sedinta spital lehliu gara

Imagine de front- caricatura super amuzanta din Camera de Garda a Spitalului Lehliu Gara

Aseara in Lehliu Gara, langa Crinului 1, in fata la Nemes, pe trecerea de pietoni, a avut loc un trist accident. O fetita de 4 ani de mana cu bunica de 64 de ani, au fost lovite in plin pe trecerea de pietoni. Autoarea accidentului cu domiciliul in Ileana, in varsta de 47 de ani, la volanul unui logan de culoare alba, a fugit de la locul accidentului.

Agentii de la Politia Lehliu Gara, au desfasurat un adevarat desant de forte pentru a gasi autoarea si multumita sistemelor private de supraveghere si a efortului depus, au identificat faptasul, tocmai in Nucetu! Trebuie subliniat aici modul profesional in care angajatii MAI Lehliu si Calarasi au lucrat.

Fetita a fost trantita la pamant si masina a trecut peste ea, doar mila Domnului a facut sa nu intre sub rotiile masinii cu literele ANA pe placuta de inmatriculare.

Fetita din cate am inteles este bine, se afla transferata la Bucuresti si este constienta. Bunica este la Cocina Lehliu Gara (Spitalul Orasenesc Lehliu Gara), in grija domnului Doctor Graure Marius, cu o coasta rupta, unde asteapta de aproape 12 ore sa faca investigatii radiologice?!

Pol Circulatie Calarasi, prin persoana doamnei Ag. Chitu Adina, ne-au oferit informatii suplimenare legat de accident, motiv pentru care ii multumim.

Agenti de la Sectia de Politie 8- Tamadaul Mare, au fost chemati la Lehliu Gara, in aceasta dimineata, pentru a ajuta la clarificarea circumstantelor in care a avut loc accidentul.

Dr Graure Marius, aflat in tura la Spitalul Lehliu Gara, a trimis fetita la Bucuresti, avand in vedere ca Spitalul nu detine aparatura de investigatie gen CT/ RMN, existand posibilitatea unor traumatisme craniene complexe, imposibil de detectat la Lehliu Gara, Spital dotat ca in Sec XIX!

Situatia este foarte serioasa avand in vedere ca in Spital a ramas Bunica fetitei, lasata in liniste pe sectie unde asteapta investigatiile, investigatii care la Lehliu Gara se fac din cand in cand. Nu exista regim de urgenta la Raze sau ECO! Daca exista o hemoragie interna, in 10-12 ore, in functie de nivelul sangerarii, pacientul moare! Tinand cont de forta impactului, este foarte posibil ca pacienta sa aiba hemoragie interna, fapt ce implica transferarea pacientului catre o unitate spitaliceasca care sa dispuna de minime unelte in astfel de cazuri! Spitalul Lehliu Gara este renumit in Judet pentru cazurile cu oameni care mor anual aiurea! Batranii sunt cei mai vulnerabil si cei lasati in voia sortii!

Spitalul Lehliu Gara o cocina, in care este bine sa nu intrii, cu atat mai mult sa ajungi la Camera de Garda, unde petreci 10 ore in asteptarea unei radiografii sau ECO!

Spitalul unde esti carat cu targa ca la razboi de la o camera la alta, infestat de parazitii Clanului Iacomii, angajati pe pile spaga si relatii, nu are lift! Nu are ECO la urgenta, nu are Radiologie la urgenta! Cocina Clanului Iacomi nu are morga! Medicii din Spital sunt multumiti de conditii si de faptul ca fac din garzi si programul de lucru ceea ce vor, tinand cont de implicarea politica in Clanul Iacomi a Dr. Graure! Ore, garzi, familia, bani multi, libertate pentru spuma Spitalului Iacomi si moarte pentru cei ce intra in Spital! Spitalul fara morga este o cocina!

Dr Graure in timp ce sunam pentru informatii la Camera de Garda, ii spunea asistentei sa nu dea informatii daca suna Cezar Petrescu, tare si clar sa se auda, lucru pe care il dezaprob ferm si contravine drepturilor la corecta informare al Lehlienilor!

Al doilea tel la Camera de Garda de aceasta data ca Lt Col Spiru Gheorghe

Asa ca a sunat Lt Col Spiru Gheorghe si imediat am obtinut informatiile legat de caz!

Copilul este bine…. bine rau…. are traumatisme la nivelul fruntii, nasul lovit puternic, mandibula superioara afectata, dar este bine…. Din ochii copilului abia deschisi, mijeste o raza de viata si doar o minue a facut sa scape cu viata! Cum poti lasa pe caldaram asa inger si sa fugi? cum si cine poate explica asa gest? Dar Graure are dreptate, copilul este bine!

Dl Dr. Graure ne-a sunat pentru a ne da informatii suplimentare (gandind ca suna Lt. Colonelul Peste), clarificari necesare corectei informarii a opiniei publice.

spitalul lehliu gara

Decizia de a trimite copilul la Bucuresti a fost una corecta, bunica aflandu-se pentru moment la sectia Chirurgie din Spital, in stare stabila (adica nu a decedat). Daca nu vine radiologul azi, vine maine sau poimaine, nu este graba, pentru ca bunica poate sa astepte, ocazie cu care poate se sudeaza si coasta singura!

Dr Graure Marius- Medic de garda

RADIOLOGUL VINE LA 11! Halucinant! Parca ar veni la Spital ca la Shopping!

Avand in vedere ca faptasul nu este membru al Clanului Iacomi, cu siguranta Prim Procuror Banescu Liliana si echipa, va aplica cu strasnicie Legea, asa cum este normal.

Era foarte buna o denivelare inainte de trecerile de pietoni, pentru a forta participantii la trafic sa reduca viteza, avand in vedere ca Primarul Interlop, Iacomi Iulian, preocupat sa jefuiasca Orasul si sa dreneze toate resursele acestuia catre membrii Gruparii, nu a avut timp sa se gandeasca si la o sosea de centura pentru Oras sau la denivelari!

Comandantul Buraga Costel si echipa, au facut o treaba foarte buna, identificand rapid faptasul, chiar daca Primaria a facut tot posibilul sa nu monteze camere in Oras!

In unitatea MAI Lehliu Gara sunt si oameni competenti, fapt constatat aseara!

Nu putem decat sa ii dorim multa sanatate fetitei si bunicii si sa ne rugam pentru sanatatea lor, sa ajunga cat mai repede acasa, in sanul familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *