In Judetul Calarasi, tinut de o aparta frumusete cu oamani harnici si muncitori, a existat o atractie exceptionala exercitata de „Partid” asupra interlopilor, infractorilor de toate marimile si felurile!

Asa a ajuns traseismul politic si politica in general, o practica care transforma partidul intr-un Grup de Crima Organizata!

Lipsiti de orice intiativa creatoare, fara dorinta de a castiga un ban cinstit prin munca, interlopii Calaraseni au inteles, ca o data ce intra in „partid”, pot pune Procurorii lor, Directorii lor de Spitale, Directorii de Ocoluri Silvice si pot dispune dupa voie de bugetele institutiilor!

In campanie Iacomi merge in haita, pentru a nu fi linsat pe strazi! Mare iubitor al Liberalismului bolsevic cu influente Putiniste, Iulian este mare iubitor al Presedintelui Iohanis, pe care nu de mult il scuipa in presa! Azi mare lider PNL, Iacomi fura la fel ca inainte!

In Lehliu Gara- Dor Marunt doua personaje obscure ajung primari, pusi initial marioneta de altii, Ion si Iulian Iacomi, jefuiesc Primariile si localitatile in care salascluiesc, hranind o intreaga familie de trantori, infiletati in functii calde si publice, prin care au capusat intreaga zona!

Albanezul- Iulian Dumitrescu, mare dregator in PNL si Presedinte al Consiliului Judetean Prahova, nasul lui Iulian Iacomi, il aduce pe Iulian la sanul PNL, avand in vedere succesul celor doua decenii de Iacomizare a Baraganului!

Nascuti in inima Moldovei in Tiganasi, Iulian Iacomi a ajuns in localitatea Ogoru, unde a crescut in sanul familiei, iubit si educat in cel mai curat si normal mediu posibil! Cum a ajuns un om normal sa devoreze localitati intregi prin furt si coruptie vom vedea in urmatoarele episoade. Cum au ajuns Ion si Iulian Iacomi sa incendieze afacerile oamenilor din zona, cum au ajuns asa de insensibili, de rai si haini? De ce fura absolut tot, de ce mint si sunt lasi? De ce, daca au fost iubiti, au crescut in grija parintiilor, daca au avut tot ceea ce le-a trebuit, de ce sa ingroape localitatile care ii hranesc?

Tiganasi

Nascuti Moldoveni Ion si Iulian Iacomi au venit in Baragan unde au copilarit si au crescut, au primit educatie si au conoscut „prima iubire”!

In urma au lasat o localitate saraca, dar care in inima Moldovei, avand parte de Primari cinstiti, a devenit o „floare”! La Lehliu Gara si Dor Marunt, unde Iacomi fura, distrug, jefuiesc si ucid, incendiaza si ameninta, se asterne praful si poluarea de la Bunge, praful de pe camp din lipsa de copaci, iar localitatile arata execrabil! Totul se fura!

Plecarea Clanului Iacomi din Tiganasi, a reprezentat o sansa la normalitate pentru localitatea Ieseana!

Primaria la Tiganasi (Jud Iasi)
Primaria Dor Marunt 2021- Jefuita de Iacomi cu Vatafu de manuta si cu Vicele Meserie si Nuta, de cealalta manuta!
Scoala Tiganasi, din satul modest Tiganasi sat care nu are nici macar 10% din bugetul comunei dor Marunt
Liceul Lehliu Gara Oras Martir- camin abandonat, cu geamuri sparte, parasit!
Parc Tiganasi- Jud Iasi
Parc Lehliu Gara cu termen de executie de 3 ani, realizat de prietenul lui Iulian si tinut pe trei ani sa fure in liniste sute de mii de euro pe plantat arbusti si peisagistica!

Pentru a incepe detalierea pe caz sa vorbim de jefuirea Primariilor cu Partidul

Deratizarea Bugetelor Primariilor Lehliu si Dor Marunt

Ion si Iulian Iacomi au furat si fura in calitate de Primari aprope 95% din banii din Primarii si Institutiile arondate lor, prin contracte si firme fantoma, contracte date direct membriilor Clanului sau prin firme suveica!

Un Capitol exceptional in furtul baniilor din Primarii este cel legat de contractele de Deratizare-Dezinfectie-Dezinfectie!

Deratizare-Dezinfectie-Dezinfectie

Intai la PSD apoi la PNL, Ion si Iulian Iacomi au furat si fura inca, salbatic din Primarii, Spitale si Scoli. Fura tot!

Intre toate furturile, cele mai facile sunt cele pe DDD. Prin firmele amicilor politici, cei doi Iacomi au drenat sute de mii de euro pe lucrari fictive de DDD (adica deratizare- dezinfectie-dezinsectie).

Lascu Ilie, Primarul de la Nicolae Balcescu, a primit 25412 euro pentru o lucrare fictiva in 2019.

Lascu Ilie- PNL element principal in „spaga ” Partidului National Liberal

Lascu a primt din bugetul amarat al Comunei Dor Marunt, bani pentru lucrari pe care nu le-a executat! Fara rusine, Lascu se duce la prieteni in Lehliu si le spune cat de rau este Iulian si ca nu il ajuta!? Ciudat nu?

Bani pentru iarba cosita de Lascu in dor Marunt -21200 euro in 2019!

Baietii lui Lascu au cosit o bucata din DN3A in Dor Marunt in vara lui 2019, cu 3 oameni si 15 l benzina! A primit 21253 Euro!

Tot din Dor Marunt pleaca catre o alta firma de casa din Galati, la „Stefanut” o alta plata fictiva de 25.000 de Euro, prin SC Luandge Service SRL!

Iancu Octavian la treaba (Octavita), soferul Imparatului fara castel si coroana (cu carnetul saltat, dupa ce aflat sub influenta alcoolului a vrut sa faca pe Van Damme cu agentii de la circulatie)!

In 2018, Ion Iacomi da bani tot in familie 10.000 Euro la Galati pentru ERBICIDARE IN DOR MARUNT!

Tot lucrare fictiva, data in familia lui Ion Iacomi, lui Stefanut catre nici macar nu stie pe harta unde este Dor Marunt!

Tot fictiv catre Jefuitori PNL-isti condusi de Lascu Ilie, tot in Ilfov la o firma cu un angajat, pleaca pe lucrari fictive alti bani- SC K-azarox holding Group SRL! O firma capusa special facuta ca si ce a lui Lascu pentru a drena banii din Primarii!

Lascu Ilie este nemultumit de imparteala praduielii si se plange la toti!

LEHLIU GARA- jaf fara margini

Tot Lascu primeste 29.000 de Euro pentru vopsit copacei din Lehliu care nu mai sunt, cu VOPSEA ECOLOGICA! Adica pentru lucrari fictive!

Tot Iulian ii da lui Radu Gheorghe Antohe suma de 56000 Euro prin firma acestuia Vet General Consult SRL-in doua atribuiri pentru lucrari care nu au fost eecutate real!

Doua contracte fiecare de 27841 euro!

Antohe este un hot din PSD, o mizerie care a capusat pe unde a trecut! Banii din „spaga ” lui Antohe au fost dat de Iulian Iacomi pentru activitati de „loby” pentru a ramane Presedinte PSD Calarasi!

Serban Nadejdea
Serban Nadejdea, mana dreapta a Imparatului si persoana care semneaza toate porcariile in Primarie, astfel ca raspunderea penala sa cada asupra ei cand va incepe debandada- Secretarul Orasului Lehliu Gara

Tot Antohe, are sa primeasca banuti din Primaria Lehliu prin alta firma ca „spaga” sa intre Lidia Iacomi la Secretariatul General al Guvernului, pe functia de consilier! Moldovean de-al lui Iulica, Antohe a jefuit si a spaguit pe unde a trecut

https://www.g4media.ro/exclusiv-un-consilier-al-premierului-dancila-expert-in-cadrul-unei-asociatii-anchetate-pentru-delapidarea-a-700-de-mii-de-euro.html

Tot Lascu si Echipa de Hoti din PNL, primesc alti bani pentru lucrari fictive de DDD, mai precis 27.000 Euro in 2020.

Imparateasa

Pentru a angaja nevasta la SGG (Secretariatul General al Guvernului), Iulian Iacomi a platit aproape 30.000 de Euro spaga tot catre Antohe care a aranjat pozitia!

Mita a fost platit catre AE Company Productie, pentru servicii de erbicidare (daca iti poti imagina!), detinuta de apropiatii lui Iulian, care imediat au bagat firma in modificari astfel ca a devenit DELUXE TOTAL GARDEN S.R.L.! Aceasta operatiune a fost facuta pentru a masca spagile.

Spaguta a fost utilizata pentru a obtine influienta in vederea accederi in SGG, unde Dancila era in mare cautare de consilieri adevarati!

Pentru a angaja nevasta la SGG, Iulian Iacomi a angajat tot fictiv nevasta la Primaria Dragos Voda, la Gurita, mare iubitor de femei frumoase!

Doua luni mai tarziu inca 17000euro pleaca catre firmele Imparatului pe lucrari fictive de erbicidare!

Lucrarile de DDD in Lehliu Gara si Dor Marunt pe 14 ani=890.000 Euro

Pe trei ani (2018-2019-2020), lucrarile fictive prin care Iacomi Ion si Iulian au jefuit banii publici au cumulat suma de 250.000 euro.

Acesti bani au intrat in buzunarul mereu gol al Primarilor CORUPTI SI MURDARI, care fura de la copii si de la noi toti cu nerusinare!

250.000 Euro pentru deratizare la Lehliu si Dor Marunt! Pentru ca meriti tot ceea ce este mai bun!

Italianul

Imparatul a luat de la Italianul (de la Nucetu), de la mana a doua o pocnitoare de atomizor pe care a intentionat sa o plimbe prin Oras pentru a arata ca merge! A mers fix 2 ore!

Pentru a arata ca se face, Imparatul a luat un litru de Insecticid de la el de la FERMA DE CIRESI, din Ogoru, de la Mihalcea Bogdan, in valoare de 125 ron si a aranjat lucrarea de DDD, filmata ca Prostimea sa tina minte! Mihalcea Bogdan este asociatul „cu ciresii si capsunile din Ogoru”, alaturi de CERTROM SRL si Fam. Pascu in una din cele mai complexe operatiuni de Fraudare a Fondurilor Europene cu sprijinul APIA Bucuresti, MADR Bucuresti si AFIR Bucuresti!

Cine ghiceste personajele?

Asa arata operatiunea de DDD in Lehliu Gara, Oras Martir, in care Lehlienii se incapataneaza sa traiasca!

Vicele si Secretarul

Vicele si Secretarul sunt direct implicati in furtul exceptional din cele doua Primarii! Ca sa vezi! Vatafu si Nadejdea, sunt direct responsabili si complici la JAF!

PNL

Partidul National Liberal a reusit in Calarasi sa stranga in conducere toti hotii din Judet, Interlopii cu zeci de dosare penale, praduitorii si tot ce a fost aruncat de celelalte Partide!

In Lacomi Land, Jaful are dimensiuni cosmice! Insa nimic din toate astea nu aveau loc daca Procurorul corupt Xenofonte Purcarea era „cinstit”!

Procurorul Clanului Iacomi, in calitatea lui de Prim Procuror, este principalul responsabil pentru saracirea Judetului Calarasi, insa aceste aspecte in episoadele urmatoare!