ing roman nicoleta

Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor a fost pus in urma cu cateva zile oficial sub acuzare de DNA pentru primire de foloase necuvenite, adica Spaga! Pe scurt a iesit din schema, ce-i drept deranja cam pe multi, iar pentru PNL era o rusine!

La Calarasi, Ialomita si Buzau, Imparateasa de peste un deceniu peste Apele Romane este PSD-ista Adriana Petcu! Fost Ministru al Mediului, Petcu Adriana este un Interlop marunt, legat prin cumetrii cu Iulian Iacomi si sotia.

Petcu Adriana- PSD- Director Apele Romane Administratia Bazinala Buzau-Ialomita-Calarasi

Asa se face ca in Judetul Calarasi, Clanul Iacomi a construit lacuri si a amenajat zeci de Amenajari Piscicole, fara a respecta nici o lege sau normativ de Buna Gospodarire a Apelor. Fara a avea nici un fel de autorizatie, stapani absoluti peste tot ce misca si zboara, Clanul de Interlopi Iacomi, se trezeste intr-o buna zi cu zeci de sesizari simultane legat de ilegalitati, plangeri penale, dosare subit deschise, interpelari la parchete!

Inca Presedinte PSD Calarasi, Iulian Iacomi foloseste tot arsenalul de pile si relatii, pentru a acoperi mizeria lasata in 15 ani de sapat gropi! Sase luni au lucrat membrii Apelor Romane Calarasi- Buzau/ Ialomita sa ascunda si sa doseasca faptele exceptionale si Ilegalitatile comise de Clanul Iacomi in zona Lehliu Gara- Dor Marunt si mai ales incredibila poluare a panzelor freatice din care 20.000 de oameni folosesc apa pentru consum casnic.

Nica Adrian, Director Apele Romane Calarasi

Sase luni de munca sa acopere mizeria

Sase luni de zile au lucrat angajatii Apelor Romane sa acopere in harti porcariile Clanului Iacomi, legat de Lacurile si amenajarile Piscicole sapate ilegal. Imparatul Iulian, dupa ce a trecut prin soc si dezechilibru electrolitic, a trebuit sa apeleze la toti cunoscutii din Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal, sa incerce sa acopere mizeria si poluarea, cel putin pentru o perioada.

Ce-a mai fidela, ascultatoare si supusa apropiata a lui Iulian Iacomi, Petcu Adriana, fost Ministru si Femeia de fier a Partidului Social Democrat, a petrecut clipe fierbinti la Hanul cu Limbrici, alaturi de spuma Social Democrata!

petcu adriana
Petcu Adriana Apele Romane

Actuala sotie a Imparatului are un membru al familiei de Gr I, in functie de Director la Apele Romane.

Una peste alta, cel putin pentru cateva luni, Iulian Iacomi a acoperit in fata celor de la Bucuresti DEZASTRUL ECOLOGIC CREAT in zona Lehliu-Dor Marunt.

Dezastrul Ecologic din Lehliu Gara- Dor Marunt continua

Planul de actiune

Aflati in stare de SOC si incapabili sa se adune in fata avalansei de sesizari si plangeri penale (peste 100), Ion si Iulian Iacomi au facut ce stiu mai bine, au chemat cei mai credinciosi catei sa manjeasca si sa dea amenzi.

Astfel, Ion Iacomi a apelat la bunul prieten Barca Alexandru, vesnic Consilier si supus al Clanului, pentru a infiltra ca angajat in unitatea noastra, un copil de 21 ani, fata unuia din cei trei angajati ai lui Barca Alexandru. Pe numele ei Paslaru Daniela, ajunsa la 21 de primaveri, Daniela a mai lucrat in intership alaturi de alte colege ale Liceului din Lehliu Gara.

Astfel, o data convinsi parintii Gigel Paslaru si Ioana Paslaru, Daniela vine sa se angajeze permanent la Ferma Domnita Maria.

Timp de 3 luni, Daniela Paslaru face atatea nebunii ca pana si Interpolul din Marea Britanie, Criminalistii din Suedia si Germania, au ridicat sprancenele la ferocitatea si nivelul de organizare al Gruparii de Crima Organizata Iacomi!

Astfel, o data ce scopul infiltratului este atins, aceasta este retrasa, ea facand parte dintr-o strategie mult mai complexa de „hostile takeover” a unitatii noastre de catre Clan, mereu aflat in cautare de „vehicule” de spalat banii din spagi si furturile din Institutiile controlate.

Un lucru este cert, Paslaru Daniela este prima persoana din Clanul Iacomi care va intra in puscarie cel putin 10 ani, iar la acest moment nimeni si nimic nu mai poate opri derularea evenimentelor.

Parintii Danielei, vor fi cei care vor suferi cel mai mult in urma folosirea propriului copil pentru a savarsi nu mai putin de 8 infractiuni din Codul Penal in folosul lui Barca si a Clanului Iacomi.

Planul lor si Planul bunicii

Insa planul Clanului Iacomi se loveste mereu de Planul bunicii care este mereu cu 5 pasi inaintea lor! Asa se face ca tot ceea ce Crima Organizata din Calarasi, in frunte cu Adriana Petcu, Iacomi si Roman Nicoleta pregatesc pentru a ne pedepsi ca am facut publica mizeria din Judetul Calarasi, este temeinic documentata, iar plangerile penale curg rauri!

Pasul intai

Ion si Iulian Iacomi cheama satra de sclavi a Apelor Romane, condusa de Roman Nicoleta la Primaria Dor Marunt, unde impreuna cu Purcarea Cristian (cu antecedente penale) Consilier in Primaria Dor Marunt, vin sa emendeze exemplar unitatea noastra, insa fara a avea motiv!

Pentru a formaliza planul, Clanul Iacomi o foloseste pe Paslaru Daniela, (inca angajata noastra) pentru a formula plangerea impotriva noastra. In plangerea catre Apele Romane, pe care Petcu Adriana o impinge pe masa ministrului, Costache ajunge sa citeasca cum deversam sute de tone de deseuri chimice ( pe care nu le producem) in raul din sat si cum am facut noi zeci de fantani aiurea!

Insa totul este facut pe ascuns, in liniste, fara sa stie nimeni ca Daniela Paslaru este autoarea plangerilor (pentru ca au fost mai multe, adica si catre alte institutii). A primit in schimb promisiuni…..

Pasul doi

Petcu, o data ce are plangerea care este impinsa la Bucuresti, de se sperie Alexe saracul, ajunge imediat la Petcu Adriana care o astepta. Petcu o da repede la Roman Nicoleta si echipa de Inspectie vine sa amendeze fermierul ca are fantana in curte!

Inspector Roman Nicoleta vine in in inspectie la Dor Marunt sa caute fantana, unde era asteptata si inregistrata

Echipa de Inspectori ai Apelor Romane, vine trimisa sa amendeze cu orice pret, chiar daca nu stiau nici ei pentru ce sa dea amenda!

Totul era planificat la minut insa Inspectorii se retrag la Sediul Primariei unde completeaza PV de Amendare a unitatii cu 10.000 Ron pentru ca detinem o fantana in curte in intravilan, in localitatea care nu are sistem de apa potabila. Ajutati de Ion Iacomi si Purcarea Cristian (Bigi), Apele Romane scriu amenda, insa fara a fi informate de complexitatea organizatiei, prefera sa completeze PV de amenda la sediul Apelor Romane Calarasi.

Pasul 3 este Trimis de Iulian Iacomi la Dor Marunt Ziaristul Interlop Badea Marin

Badea Marin vine la Dor Marunt, si doua zile mai tarziu scrie un articol, in care insereaza si un material video cu directorul Apele Romane care ia apararea Inspectorilor de la Apele Romane, material in care Directorul apelor apara actiunile de control si implicit amenda!

Cateva zile mai tarziu, Pectu Adriana ii cere lui Iulian Iacomi sa scoata materialul lui Badea de pe site, o data ce Alexe incepe sa fie zdruncinat serios si curg plangerile penala mai ceva ca apa in Siret!

Si scoate Marinica Badea rusinat, tot materialul cu Apele Romane de pe site-ul lui, sperand ca nu raman urme! Daca cere Imparatul se executa!

Astfel o operatie exceptional de bine organizata ajunge sa ii ingroape pe toti in moduri si feluri pe care nici unul nu si le inchipuie!

Marin Badea si Stapanul Iulian Iacomi, caricatura vesela din Parcul Central al Orasului Martir Lehliu Gara.

O alta problema, una importanta, este ca fantana in cauza era autorizata si vizata spre neschimbare chiar de Ion Iacomi in 2018!

Greseala

Interlopii Clanului Iacomi nu comunica si Ing. Roman Nicoleta trece numele petentului ( Paslaru Daniela) in Procesul Verbal, pentru a da „putere” actului in caz de contestare. Paslaru Daniela, la data prezentei editii este inca angajatul nostru. Ca sa vezi belea!

Spre deosebire de Hienele MADR (in frunte cu Simina Anca Popescu), sau Prostituata Judetului (ITM Calarasi), conduse de Interlopi cu experienta, Ing. Roman Nicoleta ( Apele Roamne) nu este obisnuita cu mizeriile Interlopilor Calaraseni la asa scara, si fara a fi informate in avans, scapa informatia pe care noi o stiam de 4 sptamani deja, legat de folosirea angajatului nostru ca petent in plangeri, insa o scapa oficial!

Paslaru Daniela este pusa cu clare indicatii sa depuna si alte plangeri pentru a sabota activitatea firmei la care lucra, insa Clanul detaseaza nu mai putin de 8 oameni din Organizatie sa se ocupe de caz, inclusiv oameni din Bancile din Lehliu Gara!

Pasul 4

Petcu Adriana este jucata „ca la poker” si pusa sa recunoasca cu gurita ei scumpa, faptul ca ea este cea care a orchestrat totul! Fost Ministru al Mediului Apelor si Padurilor, Secretar de Stat si „omul de fier al PSD-ului”, se dovedeste a fi un interlop marunt, care are stranse legaturi cu Lumea Crimei Organizate!

Inregistrare din timpul Inspectiei Apelor Romane la noi la Unitate. Selectie din inreg care are 31 de minute. Interlocutori 2 Inspectori ai Apelor Romane ( Roman Nicoleta si Voicu Iuliana Florenta) si Cezar Petrescu

Asa lucreaza Clanurile de Interlopi. Fac sesizari folosind directorii Institutiilor, insa pe numele unor prosti care pot fi usor sacrificati, apoi plangerile aparent pe cale normala se intorc de la Bucuresti cu maxima viteza, spre solutionare. Cu angajatii din interior, infiltrati, planteaza sau sustrag informatii si actioneaza, utilizand Inspectorii si Institutiile pe post de instrumente de forta.

Pe cei pe care-i baga la inchisoare, Iacomi Iulian nu vine sa le aduca pachete la Poarta Alba!

Suparate ca nu vreau sa merg la Primarie unde Primarul astepta cu echipa, Inspectorii Apelor Romane, pleaca dezamagite ca nu a iesit conform planului! Acestia merg la Sediul Primariei, unde raporteaza si mai zabovesc doua ore dand explicatii primarului analfabet functional, Ion Iacomi- membru PNL!

Pasul 5

Ajutati de Bunica, mare iubitoare de Iacomisti, ii dam telefon Adrianei Petcu si o punem sa recunoasca tot! Singurica si cu gura ei, Adriana Petcu isi incheie cariera politica prematur si incapabila sa faca ceva pentru a mai salva situatia!

In timp ce Inspectorii Apelor Romane constatau la Primarie ca problema este foarte serioasa si nu au pe ce sa dea amenzi aiurea, noi sunam „creierul” operatiunii Adriana Petcu (la expresa solicitare a lui Iulian Iacomi, actual membru PNL si fost Presedinte PSD Calarasi).

Adriana Petcu, recunoaste ca a orchestrat totul!
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [182.92 KB]

Cu aceasta transcriere, aventura salbatica a Adrianei Petcu in Oceanul Ministerului Apelor se apropie repejor de sfarsit si Adriana stie!

Asa ajunge un Ministru al Mediului Apelor si Padurilor, ajutand Interlopi, sa manjeasca Partidul Social Democrat in cel mai mizerabil mod, demonstrand pentru toti cititorii, faptul ca este un om Corupt, capabila de fapte incompatibile cu functiile detinute.

Imparatul Iulian Iacomi

Iulian Iacomi, negociaza in aceasta perioada plecarea ca Director/ Secretar de Stat in Ministerul Mediului si Apelor Romane, sa scape de extraordinara presiune din zona Lacomi Land, si pentru a evita prabusirea Imperiului creat pentru Familia Iacomi. Negocierile sunt intense si pe ultima suta de metri!

Imparatul fara castel- Iulian Iacomi, gata sa serveasca Tara ca Director la Apele Romane.

Vidanja Imparatului a explodat la Lehliu

Iulian Iacomi, folosing angajatii Primariei, face bani pana si din vidanjarea foselor septice, pentru ca in Lacomi Land nu exista canalizare. Astfel, acesta a cumparat celebra Vidanja, Vidanja Imparatului.

Aceasta ( aflata sub ingrijirea lui Jean Ivanescu- „ala cu ca..tul” cum spunea Nea Marcel) a explodat in Lehliu Gara si a umplut cu c..at tot Judetul de nu mai poate sta nimeni in birouri! Mirosul a ajuns tocmai pana la Calarasi de nu mai incape nimeni in birourile ISU Calarasi- Lehliu, Parchete, DIICOT, MADR, CERTROM si Apele Romane.

Pur si simplu au imputit astia pe toata lumea cu putoarea si mirosul!

Reguli de supravietuire in inchisoare pentru Interlopi

De la acest punct, sunt necesare elemente de pregatire legat de supravietuirea in afara Lacomi Land, mai precis legat de cum Supravietuiesti in Inchisoare.

Rugam Interlopii Calaraseni, cititorii fideli sa vizioneze materialul de mai sus cu mare bagare de seama! Sursa Youtube : DrAce-Povestit de Petre Negreanu, fost detinut, fost om al strazii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *