La Partid

In Romania moderna, legiile sunt doar pentru prosti! Pentru Interlopi, pentru hotii si curvele din PNLSD, legile Romaniei sunt facultative.

Buraga Costel, Comandantul de Politie Interlop, a avut grija sa inchida toate unitatiile de alimentatie publica gen restautrant, mai putin 3, La Partid si Hanul cu Limbrici si unitatea de langa trecerea de cale ferata (care apartine lui Costea Dragos, cuscrul lui Iacomi, adica Eliana Iacomi, fata cea mare a lui Iacomi formeaza un cuplu cu baiatul lui Costea zis Oase- din Valea Argovei).

Pentru a fi sigur ca inchide tot, din cauza pandemiei, numitul Buraga Costel, a avut grija sa trimita si 6 notificari unui singur om (detinator de astfel de unitate), sa nu cumva sa deschida unitatea. Mai mult, pentru a fi convingator, Iulian Iacomi (Primar al Orasului Lehliu Gara) a aranjat ca angajatii ISU Calarasi, aflati sub comanda Col. Paduraru (ISU Calarasi) sa vina si sa ameninte proprietarii unitatiilor concurente „CLANULUI IACOMII IN BRANSA”, cu amenzi si masuri punitive daca nu inchid sau daca se gandesc sa deschida!

Caricatura fara nume. Imparatul fara castel, neincoronat dar incornorat si promotor al Liberalismului salbatic Post -pandemic.

Cu toate ca nu ai voie in Romania sa tii deschis dupa 21.00 PM unitati gen Restaurant, in Lehliu Gara, pandemia se pare ca a luat sfarsit! Poti manca la liber in unitatiile Clanului Iacomii. Hanul cu Limbrici si LA Partid!

Cele doua unitati (Hanul si La Partid), rupte de realitatiile Romaniei aflate in Pandemie functioneza full throttle pana la 24:00!

Insa nu activitatea din carciuma este importanta in prezentul articol, ceea ce este importanta este demonstrearea complicitatii Col. Paduraru, conducator al MAI ISU Calarasi si a lui Buraga Costel- MAI Lehliu Gara, in activitatile curente ale Crimei Organizate. Coordonarea si tenacitatea cu care acestia executa pe unu si pe altul, in timp ce favorizeaza membrii Clanului, cu singurul scop de a drena importante resurse financiare, eliminand concurentii.

Iulian Iacomi, are si el un complex de Agrement in Lehliu Gara si este foarte atent sa tina concurenta departe de zona, existand un important set de cazuri bine documentate, legat de modul in care acesta cu membrii Clanului, utilizand structuri ale MAI Calarasi- Lehliu Gara, depun importante eforturi pentru a distruge persoanele care deschid unitati gen terase/restaurant!

In mod normal, nu ai voie sa servesti la masa ca la „tine acasa”! Coruptia, mizeria Partidului National Liberal, se vede clar si transparent in Lacomi Land, zona care cuprinde cele mai „jefuite” primarii din Europa anului 2020! La Lehliu Pandemia a luat sfarsit!

La Partid

Detinut de Constantinescu Emil, carciuma, nu corespunde cerintelor situatiei de Urgenta. Mai mult, dupa 21:00, aceasta functioneaza si fara posibilitatea de a scoate bonuri fiscale. Cel mult au voie sa vanda la geam!

Astfel la Partid vin oameni tocmai din Bucuresti, pentru o seara cu pizza si ficatei! Noptile sunt fierbinti si salbatice si „fara masca” este regula de baza!

Distantarea sociala, pandemia, mastile pentru ospatari sunt de domeniul trecutului! Este ca si cum la LEhliu Gara, pandemia a disparut!

Partidul National Liberal, legat de Familia Constantinescu si de Clanul Iacomi, are in comun cu faptele observate de noi si un important istoric ce tine de Lumea Crimei Organizate a Bancilor!

Mai precis sotia lui Emil Constantinescu este Director la BAnca Raiffeisen Bank din Lehliu Gara, cunoscuta in zona ca „Banca Interlopilor”.

Arhiepiscopul Teodosie Petrescu

Distinsul Domn Petrescu, Arhiepiscop al Tomisului, poate lua exemplul Clanului Iacomi, daca doreste ca credinciosii sa se poata ruga fara restrictii!

O solutie este sa extindem intinderea acoperirii Arhiepiscopiei si asupra Lehliu Gara! Poate doar Sfantul Duh sa alunge Dracii din zona!

Raiffeisen Bank

Deosebit de importanta perspectiva financiara in buna gestionare a miilor de tranzactii murdare prin care sunt sifonati banii Primariilor din zona, banii din activitatile Crimei Organizate, transferuri care sa nu apara la antifrauda, etc!

Ajunsa Director la Banca Raiffeisen din Lehliu Gara prin inginerii exceptionale, structura Bancii este adaptata nevoilor Lumii Interlope.

La fel BCR si CEC Lehliu Gara sunt infiltrate si capusate.

Angajatii infiltrati sifoneaza informatii critice si ajuta Lumea Crimei Organizate Calarasene sa saboteze agenti Economici, oferind consultanta in mod direct si constant, legat de sold-uri, rulaje, operatiuni, atat lui Buraga Costel cat si altor membrii interesati de unu sau de altul.

Bancile din Lehliu Gara reprezinta in fapt si motivul pentru care Experimentul Lehliu exista!

Pentru Clanul Iacomi, banii reprezinta unicul si singurul liant care leaga Organizatia, gandita in sistem piramidal.

Dar sa vedem ce spune sursa legat de Raiffeisen Bank:

Reporter: -Da, da, da… Și la Raiffeisen pe cine au băgați acolo? Care sunt fetele lor? Ce știți de ei?

Gheorghe : -E o fată de la Bălcescu, e băiatul lui Gică care-l susține tare pe Iulică…

Reporter: -Stai așa…O fată de la Bălcescu, stai să scriu că sunt bătrân…o fată de la Bălcescu, cine mai este de-al lui Iulică?

Gheorghe : -Băiatul lui Gică, ăla care face imprimeuri, era el pe aici cu cablu, s-a mutat din Călărași, și-a luat casă în Lehliu, și acum are în spate la Nemeș, de la Piticu a închiriat, are o asta unde te duci să-ți multiplice hârtii.

Reporter: -Da, da, da, îl știu pe ăsta. Și pe cine mai are? Deci doi…Mai sunt și alții în afară de ăștia?

Gheorghe : -Și cred că și…nu…aici…nu știu cu noul director că nu mai e directorul care era odată, a ieșit la pensie și nu știu acum pe cine a adus. Nu știu cine e director acum la Raiffeisen.

Reporter: -Ia fii atent că te întreb ceva…Stai că uite am eu aici, mi-au mai dat alții. Enulescu știi ceva de ea?

Gheorghe : -Enulescu, nu, n-are treabă, nu….o stiu….e fata lui Vasilică e de când e Raiffeisen-ul aici.

Reporter: -Enulescu, nu?…Cică e preferata lui Buraga, auzi, ce am eu aici.

Gheorghe : -Face parte din pocăiți. Știi că ăsta e…..

Reporter: -Da, da, da. Deci Enulescu asta zici că e la Raiffeisen de mult.

Gheorghe : -Da, e de când e Raiffeisen-ul aici…era Direcția Agricolă.

Reporter: -Și unde, unde sălășluiește?

Gheorghe : -Stă în Lehliu Gară în apartamentul fostului milițian, pensionară pe caz de boală, Enulescu.

Reporter: -Fostului militi…a, ăsta a fost milițian. A-ha-ha…

Gheorghe : -Da….

Reporter: -Cică e preferata lui Buraga. Buraga tratează cu ea. Ce au ei acolo, bani

Gheorghe : -Cred. Cred. Cred.

Reporter: -Upur, Upur, de Upur ce știi?

Gheorghe : -Nu știu.

Reporter: -Țugui Viky…

Gheorghe : -A…asta e tot din partea lui Împăratu.

Reporter: -Da? Tot la Raiffeisen?

Gheorghe : -Cred, cred că lucrează, dacă e la Raiffeisen, sigur Iulică a bagat-o că e fata lui Țugui…Ăla care era la Ameropa cântaragiu și pe urmă a fost la siloz….în sfârșit…

Reporter: -Uite ce am. Este omul lui Dobre, Brighilă?…. și Matache.

Gheorghe : -Matache e ăla cu magazinu cum te duci spre IRTA încolo pe partea stângă.

Reporter: -Și Brighila?

Gheorghe : -Brighila? Nu, Brighilă. Brighilă ăsta a fost polițist și face parte din corpul de control al …se duc la control…al pazei…agreata…al firmei de pază ca milițian, știi? Si controlează paza la bancă, la…, la…

Reporter: -Și Popescu Alexandru care e pe lista de consilieri PNL, cine este?

Gheorghe : -Nu știu.

Reporter: -Nu știi nici ăsta…

Gheorghe : -Păi dacă îi văd fața da. Așa după nume nu știu.

Reporter: -Barbu?

Gheorghe : – Barbu? La Raiffeisen?

Reporter: – Da. Cumnata lui Barbu. Barbu Mădălina?

Gheorghe : -Barbu Mădălina? Păi nevasta lu….

Reporter: -Spălătoria! Spălătoria!

Gheorghe : -Nu, nu, nu… Barbu Mădălina nu e, mă. Este a lui ăsta care e consilier sau ce este, a lui Vali Barbu. Vali Barbu avea o firmă de cablu la voi la Dor Mărunt.

Reporter: -Aha… Vali Barbu.

Gheorghe : -Da. Și acum l-a angajat Iulica….acum vreo două mandate, care-mi spunea mie că se câștigă banii greu, el care și-a vândut și apartamentul, în sfârșit…un neica nimeni.

Reporter: -Da.

ISU Calarasi

Lt Col Gheorghe Catalin si Col Paduraru, coordoneaza activitatea Inspectorilor ISU Calarasi. acestia au fost coordonati militareste sa inchida concurenta Directorului Raiffeisen Bank si implicit a Clanului Iacomi.

„La Partid” este locul unde Iulian Iacomi tine des sedinte cu gasca!

ISU Calarasi este implicata in acest fel, in mod direct si interesat in activitati specifice Crimei Organizate, aplicand Legea selectiv!

Dovezile, detalierea faptelor atat in cadrul lui Buraga cat si a ISU Calarasi in prezentul caz, depasesc cadrul prezentului articol. Aceste elemente detaliate sunt destinate Parchetului Militar spre competenta analiza si solutionare. In fapt documentare estea necesara pentru sustinerea acuzatiilor de Genocid si Crime importiva Umanitatii importiva Procurorilor Calaraseni.

Ficateii si pandemia!

Daca dupa 21:00 vrei o portie de ficatei la aglomeratie, poti veni La Partid! Materiale video din interior si exterior.

Exterior obiectiv
exterior masina 2
exterior masina 2 lateral/spate

Materialele inregistrate sunt din data de 29.12.2020.

MAI Calarasi si ISU Calarasi

Pentru a inchide ceilalti competitori, Buraga Costel si Col Paduraru au lucrat intens si cu efect. Astfel concurenta a fost stinsa iar membrii Clanului Iacomii continua dominatia fara a fi deranjati catusi de putin.

Paduraru, calaul Pompierilor Militari

Concluzii

Se poate pe drept concluziona ca in Lehliu Gara, in Lacomi Land, pandemia a luat sfarsit. Fara a exagera, Lacomi Land poate fi considerat prima zona libera de COVID din Europa! Atunci de ce sa nu deschidem si scolile?

Materialul a urmarit exclusiv implicarea cadrelor MAI si ISU Calarasi in activitati specifice Crimei Organizate.

Buraga la choco-milk, dimineata pe stomacul gol! Caricatura incredibil de amuzanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *