talmazan adrian

Una din principalele ocupatii ale Clanului Iacomi in ultimii 15 ani, a fost distrugerea controlata a celor care in viziunea lor, deranjeaza sau reprezinta un potential pericol concurential!

Astfel, utilizand mijloacele asa numitelor Partide Politice (PSD si PNL), Ion si Iulian Iacomi au folosit Institutiile Statului Roman, pe post de bate pentru a altoi pe unul si pe altul, cu singurul scop de a distruge orice concurenta si de a detine controlul total in zona.

Dintre cele mai utilizate instrumente, putem enumera ITM Calarasi, Apele Romane Buzau/ Ialomita, DSP Lehliu Gara, MAI Calarasi si mai nou Arme si Munitii Calarasi!

Tot ceea ce leaga Clanul de Institutii sunt oamenii semianalfabeti pusi in functii care raman datori sau intra in schemele de Jaf si Furt ale Clanului Iacomi.

Ramasi fara cooperarea nemijlocita in 2020 a ITM si Apele Romane, din motive multiple, Clanul a apelat si la „cei mici” adica la gainari!

Astfel angajatul MAI Arme si Munitii Adrian Talmazan, bun prieten al Clanului si mai ales al lui Dinca Relu Aurelian zis Zgaibant, a fost implicat in sicanarea si sanctionarea celor indicati de membrii Clanului Iacomi. Printre acestia s-a numarat si controlul din data de 16.11.2020, caz prezentat de noi in EP 5. Veniti la solicitarea expresa a lui Relu, Agentii MAI au gasit fix nimic! Ceea ce este important este ca la ora si data in cauza, acestia nu aveau ce sa caute in zona si locatia respectiva.

Dupa ce petrec salbatic la Hanul cu Limbrici, si mananca cerbul vant proaspat in Padurea Fermecata din spatele Hanului, ingrijita de angajatii de la Ajutoare Sociale, angajatii MAI pun la cale cum sa execute pe unul si pe altul.

Adi Talmazan este finul lui Rica!

Pentru Clanul Iacomi, a fost foarte important sa-si infileteze oamenii in locuri calde, cu munca putina, unde mergi din cand in cand! Trebuie sa retii ca din 250 de membrii ai Clanului, nici unul nu a trebuit sa merga la munca in strainate! Asta pentru ca sunt destui prosti, care in lipsa de alte solutii, decat sa fure, pleaca in Lume si aduc acasa! In rest, ei toti sunt angajati la Spital, la Primarie, la MAI, la Pompieri sau la Ecoaqua!

In felul asta Clanul Iacomi capuseaza si plosniteaza toata zona!

Inspector Dragan Genoveva Ioana

In MAI Calarasi, nu prea are nimeni ce sa-i reproseze doamnei Inspector din punct de vedere profesional! Cand ajungi insa la conducerea unui departament format aproape exclusiv din Interlopi, cu sotul bagat pana in gat in Clanurile de Interlopi acoperite cu hainuta galbena, ai o problema!

La o analiza atenta insa si aici SRI Calarasi cu siguranta a scris sute de rapoarte si analize, Arme si Munitii Calarasi, este infectata de parazitii Clanului Iacomii, finii, nepotii, cumnatii, dar si de alti Interlopi.

Pe scurt, departamentul de Arme si Munitii Calarasi este un focar de infectie, in care angajatii MAI se ocupa cu mici rafuieli si aranjamente, ocupati fiind sa aranjeze pe unul si pe altul!

Singura sansa de a curata focarul de infectie din Arme si Munitii Calarasi, este de a actiona asemeni unui leu, de aici si prima caricatura!

Daca mai punem ca Florin Dragan, sotul Ioanei, este un infocat iubitor al culorii galbene, PNL-ist adevarat asa cun Ion si Iulian Iacomi sunt, se poate intelege pe deplin modul in care MAI Arme si Munitii lucreaza in interesul Partidului, distrugand pe unul si pe altul, fara nici o legatura cu problemele reale ale societatii!

Florin Dragan, papa zeci de mii de euro lunar din bugetele Institutiilor de Stat controlate exclusiv de PNL.

In Judetul Calarasi PNL a instituit in ultimii 15 ani un adevarat Jaf din Bugetele Institutiilor Publice, iar contractele lui Florin Dragan nu fac exceptie de la regula.

Florin Dragan, mandria Hotilor PNL care saracesc si capuseaza Jud. Calarasi.
Clanul Iacomi a infiltrat familia in toate fotoliile calde si pufoase!

Dan Stancu, Ibitza si incredibila descindere a mascatiilor din 3 Judete in Dalga Gara

Din informatiile obtinute pana acum, tot Adi Talmazan este omul care a sfatuit Clanul Iacomi cum sa-l lucreze pe Dan Stancu. Astfel se confirma informatiile initiale prin care utilizand informatii de la angajatul lui Dan Stancu, membru al Familiei Iacomi, acestia au organizat impreuna cu Adi Talmazan, un dosar beton! (vezi episodul 5).

Tot Rica a fost si in spatele amenzii primite de patronul Ibitza din Lehliu, acesta urmarind sa inchida spatiul de alimentatie publica, concurenta directa a Hanului Rustic. Astfel folosind relatiile lui Gheorghe Catalin, Lt Col. si conducator al Sectiei Lehliu Gara, de la Calarasi a fost chemat un Inspector ISU care a primit un cadru ISU de la Sectia Lehliu. La indicatiile lui Rica, acestia au descins la ceea ce era atunci „Discoteca Ibitza” si au dat amenda de a trebuit omul sa bage in faliment firma, pentru a scapa de amenda!

La MAI Calarasi, exploziile au loc dor in interior si sunt de mica intensitate!

Terenurile Orasului Lehliu Gara

Pentru a tine aproape membrii Clanului, pentru fidelizare, Iulian Iacomi le-a dat terenurile Orasului Lehliu, care in mod normal trebuiau date tinerilor Lehlieni!

pacione

Astfel Pacione Viorel cadru MAI, a primit „spaga” pentru buna indeplinire a sarcinilor de servici date de Clan, un teren, atunci cand a aranjat arestarea lui Zolceag Marin, competitor care detinea magazine si vroia sa faca restaurant in Lacomi Land! Astfel Pacione Viorel primeste teren de la Imparat pe strada Agricultorilor, tratament special din partea lui Buraga pentru slugarnicia de care da dovada si alte avantaje!

Plt. Adj. Ciprian Tudorel- MAI ISU Calarasi

Terenurile Orasului sunt impartite intre Sofian, Iacomi George, Alin Ploiesteanu, cu terenuri pe str Vlastarului, unde acestia au construit fortificatii si vile in stil Neogotic tarziu!

Alin Ploiesteanu, alta sluga credincioasa a Imparatului Iulian, rasplatit cu functia de Primar la Frasinet, analfabet functional, a primit prin Soacra Viorica Simion, teren intravilan la schimb cu o bucata de teren lipsita de valoare!

Targul de Animale al Orasului Lehliu a fost dat la Clan lui Curea Gigel, aproape 5000m2. In lipsa de targ, lumea vinde cereale pe str. Industriei!

Terenurile de langa Petrom (peste drum), au fost date de Primarul corupt si las azi PNL-ist infocat, lui Dinca Relu Aurelian, Bucur Costel, si altii.

rica pompierul
Dinca Relu Aurelian in costum festiv!

Pe strada Parcului, Ion Ciprian Tudorel, Moldoveanu Ion si Cumnatul lui Moldoveanu Ion, au primit pentru supunere terenuri generoase „moca”!

Fratele Soniei (secretara lui Iulian Iacomi la momentul arestarii acestuia), angajat MAI primeste si el un teren pe str Serei de peste 1500 m2.

Cei de sus, mai toti sunt cadre MAI- ISU!

Nu zice nimeni ca nu merita cadrele MAI terenuri generoase, insa in Lehliu Gara- Dor Marunt, resursele Orasului sunt in totalitate Jefuite de doua decenii de membrii Gruparii Iacomi, inca, insa nu pentru mult timp….

Calarasiul furat

Judetul Calarasi este un Judet furat, jefuit de PSD si PNL in egala masura.

Trebuie subliniat insa faptul ca sub dominatia PNL, mai ales in perioada 2010-2020, localitatile aflate sub controlul acestora au inregistrat un regres economic si social exceptional, insotit de furtul cvasitotal al resurselor financiare, drenate exclusiv catre clientela politica a acestora.

Sofian Costache, caricatura in stil simplist

Principali vonovati de debandada din Calarasiul anului 2020 sunt Raducu Filipescu si Ion cu Iulian Iacomi!

30 de ani de furt salbatic!

In articolele urmatoare, 20 de episoade cu Jaful din Primariile Lehliu Gara si Dor Marunt, inca 50 de plangeri penale si inregistrari video si audio exceptionale!

Hanul Rustic

Hanul, reprezinta un complex investitional gandit sa asigure Clanului venit timp de 500 de ani! Cu impozit 0, zeci de Ha de teren, transformate pe banii Orasului Lehliu in Zona de Agrement, Hanul a fost gandit pornind de la o idee buna, insa construit pe Jaf, Spaga si Furt! Pentru Familia Iacomi, Hanul reprezinta „la pièce de résistance„. Gandit cu paduri Amazoniene, Zone de Distractii, Ponei, Lacuri cu Crapi Somonati si Zane, Hanul se vrea transformat in Disneyland de Baragan!

Va reusi Dinca Relu Aurelian, Stoica Roxana si Ion Iacomi sa transforme visul lui Iulian in realitate, in timp ce trebuie sa ii omoare pe toti cei de langa ei, pentru a elimina concurenta?

Ion Iacomi, ne invita pe toti la nunti si botezuri salbatice in Padurea cu Fiare azi PNL-iste.

100 euro de persoana (de eveniment), fara bon ca nu se poarta!

Hanul Rustic sau Hanul cu Limbrici, cu Lacurile cu Limbrici sapate ilegal si aiurea in panzele de apa ale Orasului furat Lehliu Gara.

„Eu sunt Moldovean, eu nu fur…” Iulian Iacomi 2020 (citatul zilei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *