Asistenta Petre Lucica cu sotul Petre Ionel (fratele lui Danga Steluta). Danga Steluta a fost adusa tot in Cocina Lehliu Gara, aproape de ! Petre Ionel, asistent la Ambulanta exact ca DIHOT (ginerele lui Ghita Plesca), cumuleaza pensia de handicap cu salariul (pentru a intelege caricatura de front)!

Comandant al Sectiei de Politie Lehliu Gara si Comandant al Sectiei de Securitate al Imparatului , ne transmite ingrijorat situatia lui Vasile Stejaru (cel cu probele biologice falsificate)!

Astfel, Buraga Costel, constata cu suparare faptul ca probele prelevate de la Puschiu Bradut, erau si ele pline de alcool! Mare suparare mare, in Clan…….

Comandant Buraga Costel nu spune nimic de ancheta DNA, de ancheta interna a MAI, sta doar cu ochii pe portalul Judecatoriei Lehliu pentru a vedea cum este sanctionat bunul sau prieten Stejar Vasile, mai nou inculpatul Stejar Vasile, membru al Clanului Iacomi! Deh, …., a baut si Puschiu mai mult, ce sa-i faci! Asa este cand il trimit noapte pe Mari Piticul in miezul noptii in Cocina sa aranjeze probele biologice.

Cazul va ajunge la Parchetul Lehliu Gara unde Procuror Petrache Angelica, va cere 10 zile de munca in folosul comunitatii si ii va cere inculpatului, sa ceara scuze public pentru faptele comise, asa cum face de obicei cu membrii Clanului Iacomii! Insa asupra Procurorului Petrache Angelica vom reveni pe larg cu cateva episoade delicoase. Ceea ce este de retinut, este ca inculpatul este ca si achitat!

Dupa ce mi-a blocat contul o luna, Comandantul Buraga nu are nimic de comentat legat de participarea criminalistului Lazar la actiunea de manjire a probelor biologice!

Este important de observat ca Imparatul, nu a mai avut marja de manevra la Calarasi pentru a aranja probele la laborator?! Putem observa declinul influentei lui Iulian Iacomi in Judet, care din Presedinte al Calarasi a ajuns Groparul Calarasi, carora le sapa o groapa atat de adanca, incat nimeni si nimic nu va putea ajuta PNL Calarasi in urmatorii 20 de ani, sa iasa la lumina!

Buraga Costel, caricatura vesela. Dimineata la Choco-drink!

Exceptional cum se invart toti interlopii Clanului Iacomii in jurul Cocinei Lehliu Gara, ceea ce arata dependenta si familiaritatea locului pentru membrii Gruparii!

ISU Calarasi- Col Paduraru Iulian Adrian

Pe data de 1 Decembrie, Lt Col Paduraru Adrian a fost avansat in grad la nivelul de Colonel! Cateva zile mai tarziu, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, a efectuat timp de mai bine de doua saptamani o serie de investigatii, legat de petitia trimisa de Redactia Ziarului nostru, petitie in care Lt Col Paduraru, comandant ISU Calarasi si Lt Col. Gheorghe Catalin (ISU Lehliu Gara), erau acuzati de fals, uz de fals, delapidare, fals in inscrisuri, complicitate la Grup de si o alta sumedenie de fapte de natura Parchetului Militar. IGSU confirma in scris faptele semnalate de noi.

Asa de suparati au fost membrii Gruparii Iacomi ca Stejar Vasile a iesit cu alcolemia mare, ca Subofiter al ISU Calarasi, Pompier (nu are importanta numele, importanta este fapta), membru al Clanului Iacomi, a venit in fata Spitalului Lehliu Gara, sa ii ceara cumnatei (care era in tura in Cocina) sa ii preleveze si lui probe de sange, pentru a le arata baietiilor ( Rica si echipa) ca lui probele ii ies bune, indiferent cat bea!

In plina pandemie, Subofiter al ISU Calarasi, a tipat aproape doua ore, a urlat si a trezit un intreg cartier, aproape in coma alcoolica.

Cocina Lehliu Gara a devenit un loc unde nu intri doar cu camionul sa-l pachezi in pandemie, fara sa te intrebe nimeni nimic, este si un loc de venerare, loc de pelerinaj si rugaciune!

Nu este inca foarte clar, ce anume a vrut Pompierul ISU Calarasi, insa a trezit toti pacientii din Spital, multi copii, dar si locatarii din blocurile apropiate. Atat de beat era pompierul, ca nu stia exact unde tipa cu toate ca a incercat sa intre si in Spital de cateva ori!

Subofiter ISU Calarasi in actiune in fata Cocinei
Cauta dar nu gaseste intrarea!
Vine un echipaj al Politiei care se joaca de-a v-ati ascunselea.

Sef Echipaj – ISU Calarasi

Zis Rica, angajatul ISU, ginerele lui , este unul dintre cei mai violenti membrii ai Grupari Iacomi. Mai multe aici

https://experimentullehliu.ro/2020/09/29/ingerii-mortii-in-lacomi-land-au-nume-de-oameni/

Lt Col Gheorghe Catalin, cel care fura de la morti, este responsabil pentru exceptionala degradare a UM 0214- ISU Lehliu Gara!

In unitatea ISU Lehliu Gara domneste debandada si haos-ul!

Dr. Graure Marin – Cocina Lehliu Gara- Spitalul dotat ca in Evul Mediu

Domnul Dr. a tinut sa ofere redactiei un punct de vedere legat de articolul cu Cocina EP3! Consideram ca este normal si corect sa publicam parerea domnului doctor.

Ii multumim Domnului doctor Graure pentru punctul de vedere si comentariile constructive.

Pacione, Graure si Cocina

Pacione (angajat MAI Lehliu Gara) si nu o sa ii dam numele complet, are o relatie exceptionala cu Graure Marin! Asa de bine se intelege cu Dr. Graure Marin, ca a primit de la Graure un Garaj, care este al Spritalului Lehliu Gara.

In calitate de Doctor, acesta a primit un Garaj, in care in mod normal stateau parcate salvarile. Salvarile in mod curent au nevoie iarna de 20 -25 de minute pentru degivrare, in rest stau in ploaie, zapada si gheata.

Garajele Ambulantei, au fost impartite frateste intre cei din Clan! Graure a primit un garaj, care a ajuns la Pacione. In acest infam garaj, Pacione tine motorina cumparata de la cei care scot din rezervoare si vand la bidon mai ieftin. Adica motorina furata. Asta pentru ca Pacione are si oite, iar cand nu asculta de ordinele Clanului, Pacione merge la camp si face chiar baloti pentru oite! Pentru activitatile agricole, Pacione cumpara motorina furata de la diversi! Bidoanele sunt carate cu grija in garajul adiacent Cocinei Lehliu Gara!

Garajele au fost inchiriate pe sume modice de Iulian Iacomi, Primar al Orasului Lehliu Gara, membrilor Clanului.

Garajele Salvarii din Cocina Lehliu Gara- impartite intre slugi!

Inchiriate pe 150 de ron, avem:

*garajul nr 1- Dr. Graure care a transferat dreptul de utilizare lui Pacione (MAI Lehliu Gara).

*garajul nr 2- Costea Titel votant

*garajul nr 3- Banateanu Costel- fost subofiter de Politie pensionat prematur.

*garaj nr 4- Dat Majestatii Sale Scriban Gabrilian– socrul lui Bigi (Purcarea Cristian- cu grave antecedente penale). Majestatea Sa Scriban Gabrilian, angajat al Primariei Lehliu Gara, rinichiul Clanului Iacomi (curata multe nebunii…….).

Majestatea Sa Scriban Gabrilian. Caricatura savuroasa.

In loc sa stea parcate Salvarile, garajele au fost matrasite cu nerusinare de Clan.

Incredibil modul in care Clanul Iacomi graviteaza in jurul Cocinei din Lehliu, iar de azi aceasta este singura care le-a ramas, cea din Sapunari a fost rasturanata!

Caricatura exceptional de reala din Cocina Lehliu Gara.

Cocina si Pandemia

Regulile de distantare sociala se aplica doar celor slabi si platitori de taxe. In rest, pentru carnita feliata subtire, se plimba toti in echipamente de Spital ca la MOL! La aer curat su UV Solar, Covidelul crapa de ciuda!

Asa ca miscarea zilnica nu strica!