru, exista o serie de gropi, al carui rol este (din cate se pare), de capcana pentru …

Jeg, namol si fire de curent electric peste tot!

-Ai tot ce este mai bun pentru ca meriti, parcul este deschis 24h pe zi, iar copii se pot juca linistiti in parculetul magic!

Legat de unde se duc banutii si cine construieste, in exceptionalele episoade care urmeaza, din cotidianul destinat exclusiv interlopilor-Experimentul Lehliu!

buraga costel
Buraga Costel, cu ochelari de soare nu vede flotantii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *