Valcu

In Judetul Calarasi realitatea este total diferita de ceea ce vezi, de aparente. Astfel, Iulian Iacomi a ajuns cel mai bogat Calarasean. Cheia succesului a fost rafinata in peste trei decenii si include scheme financiare complexe si asocieri demne de investigatiile lui Navalny, legat de bogatiile lui Putin. Daca Iliuta Vasile nu ascunde decat parti din Imperiul ce include o buna parte din Judetul Calarasi la propriu, Imparatul Iulian ascunde in scheme de o rara complexitate si frumusete, Imperiul Imparatului! Un simplu functionar public, Iulian Iacomi, cu un amarat de salariu, a reusit acumularea de averi care fac la o prima vedere, Holdingul lui Ion Tiriac, o simpla agoniseala a unui om chinuit si muncitor.

Geniul Imparatului reiese din faptul ca pana si Ilie crede ca este un om sarac! Averea Imparatului este atat de intinsa ca pana si Ilie paleste!

” Nu este bogat sa stii, cu toate ca a inceput o vila in Arges la nevasta, pe mal de lac, nu este bogat” Iliuta Vasile (2020).

Insa pana ajungem la colosalul Imperiu al Imparatului, nu putem sa disociem legatura de suflet si relatia de dragoste, dintre Scufita Rosie (Iliuta Vasile) si Lup (Iulian Iacomi)!

Crancene batalii se duc pe resursele Judetului, pe functiile bine platite in care poti plosnita in liniste.

Ciocnirea Titanilor

Pentru a intelege mizeria si hotia in care sunt implicate IPJ Calarasi, DIICOT Calarasi, Parchete si Judecatorii, trebuie sa intelegi cine le da „osul de ros”!

Osul de ros il da Partidul, cu Ilie si Iulian in frunte.

Pentru a dezlega golaniile din Judetul Calarasi, trebuie intai de toate sa il lasam pe Dl. Ing. Valcu Constantin sa ne mai depene o fila de istorie.

Doar asa poti intelege cum astia toti, dar toti, te capuseaza si iti sug sangele asemeni unor vampiri, cum te fura si te prostesc, iar daca scoti capul te incendiaza si te demoleaza.

incredibile dezvaluiri din Lacomi Land

Nu poti intelege modul in care au fost fraudate alegerile in Judetul Calarasi, daca nu intelegi mecanismele si intelegerile care au stat la baza acestor procese de fraudare. Ceea ce surprinde in mod exceptional este modul in care PNL Calarasi a pierdut Judetul din cauza lui Ion si a lui Iulian Iacomi, atat la Consiliul Judetean cat si la Presedintele de Consiliu Judetean, asta in timp ce l-au ajutat prin frauda pe Iliuta Vasile si PSD-ul.

Pe de alta parte tot prin frauda au cumparat voturi si au adus flotanti pentru posturile de Primar, astfel ca au fraudat alegerile pentru posturile de Primari in Lehliu Gara si Dor Marunt, dar si in celelalte locatii arondate intereselor lor. Astfel primar legitim in Lehliu Gara este Banescu Laurentiu iar in Dor Marunt este Nitulica. Pe scurt PSD a dat primarii de drept pentru aceste localitati. Iliuta Vasile a acceptat trocul de a vinde cele doua localitati in schimbul altor localitati si al postului de Presedinte de Consiliu Judetean. Iliuta Vasile nu este Presedintele de Consiliu Judetean ales de Calaraseni. El este rezultatul unui proces deosebit de complex de fraudare, proces care implica inclusiv elemente din SECURITATEA STATULUI ROMAN, elemente care stiau de fapte insa tac complice.

Pana la detalierea faptelor insa, trebuie sa procesezi o serie de elemente si ca orice interlop inteligent si hot, trebuie sa analizezi si sa intelegi procesul prin care tu, da chiar tu, devii o simpla boarfa, iar cu votul tau te poti sterge undeva, pentru ca oricum nu are valoare (real vorbind).

Vom aprofunda astfel 3 aspecte, in urmatoarele episoade:

  1. Iliuta Vasile nu este Presedintele de Consiliu Judetean ales de Calaraseni. Dl Barbu este!
  2. Ion Iacomi nu este Primarul ales de oameni, al Comunei Dor Marunt
  3. Iulian Iacomi nu este Primarul ales de Lehlieni al Orasului Lehliu Gara, este Dl. Banescu Laurentiu.

Pentru a intelege mizeria trebuie asculti inregistrarea cu banciile si infiltratii in banci si institutii din articolul de mai jos!

Importanta este partea cu banii si bancile!
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [198.91 KB]

Fraudarea alegerilor in Dor Marunt

Perdantul net in judetul Calarasi a fost Partidul National Liberal, tradat si jefuit pe toate fronturile, mai ales de Ion si Iulian Iacomi. Este drept ca in Partidul National Liberal a ramas si toata zeama Interlopa Calaraseana. Iliuta Vasile a tradat partidul (PSD) si a urmarit propriul interes, in zonele lui si scaunul lui.

Va trebui insa sa dai dovada de rabdare si staruinta, de perspicacitate si introspectie, pentru a putea intelege cum au fost furate alegerile „libere” in Judetul Calarasi.

Schema

Pentru inceput trebuie sa retii urmatoarele:

Deja se poate observa aparenta anomalie cu un numar foarte mare de buletine anulate! Ai putea crede ca Lehlianul turmentat a stampilat „la misto” buletinul! Ei bine afla ca el, Lehlianul, a fost serios si a votat, insa votul lui a fost anulat de Clan.

Se poate observa ca in Infratirea, Clanul Iacomi a fraudat pe aceasta linie cel mai putin, asta si din cauza repulsiei pe care locuitorii acestui sat, o au la adresa Clanului Iacomi. Insa fraudarea este multipla si complexa. Tot ce trebuie sa faci pentru moment este sa evaluezi singur valorile prezentate, pentru a putea intelege scara fraudarii si procesul, asta inainte de ajunge la listele cu flotanti, adresele reale ale acestora si la listele cu buletine!

Poti intra aici sa vezi cu ochii tai cum stau lucrurile. Selecteza pentru comparatie Comuna Dragos Voda, unde Gurita este Primar. Acolo, fraudarea „aproape” nu a existat!

https://prezenta.roaep.ro/locale27092020/romania-pv-final

-Dormi linistit Procurorul vegheaza si inregistreaza (pe tine te inregistreaza)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *