barca constantin

Trei decenii de democratie si Judetul Calarasi trimite in Parlamentul Romaniei, Interlopi incompetenti si hoti, simple instrumente in mana Interlopilor Calaraseni. Barca Constantin fost Director APIA Bucuresti, pus in functie de alianta dinte Iliuta Vasile si Iulian Iacomi, a ajuns de curand Deputat in Parlamentul Romaniei moderne.

Pentru Interlopii Calaraseni, cea mai importanta activitate a fost pastrarea functiilor de conducere in APIA-MADR-AFIR, pe posturi de Director si Secretar de Stat. Asta pentru ca totul se reduce la bani iar banii se reduc in Baragan la Agricultura si la Fondurile Europe, implicit la acunderea fraudelor, dar si la „aranjarea” celor care nu corespund intereselor acestora.

Insa la Motreanu si ceilalti interlopi din Structurile MADR/ APIA si AFIR vom reveni, Azi Barca Constantin, reprezentant al PSD, o pagina trista a Istoriei Judetului Calarasi.

Deputat Barca Constantin

Nascut om, Barca Constantin este membru al Familiei Barca din Dor Marunt. Nepotul lui Barca Alexandru ( cel mai fidel „om” al lui Ion Iacomi). Barca Alexandru este inrudit cu Fratii Popa, care sunt la randul lor inruditi cu Ilie si cu Iacomi, prin cumetrii si aliante menite sa intareasca legaturile de prietenie si alianta intre membrii clanurilor de interlopi.

Crescut in Dor Marunt, Barca Constantin a ajuns la nivelul de medic veterinar. De la acest nivel Barca ajunge in postul cald de Director APIA Bucuresti.

Alaturi de Dumitrascu Bogdan, Barca Constantin a reprezentat elementul de sustinere a Crimei Organizate Calarasene, acestia oferind exclusiv suport, in aranjararea „dusmanilor”. In afara de aranjamente, cei doi Directori APIA, pusi politic, nu au facut nimic pentru a ajuta Romania, Ministerele conduse sau Departamentele Subordonate.

Barca Director APIA Bucuresti

In urma cu cativa ani, cand Barca era Director la APIA Bucuresti, am solicitat o audienta institutiei, audienta prin care incercam sa pun capat abuzurilor impuse mie de Iacomi prin Barca si Dumitrascu, prin care APIA Calarasi se chinuia sa blocheze subventia fermei condusa de mine. Blocarea subventiei APIA, trebuia sa reprezinte pentru ferma mea falimentul si implicit o tinta usoara in calea Fam. Iacomi, in cautarea de „prade facile” , pentru Clanul aflat in permanenta crestere numerica si mereu flamand si nesatul.

La acea vreme insa nu cunosteam proportia planului, nici faptul ca Barca si Dumitrascu erau simple instrumente, bate proaste prin care Iacomi ardea pe unul si pe altul!

Dupa aproape doi ani de abuzuri, de mizerie, de hartuiri, de mizerii, in care pana si angajatii APIA Calarasi erau trimisi cu „teledetectia” ca la plugusor, ajung in audienta la Directorul APIA Bucuresti, unde incercam deblocarea a aproape 150.000 de Euro!

Timp de aproape doi ani Baraca Constantin- APIA BUCURESTI (Director General), consatean cu mine si Dumitrascu Bogdan Director APIA Calarasi, raspundeau solicitariilor lui Iacomi Iulian, de a distruge ferma mea, pentru a o prelua cu fabrica cu tot, pe nimic!

Iacomizarea Baraganului, presupune si lipsa Autoritatilor Statului Roman, si vorbim aici de Politie, Servicii asa zise Secrete, DIICOT, Parchete, institutii politizate si inutile, subordonate Crimei Organizate a Partidului! Asa a distrus Partidul Judetul Calarasi!

Audienta

Ajung in audienta la Directorul APIA Bucuresti, atunci condus de Barca Constantin. La acea vreme nu avea Costica, parul alb si incaruntit ca acum!

Incep prin a expune problema si a solicita o simpla corectie in Sistemul APIA, corectie ce necesita acordul Directorului. Era o speta simpla, care ducea la deblocarea unei sume de aproximativ 200.000 de euro, reprezentand subventia pe mai multe pachete si mai multi ani, subventie care era data de EU pentru fermieri.

Barca insa, in timp ce expuneam situatia, cu privire blajina, imi explica ca el este nepotul lui „Barca”!

„-Sunt din Dor Marunt!…” Stiai?

Continui iar expunerea insa sunt intrerupt din nou de cateva ori de Costica care se chinuia sa sublinieze ca este din neamul lui Barca!

Inrerupea orice discutie, dezinteresat total de problema agricultorului, subliniind apartenenta la Clanul Barca, de parca era decendent al lui Genghis Khan, fiu al acestuia si era musai ca eu sa stiu si sa „pup condurul”!

Dupa mai bine de 40 de minute in care vorbeam cu peretele, Barca Constantin primeste memoriul de aproximativ 80 de pagini si promite ca va analiza situatia!

Insa situatia era creata chiar de Barca in colaborare cu Dumitrascu, care aranja mizeria la Calarasi, la ordinul lui Iacomi Iulian!

Nici pana in ziua de azi nu am primis raspuns sau cel mai mic ajutor de la Barca, cu toate ca rezolvarea unei astfel de situatii era chiar datoria lui! Pentru asta era platit! In schimb Barca Constantin, raspundea Crimei Organizate si aranja pe unul si pe altul, asa cum acoperea pe unul si pe altul blocand sanctiuni (pentru prietenii partidului)!

Este important acest aspect pentru a intelege ce va oferi Barca Constantin, Deputat al PSD, trimis de Judetul Calarasi in Parlamentul Romaniei sa reprezinte Judetul! Va oferi nimic, asa cum Iulian Iacomi nu a oferit nimic, in calitatea lui de Deputat! Mizerie, incompetenta si hotie, definitia esentiala a Interlopilor Calaraseni, ajunsi in functii politice!

Am plecat de la audienta cu impresia certa ca am vorbit cu un perete, cu un scaun, dezamagit, dar cu un pas mai aproape in a intelege ceea ce se intampla! Aveau sa treaca ceva ani, pana cand faptele aveau sa se clarifice iar cei vinovati de faptele de atunci aveau sa iasa in fata sa povesteasca cele intamplate. Cert este un lucru, Barca Constantin nu era Director al APIA Bucuresti, era un simplu instrument.

Nu numai ca nu a facut Barca nimic pentru a ajuta agricultorul, insa a pus crucea peste mormantul acestuia, avand grija sa puna si ceva pietre sa nu mai iasa…

Credinta

Ca orice Deputat sau Senator al PSD, Barca Constantin pune pe pagina lui de facebook, poze cu Sfinti, cruci si Biserica, pentru a arata Prostimii, cat de aproape este de valorile Bisericii!

Politizarea credintei la PSD Calarasi. Vedere artistica cu valoare de caricatura.

Ca o paranteza, alesii PNL-isti, nu se mai obosesc a alatura imaginea Bisericii de imaginea lor, chiar daca Lascu (Primarul de la Nicolae Balcescu) sau Ion Iacomi, inca mai au nevoie de Preotii Ortodocsi pentru a convinge masele de pensionari sa voteze cu ei!

Barca Constantin cu steagul de gat si cat mai aproape de Dumnezeu!

In campania pentru functia de Deputat din 2020, dar si dupa aceasta campanie, Barca a alaturat de el, imaginile credintei in Dumnezeu mai peste tot!

Barca alatura imagine Icoanei pentru a suplini lipsa sufletului, pentru a umple golul Interlopului manjit, care se simte vinovat de mizeriile comise.

Aveam sa cunosc adevaratul Deputat, lipsit insa de credinta, de coloana vertebrala, simplu „fulg” in crivatul Clanurilor din Calarasi.

Alegerile pentru functiile de Parlamentar din 2020

Cu exceptia faptului ca este originar din Dor Marunt, Barca a plecat la Bucuresti de ceva timp. Real el nu reprezinta Judetul Calarasi, avand aici o casuta mica. Costica salasluieste in Bucuresti alaturi de Bianca, Asistenta lui Paul Stanescu!

La alegerile pentru functiile de Primar, Barca nu s-a mai obosit sa vina in zona sa ajute cu alegerile! Dat afara de la APIA Bucuresti, o data ce PSD a crapat si guvernul a fost schimbat, Barca a luptat in Instanta, unde a castigat procesul, insa tot a fost inlaturat din pozitia detinuta politic!

Bianca, o adevarata zana, a aranjat cu Paul Stanescu, „inima” PSD, ca Barca Constantin sa fie propunerea PSD pentru Calarasi!

La Ferma Zeului Zeilor si Imparat al Imparatilor, stapan peste toate vietuitoarele si venerat de toate orataniile, Vasile Iliuta, Presedinte de Consiliu Judetean si Presedinte al PSD Calarasi, in locul mazilitului Iulian Iacomi. Aici a avut loc intalnirea la care Vasile a fost inscaunat dar si locul in care Barca Constantin, a fost impus de la Bucuresti pentru pozitia a doua, la fotoliul de Deputat de Paul Stanescu (mare iubitor de Baragan)!

Nu pe criterii de competenta a fost numit Barca! Important este ca la intalnire a participat Marius Prevenda!

Agricultorul din stanga, este Marius!

Marius Prevenda

Putin cunoscut in zona, Marius este o nuca tare, pe care Imparatul Iulian „a trantit-o de cateva ori insa nu a reusit sa o sparga”!

Marius a ales sa participe la „o lupta dreapta” satul si el de mizeria si slugarnicia celor din zona!

Marius a intrat cu bune ganduri, insa avea sa se loveasca de mizeria corptiei si mizeria umana din PSD! Nu a fost de acord cu cele propuse de la centru si a ales sa se retraga din jocul lui Ilie! Atat de scarbit a fost Marius Prevenda, ca pana si echipa si-a retras-o din Consiliul Local al Primariei Dor Marunt!

A preferat sa iasa din mlastina plina cu dejectii decat sa ramana manjit!

Marius Prevenda este „omul total”, cel mai bun prieten al lui Ilie! Ce nu stie Ilie este ca Marius este si singurul prieten adevarat pe care il are, insa pe care nu stie sa il aprecieze la adevarata valoare!

„-Eu nu sunt turnator, eu nu torn pe nimeni!” (Marius Prevenda)

Dilema

In plina campanie, Prevenda ajunge sa nu fie de acord cu continutul mlastinei PSD-iste! Incep sa apara acuzatii de blat cu Ion Iacomi si puternice declaratii care sustin parasirea taberei pe care tot el a creat-o cu Ilie!

Astfel Marius a ales sa sprijine doar candidatura lui Ilie la Consiliul Judetean, nu si candidatul Nitulica la Primaria Dor Marunt, existand acuzatii dovedite clar de blat cu Iacomi, pentru ca acesta sa iasa la Consiliul Judetean.

Cum il trateaza Ilie pe Marius

Ilie este pentru Marius un frate! Asa il trateaza Marius pe Ilie! Cum il trateaza Ilie?

Pai acum vre-o doi ani, la Ilie la Ivanesti, eu si Marius Prevenda asteptam sa scriem facturile pentru graul livrat catre holdingul lui Ilie. La masa de discutii cu Secretara lui Ilie era Marius. Nu stia ce pret sa ii puna pe tona de grau! Marius il suna pe Ilie, care era ocupat rau la acea vreme! Ilie nu ii raspunde la telefon! Asa ca suna asistenta si imediat ii raspunde Ilie, fara ca acesta sa stie ca Marius este langa Maricica!

Prevenda Marius si voturile

Marius pune mana pe telefonul asistentei si ii reproseaza lui Ilie” – Deci mie nu-mi raspunzi!”

Asa il trateaza Ilie, pe cel care a stat langa Ilie la greu si i-a fost alaturi ca un frate!

Dar Ilie nu este rau, Ilie este un supravietuitor, unul care nu stie sa piarda! Cel putin Ilie are suflet, sau parti din el, Imparatul l-a pierdut de mult!

Barca si banii pentru voturi

Barca a venit in ajunul alegerilor Parlamentare cu bani si a impartit prin membrii de incredere PSD, bani pentru voturi. Suparat pe intregul aranjament, Marius Prevenda urla suparat, ca il va turna pe Barca la DNA, pentru coruperea alegatorilor. avand probe in acest sens!

Suparat, Marius una spune insa alta face! Nu il toarna inca, pentru ca el nu este turnator!

Ar da Marius Prevenda dovada de mare barbatie si curaj, daca ar iesi public cu dovezile legat de banii dati pentru voturile din Dor Marunt, voturi cu care Barca a iesit Deputat, chiar daca banii pentru aceste voturi sunt banii lui…..

Trist este ca Barca nu a venit la Dor Marunt sa se implice si la alegerea Primarului, pentru ca trocul era sa iasa Ion Iacomi la Primar iar Ilie la Consiliul Judetean! Asa ca Marius se retrage din jeg, nu insa inainte de a incasa toate acuzatiile de blat din partea la toti!

Singurul om care a ramas in picioare din Echipa PSD Dalga, Marin Zolceag, plateste scump curajul si indrazneala de a lupta importiva Imparatului. Iulian Iacomi a aranjat la Calarasi sa aiba parte Zolceag de un Judecator „ales”, astfel incat sa fie grav pedepsit, pentru curajul de a se importivi Imparatului.

Marin Zolceag este si persoana care detine spatii de alimentatie publica, concurenta directa a Familiei Iacomii care detine Hanul Ristic (cu limbrici) si alte spatii prin alianta ( de exemplu La Partid) si altele. Ion Iacomi a jurat ca ii darama tot, il demoleaza si il muta din localitate!

Biroul

Ajuns Deputat, Barca Constantin cu toate ca nu are nimic de a face cu Comuna Dor Marunt, unde a dus doar dezamagire si mizerie, suparare si ceva bani pentru o mana de voturi, Barca are nevoie de un birou!

Nu se duce Barca la Oltenita sa caute birou, nu se duce la Calarasi, nici la Fundulea! Vine al meu Costica la Lehliu Gara, Oras Martir, jefuit de 20 de ani de elitele locale, in frunte cu Iulian Iacomi si Ion Iacomi, care au jefuit si distrus aproape tot! A mai ramas ici-colo cate ceva!

Acel ceva!

Nu se duce Barca sa caute un apartament, el ravneste la ce nu poate in mod normal avea! Biroul Cooperativei, spatiu aflat in Gestiunea mamei lui Dinca Relu Aurelian zis Rica (cadru MAI- ISU) si a lui Domocos!

Cooperatia, singura care mai detine inca, niscaiva maruntisuri de praduit! In acest ceva se incadreaza si cladirea de mai jos

Cladirea in cauza, a cooperativei, subiect al luptei Interlopilor Calaraseni

Cladirea, o constructie lasata sa se degradeze, ca de altfel toate cladirile detinute de Centrocoop, ajunge subiect de lupta intre Clanuri!

Patronul Ibitza, Sandu, mai iute de picior, fura startul competitiei si aranjeaza cu Mama lui Rica si Domocos, inchirierea unei parti din spatiu, loc in care incepe sa amenajeze un „fel de restaurant”! Iulian Iacomi ocupat cu fraudarea alegerilor, pierde din vedere evolutia evenimentelor, si se trezeste, ca dupa alegeri, obiectivul lui Sandu este aproape gata, acesta reprezentand o amenintare directa pentru LA Partid si pentru celelalte obiective de alimentati publica controlate de rudele lui Iacomi sau afiliati!

Vine si Barca Constantin, care in cautarea unui spatiu pentru Biroul Deputatului Barca Constantin, pune ochisorii pe spatiul luat de Sandu! Asa ca apeleaza Barca Constantin la Iulian care apeleaza la Domocos, care il aranjeaza pe Sandu.

Interlopii si lupta

Poftind la spatiul omului, care platise deja spaga, atat catre Domocos cat si catre Mama lui Rica, incepe sa fie sicanat de proprietar, care ii interzice acestuia sa mai ocupe spatiul, o data ce Iulian Iacomi intervine, pentru a ajuta prietenul Barca Constantin, „soldat devotat”, in cautarea unui spatiu curat!

Buraga Costel (Sef Politie MAI) de cealalta parte, pus tot de Iulian Iacomi, trimitea catre Ibitza, aproape zilnic amenintari scrise sa inchida omul barul, sau va suferi grave consecinte! Dar nu aplica Buraga legea la toti! Legea este doar pentru unii, nu pentru toti!

Interlopii il trimit pe Denis Deputatul, o alta „faptura” din Lacomi Land, asta singurul care se avea bine cu Sandu si putea vorbi preluarea contractului! Si vine Denis, care il convinge pe Sandu sa renunte la contractul de inchiriere, urmand ca Sandu sa se lupte in instanta cu Mama lui Rica si Domocos!

Asa a ajuns Deputatul Barca Constantin, cu ajutorul lui Iulian Iacomi, sa puna mana pe un spatiu fierbinte pentru biroul PSD!

In timp ca Barca avea oameni si dadea cu vopsea lavabila, Imparatul Iulian privea din dusterul Primariei, peste drum evolutia lucrariilor, partial ingrijorat!

Nu a gasit Barca un amarat de spatiu in tot Judetul Calarasi, a fost nevoie ca insusi Imparatul Iulian sa traga sforile!

Pentru acest spatiu chiar si dusmanii Imparatului au complotat, sa indeparteze pericolul Ibitza, care putea destabiliza echilibrul profitului in Lehliu Gara!

Nu stie Imparatul ca „spaga” pe care o primeste pentru alte obiective, vine chiar de la cei mai mari dusmani ai lui! Cand va afla va fi oricum prea tarziu! Lumea Intelopilor Calaraseni este deosebit de cruda!

Cateva zeci de adrese a trimis buraga pentru ca Ibitza sa nu deschida restaurantul! asta in timp ce La Partid era deschis pana la 24.00, fara masti, fara distantare, fara…..

Realitatea Incredibila a Coruptiei Calarasene

Discutie cu Sandu, om de afaceri din Lehliu Gara

Buraga, fetitele si Chestorul caruia noaptea ii place sa se joace cu Politistele de-a Vardistii!
Sofian piromanul frate cu Ionica Piromanul, doua astre pe cerul Orasului Martir Lehliu Gara

Constantin Barca o simpla unealta

Costica are principala calitate de a fi o carpa, un sclav al Interlopilor si nu putem afla asta mai bine de din mesajul trimis de el, mesaj trimis in urma acuzatiilor in care Hienele MADR, impreuna cu Ion si Iulian Iacomi, cu Motreanu si spuma PNL, incercau sa ne falimenze, tentativa esuata, ca si celelalte!

Noroc cu Bunica inimoasa si darnica!

Mesajul lui Barca Constantin trimis prin terti (apropiati) in calitate de DIRECTOR APIA BUCURESTI

-Nu el, Ministrul si altii………

Concluzia

Indiferent ca sunt trimisi de PNL sau de PSD, Judetul Calarasi trimite la Bucuresti numai Interlopi!

Barca Constantin si Bogdan Dumitrascu reprezinta esecul Partidului din Calarasi!

Barca va aduce pentru Judetul Calarasi ceea ce Iulian a adus pentru Judet, adica nimic!

Citatul zilei:

„-Eu sunt Moldovean, eu nu fur!” Iulian Iacomi 2020, la Valcu in fata.