iacomi iulian

Valcu Constantin- Inginer si antreprenor, scarbit de clan si mizeria din Orasul Martir Lehliu Gara

Valcu cu cafeau adusa de mine, dimineata la raport. Consuma cu zahar si lapte de la Bulearca (masina de cafea din spate ca aia de la intrare nu face cafeaua buna :-))

Intro

Valcu Constantin este cunoscut de toata comunitatea din Lehliu si imprejurimi. Nimeni nu ii poate reprosa domnului Valcu, ca tine cu unu sau cu altul, insa este momentul ca adevarul sa fie spus.

Cu sinceritate, Valcu Constantin scoate adevarul la suprafata in marturii document.

Adevarurile rostite de Valcu, legat de Crima Organizata din Calarasi, jocurile de interese, miciile gainarii dar si crimele comise, Clanurile de Interlopi si multe altele, sunt pe alocuri dureros de apasatoare. fiecare fraza taie mai rau ca sentinta data de Judecatorii Calaraseni, fiecare subiect trezeste lacrimi.

Insa cum putem oferi un viitor mai bun copiilor daca nu spunem adevarul si mentinem coruptia sa conduca destinele a zeci de mii de oameni!

Valcu si-a invatat copiii sa munceasca, nu a furat de la nimeni si munceste 12 ore pe zi, in frig si zapada. Daca avem ceva de aratat copiilor este chiar conduita oferita de Valcu. Munca, seriozitate si respect pentru cei din jur!

„Dingo” cum este cunoscut in lumea interlopa Calaraseana, avand numele conspirativ „Nea Marcel”, Valcu trezeste emotii mai mari decat inscaunarea Imparatului, cu fiecare articol in care apare.

Danga Mircea si Imparatul, la taifas.
Planul si tentatia
Imparatul si Scufita multicolora, o vesnica poveste de dragoste si sincera!

Jean Ivanescu si Vidanja Imparatului

Iacomi scoate bani la negru si din handelul din fosa ta!

Cum functioneaza sistemul politic la dor Marunt si din Nou Jean Ivanescu, „ala cu c–tul”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *