Gigel curea si Iacomi

Procesul de Iacomizare este unul complex si implica compromiterea totala a Institutiilor aflate in subordinea Clanului Interlop (prin angajarea membriilor de familie si apropiatiilor), sub tutela functiilor din Administratia Publica, utilizate ca element opresiv de manipulare, pedepsire si control.

Accident pe A2 ascuns ca la Lehliu

Ieri 27.01.2021 in jurul orei 19.00, pe A2 pe breteaua de iesire la Lehliu Gara, a avut loc un accident. Unul dintre soferii lui Gigel Curea (Curea Georgel Antonel), a pierdut controlul volanului si a iesit in decor, distrugand o parte din balustrada de protectie a autostrazii.

Masina lui Gigel Curea (SUV-ul) cu nr de de inmatriculare DEA (la fel ca si camionul), era parcata aiurea, la bifurcatia dintre sensuri (intrare-iesire), intr-un loc in care nu avea ce sa caute.

Politistul era peste pod, ocupat cu actele unui sofer oprit la control!

In mod normal, Agentul de Politie trebuia sa stea la locul accidentului si sa ajute la fluidizarea traficului, tinand cont de faptul ca ninge si este polei, vizibilitatea este redusa, iar zona nu este marcata corespunzator! Mai mult accidentul este in curba, partial pe carosabil cu un camion incarcat si partial inclinat in sant, sprijinit doar de parapentul fara de care intra in sant.

La fata locului 4 soferi ai lui Curea si Gigel Curea inghetat complet, de abia mai sufla.

Targul Orasului Lehliu Gara

Targul de animale al Orasului Lehliu Gara a fost daruit de Iulian Iacomi bunului sau prieten Gigel, pentru slugarnicia de care a dat dovada (5000m2). Lehlienii au ramas sa vanda animale si cereale pe strazile Orasului, care pe unde apuca.

Curea a facut pe terenul Targului Orasenesc un adevarat parc de distractii unde Clanul Iacomi chefuieste alaturi de prieteni, angajatii ISU si aliati. Terenul jefuit al Orasului, a ajuns loc de parcare pentru camioanele lui Curea! Drept rasplata pentru daruirea si devotamentul de care a dat dovada, pentru prietenia sincera si curata, sotia lui Curea, lucreaza in cea mai performanta sectie din Spitalul Lehliu Gara- Sectia de Ginecologie, unde pana acum cateva zile era sub atenta supervizare a Dr Culea (obstretica ginecologie).

Gigel Curea

Firma

Gigel Curea este cel mai devotat si supus om a lui Iulian Iacomi, om de afaceri si in acelasi timp Interlop!

Curea este un interlop marunt, cunoscut pentru spagile date pe A2 in vederea inlesnirii tranzitului de camioane (printe altele), bland cu familia, dar care-si bate joc de angajati si nu ii plateste. Celebrele culoare de pe A2 nu sunt straine de Gigel, care participa activ la schema!

Printre altele, Gigel detine si o firma de transport, SC Deea 2005 SRL. Pe firma are camioane si cara cu o cifra de afaceri de 500.000 euro/an, tot ce prinde. Tinand cont ca produce 0.5 mil euro/an cifra de afaceri, nu poti concepe ca omul nu este capabil sa plateasca salariile celor 6 angajati (cat a avut in 2019 spre exemplu)!

Accidentul

In bunul obicei, Gigel Curea a mers imediat la fata locului unde a sunat Agentul de pe A2 sa stea deoparte ca rezolva el! Astfel Agentul de la Circulatie a ramas la 600m distanta, pe refugiul din fata Sediului de la Drumuri si Poduri, unde controla actele la diversi!

Din informatiile avute, serviciul de asistenta ISU nu a fost accesat (oficial), cu toate ca exista la Lehliu Gara o macara specializata, cu oameni pregatiti, capabila sa ajute la repunerea pe carosabil a camionului.

Cum ascund interlopii accidentele

Pe Gigel Curea il leaga o prietenie sincera de Bratu Stan Florin (omul Imparatului de la ISU Lehliu), de Lt. Col Gheorghe Catalin- ISU Lehliu Gara si Iulian Iacomi, incununate de zeci de gratarele si baute la Targul de Animale, daruit lui Curea de Iacomi.

Gigel Curea, rezolva ca la Lehliu problema! Ajunge imediat la locul accidentului si ia legatura cu Agentul de Politie de pe sectorul Autostrazii A2 (pe tura). Promite rezolvarea rapida, asa ca Agentul ramane totusi la 800 m distanta aparent in zona!

Trei membri PNL care au distrus Filiala locala a Partidului National Liberal prin coruptie, clientelism si jaf

In acest fel, nu este nimeni intrebat de daunele de la balustrada autostrazii, nu sta nimeni sa fluidizeze si sa asigure siguranta traficului (avand in vedere ca saua si capul tractor sunt inca pe carosabil).

Nu se verifica timpii de condus, licenta si tahograful si asta pentru ca Gigel Curea este parte a Mafiei Autostrazii si are parte de tratament preferential.

Astfel, Gigel Curea a vorbit la Bucuresti, sa vina repede o macara si la mica intelegere sa scoata camionul in liniste!

Ce trebuia sa faca Politia autostrazii

Echipajul de Politie trebuia sa stea langa accident si sa asigure balizarea corecta, semnalizare zonei si sa asigure fluidizarea circulatiei in zona de ingustare a benzii si sa ajute la gestionarea traficului la sosirea utilajului chemat in graba din Bucuresti! In timpul operatiei de ridicare si scoatere a tirului, agentii de la autostrada trebuiau sa asigure siguranta participantiilor la trafic, tind cont de conditiile de trafic si de faptul ca era noapte si camionul statea rezemat in parapet!

Gigel Curea

Gigel nu vrea sa se afle modul murdar in care rezolva accidente cu daune, astfel ca tot noi vom plati din propriul buzunar reparatiile bretelei avariate! Prin ascunderea accidentului, Gigel Curea scapa de inregistrarea oficiala a accidentului, scapa de plata daunelor pentru repararea bretelei, de implicarea firmei de asigurare pentru scoaterea camionului pe carosabil, adica iese ieftin, doar cu o mica atentie data unde trebuie, dupa bunul obicei. In fapt nu este pentru prima data cand daunele parapetilor de pe A2 nu sunt platite de faptasi. Ele raman in sarcina celor care administreaza autostrada.

Gigel Curea este cunoscut in Organizatia Iacomi ca „Vasalul Imparatului”, cel care da mereu si constant „cotizatia”! Este un vasal bland care se achita constant de datorii catre Imparat si cel mai important ii ramane supus.

Camionul pe marginea bretelei, partial pe drum ( ne cerem scuze pentru calitatea pozei insa ningea)

Dupa 4 ore de la impact, camionul este scos din parapet si carat la Gigel in curte, unde de dimineata de la 7.30 a inceput sa demonteze partile avariate la impact.!

Cum lucreaza Gigel Curea

Gigel este un om lipsit de coloana vertebrala, incapabil sa te priveasca in ochi, pus doar pe furt, jaf si hotie.

Asa a ajuns Gigel sa nu plateasca angajatii luni intregi si sa fie actionat in instanta pentru escrocherii!

Angajat al SC Deea 2005 SRL, abuzat si amenintat de Curea Gigel, a ajuns tocmai la Bucuresti sa caute dreptatea!

Gigel Curea angajeaza soferi cu contract, le da o copie de la contract pentru a fi aratat daca sunt opriti in trafic si apoi le desface contractul de munca pentru a nu plati taxele catre Bugetul de Stat. Schema este facuta cu sprijinul ITM Calarasi care o data sesizat, tot la petent tipa! Apropierea dintre Clanul Iacomi si Ciorapul ( Stan Ionel) Director ITM dar si de Gogosel (Dumitru Nicolae) este clara si nu o mai neaga nimeni. ITM Calarasi functioneaza exclusiv ca o unealta de opresiune a PNL, actionand discretionar, la bunul plac al Interlopilor.

Prin aceasta schema Gigel Curea face economii anuale de pana la 50.000 de Euro, insa angajatii se trezesc ca nu au platite contributiile sociale!

Azi cazul lui Vasile, sofer abuzat la Curea, abuzat apoi de ITM Calarasi!

Este important sa intrelegi de ce controlul unei institutii (ITM), necesita o relatie de vasalitate/ sclavie cu Clanul care controleaza institutia.

ITM Calarasi a amenintat prin Inspector, ca tot el va fi amendat, pentru ca a lucrat fara contract!

Vasile mai avea nevoie de cateva luni sa iasa la pensie, dupa o viata de munca! Gigel Curea si-a batut joc de toti soferii, chiar si de cei ramasi azi!

Asa face Gigel Curea bani in Lehliu Gara!

Drept raspalata

Doamna Violeta Curea, sotia lui Gigel, a primit un post cald la Spitalul Lehliu Gara, la sectia de Obstretica-Ginecologie, cea mai moderna si dezvoltata sectie din Cocina Lehliu Gara! Pe sectia de Obstretica-Ginecologie Dr Culea! Doar ce a iesit la pensie Culea…..Doamne Ajuta!

Insa despre sectia de Obstretica-Ginecologie a cocinei Lehliu Gar in episodul viitor, destinat exclusiv focarului de infectie din spitalul Lehliu Gara.

Azi 28.01.2021

AL 7.30 se apuca Gigel al meu sa scape de partile accidentate ale camionului! In graba soferul defriseaza tot ceea ce este spart la camion!

Camionul la reparat, pe repede inainte!

Este foarte important a se retine ca Gigel Curea a refuzat sa ofere clarificari legat de tentativa de ascundere a accidentului de ieri, motivand ca are treaba!

Iacomi iulian a reusit in 15 ani de primarie sa adune langa el, cand la sanul PSD, cand la cel al PNL, toata mizeria si Interlopii din Judet. Gigel Curea este exemplul clar al hotiei si menerniciei aceste Organizatii Criminale, care acum opereaza sub emblema Patridului National Liberal!

Daca vrei un loc de munca cald, mergi la Gigel curea si te rezolva el!