Partidul National Liberal in anul 2021, a ajuns infestat de interlopi si hoti. Daca in urma cu cativa ani ne indreptam privirele pline de speranta catre PNL, sa scapam de PSD si de Hotii din partid, in mai putin de zece ani, PNL a reusit sa stranga in interior, toata mizeria de la celelalte partide.

Nicaieri nu este vizibil procesul de degradare si distrugere a PNL, ca in Calarasi! Partidul a permis sub dictatura lui Ludovic Orban, migrarea Interlopilor din celelalte partide, la sanul Liberalilor.

Fara a avea real o orientare politica, Interlopii Calaraseni au reusit sub acoperirea hainutei politice, jefuirea Judetului Calarasi, realizata in mod salbatic si fara mila!

Azi ne vom concentra atentia pe exceptionalul furt din Lehliu Gara si Dor Marunt si mai precis a unor membrii PNL, proaspat unsi Primari.

Primaria din Dor Marunt

Primarul Interlop Ion Iacomi, cu fratiorul Iulian Iacomi au avut ca ocupatie in ultimii 15 ani, ajutati de Secretarii Primariilor pe care le conduc, exclusiv, drenarea baniilor catre ei si catre firmele lor de casa. Fara interes pentru urbe, pentru oameni, zona Lehliu- Dor Marunt cu localitatile arondate, este lipsita de investitii reale, fara apa curenta, fara canalizare, fara gaze, fara trotuare, insa cu scoli prin care se dreneaza banii la foc automat.

Proaspat investiti in 2020 in fotoliile de Primar, Ion si Iulian Iacomi au profitat de proaspata investire a numitului Lascu Ilie (PNL) ca Primar la Nicolae Balcescu si au aranjat imediat o schema prin care sa fure impreuna suma de 30.000 Euro din bugetul Primariei Dor Marunt.

Lascu Ilie- Primar Nicolae Balcescu (PNL)

Pentru a justifica drenarea baniilor, Ion Iacomi a dat prin acordare directa firmei EcoClean Sal Serv SRL, un contract de peisagistica, pentru a monta cateva dale in fata Primariei care arata ca Dracu, dupa 10 ani de abandon investitional.

Cum arata Primaria Dor Marunt in Decembrie 2020?

Asa arata magazia Primariei Dor Marunt (17.12.2020), la 10 metri de Primarie

Pentru lucrarea de „peisagistica, Ion Iacomi a apelat la prietenul Lascu Ilie, administrator la Ecoclean Sal Srv SRL, firma prin care cei 30.000 de euro au plecat din Primarie.

In schimbul banilor, Ion Iacomi a pus oamenii de la Ajutoare Sociale din Primaria Dor Marunt sa trudeasca asemeni sclavilor pe plantatie, sa intinda pamantul adus, la lopata, sa planteze cativa copaci si sa realizeze in fapt lucrarea de peisagistica, lucrare care trebuia sa fie executata de contractor (adica de Lascu Ilie si gasca lui de hoti)!

Lascu a cumparat cativa stalpisori (5-6) mici de iluminat (ca erau mai ieftini), cativa paleti de dale, un palet de borduri pentru dale si trei cupe de nisip. Pamantul si nisipul a fost adus de Ion. Munca de intins si nivelat la lopata a fost facuta de beneficiarii Ajutoarelor Sociale sub atenta supervizare a VicePrimarului Nuta. Zeci de beneficiari ai Ajutoarelor Sociale au fost chemati la munca in folosul SC Ecoclean Sal Serv SRL, unde au trudit aproape o saptamana.

Firma in cauza este un vehicul financiar, cu o dinamica exceptionala! La doi lei incasati 1 este declarat profit!

Administratorul exceptionalei firme de Peisagistica- Primar PNL proaspat uns!

Cum ascunzi mizeria

Pana acum, Ion si Iulian Iacomi nu s-au obosit sa ascunda furturile din cauza faptului ca sunt atat de ocupati sa fure si sa aranjeze pe unul si pe altul, ca nu mai au timp de ascuns! Totusi Lascu a mutat firma in Ilfov, sa nu bata la ochi!

Schema

Este foarte simpla, cheltui 3000 de euro pe materiale si raman 27.000 de euro. 50% Lascu- 50% Iacomi. Simplu nu! Asa fura Partidul in Calarasi.

In schema nu trebuie uitat Dumitru Nicolae, actual Subprefect si Dan Motreanu cel care l-a impins primar pe Lascu.

Stalpisori aparent pitici, montati langa dalele vechi. Dalele noi sunt 2 bretele laterale micute.
2-3 plopi siberieni arctici ciorditi de la Lehliu si sa nu uitam doua bancute mititele

Daca tinem cont ca Lascu este var primar cu Lascu Daniela, cea mai infocata sustinatoare a Primarului Ion Iacomi, imaginea devina clara, o data ce furtul este in familie!

De ce acum?

In bugetul Primariei, mai erau ceva bani, asa ca s-au grabit sa ii dreneze. Cativa metri patrati de dale, 400 kg de calcar pus frumos peste pamantul ud, doi copaci „cioditi” din parcul Orasului Lehliu Gara (plop arctic siberian de decembrie), o gramada de prosti care sa munceasca la chemarea Primarului si gata! Momentul era perfect, insa nu singular.

Ce face Procurorul manjit?

Prim Procurorul Jud. Calarasi, Xenofonte Purcarea, este ocupat cu o noua tehnica de investigatie criminalistica, care va da peste cap, clasicul concept al Justitiei in Democratia Liberala din Judetul Calarasi. Vom detalia intr-un episod separat. Important este ca Xenofonte este ocupat „full throttle”!

Si cum Iulian Iacomi are si el nevoie de banuti, Primaria Lehliu Gara, a acordat alaturi de Primaria Dor Marunt o sumedenie de contracte pentru lucrari executate…….

Cum fura interlopii PNL-isti banii comunitatilor

Foarte usor, atata timp cat consilierii sunt „de forma”!

Extraordinarul Jaf din Lacomi Land

200.000 de euro furati din Lehliu Gara si Dor Marunt, adica aproape toti banii care mai erau in buget pe lucrari fictive, facute in bataie de joc si scarba.

Milioane de euro pleaca anual din Primariile si Institutiile controlate de PNL numai in zona Lehliu Gara- Dor Marunt, catre familia Iacomii si asociatii.

Intre timp copii ne sunt calcati pe trecerile de pietoni in mijlocul Orasului, lasat in bezna namol si mizerie.

Nu publicam inregistrarile cu asistatii sociali care au lucrat la lucrarea de peisagistica din respect pentru acestia. (cel putin pentru moment)

Ce inseamna acesti bani furati in fapt?

Cu 200.000 de euro se puteau face foarte multe lucruri! Inca se pot face daca banii sunt recuperati.

ion iacomi
Ion Iacomi- Primar PNL

LASCU ILIE

Insa Lascu Ilie nu este 100% hot! Ales proaspat primar in Nicolae Balcescu, el are grija mare de banutii din Primaria lui, pentru ca Nicolae Balcescu are nevoie de un Primar adevarat, iar Lascu vrea sa faca treaba! Este la primul manda si nu poate jefui chiar tot! Oricum primeste contracte garla de la fratii Iacomi dar si din bucuresti unde are relatii pe acelasi model.

Asa ca Lascu cumpara cadouri de la Selgros pentru copii din sat si repara ca un adevarat gospodar tot ceea ce poate!

In Dor Marunt, Ion Iacomi si Lascu Daniela dreneza banii prin Scoali si Biserici, iar in Lehliu Gara, Iulian si Lascu Ilie, curata ce ramane in plus prin bugetul local.

Se fura tot, pe fata si fara sa le pese de oamenii pe care ar trebui sa ii reprezinte!

Asa a devenit PNL Calarasi un Partid de Hoti!

iulian iacomi, caricatura vesela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *