proc xenofonte purcarea

In Judetul Calarasi exista o exceptionala saracie, greu de descris in peisajul Europei anului 2021. Satul din Baraganul Calarasean sufera si o data cu el sufera si copiii, cei mai loviti de pandemia care le-a inchis clasele, de coruptia care le tine parintii departe de ei, plecati in lume sa munceasca.

In Baraganul de azi, doi copii din zece merg flamanzi la culcare! Unu din doi copii din Calarasi nu poate intra la orele online, din diverse motive (lipsa mijloace tehnice, lipsa curent, lipsa acoperire, lipsa internet, etc).

Nimeni nu vrea sa accepte responsabilitatea situatiei grele din Judet! Prefectul Judetului Calarasi, General Stoica Marian, este foarte ocupat sa acopere faptele membriilor Partidului pe care il reprezinta, pentru a mai avea timp sa inteleaga faptul ca atunci cand la nivel de Partid, acoperi fapte de coruptie exceptionale, cineva suporta consecintele! In general, cei care sunt primii care se lovesc de realitatea Calaraseana, sunt cei slabi si vulnerabili: copiii si cei varstnici!

DIICOT Calarasi

In urma fantasticei actiuni a DIICOT care a vizat „Gruparea” destructurata deja de trei ori (cei cu indemnizatiile de crestere a copiilor), am fost la biroul DIICOT Calarasi, pentru a lua un interviu Prim Procurorului Neagu Madalina, Sef al Biroului DIICOT Calarasi.

Partidul a vrut sa faca o importanta operatiune de imagine in care trebuia sa arate cum muncesc serviciile pentru tine, asa ca in prag de alegeri au facut circ si panarama!

Vizita

Asa ca am mers la Calarasi, unde dupa cateva tentative nereusite, cu insistenta, reusesc sa patrund in castelul DIICOT!

Mutat in cladirea superb construita undeva la 1900 in stil bizantin cu influiente turcesti, trei birouri se deschid din micul hol de la intrare.

Intru la Procurorul SEF, Neagu Nicoleta, timid, dupa ce in prealabil, sint decablat de tot ce inseamna electronica.

In biroul generos, o Zeita in loc de Procuror! Socat initial de interlocutoare, mai timid din fire, incep a analiza ordinea, curatenia si stilul biroului. Biroul mare, liber de hartii, iar distinsa doamna procuror, tocmai venise de la bara unde probabil a mai trimis 3-4 neafiliati la „bulau”!

Proc. Neagu Nicoleta

Doamna Procuror nu a vrut sa ne acorde un interviu, insa subiectul arestarilor mamelor cu 7-10 copii acasa, o deranja vizibil. Cand am atins subiectul saraciei din Judet, a copiilor care merg flamanzi la culcare, multi in frig, numai atingerea subiectului sau orice posibilitate, de a corela activitatea DIICOT de acoperirea Mafiei politice Calarasene, a inchis orice canal de comunicare!

Ce nu intelege distinsa Doamna Procuror, este ca politizarea DIICOT, subordonarea activitatii Clasei Politice formata din Interlopi, transforma Justitia in unealta opresiva, prin care doar cei slabi si bolnavi cunosc litera legii!

Cu ceva zile in urma Proc. Neagu, tocmai declinase catre Xenofonte Purcarea un dosar greu de Crima Organizata Politic, chiar daca implica o sumedenie de fapte penale specifica Crimei Organizate, adica de competenta DIICOT, dosar dat cu faptasi cu tot (sa le fie usor)!

Procurorul Corupt si copiii flamanzi

Interlopul incendiaza ferma omului, Procurorul ascunde faptele, dauna ramane iar Procurorul si Ofiterul de Politie ascunde faptasii. Omul concediaza angajatii si inchide activitatea. Interlopii castiga iar angajatii fermierului pleaca in lume (ramasi fara scopul muncii in urma incendiului) sa-si caute norocul in alta parte! Acasa raman bunicii, batrani si bolnavi cu minorii, tristi, cu lacrimi in ochi si suflete sfasiate, tanjind dupa scoala si parinti! Interlopul chefuieste si petrece, Procurorul este medaliat si laudat, Seful Politiei facut Cetatean de Onorare, iar copilul flamanzeste si sufera! Interlopul tine copii lui la san, iar cand cresc, le da loc de munca in Politie si la Pompieri, ii tine aproape si jefuind pe cei ramasi acasa, straini lor, le face case si se inmultesc, se inmultesc! Procurorul orb nu vede hotia, nu vede coruptia si incet, incet, orbeste si surzeste la hotie si furt. Acesta este circuitul Coruptiei in Calarasi, taram jefuit cu ajutorul catorva Procurori manjiti de duhoarea coruptiei. (detalii legat de caz in episodul urmator cu Buraga, Primarul Piroman- Ion Iacomi si Procurorul manjit)

Primul om in Calarasi- Prim Procuror Xenofonte Purcarea

In jur de 60 de plangeri penale, cateva mii de pagini, sute de poze, inregistrari audio si video, documente si alte dovezi au ajuns in mana Prim Celulei Albe a Judetului Calarasi, in calitatea lui de Prim Procuror- Xenofonte Purcarea. Toate plangerile documentau fapte de coruptie, complicitate la omor, infractiuni economice, toate fapte antisociale, grave si dovedite cu lux de dovezi si amanunte.

In ultimul an, a lucrat Xenofonte intens, insa in stilul specific! Tot ce tine de lumea politica Calaraseana corupta, nu se incadreaza in cadrul unei plangeri penale! Adica faptele nu ii sunt clare!

In consecinta, incepe Xenofonte sa trimita zeci de dosare catre petent (adica noi), Iacomi intercepta si copia plangerile, Xenofonte le zapacea de nici el nu mai stia pe care le citeste si pe care nu!

Din 60+ plangeri penale, Xnofonte nu gaseste niciuna demna de atentia prestigioase Institutii a Parchetului Calarasi. La fiecare trimite un ravasel, rupt nervos, pe jumatate de pagina A4, ravasel pe care Purcarea scrie cu litere marunte ca ” nu prea-i clar”!

DNA Bucuresti le trimitea (dosarele) la DIICOT Calarasi, DIICOT Calarasi la Xenofonte, Xenofonte la noi si noi din nou la Xnofonte cu mici modificari, dar cu un nou ciclu la DNA, la DIICOT si iar la Xenofonte la Parchet! CSAT la DNA, DNA la SIJ, SIJ la IPJ Calarasi, si tot asa!

A fost pentru Xenofonte un an asa de greu, ca a incurcat Xenofonte plangerile, de multe nici nu le -a mai deschis!

Insa nu poti sa mergi la un Procuror sa il intrebi daca este manjit de Crima Organizata! Va spune ca nu este, ca este cinstit si traieste din salariu.

Dar daca il lasi pe el sa arate singur ca este corupt! Daca il lasi pe el sa se exprime, sa iti scrie el cu mana lui ca este manjit?

Procurorul Interlop

Xenofonte Purcarea este singurul Procuror Calarasean care a acceptat acoperirea faptelor de coruptie a Crimei Organizata Politic, indiferent de preferintele legat de culoare sau nuanta. Pe nimeni nu a protejat Purcarea mai mult decat faptele de Coruptie ale Gruparii Iacomi.

Pentru a salva Imparatul de la puscarie, Xenofonte a sacrificat doi magistrati, care au platit cu postul, o data ce Iulian Iacomii a fost albit si lasat slobod. Ulterior, Xenofonte a primit inapoi la Calarasi, magistratii aruncati de CSM pentru grave fapte incompatibile cu functia detinuta.

Proc. Nastea Elena Antoaneta, mazilita de CSM pentru salvarea Imparatului, este primita de Xenofonte la Calarasi

Ziaristul Simbrias- Marin Badea

Marin Badea a inceput in forta cariera de Interlop. A gasit sa se tranteasca la lupta dreapta cu Prim Procurorul Calarasiului, in articole in care stergea pe jos cu Magistratul pur.

Cu timpul a inteles ca toate plangerile penale ajung la Prim, iar Xenofonte poate decide daca dai cu pix-ul sau nu, daca esti arestat sau urmarit penal! Incet, Badea a inteles ca nu este bine sa te legi de Prim, mai ales cand tu esti manjit! Insa mostenirea lasata, merita „o citeala”! In articolul de mai jos poti intelegea setea si talentul lui Badea Marin, copita clanului Iacomi a PNL si a celor care platesc pentru manjeala- Ziaristul Simbrias Badea Marin.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [30.82 KB]

Cum recunoaste Purcarea ca este corupt?

Pe data de 08.09.2020, Ion Iacomi (mai bine zis un apropiat al acestuia, care stie sa scrie) a trimis o plangere de doua pagini catre Xenofonte Purcarea, in care spunea ca Cezar Petrescu a primit bani de la Scufita Rosie (Iliuta Vasile- Presedintele de Consiliu Judetean) pentru a corupe alegatorii! Se apropiau alegerile si stia Ion Iacomi ca Xenofonte Purcarea va fi foarte receptiv la „nevoile clanului” si se va arunca pe parat ca un tigru!

Plangerea de 265 de cuvinte, scrisa marunt, era o hartie cu care in mod normal te stergi de noroi pe ghete!

Xenofonte, inebunit de sutele de versiuni ale plangerilor penale (trimise de noi), gestiona cu mare grija cazurile, pentru a acoperi si zadarnici inceperea urmaririi penale impotriva membriilor Clanului Iacomi. Astfel hotareste in amalgamul de decizii confuze, deschiderea URMARIRII PENALE importiva „ziaristului” Cezar Petrescu.

Considerand fituica trimisa de Iacomi o adevarata amenintare la adresa Statului de Drept, Xenofonte pulseaza ancheta la nivel inalt. Trimite astfel dosarul spre competenta solutionare doamnei Procuror de la Parchet Petrache Angelica.

Are insa Purcarea grija sa sesizeze Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ, si sa dea drumul repejor la plangere penala, sa nu supere partidul.

Iulian Iacomi Presedinte PSD Calarasi, mazilit si descoperitor al frumusetii Liberalismului bolsevic

Si asa, fara nici o dovada, fara temei legal si fara motiv real de a pune la lucru atatea institutii, Prim Procurorul Xenofonte Purcarea arata ca este doar un instument in mana interlopilor Calaraseni, care intamplator se nimereste a fi consateni cu Purcarea.

Alexandru Odobescu este un cuib de infractionalitate, de unde Gogosel (Dumitru Nicolae) actual Sub Prefect, Eremia Nicolae si Xenofonte salasluiesc! Avand aceleasi origini, cei trei vorbesc aceasi limba. Eremia si Gogosel sunt „amantii” Imparatului Iulian, asa ca circuitul este complet.

In mod normal, plangerea penala trebuia sa indeplineasca conditiile de fond si forma conform legii. Aceasta cerinta nu este respectata de foile trimise de Primarul Ion Iacomi, insa Purcarea era prea ocupat sa respinga si sa ascunda faptele penale ale membrilor Clanului format din membrii PSD si PNL, pentru a mai evalua legalitatea si temeinicia sesizarii.

Eroarea

Procuror Angelica Petrache in loc sa investigheze si sa audieze persoanele implicate in caz, prefera sa dispuna trei luni mai tarziu clasarea cauzei penale, fara a audia persoana acuzata de coruperea alegatorilor (adica pe mine printre altii)!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [585.60 KB]

In mod normal, Procurorul si organele de urmarire penala a IPJ trebuiau sa audieze partile reclamate si sa confirme sau nu daca acuzatia de confirma!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [132.97 KB]

Ion Iacomi nu a mers la Parchet sa retraga plangerea, care era orice numai plangere nu, iar Angelica a facut orice numai ancheta nu!

Si asa a ajuns Petrache Angelica si Xenofonte Purcarea, sa arate intregului Judet cum efectuaza investigatii penale mai ceva ca”mama Omida” in vremurile ei bune, fara contact, fara analiza, fara intrebari, fara…

Intrebarea logica este cum a reusit Procuror Angelica sa deduca adevarul fara a verifica faptele?

Sa detina Parchetul Calarasi instrumente revolutionare de ancheta si cu acestea sa citeasca gandurile? Sa aiba Xenofonte „vedenii”? Revolutioneaza oare Parchetul Calarasi justitia in Romania?

Un lucru este cert! Cei doi Procurori au lucrat la un caz, deschis ca plangere penala si au decis clasarea cauzei fara a investiga! Fapta in sine reprezinta recunoasterea complicitatii Procurorului Xenofonte Purcarea, la Crima Organizata Calaraseana. Asta in timp ce au de gestionat sute de plangeri penale importiva Gruparii, plangeri pe care „lupta” sa le ascunda.

Daca mai lipsea vre-un cui din sicriul Parchetului Calarasi, Angelica a avut grija sa-l bata pe ultimul!

Cat de simplu este! Ei singuri iti arata ca sunt corupti, nici macar nu trebuie sa ii intrebi!

Clasarea Dosarului de urmarire penala 431/P/2020, reprezinta greseala Procurorului de nota 5, pus sa ocupa pozitia unde nota minima de acces este 10!